|
|
Stranica: 14/19.
|
[ 458 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
divizija
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:26 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Vrlo dvojbeno, da su ih Srbi odmah smatrali i spojili " sve srpske zemlje" u kompaktnu cjelinu ko bi ih ikad više vratio na pozicije Daytona. Da je Velika Srbija zaživila kroz 4 godine teško ikad više pala. Pa ne bi zaživila skroz, samo bi im i Tuzla i Zenica došle u pozicije Bihaća, Sarajeva, Goražda i bile bezopasne spram nas.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:28 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 7020 Lokacija: Izvan sebe
|
|
Ja mislim trenutacno uredenje federacije sa kantonima je za nas hrvate optimalno rjesenje. Dalo bi se jos razgovarati o mjesovitim kantonima i zupanijama koji bi se mogli eventualno usitniti i teritorijalno prekrojiti, ali to u momentu ne ide i toga se treba drazati. Problem je sto i muslimani vide da smo u biti u dobroj poziciji i rade sve da to izmjene. Mjesto odbrane mi moramo i napadati i istovremeno braniti ono dobro sto vec imamo. Nama su zapravo najveci protivnici vlastiti kolaboracionisti.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:36 |
|
|
divizija je napisao/la: Old Fridolin je napisao/la: Naravno bilo je gresaka, ali tada je sve bilo u kretanju i nista se sa sigurnoscu nije znalo. Franjo je uradio dosta ili bolje receno onoliko koliko je mogao, ja licno bih i sad isti momenat zrtvovao HB za Hrvatsku ako bi se postavilo pitanje ili ili. Mi sada imamo drukgaciji okvir i moraju se politicki ciljevi i jasno i precizno postaviti. Ali kako postaviti jasan cilj, to je skoro nemoguce, kod nas u hb jedni su za pripajanje hrvatskoj ( dakle oni koji zive u hercegovini na kompaktnom i povezanom teritoriju koji se naslanja na hrvatsku) drugi nisu i to smatraju kao izdajom, jer ostaju rasprseni po malim hrvatskim enklavama u bosni. A niko ne osjeca radost kada gubi vjekovna ognjista. To sve treba harmonizirati u neki suvisli zajednicki cilj. A sta bi to moglo biti? To je naš proble i onda bio i sada je. Mi nemamo povezan ni kompaktan teritorij. No ja sam mišljenja da uvijek treba spasiti što se spasiti da, odnosno da se na muslimansku težnju totalne eliminacije Hrvata mora odgovoriti odvajanjem od FBIH, tamo gdje se to može izvesti, a da se onda može pregovarati o enklavama. Jer imaju i oni svoje eksklave. Da to bi bilo jedno rjesenje, ali nazalost mi ne znamo sta bi bio konacan rezultat, ili mozda i znamo, bas kao tada kada je Franjo bio u Hrvatskoj. Dakle mi smo kao i sve generacije prije nas u poziciji da donesemo odluku i jedno rjesenje koje se kasnije iz druge perspektive od recimo 30-60 godina moze drugacije ocjeniti. Ako posmatramo druge istorijski sta se desavalo, recimo sa pozicijom i polozajem drugih naroda u evropi, izgleda lose, treba vidjeti samo sta se desava sa talijanima, hrvatima, rumunima, njemcima madarima rusima u drugim ne maticnim drzavam, meni to ne izgleda bas prihvatljivim rjesenjem za mene i hrvate u srednjoj bosni i po enklavama. Sada mis enajvise dopadaju zupanije i kantoni i rast njihovog utjecaja i vlasti, sto ocito i muslimani vide kao najvecu opasnos, a to je ono sto me dodatno utvrduje u stavu da imam pravo.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:41 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Da to bi bilo jedno rjesenje, ali nazalost mi ne znamo sta bi bio konacan rezultat, ili mozda i znamo, bas kao tada kada je Franjo bio u Hrvatskoj. Dakle mi smo kao i sve generacije prije nas u poziciji da donesemo odluku i jedno rjesenje koje se kasnije iz druge perspektive od recimo 30-60 godina moze drugacije ocjeniti. Ako posmatramo druge istorijski sta se desavalo, recimo sa pozicijom i polozajem drugih naroda u evropi, izgleda lose, treba vidjeti samo sta se desava sa talijanima, hrvatima, rumunima, njemcima madarima rusima u drugim ne maticnim drzavam, meni to ne izgleda bas prihvatljivim rjesenjem za mene i hrvate u srednjoj bosni i po enklavama. Sada mis enajvise dopadaju zupanije i kantoni i rast njihovog utjecaja i vlasti, sto ocito i muslimani vide kao najvecu opasnos, a to je ono sto me dodatno utvrduje u stavu da imam pravo. Nije pitanje kakvo rješenje je nama privatljio, nego kakvo možemo dobiti. Ako je izbor između toga da izgubime enklave i toga da izgubimo sve, onda je jasno koja je opcija bolja. Sve ovisi o muslimanima, odnosno o tomu hoće li ići na totalnu eliminaciju Hrvata. Jer ako hoće, izbora nemamo, spašavaj šta daš. Kad je Hrvatska proglasila neovisnost, to nije obuhvaćalo Herceg-bosnu, ali ne bi vama bilo bolje da je HR ostala u Jugoslaviji. Niti će našim eksklavama biti bolje ako muslimani uzmu sve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Politikant
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:48 |
|
|
divizija je napisao/la: Sve ovisi o muslimanima, odnosno o tomu hoće li ići na totalnu eliminaciju Hrvata. Jer ako hoće, izbora nemamo, spašavaj šta daš.
Kad je Hrvatska proglasila neovisnost, to nije obuhvaćalo Herceg-bosnu, ali ne bi vama bilo bolje da je HR ostala u Jugoslaviji. Niti će našim eksklavama biti bolje ako muslimani uzmu sve. Danas, RH je 1/1 Hrvatska, tu je jasna RS i realno između H i S nema više nekih sporova, u tim okolnostima ako M krenu na "totalnu eliminaciju Hrvata" to znači da je njima spašavaj šta daš a ne nama. Ak me razumeš. Jedino ako ne misliš da se uključi Hamerika i poravna kršćane u sred Europe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:48 |
|
|
divizija je napisao/la: Sve ovisi o muslimanima, odnosno o tomu hoće li ići na totalnu eliminaciju Hrvata. Jer ako hoće, izbora nemamo, spašavaj šta daš.
Čuj ovog katastrofičara. Da je ovisilo o njima, davno bi mi nestali, ali Bogu hvala ne ovisi. Kao ni o vama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:52 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: divizija je napisao/la: Sve ovisi o muslimanima, odnosno o tomu hoće li ići na totalnu eliminaciju Hrvata. Jer ako hoće, izbora nemamo, spašavaj šta daš.
Čuj ovog katastrofičara. Da je ovisilo o njima, davno bi mi nestali, ali Bogu hvala ne ovisi. Kao ni o vama. Mislim da itekako ovisi i o pozicijama koje će Hrvatska zauzeti. Vidjet ćemo sve, nije 2023. daleko.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 12:56 |
|
|
divizija je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Čuj ovog katastrofičara. Da je ovisilo o njima, davno bi mi nestali, ali Bogu hvala ne ovisi. Kao ni o vama. Mislim da itekako ovisi i o pozicijama koje će Hrvatska zauzeti. Vidjet ćemo sve, nije 2023. daleko. Hrvatska je davno "zauzela" poziciju. Može mrdati glavom u zadanim okvirima i to je to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Politikant
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 13:05 |
|
|
|
U trenutnim okolnostima i sa trenutnim brojkama Muslimani sami ne mogu uzet ništa, ni jednu enklavu, a kamoli da će "uzet sve". Jedini način da nam "uzmu sve" je da se Hamerika direktno umiša i poravna Posušje i Široki a da sve ostale sile stoje po strani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 13:10 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: divizija je napisao/la: Mislim da itekako ovisi i o pozicijama koje će Hrvatska zauzeti. Vidjet ćemo sve, nije 2023. daleko.
Hrvatska je davno "zauzela" poziciju. Može mrdati glavom u zadanim okvirima i to je to. Ako je tako s Hrvatskom ,s vama je još i više.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 13:11 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: divizija je napisao/la: Sve ovisi o muslimanima, odnosno o tomu hoće li ići na totalnu eliminaciju Hrvata. Jer ako hoće, izbora nemamo, spašavaj šta daš.
Čuj ovog katastrofičara. Da je ovisilo o njima, davno bi mi nestali, ali Bogu hvala ne ovisi. Kao ni o vama. Da mi u biti bi trebali da budemo dovoljno zreli da se sami spasimo. Nije dobro da drugi vode nase bitke. Nama je veci problem sto nam ostaje staro stanovnistvo recimo u zepcu, nego muslimani. Znamo i zasto je to tako. Nedostatak radnih mjesta, lose zdravstvo, opcenito kvalteta zivota. Kada to rjesimo doci ce do obnove i podmladivanja stnovnistva a time i do pojavecavanja politickog utjecaja. Znaju to dobro nasi neprijatelji i zato i podgrijavaju ovo osjecanje beznada i zelje za odlaskom vani. Volim ovu krizu koju je izazvala korona, to bi moglo izmjeniti neke stvari. Jer se nadam da ce doci do ekonomske krize i recesije ovdje na zapadu, a to ce i u domovini kao i ovdje mnogima izmjeniti planove u zivotu. Nadam se da cemo tim samo dobiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 13:16 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Mi smo već trebali imat diplomaciju u SADu koja će nam osigurat da će SAD zažmirit na intervenciju HV u slučaju sukoba. Ali ne RH šalje tamo pripadnike HNS stranke Vesne Pusić (Hrvatska je izvršila agresiju na BiH) i Anke Mrak (zemlja sa 2 HDZ gora je od jednog).  Bog nek nam je na pomoći.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 13:18 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: divizija je napisao/la: Mislim da itekako ovisi i o pozicijama koje će Hrvatska zauzeti. Vidjet ćemo sve, nije 2023. daleko.
Hrvatska je davno "zauzela" poziciju. Može mrdati glavom u zadanim okvirima i to je to. Pa bilo bi skoro dovoljno, kada bi hrvatska to smjela, da kaze sejdi uzurpatoru da je uzurpator i da ga ni na koji nacin sluzbeno ne uvazava. Ali i kod posljednjeg sastanka koji je organizirao plenkovic, nije rekao dobro predsjednistvo bih udite pa i ti uzurpatoru hrvatske pozicije i drugi clanu muslimanski mozes prisustvovati sastanku. Tu si zato sto necemo da momentalno da pravimo probleme, ali znaj nisi pozeljan. Medutim tu malekost nije rekao i nije smio da kaze. Toliko o velikim mogucnostima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 13:21 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Hrvatska je davno "zauzela" poziciju. Može mrdati glavom u zadanim okvirima i to je to. Pa bilo bi skoro dovoljno, kada bi hrvatska to smjela, da kaze sejdi uzurpatoru da je uzurpator i da ga ni na koji nacin sluzbeno ne uvazava. Ali i kod posljednjeg sastanka koji je organizirao plenkovic, nije rekao dobro predsjednistvo bih udite pa i ti uzurpatoru hrvatske pozicije i drugi clanu muslimanski mozes prisustvovati sastanku. Tu si zato sto necemo da momentalno da pravimo probleme, ali znaj nisi pozeljan. Medutim tu malekost nije rekao i nije smio da kaze. Toliko o velikim mogucnostima. Treba znati jednu stvar, Sejdno je tu di je po zakonu. Retardiranom zakonu zahvaljujući našem pregovaračkom timu u Daytonu, ali tako je. No kada se radi o našem klubu u DN, onda je tu zakon isto jasan i tu mis svi moramo prije svega naglašavati da je ono što muslimani pokušavaju ILEGALNO i predstavlja udar na ustavno-pravni poredak i osnovu za istovjetni odgovor. U takvoj situaciji, gdje je zakon jasno na našoj strani, tu se mora biti odriješitiji, i tu je puno LAKŠE biti odriješitiji
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 13:24 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2904 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
divizija je napisao/la: Old Fridolin je napisao/la: Pa bilo bi skoro dovoljno, kada bi hrvatska to smjela, da kaze sejdi uzurpatoru da je uzurpator i da ga ni na koji nacin sluzbeno ne uvazava. Ali i kod posljednjeg sastanka koji je organizirao plenkovic, nije rekao dobro predsjednistvo bih udite pa i ti uzurpatoru hrvatske pozicije i drugi clanu muslimanski mozes prisustvovati sastanku. Tu si zato sto necemo da momentalno da pravimo probleme, ali znaj nisi pozeljan. Medutim tu malekost nije rekao i nije smio da kaze. Toliko o velikim mogucnostima. Treba znati jednu stvar, Sejdno je tu di je po zakonu. Retardiranom zakonu zahvaljujući našem pregovaračkom timu u Daytonu, ali tako je. No kada se radi o našem klubu u DN, onda je tu zakon isto jasan i tu mis svi moramo prije svega naglašavati da je ono što muslimani pokušavaju ILEGALNO i predstavlja udar na ustavno-pravni poredak i osnovu za istovjetni odgovor. U takvoj situaciji, gdje je zakon jasno na našoj strani, tu se mora biti odriješitiji, i tu je puno LAKŠE biti odriješitiji To je mala rupa u zakonu, kasnije se i spominje "hrvatski član predsjedništva", ili recimo "iz reda hrvatskog naroda" to zvuči dvosmisleno i ne mora značiti da je potrebno da bude samo Hrvat nego da bude i izabran u hrvatskom narodu. Uglavnom rupa u zakonu preko koje Merhametlije iskazuju mržnju prema Hrvatima, veći je problem što MZ nije reagirala.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 13:25 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
divizija je napisao/la: Retardiranom zakonu zahvaljujući našem pregovaračkom timu u Daytonu, ali tako je. Franjin kultisto znaš li tko je stavio potpis na to? Ja znam. Ti ako malo razmisliš moglo bi ti doć do zbrke u glavi. 
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 13:43 |
|
|
Diablo je napisao/la: Ne razumijes da je Tuđman zapoceo izdaju,načeo nas ukidanjem Herceg Bosne dok su njegovi dojucerasnji prijatelji dovrsili posao. Ove visoke predstavnike sto si naveo, reci mi koju bi oni moc imali da su ostale nase institucije u bih ?? Smjenjivali su poslanike iz republike srpske na dnevnoj bazi al srpska ostade i danas a sta imamo mi?? Da sam ja bio na vlasti imali bi daleko vise al bi dobili brutalne sankcije od zapada.  Zaboravljaš jednu bitnu stvar,međunarodnu zajednicu ! Na terenu Tuđman nije mogo samostalno donosit odluke,bez dogovora sa strancima i druga 2 naroda. Da se oni nisu mješali i zaštitnički odnosili prema muslimanima BiH danas ne bi ni postojala.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 13:47 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nije zapad glup, ti to predstaviš kao Srbi nekog prevarili. Da je zapad htio ukinuti RS ne bi je ni pravio. Izbombardirali bi Banja Luku a i Srbiju ako treba kao što su i učinili 1999. Došli bi do Drine da su htjeli, samo što nisu htjeli. Zapad je htio RS. To što postoji RS je zasluga Amerike a ne nekog srpskog junaštva i lukavstva. Isto kao što su nametnuli sve druge institucije na nivou države, tako su mogli i svesti ovlasti RS na nivo kantona.
To što postoji BiH je takođe zasluga Amerike. Ili možda misliš da bi BiH danas postojala bez mješanja Amerike i Evrope ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 13:51 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nije zapad glup, ti to predstaviš kao Srbi nekog prevarili. Da je zapad htio ukinuti RS ne bi je ni pravio. Izbombardirali bi Banja Luku a i Srbiju ako treba kao što su i učinili 1999. Došli bi do Drine da su htjeli, samo što nisu htjeli. Zapad je htio RS. To što postoji RS je zasluga Amerike a ne nekog srpskog junaštva i lukavstva. Isto kao što su nametnuli sve druge institucije na nivou države, tako su mogli i svesti ovlasti RS na nivo kantona.
To što postoji BiH je takođe zasluga Amerike. Ili možda misliš da bi BiH danas postojala bez mješanja Amerike i Evrope ? Slažem se. Amerika nije željela potpuni poraz nijedne strane.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1535 of 2558 - 60.01%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
robelec
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 13:53 |
|
|
|
Al su me isprozivali nebulozama pojedinci samo zato jer želim jaku HercegBosnu koju nitko neće ponižavati i iskorištavati, strava.
Uglavnom, neću se više osvrtati na prozivke i uvrede, navikao sam da smo mi Hercegovci za sve krivi "hrvatskom narodu" koji je "plemenit, pronicljiv, pošten i mudar", ali ga uvijek ti mrski poduzetni Hercegovci ("ratni profiteri"), HDZ-ovci i nekakvi Šuški koče da dosegne svoj puni potencijal.
E pa znate što kmečavci kojima su puna usta HDZ-a i poduzetne Hercegovačke elite i dobrobiti matice na štetu HercegBosne, nitko nije kriv za vaše probleme, osim vas samih! Nema urote protiv vas nego ste nesposobni! Niste žrtve okolnosti nego ste kukavice!
Nije kriv politički ili vanjski faktor jer ste jadni u Zagrebu, HBŽ, Ljubuškom, Posavini, Dalmaciji i Slavoniji, već su vaše životne odluke krive i nije da se ne može, nego ne želite! Nije da vas uništava netko drugi nego ste tupavi, pa ne vidite da uništavate sami sebe jer živite u svom svijetu virtualne i izopačene percepcije!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
robelec
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 13:55 |
|
|
|
I za kraj, ZHŽ privatnici će eventualnim ujedinjenjem biti još jači i bogatiji jer su posijali svoje filijale po RH i neće im biti nikakav problem gubitak bošnjačkog tržišta niti porezna presija u RH. Ograničenja s kojima se ZHŽ privatnici suočavaju ih čine samo još jačima! Već sad mogu izračunati da će uprihodovati između 17 i 20 mlrd. kn godišnje, najviše po glavi stanovnika u RH.
Ali što sa ostatkom HB, što će biti sa Usorom, "ko ih yebe"? Utapljanje u bošnjakistan im je sudbina? Što sa Srednjom Bosnom i tamošnjim gospodarstvom u kojem su Hrvati gazde i dominatori, ali ovise isključivo o bošnjačkoj potrošnji? Srednju Bosnu ćete baciti na koljena i u kameno doba svi vi kojima su puna usta udbašije, ma sve za interes matice čiji stanovnici će na novu županiju gledati s prezirom jer će biti najjadnija i najsiromašnija u RH.
Meni je cilj ponosna i jaka HercegBosna koju se poštuje i koja brine o svojim interesima, a ne o tuđim! Pozdrav, to je to od mene na ovoj temi! P.S. tko me slučajno negativno prozove neka jede govna od "HDZbota i udbaša"!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 14:05 |
|
|
divizija je napisao/la: weasel je napisao/la: Morali smo im pomagati da ih zadržimo u ratu protiv Srba, da su ih totalno vojno slomili mi bi bili prvi idući na redu. Iz današnje perspektive to smatram totalnom grškom i smatram da je trebalo pustiti Srbe da ih totalno slome ili bar dovedu u poziciju Bihaća i Goražda i Zenicu. Nikakve koristi nismo imali od spašavanja njihove guzice. Mi bi sa Srbima nekako rješili stvar. Sva naša pomoć njima je bila krivi potez. Totalno. Mi smo grešku napravili što smo surađivali s njima neoprezno, trebali smo im davati oružje na kapaljku tek da se obrane i jasno dati do znanja gdje im je mjesto. Trebali smo od prvog dana zauzeti određena strateška mjesta u slučaju da nas za*ebu. Trebali smo i mogli smo biti pametniji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 14:08 |
|
|
Po ekonomskim pokazateljima, ja bih, na primer, pre poslovao sa Robelecom nego sa Lasicom. Ništa lično Lasice, al jbg, šta ti konkretno možeš da ponudiš Robelecu? A da se tiče nekih tvojih resursa? Objektivno.  Nevezano sad konkretno za pitanje iz ankete, za/protiv itd... Samo ekonomska perspektiva.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 14:10 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Po ekonomskim pokazateljima, ja bih, na primer, pre poslovao sa Robelecom nego sa Lasicom. Ništa lično Lasice, al jbg, šta ti konkretno možeš da ponudiš Robelecu? A da se tiče nekih tvojih resursa? Objektivno.  Ne vezano sad konkretno za pitanje iz ankete, za/protiv itd... Samo ekonomska perspektiva. Kulen. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 14:15 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Po ekonomskim pokazateljima, ja bih, na primer, pre poslovao sa Robelecom nego sa Lasicom. Ništa lično Lasice, al jbg, šta ti konkretno možeš da ponudiš Robelecu? A da se tiče nekih tvojih resursa? Objektivno.  Ne vezano sad konkretno za pitanje iz ankete, za/protiv itd... Samo ekonomska perspektiva. Kulen.  Koji će mu.. Ima janjetine, pršut...
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|