|
|
Stranica: 10/35.
|
[ 856 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Muki
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 16 srp 2020, 23:03 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Al serete kao da je nekom cilj da vas uništi. Dobili ste najbolje pozicije svuda. Nema ministarstva finansija da vi ne kontrolišete i još mnogo toga. Mi smo odlučili da 2022 krenemo u uzimanje DN jer vi blokirate sve moguće i još šurujete sa Srbima, Rusima, Izraelcima i sl. I šta očekujete? Da kažemo ok jebite Federaciju, razvalite državu mi ćemo sjedit sa strane. Bolesno je kad pripadnik nacije koja 11 godina blokira Mostar, demolira Stolac, bira Komšića 3 puta i okupira dom naroda uz pomoć VP spominje "šurovanje sa Rusima". Zašto mrzite Ruse? To jer vam je zapad podržavao glavosječe u Siriji a ovi su ih napalmom izrokali  ? Prije zaštite Hrvata 2010-2014 Čović nije imao ni blizu podršku Hrvata kao danas. Više Hrvata voli Dodika nego Čovića, to je jednostavno činjenica a s vama ćemo morati kad tad ići u rat jer vi želite rat jer ste islamisti. Želite uništiti sve hrvatske firme, kladionice i ubijati povratnike. Želite vlast svog Islama, Muhameda i svoje matice Turske a to mnogi Hrvati ne shvaćaju. Ili ćete vi završiti u Turskoj ili ćemo mi mi biti manjina, nema trećeg. Miran Roberto. 
_________________ Mukiji dolaze
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 16 srp 2020, 23:09 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa tako je to kad si manjina. Budeš izjeban. U milosti i nemilosti većine. Da se razumijemo isto je Muslimanima u RS i Srbima u FBiH ili Kosovu. Manjinu obično jebu. Jedino ako je manjina baš beznačajna poput Ukrijinaca ili bolje rečeno manjinu jebu dok ne postane beznačajna. I neće vas Muslimani jebati odmah. Ako vas skinu 2022. biće presrećni pa će takijati bar do 2026.
Ne laži.. U FBiH ste ko bijeli medvjedi..Posebno ako si u DF-u i sl. Samo da nisi ortodoksni četnik. Pa vi imate par općina radite po Sarajevu više nego mi u svim općinama RS-a. Zašto? Zato što mi nismo stoka ko vi. Ste? Koji to? Muslimani sa srpskim imenom? I vi ste u RS zaštićeni ko bijeli medvjedi ako ste Srbi sa muslimanskim imenom. Šta fali npr. Šeraniću? Ništa.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 16 srp 2020, 23:13 |
|
|
bobanovski je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa tako je to kad si manjina. Budeš izjeban. U milosti i nemilosti većine. Da se razumijemo isto je Muslimanima u RS i Srbima u FBiH ili Kosovu. Manjinu obično jebu. Jedino ako je manjina baš beznačajna poput Ukrijinaca ili bolje rečeno manjinu jebu dok ne postane beznačajna. I neće vas Muslimani jebati odmah. Ako vas skinu 2022. biće presrećni pa će takijati bar do 2026.
Ne jebe većina nigdje na svijetu nikoga ako nije povezana s muslimanima, dok su u manjini muslimani su za gay prava, globalizam i slatki su a kad postanu vecina kreću s progonima kao diljem BI koji je imao praktičku gotovo kršćansku većinu u većim djelovima samo do prije manje od 100 godina. Inače nisu Muslimani ni takijali, do prije koju godinu su otvoreno ubijali hrvatske povratnike i oslobađali ubojice nakon što bi priznali ubojstvo. Sve je to išlo uz podršku najdražih ambasadica Ma jebe. Eno Srba u Crnoj Gori. Braća pravoslavci a gori od Ustaša u NDH. Da smiju ubijali bi. Ne trpi niko značajnu manjinu. Još Srbi nemaju nikakve poluge al tzv. Crnogorcima smetaju Srbi zbog brojnosti. A ništa im nismo nažao učinili. Bukvalno ništa. Sa nama ratovali. Zajednica je zlo. Ne zna se jel gori rat ili mir.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 16 srp 2020, 23:16 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 44044 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Bosnjak007 je napisao/la: Al serete kao da je nekom cilj da vas uništi. Dobili ste najbolje pozicije svuda. Nema ministarstva finansija da vi ne kontrolišete i još mnogo toga. Mi smo odlučili da 2022 krenemo u uzimanje DN jer vi blokirate sve moguće i još šurujete sa Srbima, Rusima, Izraelcima i sl. I šta očekujete? Da kažemo ok jebite Federaciju, razvalite državu mi ćemo sjedit sa strane. Šta vi ne šurujete sa SDS ćetnicima? Uz pomoć koga ste preuzeli SIP? SDS i PDP nisu Srbi? Ovo o Rusima i Izraelcima da ne spominjem, ti i ne znaju da u BiH i postoje Hrvati s kamoli da imaju potrebu šurovati s njima. Otrilike kao da slon treba mrava da zgazi guštera. Umij se sinko, spržili ti sarajevski mediji dobro mozak.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 16 srp 2020, 23:16 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Sramotno je kako se RH nikad nije odužila Dodiku bar sa odlikovanjem kad nas je spasio 2010. Ali je zato Alija Izmetbegović dobio Velered kraljice Jelene, 2. po značaju. 
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gazda
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 16 srp 2020, 23:21 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3976 Lokacija: Stolni grad
|
daramo je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Al serete kao da je nekom cilj da vas uništi. Dobili ste najbolje pozicije svuda. Nema ministarstva finansija da vi ne kontrolišete i još mnogo toga. Mi smo odlučili da 2022 krenemo u uzimanje DN jer vi blokirate sve moguće i još šurujete sa Srbima, Rusima, Izraelcima i sl. I šta očekujete? Da kažemo ok jebite Federaciju, razvalite državu mi ćemo sjedit sa strane. Šta vi ne šurujete sa SDS ćetnicima? Uz pomoć koga ste preuzeli SIP? SDS i PDP nisu Srbi? Ovo o Rusima i Izraelcima da ne spominjem, ti i ne znaju da u BiH i postoje Hrvati s kamoli da imaju potrebu šurovati s njima. Otrilike kao da slon treba mrava da zgazi guštera. Umij se sinko, spržili ti sarajevski mediji dobro mozak. Evo zbog ovog sam ja i napao njega i onog Nebulu(iako on ima i koju pametnu) ljudi lupaju Sarajevske propagande i to ponavljaju na svakom jbn postu kao da im je mozak programiran samo na ono što Reuf, Avdo, Mektić i ostali izjave
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 16 srp 2020, 23:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 44044 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Ma nije to samo na forumu, i po portalima, društvenim mrežama. Totalno ludilo, ko borgovi, svi ko jedan isprogramirani, pa postoji li ijedan Musliman da ima drugačije mišljenje od drugog Muslimana?
Nije ni čudo, npr. svugdje u svijetu najgledaniji, sportski, glazbeni, filmski programi dok Bošnjo po vazdan bulji u N1, al lažiru, Fujtv, upija i ponavlja ko papagaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 16 srp 2020, 23:33 |
|
|
daramo je napisao/la: Ma nije to samo na forumu, i po portalima, društvenim mrežama. Totalno ludilo, ko borgovi, svi ko jedan isprogramirani, pa postoji li ijedan Musliman da ima drugačije mišljenje od drugog Muslimana?
Nije ni čudo, npr. svugdje u svijetu najgledaniji, sportski, glazbeni, filmski programi dok Bošnjo po vazdan bulji u N1, al lažiru, Fujtv, upija i ponavlja ko papagaj. Stvar je u tome da su uplašeni. Žive stalno u strahu i u takvom stanju nema normalnih razlika u mišljenju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 16 srp 2020, 23:39 |
|
|
|
Stvar je u tomu što su Mukiji. Sve drugo je posljedica konzumacije te političke doktrine. Tu je početak i kraj ove akademske rasprave.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 16 srp 2020, 23:39 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Jesmo li mi jedini narod koji je u situaciji da oni koji su mu i službeno saveznici rade protiv njegovih interesa? Čekaj, zašto je poginuo onaj naš vojnik u Afganistanu nedavno? Da bi Amerikanci mogli u BIH protežirati one koji se osjećaju bliski talibanima na račun interesa našeg naroda? Uznemirujuće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 16 srp 2020, 23:42 |
|
|
|
Uplašeni? Od koga? Uplašen čovjek ne planira kako će nešto ukrasti od nekoga koga se navodno boji. Uplašen narod ne planira kako se proširiti 300%
U pitanju je nešto sasvim drugo, nešto slično nacistima trudesetim i Srbima devedesetih. Zna se kada nestaje svaka kritična misao i kad se stvara potreba za zatvaranjem očiju na svoje postupke i opravdavanje istih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 16 srp 2020, 23:49 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: ali kao što Zdravka Bušić kaže "Domoljublje nema adresu" Mislio sam stavit onaj šega smajli ali ovo je više za plakat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 16 srp 2020, 23:53 |
|
|
|
Kako sam Hrvat iz Hrvatske, ipak ne mogu procijeniti što će na kraju Čović učiniti. Ali sudeći po ovim žaljenjima, čini mi se kao da je dobar dio foruma prihvatio izdaju kao gotovu stvar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 16 srp 2020, 23:56 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2662 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
[/b] Jefferson Davis je napisao/la: Kao prvo, ne svode nas Muslimani na "nacionalnu manjinu" već mi sami sebe svodimo na nacionalnu manjinu. Ali jasno mi je da moramo govoriti u medijima o tome i predstavljati situaciju tako, ok to je imperativ da napokon više ljudi osvijestimo. Ali evo ovdje na forumu barem možemo biti iskreni jedni prema drugima brate mili.
To se zove odbacivanje odgovornosti kada krivimo Muslimane. Oni samo uzimaju prilike koje im se nude, koje im mi serviramo za stol. Za sve smo si sami krivi u biti i moramo napokon preuzeti tu odgovornost. Da smo se bili uozbiljili, da smo od Livna i TG napravili velegradove, da nas je više u Vitezu, Travniku, Kiseljaku, Mostaru itd. - onda bismo se puno manje brinuli o svemu i Muslimani ne bi bili tolika prijetnja ili bi bili potpuno neutralizirani i nikada ne bi mogli pomišljati o Federaciji kao bošnjačkom entitetu. Pa dobro je čak i s obzirom na dvojno državljanstvo i iseljavanje biblijskih razmjera u npr. Orašju i Livnu. Dugo smo trajali unatoč svemu realno. Nestat ćemo iz jedne domovine, ali kao što Zdravka Bušić kaže "Domoljublje nema adresu" pa konačno može i prestati kretenoidna zabluda o "dvije domovine" i samo ćemo živjeti u Hrvatskoj. Ipak je BiH mnogima sporedna stvar. Tuđmanov san je ostvaren i hrvatski korpus više neće biti odvojen.
I na forumu općenito, ljude više zanima SDP-HDZ kokošarenja u RH nego doslovni politički opstanak Hrvata u BiH. Garantiram da većina pučanstva, naročito u zapadnoj Hercegovini nema pojma o politici u BiH, u RH znaju sve napamet. To je ogroman enorman problem (kojeg uzrokuje i nedostatak vlastitog službenog TV kanala, možda i rtvHB nešto i pokrene). Ideja Mate Bobana i Tuđmana i jeste bila koncentracija hrvatskog naroda na jednom prostoru što bi nas osiguralo dugoročno u budućnosti.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 16 srp 2020, 23:59 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Kako sam Hrvat iz Hrvatske, ipak ne mogu procijeniti što će na kraju Čović učiniti. Ali sudeći po ovim žaljenjima, čini mi se kao da je dobar dio foruma prihvatio izdaju kao gotovu stvar. Imaš na forumu cijelu temu o Čoviću pa čitaj o kakvom kadru se radi i što mu je sve u rezimeu, od Haprilskog pa nadalje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 01:08 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Stvar je u tomu što su Mukiji. Idi bre u urac 
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 01:13 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Kao prvo, ne svode nas Muslimani na "nacionalnu manjinu" već mi sami sebe svodimo na nacionalnu manjinu. Ali jasno mi je da moramo govoriti u medijima o tome i predstavljati situaciju tako, ok to je imperativ da napokon više ljudi osvijestimo. Ali evo ovdje na forumu barem možemo biti iskreni jedni prema drugima brate mili.
To se zove odbacivanje odgovornosti kada krivimo Muslimane. Oni samo uzimaju prilike koje im se nude, koje im mi serviramo za stol. Za sve smo si sami krivi u biti i moramo napokon preuzeti tu odgovornost. Da smo se bili uozbiljili, da smo od Livna i TG napravili velegradove, da nas je više u Vitezu, Travniku, Kiseljaku, Mostaru itd. - onda bismo se puno manje brinuli o svemu i Muslimani ne bi bili tolika prijetnja ili bi bili potpuno neutralizirani i nikada ne bi mogli pomišljati o Federaciji kao bošnjačkom entitetu. Pa dobro je čak i s obzirom na dvojno državljanstvo i iseljavanje biblijskih razmjera u npr. Orašju i Livnu. Dugo smo trajali unatoč svemu realno. Nestat ćemo iz jedne domovine, ali kao što Zdravka Bušić kaže "Domoljublje nema adresu" pa konačno može i prestati kretenoidna zabluda o "dvije domovine" i samo ćemo živjeti u Hrvatskoj. Ipak je BiH mnogima sporedna stvar. Tuđmanov san je ostvaren i hrvatski korpus više neće biti odvojen.
I na forumu općenito, ljude više zanima SDP-HDZ kokošarenja u RH nego doslovni politički opstanak Hrvata u BiH. U zadnjih par mijeseci je bilo zanimljivo zbog predsjedničkih i parlamentarnih izbora pa se više pričalo oko RH. Naravno da je BiH 100 puta važnije pitanje od najobičnijih prepucavanja stranačkih.
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 07:54 |
|
|
|
Sad je već potpuno jasno da 2023. Hrvati u BiH prestaju postojati kao politička kategorija. Mislim da je ovaj forum dalje nepotreban
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
useless
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 07:59 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SNSD je podnio tužbu sudu BiH zbog nelegalnog izbora CIKa.. Ja mislim da ste vi to vec popusili, al nisam siguran.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 08:39 |
|
|
daramo je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Al serete kao da je nekom cilj da vas uništi. Dobili ste najbolje pozicije svuda. Nema ministarstva finansija da vi ne kontrolišete i još mnogo toga. Mi smo odlučili da 2022 krenemo u uzimanje DN jer vi blokirate sve moguće i još šurujete sa Srbima, Rusima, Izraelcima i sl. I šta očekujete? Da kažemo ok jebite Federaciju, razvalite državu mi ćemo sjedit sa strane. Šta vi ne šurujete sa SDS ćetnicima? Uz pomoć koga ste preuzeli SIP? SDS i PDP nisu Srbi? Ovo o Rusima i Izraelcima da ne spominjem, ti i ne znaju da u BiH i postoje Hrvati s kamoli da imaju potrebu šurovati s njima. Otrilike kao da slon treba mrava da zgazi guštera. Umij se sinko, spržili ti sarajevski mediji dobro mozak. Ne šurujemo nego oni ne koče, ako nešto baš prelazi granicu ok. Ali vi, pa vi ste kočili sve što se dalo kočiti. Vama je bitnije da sunce sija u Varaždinu i Zagrebu nego u Sarajevu ili Travniku. Zato ćete i dobiti kurac, jer vas zanima više Hr od vlastite zemlje. Niko vas ne bi preglasavao niti bi stajali jedni drugima na žulj da vi ne radite protiv nas. I znaju Rusi i Izraelci ko su Hrvati u BiH. Pokušali ste ih i nedavno uvući u priču o Aluminiju. Šatro može židovima pa nek i ne ispoštuju dogovor al ne može Arapima biti prodano. Samo zato što su muslimani. Nije nama ispran mozak niti živimo u strahu nego nam je pun kurac vas i moljakanja oko svega, pa evo dvije godine nema nove vlade FBiH, da za sve tražite kontra uslugu ili mnogo više nego što date i sl.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 08:47 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8085 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 09:34 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: daramo je napisao/la: Šta vi ne šurujete sa SDS ćetnicima? Uz pomoć koga ste preuzeli SIP? SDS i PDP nisu Srbi?
Ovo o Rusima i Izraelcima da ne spominjem, ti i ne znaju da u BiH i postoje Hrvati s kamoli da imaju potrebu šurovati s njima. Otrilike kao da slon treba mrava da zgazi guštera. Umij se sinko, spržili ti sarajevski mediji dobro mozak.
Ne šurujemo nego oni ne koče, ako nešto baš prelazi granicu ok. Ali vi, pa vi ste kočili sve što se dalo kočiti. Vama je bitnije da sunce sija u Varaždinu i Zagrebu nego u Sarajevu ili Travniku. Zato ćete i dobiti kurac, jer vas zanima više Hr od vlastite zemlje. Niko vas ne bi preglasavao niti bi stajali jedni drugima na žulj da vi ne radite protiv nas. I znaju Rusi i Izraelci ko su Hrvati u BiH. Pokušali ste ih i nedavno uvući u priču o Aluminiju. Šatro može židovima pa nek i ne ispoštuju dogovor al ne može Arapima biti prodano. Samo zato što su muslimani. Nije nama ispran mozak niti živimo u strahu nego nam je pun kurac vas i moljakanja oko svega, pa evo dvije godine nema nove vlade FBiH, da za sve tražite kontra uslugu ili mnogo više nego što date i sl. Ćetnici ne koče, tako ste i 1992 govorili. Ćetnici ne koče pa će Mujo glasati za kandidate Karadžićeva i Mladićeva SDS-a. A šta vi niste kočili? Godinu i pol ste samo kočili imenovanje Telgetije, a evo imaš i na temi isto tako primjere gdje ste kočili državu i po dvije godine. Tada vam nije smetalo kočenje, naravno da ne smeta kada koči musliman, problem je kada koči kafir. Musliman državu koči iz patrijotskih razloga, za njeno dobro. Je znaju, da znaju imao bi danas u BiH Donbas, Abhaziju ili Golan u BiH da su Hrvati u žiži interesa dvije nuklearne velesile, Rusa i Izraela. Stvarno ste sprženih mozgova, to se jasno vidi po ovome i u kakve medijske bajke vjerujete. I opet trkeljanje, jesu to oni garažni Arapi bez ijednog inženjera i bez ikakvog kapitala osim jedne garaže? Tim se trebalo prodati jer su braća muslimani, samim time su za SDA bolji od ćifuta. Nije nego ste vi samo toliko glupi da vjerujete sve što vam serviraju propagandni mediji. Mujo Bosnu brani od Rusa i Židova koji kidišu na nju. E pa i nama a bome i Srbima pun kurac i vas i BiH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 09:43 |
|
|
divizija je napisao/la: Sad je već potpuno jasno da 2023. Hrvati u BiH prestaju postojati kao politička kategorija. Mislim da je ovaj forum dalje nepotreban Što ti širiš defetizam? Mislim da si ti nepotreban ovdje. Najbolje da odeš, odmah.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 09:45 |
|
|
novem je napisao/la: divizija je napisao/la: Sad je već potpuno jasno da 2023. Hrvati u BiH prestaju postojati kao politička kategorija. Mislim da je ovaj forum dalje nepotreban Što ti širiš defetizam? Mislim da si ti nepotreban ovdje. Najbolje da odeš, odmah. Škoro izgubio, najbolje svi harakiri da izvršimo. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1387 of 2558 - 54.22%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 10:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 63043 Lokacija: DAZP HQ
|
Naša Kvačica je napisao/la: novem je napisao/la: Što ti širiš defetizam? Mislim da si ti nepotreban ovdje. Najbolje da odeš, odmah.
Škoro izgubio, najbolje svi harakiri da izvršimo.  ako su moderatori i Bog s nama, tko će protiv nas?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|