|
|
Stranica: 19/37.
|
[ 902 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 09:21 |
|
|
Ne naprotiv, treba biti zadrt. Neće ti nitko zahvaliti ako si fin.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 09:27 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25895 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa dobro, tu na forum i ti dođeš da vidiš kako nije tetak Ante iz Uzarića s 4 razreda osnovne jedina osoba koja nešto zna o Hrvatima i općenito o svijetu.
Kad živiš u RH podrazumijeva se da si Hrvat pa to ne trebaš non-stop pokazivat i dokazivat. To je doduše svojstveno sirovim, primitivnim pripadnicima naše nacije koji obično ne vole niti jednu državu a ni školu u stvarnosti. Takvi jesu izrazita manjina među Hrvatima, samo toga naprosto nisu svjesni pa se čude kao pura dreku rezultatima izbora i misle da su to neke zavjere jer spomenuti tetak Ante i svi oko njega nisu takvi, kao i ostali u Uzarićima, osim ona 2 Jugoslavena što šute i ne smiju pisnut a na silu idu u crkvu nedjeljom.
Dajte ljudi, malo proputujte svijetom, ili bar kroz BiH i RH. Bit će vam puno toga jasnije. The Junuzman - Čovjek koji je obišao gradova i civiliziranih zemalja, vidio ljudi i čudesa, a nije shvatio da su ljudi svugdje manje-više isti. Moj Junuze, brigo moja.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 09:27 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37906 Lokacija: Gl. grad regije
|
N.K. Misliš zadrta jugoslovenčina, hdz-sdpnjara bruselskog smjera?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Politikant
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 09:30 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Samo su manjina, velika. Većina su: muslimani, Jugosi, mixeri, te tajkunerija, elita, krupni kapital, svi skupa vođeni hdzsdp Brisel slugama Prognoziram veliko razočarenje kamenocentričnosti u budućnosti. Mislim da ne teeba bit toliko sirov i rigidan. Treba bit inkluzivan a ne samoumišljeno ekskluzivan. Nije to nikakva većina, - Jugosa, mixera, muslimana i Srba skupa ima 15-20% - tajkuna i elite žedne jeftinog roblja 0,1% - hdzsdp Brisel sluga 0,1% sdp glasači su ovi prvi gore hdz glasači su penzići i uhljebi koji glasaju za sendvič a ne za Pakistance. Uglavnom, pobornika uvoza stranaca u RH nema više od 20%. Da se na glavu nasadiš. Rekoh već, najglasniji su sami migranti, ovdje su to uglavnom exYu, u USA su Latinosi, u Engelskoj Pakistanci, itd. I što više migranta primaš to je veći % glasača za dodatne migracije. I sve tako. Dok ti migranti ne postanu većina pa ti budeš migrirao. Btw još se smijem za Tetka Antu iz Uzarića, zapravo i imam tetka Antu koji baš i jest turbo turbo seljačina, da ga Junuz vidi i čuje u nesvist bi pa. No fala Bogu tetak Ante voli svoje Uzariće i neće nikuda iz njih tako da ne sikiraj se Junuze.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 09:30 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: N.K. Misliš zadrta jugoslovenčina, hdz-sdpnjara bruselskog smjera? Nek se zdravo samo.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 09:38 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Nisam kao neki koji su otišli u Njemačku i Švedsku među te obojane trećesvjetaše pa glume velike Hrvate.
Nitko nije otišao među obojene trećeputaše. Svi se drže kvartova koje bi si i NSDAP Jugend odabrao. Nema ni jednog dijasporaša u Molenbeeku, La Corneuveu, Roubaixu, Rinkebyu, a iz Rosengarda su čak i jugovići već pobjegli pred crncima i Arapima. Samo ne znam što će kad svi kvartovi takvi budu. Onda će biti kao i s koronom, odmah je majka Hrvatska postala dobra.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 09:44 |
|
|
Svi mi imamo tetka Antu. Nego, jeste primijetili da na raspravu o bilo čemu odgovarate sa prebrojavanjem krvnih zrnaca i sl. Nikakvih rjesenja ne nudite. Dakle, što Hrvati trebaju radit do 2050? Koliko sam skuzio - nista! Prebrojavat krvna zrnca i proklinjat Brisel ili nekog desetog.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 09:49 |
|
|
Politikant je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Samo su manjina, velika. Većina su: muslimani, Jugosi, mixeri, te tajkunerija, elita, krupni kapital, svi skupa vođeni hdzsdp Brisel slugama Prognoziram veliko razočarenje kamenocentričnosti u budućnosti. Mislim da ne teeba bit toliko sirov i rigidan. Treba bit inkluzivan a ne samoumišljeno ekskluzivan. Nije to nikakva većina, - Jugosa, mixera, muslimana i Srba skupa ima 15-20% - tajkuna i elite žedne jeftinog roblja 0,1% - hdzsdp Brisel sluga 0,1% sdp glasači su ovi prvi gore hdz glasači su penzići i uhljebi koji glasaju za sendvič a ne za Pakistance. Uglavnom, pobornika uvoza stranaca u RH nema više od 20%. Da se na glavu nasadiš. Rekoh već, najglasniji su sami migranti, ovdje su to uglavnom exYu, u USA su Latinosi, u Engelskoj Pakistanci, itd. I što više migranta primaš to je veći % glasača za dodatne migracije. I sve tako. Dok ti migranti ne postanu većina pa ti budeš migrirao. Btw još se smijem za Tetka Antu iz Uzarića, zapravo i imam tetka Antu koji baš i jest turbo turbo seljačina, da ga Junuz vidi i čuje u nesvist bi pa. No fala Bogu tetak Ante voli svoje Uzariće i neće nikuda iz njih tako da ne sikiraj se Junuze. Lijepo je to Franjo predvidio, Hrvatska ima oko 30% onih koji ovu državu ne vole, danas je taj postotak oko 20% zbog manjeg broja nekih manjina. Velika većina Hrvata se protivi masovnom uvozu radne snage, čak ni većina multikulti ljevih to ne želi.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 09:52 |
|
|
Točno tako. I to treba promijeniti.
|
|
Vrh |
|
|
Politikant
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 09:59 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Svi mi imamo tetka Antu. Nego, jeste primijetili da na raspravu o bilo čemu odgovarate sa prebrojavanjem krvnih zrnaca i sl. Nikakvih rjesenja ne nudite. Dakle, što Hrvati trebaju radit do 2050? Koliko sam skuzio - nista! Prebrojavat krvna zrnca i proklinjat Brisel ili nekog desetog. Pa naveli su Ceha, divizija, Robbie, itd. dosta mjera za poticanje nataliteta na prethodnim stranicama. No i da ništa ne poduzmemo Hrvatska ipak nije raspala Bejha pa da će padat ne znam dokle, teško da će Hrvatska past na 2 milijuna, dijaspora se vraća i vraćat će se, pogotovo kako zapad bude sve nesigurniji i kako cijena rada nastavi padat, očekujem i povratak na selo barem dijela ljudi... Sve u svemu ne vjerujem da ćemo past ispod 3 milijuna, ispod 2 nema šanse, jedino da nas ww3 ili apokalipsa pokosi.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 10:01 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25895 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nikakvih rjesenja ne nudite. Dakle, što Hrvati trebaju radit do 2050? Koliko sam skuzio - nista! Prebrojavat krvna zrnca i proklinjat Brisel ili nekog desetog. Kako ništa? Kažemo da treba onemogućiti imigraciju kako poslodavci ne bi snizili nadnice pa potakli novi val iseljavanja. Kažemo da treba onemogućiti imigraciju kako bi poslodavci povisili nadnice i potakli povratak dijela iseljenih Hrvata. Kažemo da treba onemogućiti imigraciju kako bi izbjegli novi val iseljavanja našega naroda iz većih gradova zbog migrantskih no-go zona. Kažemo da treba onemogućiti imigraciju kako imigranti svojim terorizmom, kriminalom i asocijalnim ponačanjem ne bi uništili hrvatski turizam. Kažemo da treba zaustviti imigraciju jer... Mislim da si shvatio. I panj u šumi bi shvatio do sada.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Politikant
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 10:11 |
|
|
Prva 2 mjeseca ove godine smo imali jasan porast broja rođenih, vjerojatno će dogodine bit osjetan pad zbog korone ali to će biti svugdje, pozitivna strana korone je da mnogi sređuju imanja na selima i dio niže gradske klase koja svakako krpa kraj s krajem će se vratit na selo.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 11:36 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Nikakvih rjesenja ne nudite. Dakle, što Hrvati trebaju radit do 2050? Koliko sam skuzio - nista! Prebrojavat krvna zrnca i proklinjat Brisel ili nekog desetog. Kako ništa? Kažemo da treba onemogućiti imigraciju kako poslodavci ne bi snizili nadnice pa potakli novi val iseljavanja. Kažemo da treba onemogućiti imigraciju kako bi poslodavci povisili nadnice i potakli povratak dijela iseljenih Hrvata. Kažemo da treba onemogućiti imigraciju kako bi izbjegli novi val iseljavanja našega naroda iz većih gradova zbog migrantskih no-go zona. Kažemo da treba onemogućiti imigraciju kako imigranti svojim terorizmom, kriminalom i asocijalnim ponačanjem ne bi uništili hrvatski turizam. Kažemo da treba zaustviti imigraciju jer... Mislim da si shvatio. I panj u šumi bi shvatio do sada. Pa to je ništa. Tako je sad. Weasel ti isto kaze. Velika većina Hrvata se protivi svakom drukčjem. Cigiće bi protjerali a kad bi ih pustio da se razmašu i pokojeg Hercegovca. Znači uzdamo se u kitac kao Muslimani 90. Kraft neće moći održavati svoju no-go zonu u Rijeci bez svježe krvi. Znaci sve u redu. Ajde sad uzmi telefon i zovi firme po RH građevinske i pitaj po kojoj cijeni i kad ti mogu napravit kuću negdje bubni. Vidi koliko se to razlikuje od onog sto očekuješ i od onoga što prosječni Hrvat može platit. Isto tako i cijena kave u Metkoviću će bit kao u Dubrovniku. Sve usluge i proizvodi, koji imaju u sebi veliki ljudski rad će bit duplo skuplji i bit ćemo bar za trećinu siromašniji nego sad. Da ne pričam kako neke stvari nećeš moći nikako dobit jer nema radnika ili su prestari.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 11:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Kako ništa? Kažemo da treba onemogućiti imigraciju kako poslodavci ne bi snizili nadnice pa potakli novi val iseljavanja. Kažemo da treba onemogućiti imigraciju kako bi poslodavci povisili nadnice i potakli povratak dijela iseljenih Hrvata. Kažemo da treba onemogućiti imigraciju kako bi izbjegli novi val iseljavanja našega naroda iz većih gradova zbog migrantskih no-go zona. Kažemo da treba onemogućiti imigraciju kako imigranti svojim terorizmom, kriminalom i asocijalnim ponačanjem ne bi uništili hrvatski turizam. Kažemo da treba zaustviti imigraciju jer... Mislim da si shvatio. I panj u šumi bi shvatio do sada.
Pa to je ništa. Tako je sad. Weasel ti isto kaze. Velika većina Hrvata se protivi svakom drukčjem. Cigiće bi protjerali a kad bi ih pustio da se razmašu i pokojeg Hercegovca. Znači uzdamo se u kitac kao Muslimani 90. Kraft neće moći održavati svoju no-go zonu u Rijeci bez svježe krvi. Znaci sve u redu. Ajde sad uzmi telefon i zovi firme po RH građevinske i pitaj po kojoj cijeni i kad ti mogu napravit kuću negdje bubni. Vidi koliko se to razlikuje od onog sto očekuješ i od onoga što prosječni Hrvat može platit. Isto tako i cijena kave u Metkoviću će bit kao u Dubrovniku. Sve usluge i proizvodi, koji imaju u sebi veliki ljudski rad će bit duplo skuplji i bit ćemo bar za trećinu siromašniji nego sad. Da ne pričam kako neke stvari nećeš moći nikako dobit jer nema radnika ili su prestari. Zamisli da nema imigracije. Tko bi pravio kuću? Ili misliš živjeli bi u pećinama?
1025 of 2558 - 40.07%
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 11:54 |
|
|
Pa ne trebam zamišljat. Vidim. Ljudi se žale, sami nesto pokušavaju popravit nakon potresa. Građevinske tvrtke se bacaju na objekte gdje su velike pare. Male ljude ne hebu ni 5 %. Žive, s krovovima od najlona i spavaju sa strahom od novog potresa.
Dečki moji, ne može se iz 16 izbit 19. Negdje ćemo stenjat. Samo je pitanje gdje.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 11:56 |
|
|
Ljudi će se uvijek žaliti, to nije upitno. Kuće će već netko popraviti i za to očigledno dobiti VEĆU plaću, pa onda neće htjeti iseljavati iz Hrvatske. I svi su živjeli dugo i sretno.
1025 of 2558 - 40.07%
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 12:04 |
|
|
Moram to na IT način, neš ti to shvatit. 16 != 19
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 12:08 |
|
|
Ok 3 kuće u vlasništvu šrktica se neće popraviti. Opet bolje 3 kuće poravnati nego da ti Trešnjevka bude no go zona.
1025 of 2558 - 40.07%
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 12:23 |
|
|
U Međimurju i Gorskom kotaru cigići haraju. Nisu imigranti nego su naši, autohtoni. Za 20 g. u Međimurju neće bit Hrvata neciganskog podrijetla mlađih od 20 g. Vremenom će se te no-cigo zone povećavat. Sad ih je puna RH jer zbog korone nisu mogli odselit u hladnije krajeve s boljom socijalom.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 12:34 |
|
|
I valja li to? Funkcionira li "inkluzivnost"?
1025 of 2558 - 40.07%
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 12:48 |
|
|
Nema inkluzivnosti, nisu se pretrgnuli Međimurci da budu inkluzivni. Ogradili su se od njih, nisu pravili dovoljno djece, ostarili su... i tako. U principu nisu ništa radili, nadali su se da će se sve samo od sebe riješit. I da će kad tad natalitet necigića porasti.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 13:03 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nema inkluzivnosti, nisu se pretrgnuli Međimurci da budu inkluzivni. Ogradili su se od njih, nisu pravili dovoljno djece, ostarili su... i tako. U principu nisu ništa radili, nadali su se da će se sve samo od sebe riješit. I da će kad tad natalitet necigića porasti. Prema starom dobrom commie Tito receptu sve što trebamo napraviti je dati im socijalne stanove, natrpati ih na hrpu, dat im neke bezvezne poslove i za 20 godine ode natalitet u smeće... Provjereno i dokazano radi... Uposlimo ih sve da si naprave ovakvu jednu ljepoticu u Međimurju, rješili bi njihovo stambeno pitanje i još bi nas multikulti libtardi nahvalili kako smo napredni.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Politikant
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 14:15 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nema inkluzivnosti, nisu se pretrgnuli Međimurci da budu inkluzivni. Ogradili su se od njih, nisu pravili dovoljno djece, ostarili su... i tako. U principu nisu ništa radili, nadali su se da će se sve samo od sebe riješit. I da će kad tad natalitet necigića porasti. Opet laži i izvrćanje, dokle? Međimurje je najgušće naseljen dio RH sa 164 stanovnika po km2 i preko 100.000 Hrvata. Cigića ima tko zna, kažu oko 10.000. I šta bi sad Hrvati gore trebali, natjecat se sa Ciganima tko će bit veći cigan? Problem Hrvata gore nije to što ih je premalo ili što su prestari, dapače najnabijeni su dio hrvatskog naroda, problem je što toleriraju ciganiju, i što oni s njima bolje, to ovi gore. I to su činjenice. https://www.zabranjeni.url/globus/Globus-p ... i/7454916/Rezultat: ...“Ako se ništa ne poduzme, nastat će kaos. Mnogo se ljudi već odselilo, a roditelji ispisuju djecu iz najbližih škola u kojima su romska djeca u većini i voze ih u udaljenije jer ne žele da su im djeca izložena verbalnom i fizičkom maltretiranju"...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 14:29 |
|
|
Ima njih puno više od 10k. Udio među djecom im je bar trećina ako ne i pola. O tom ti govorim.
Ako izuzmemo kristalne noći kao rješenje, kad-tad ako stariš i nema dovoljno djece naletit će nešto što će te satrat.
Međimurci su njih morali raspršit među sobom. Potrudit se oko integracije. Danas bi u prosjeku bili malo tamnoputiji ali ne bi imali problem. Ovako će za 2050. bit ciganija gore.
Izvrtao ja ili ne. Zatvorio ti oči ili ne.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 27 tra 2020, 14:31 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: U Međimurju i Gorskom kotaru cigići haraju. Nisu imigranti nego su naši, autohtoni. Za 20 g. u Međimurju neće bit Hrvata neciganskog podrijetla mlađih od 20 g. Vremenom će se te no-cigo zone povećavat. Sad ih je puna RH jer zbog korone nisu mogli odselit u hladnije krajeve s boljom socijalom. Junuzovo rješenje je uvesti još cigana u Hrvatsku, da bude još gore. Sam Junuz naravno ne živi u području s visokim postotkom cigana.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|