|
|
Stranica: 13/19.
|
[ 458 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
divizija
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 11:43 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Tako je jarane. Samo da mi je znat kako je Makarskoj rivijeri par stotina tisuća muslimanskih izbjeglica slavilo pad Bugojna? A što smo ih trebali, nabiti na kolac? Ti uopće ne razumiješ u kojoj je poziciji Hrvatska bila, da ju se optužuje za okupaciju teritorija druge države u trenutu dok sama pokušava vratiti svoj okupirani teritorij. Shvatite što vi očekujete od Hrvatske, da odreže sebi ruku da vama bude MOŽDA bolje? To ni vi ne bi napravili, ne serite za to. Samo vi niste bili u pozicji da birate. Neki su drugi tamo 1941. pristali da grobovi hrvatskih kraljeva pripadnu Italiji u zamjenu za BIH, pa se ne sjećam da ste nahrupili u partizane. Ne serite zato. Svatko prvo gleda svoju guzicu, pa tako I VI, samo što iz nekog razloga mislite da bi Hrvatska trebala gledati vašu prije nego svoju. Ni vi ne bi pomogli Hrvatskoj ako bi to značilo veliku štetu za vas. Zato ne serite.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 11:45 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Hr bi sigurno opstala, možda sa ostacima Krajine, ali bi sigurno preživjela, nešto teže, ali bi.
Jasno je da bi opstala. Bez Dubrovnika, Ploča, Dalmacije itd. Ostala bi Istra, Rijeka, Zagreb i okolica, Međimurje, Zagorje, dio Slavonije - ako i to. Tako je, ali vas ne bi ostalo ništa. Nula, nada, zero. Ni Posušje ni Grude. Ništa. Vama je opstanak Hrvatske bio interes, životni. Jedino ako se poturčite ili posrbite, onda vam Hrvatska nije bitna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 11:47 |
|
|
divizija je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Jasno je da bi opstala. Bez Dubrovnika, Ploča, Dalmacije itd. Ostala bi Istra, Rijeka, Zagreb i okolica, Međimurje, Zagorje, dio Slavonije - ako i to. Tako je, ali vas ne bi ostalo ništa. Nula, nada, zero. Ni Posušje ni Grude. Ništa. Vama je opstanak Hrvatske bio interes, životni. Jedino ako se ******** ili posrbite, onda vam Hrvatska nije bitna. I to je veliko pitanje što bi ostalo i od Hrvatske bez BH Hrvata. Demografski pogotovo. Naveo sam optimistični scenario. Tako da se može reći da je opstanak BH Hrvata životni interes Hrvatske.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 11:50 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: I to je veliko pitanje što bi ostalo i od Hrvatske bez BH Hrvata. Demografski pogotovo. Što god da bi ostalo, ostalo bi, ali obrnuto ne vrijedi. Bez Hrvatske vas nema. Jedino ako postanete katolički Srbi ili nešto tako, i oni vas kao takve prihvate. Mogli ste probat s tom strategijom, onda vam Hrvatska ne bi trebala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 11:52 |
|
|
|
Zaninljiva je kako krajišnici i neki tu iz HB imaju isti stav da ih je matica izdala. Nije, niti je Slobo i vrh JNA izdao krajinu niti je Franjo izdao HB. Krajina je vojno pobjeđena zato što su je vodili katastrofalni lideri koji su bili podkapacitirani za tu poziciju i nisu slušali BG. Kad je HV krenuo daleko im je bio Beograd. HB možda nije o(p)stala ali je važnije da su Hrvati ostali kao demografski i politički faktor u BiH. Smatrajmo cilj postignutim. Lako se sutra HB obnovi dok Krajine više nikad biti neće. Hrvatska je tu iza vas, leđa su vam sigurna i to je najvažnije. Prije ili kasnije će ovaj eksperiment propasti a Titove Avnoj granice odlaze u koš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 11:52 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
divizija je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Tako je jarane. Samo da mi je znat kako je Makarskoj rivijeri par stotina tisuća muslimanskih izbjeglica slavilo pad Bugojna? A što smo ih trebali, nabiti na kolac? Ti uopće ne razumiješ u kojoj je poziciji Hrvatska bila, da ju se optužuje za okupaciju teritorija druge države u trenutu dok sama pokušava vratiti svoj okupirani teritorij. Shvatite što vi očekujete od Hrvatske, da odreže sebi ruku da vama bude MOŽDA bolje? To ni vi ne bi napravili, ne serite za to. Samo vi niste bili u pozicji da birate. Neki su drugi tamo 1941. pristali da grobovi hrvatskih kraljeva pripadnu Italiji u zamjenu za BIH, pa se ne sjećam da ste nahrupili u partizane. Ne serite zato. Svatko prvo gleda svoju guzicu, pa tako I VI, samo što iz nekog razloga mislite da bi Hrvatska trebala gledati vašu prije nego svoju. Ni vi ne bi pomogli Hrvatskoj ako bi to značilo veliku štetu za vas. Zato ne serite. Pišeš samo da napišeš a ni ne pratiš tijek rasprave. Pomagali ste Bošnjacima Muslimanima. To je jedino bitno. To je o čemu ja pričam. Ti o nečem desetom jer u ovoj raspravi znaš da si poražen. Kad se skoncentriraš počni raspravljat.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 11:54 |
|
|
HHerceg je napisao/la: divizija je napisao/la: A što smo ih trebali, nabiti na kolac?
Ti uopće ne razumiješ u kojoj je poziciji Hrvatska bila, da ju se optužuje za okupaciju teritorija druge države u trenutu dok sama pokušava vratiti svoj okupirani teritorij.
Shvatite što vi očekujete od Hrvatske, da odreže sebi ruku da vama bude MOŽDA bolje?
To ni vi ne bi napravili, ne serite za to. Samo vi niste bili u pozicji da birate. Neki su drugi tamo 1941. pristali da grobovi hrvatskih kraljeva pripadnu Italiji u zamjenu za BIH, pa se ne sjećam da ste nahrupili u partizane. Ne serite zato. Svatko prvo gleda svoju guzicu, pa tako I VI, samo što iz nekog razloga mislite da bi Hrvatska trebala gledati vašu prije nego svoju.
Ni vi ne bi pomogli Hrvatskoj ako bi to značilo veliku štetu za vas. Zato ne serite.
Pišeš samo da napišeš a ni ne pratiš tijek rasprave. Pomagali ste Bošnjacima Muslimanima. To je jedino bitno. To je o čemu ja pričam. Ti o nečem desetom jer u ovoj raspravi znaš da si poražen. Kad se skoncentriraš počni raspravljat. Morali smo im pomagati da ih zadržimo u ratu protiv Srba, da su ih totalno vojno slomili mi bi bili prvi idući na redu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 11:56 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Pišeš samo da napišeš a ni ne pratiš tijek rasprave. Pomagali ste Bošnjacima Muslimanima. To je jedino bitno. To je o čemu ja pričam. Ti o nečem desetom jer u ovoj raspravi znaš da si poražen. Kad se skoncentriraš počni raspravljat. Pa pomagali ste im i vi. Praljak je u svojoj obrani u Hagu iznio more dokumenata di im pomažete. Eto ste im i istočni Mostar oslobodili. I oni su bili na makarskoj rivijeri dok ste im vi grad osobađali. Oni koji su bili s vama i kojima ste dali oružje, ti su vas sutra udarili s leđa. Što sad, da se svi skupa poubijamo jer smo mislili da su bolji od gamadi kakva jesu? Greške su napravljene, ne daju se sad ispraviti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 11:59 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Pišeš samo da napišeš a ni ne pratiš tijek rasprave. Pomagali ste Bošnjacima Muslimanima. To je jedino bitno. To je o čemu ja pričam. Ti o nečem desetom jer u ovoj raspravi znaš da si poražen. Kad se skoncentriraš počni raspravljat. To je posebna priča. Pomagali su naše koljače iz svog interesa, da bi muslimanii vezali srpske snage i rasteretili snage HV. Hranjenje zmije u njedrima. Ali mi smo to govno pojeli i šutimo. Sopstvene interese smo stavili iza Hrvatskih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:00 |
|
|
weasel je napisao/la: Morali smo im pomagati da ih zadržimo u ratu protiv Srba, da su ih totalno vojno slomili mi bi bili prvi idući na redu. Iz današnje perspektive to smatram totalnom grškom i smatram da je trebalo pustiti Srbe da ih totalno slome ili bar dovedu u poziciju Bihaća i Goražda i Zenicu. Nikakve koristi nismo imali od spašavanja njihove guzice. Mi bi sa Srbima nekako rješili stvar. Sva naša pomoć njima je bila krivi potez. Totalno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:01 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Sa kultisitma Franje Tuđaman je uvijek bilo najteže rasptavljat. Titovi bar priznaju da je krao i ubijao al Franjini u njemu vide četvrtu božansku osobu. 
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Politikant
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:03 |
|
|
|
Srećom Muslimani su pukli demografski i propala im je sva politika tako da usredotočimo se na budućnost, jebeš sad Dejton i Vošington, šta je bilo bilo je, bitno je ne ponavljat iste greške.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:03 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Pišeš samo da napišeš a ni ne pratiš tijek rasprave. Pomagali ste Bošnjacima Muslimanima. To je jedino bitno. To je o čemu ja pričam. Ti o nečem desetom jer u ovoj raspravi znaš da si poražen. Kad se skoncentriraš počni raspravljat. To je posebna priča. Pomagali su naše koljače iz svog interesa, da bi muslimanii vezali srpske snage i rasteretili snage HV. Hranjenje zmije u njedrima. Ali mi smo to govno pojeli i šutimo. Sopstvene interese smo stavili iza Hrvatskih. Doslovce serete. Koje vaše koljače je hrvatska pomagala? Pa te iste ste i vi pomgali!! I koje vaše sopstvene interese ste vi stavili gdje? Vi ste bili preslabi da o ičemu odlučujete, niste vi svoje interes stavili nigdje, niste bili u poziciji da ih stavite. Vi ste napravili što vam je rekao onaj o kome ste ovisili. Koju ste si mitologij složili, postajete ko muslimani i Srbi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:04 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Sa kultisitma Franje Tuđaman je uvijek bilo najteže rasptavljat. Titovi bar priznaju da je krao i ubijao al Franjini u njemu vide četvrtu božansku osobu.  Bez Franje Tuđmana bi se zelena zastava ili srpska trobojnica u Posušju vijorila. Sram te može biti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:05 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2955 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
divizija je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Jasno je da bi opstala. Bez Dubrovnika, Ploča, Dalmacije itd. Ostala bi Istra, Rijeka, Zagreb i okolica, Međimurje, Zagorje, dio Slavonije - ako i to. Tako je, ali vas ne bi ostalo ništa. Nula, nada, zero. Ni Posušje ni Grude. Ništa. Vama je opstanak Hrvatske bio interes, životni. Jedino ako se ******** ili posrbite, onda vam Hrvatska nije bitna. Do sad sam te smatrao najinteligentnijim forumasom. Hrvati u BiH i Hrvati u RH su tijekom cijelog rata bili jedno tijelo, nikako drugacije se ne bi bilo moguce obraniti od dvostrukog neprijatelja. Ti malo podcjenjujes HVO, pa nije HVO bila idiotska vojska, HVO se u totalnom okruzenju obranio u sredisnjoj Bosni. Sta je sve HercegBosna dala za opstanak i Hrvatske i HB, a ti dajes komentar kao da je vasa milost bila da nas povampirene bahlije eto ne satraju i u Posusju. Ne seri Boga ti
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:06 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Sa kultisitma Franje Tuđaman je uvijek bilo najteže rasptavljat. Titovi bar priznaju da je krao i ubijao al Franjini u njemu vide četvrtu božansku osobu.  FT je ok. Nema ideale. Ali ta priča mi smo vama valjali, vi nama manje i sl. ne pije vode. Mi smo jedan narod jedna cjelina, ali i sa svojim različitostima koje se moraju uvažavati. Dobro je pa postoje ljudi sa obje strane koji to razumiju, i tijekom DR i danas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:09 |
|
|
saskia je napisao/la: divizija je napisao/la: Tako je, ali vas ne bi ostalo ništa. Nula, nada, zero. Ni Posušje ni Grude. Ništa. Vama je opstanak Hrvatske bio interes, životni. Jedino ako se ******** ili posrbite, onda vam Hrvatska nije bitna.
Hrvati u BiH i Hrvati u RH su tijekom cijelog rata bili jedno tijelo, nikako drugacije se ne bi bilo moguce obraniti od dvostrukog neprijatelja. Ti malo podcjenjujes HVO, pa nije HVO bila idiotska vojska, HVO se u totalnom okruzenju obranio u sredisnjoj Bosni. Sta je sve HercegBosna dala za opstanak i Hrvatske i HB, a ti dajes komentar kao da je vasa milost bila da nas povampirene bahlije eto ne satraju i u Posusju. Ne seri Boga ti HVO se i u središnjoj Bosni obranio uz veliku pomoć Hrvatske, Ni njihovo oružje nije samoniklo, ni municija, ni lova ni logistika. Ne osporavam ja doprinos HVOa, nego samo naglašavam da bi bez pomoći Hrvatske HVO prošao isto ko SVK .Oružane, logističke, financisjke i vojne pomoći. To je realnost. Bez Hrvatske, sudbina Vareša i Derventa bi bila sudbina sviju vas. I onda još tu netko Franji Tuđmanu ide srat. A opet, Hrvatskoj bi bilo daleko gore bez vas, daleko gore, ali nikada toliko da bi bila uništena. Mi smo bili i ostali upućeni jedni na druge.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Politikant
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:14 |
|
|
|
Okrenimo se budućnosti, 2022., muslimanskom uzrupiranju DN te hrvatskom izlaženju iz Federacije, to je prilika za ispravit krive Drine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:15 |
|
|
|
Dobro, možemo zaključiti. FT je najveća osoba u Hr povijesti i bez njega sigurno ne bi ostvarili ni čudo u Hr, dakle slobodnu HR bez remetilačkog faktora niti čudo u BiH kad se uzmu polazna točka, demografskim trendovi, politički status 91. institucionalna i kadrovske snaga, ekonomska razvijenost... Ono što su Hrvati u cjelini, uz najveći angažman bh Hrvata na čelu sa FT ostvarili je nadmašilo sve realne projekcije. To je maksimum maksimuma, na 24 posto bih se osjećamo kao svojim a svome, ne osjećamo se ugroženi od Muslimana, ovisimo uglavnom sami o sebi i gradimo temelje za konačno rješenje. Politika FT nema nijedne zamjerke, možda, ali samo možda sukob sa Amerima koji nismo mogli dobiti, što nam se obilo o glavu tako što su stalno radili protiv nas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:19 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Dobro, možemo zaključiti. FT je najveća osoba u Hr povijesti i bez njega sigurno ne bi ostvarili ni čudo u Hr, dakle slobodnu HR bez remetilačkog faktora niti čudo u BiH kad se uzmu polazna točka, demografskim trendovi, politički status 91. institucionalna i kadrovske snaga, ekonomska razvijenost... Ono što su Hrvati u cjelini, uz najveći angažman bh Hrvata na čelu sa FT ostvarili je nadmašilo sve realne projekcije. To je maksimum maksimuma, na 24 posto bih se osjećamo kao svojim a svome, ne osjećamo se ugroženi od Muslimana, ovisimo uglavnom sami o sebi i gradimo temelje za konačno rješenje. Politika FT nema nijedne zamjerke, možda, ali samo možda sukob sa Amerima koji nismo mogli dobiti, što nam se obilo o glavu tako što su stalno radili protiv nas. Ja sam ipak mišljenja (ali s ove distance, jer tada sam mislio isto ko i on) da ni jedan metak ni puška ni litar nafte nije od nas smijelo otići muslimanima tijeko 1992. Da su ih Srbi još bolje satrali, mislim da bi puno mnaje problema s njima imali 1993. i da bismo ipak sa Srbima nekako na krj izišli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:19 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 7020 Lokacija: Izvan sebe
|
divizija je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Pišeš samo da napišeš a ni ne pratiš tijek rasprave. Pomagali ste Bošnjacima Muslimanima. To je jedino bitno. To je o čemu ja pričam. Ti o nečem desetom jer u ovoj raspravi znaš da si poražen. Kad se skoncentriraš počni raspravljat. Pa pomagali ste im i vi. Praljak je u svojoj obrani u Hagu iznio more dokumenata di im pomažete. Eto ste im i istočni Mostar oslobodili. I oni su bili na makarskoj rivijeri dok ste im vi grad osobađali. Oni koji su bili s vama i kojima ste dali oružje, ti su vas sutra udarili s leđa. Što sad, da se svi skupa poubijamo jer smo mislili da su bolji od gamadi kakva jesu? Greške su napravljene, ne daju se sad ispraviti. Naravno bilo je gresaka, ali tada je sve bilo u kretanju i nista se sa sigurnoscu nije znalo. Franjo je uradio dosta ili bolje receno onoliko koliko je mogao, ja licno bih i sad isti momenat zrtvovao HB za Hrvatsku ako bi se postavilo pitanje ili ili. Mi sada imamo drukgaciji okvir i moraju se politicki ciljevi i jasno i precizno postaviti. Ali kako postaviti jasan cilj, to je skoro nemoguce, kod nas u hb jedni su za pripajanje hrvatskoj ( dakle oni koji zive u hercegovini na kompaktnom i povezanom teritoriju koji se naslanja na hrvatsku) drugi nisu i to smatraju kao izdajom, jer ostaju rasprseni po malim hrvatskim enklavama u bosni. A niko ne osjeca radost kada gubi vjekovna ognjista. To sve treba harmonizirati u neki suvisli zajednicki cilj. A sta bi to moglo biti?
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:21 |
|
|
divizija je napisao/la: HVO se i u središnjoj Bosni obranio uz veliku pomoć Hrvatske, Ni njihovo oružje nije samoniklo, ni municija, ni lova ni logistika.
Uz pomoć da, uz veliku ne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:22 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:23 |
|
|
|
Vrlo dvojbeno, da su ih Srbi odmah satrali i spojili " sve srpske zemlje" u kompaktnu cjelinu ko bi ih ikad više vratio na pozicije Daytona. Da je Velika Srbija zaživila kroz 4 godine teško bi ikad više pala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:24 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Naravno bilo je gresaka, ali tada je sve bilo u kretanju i nista se sa sigurnoscu nije znalo. Franjo je uradio dosta ili bolje receno onoliko koliko je mogao, ja licno bih i sad isti momenat zrtvovao HB za Hrvatsku ako bi se postavilo pitanje ili ili. Mi sada imamo drukgaciji okvir i moraju se politicki ciljevi i jasno i precizno postaviti. Ali kako postaviti jasan cilj, to je skoro nemoguce, kod nas u hb jedni su za pripajanje hrvatskoj ( dakle oni koji zive u hercegovini na kompaktnom i povezanom teritoriju koji se naslanja na hrvatsku) drugi nisu i to smatraju kao izdajom, jer ostaju rasprseni po malim hrvatskim enklavama u bosni. A niko ne osjeca radost kada gubi vjekovna ognjista. To sve treba harmonizirati u neki suvisli zajednicki cilj. A sta bi to moglo biti? To je naš proble i onda bio i sada je. Mi nemamo povezan ni kompaktan teritorij. No ja sam mišljenja da uvijek treba spasiti što se spasiti da, odnosno da se na muslimansku težnju totalne eliminacije Hrvata mora odgovoriti odvajanjem od FBIH, tamo gdje se to može izvesti, a da se onda može pregovarati o enklavama. Jer imaju i oni svoje eksklave.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|