|
|
Stranica: 12/35.
|
[ 856 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
weasel
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 14:58 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Čekaj jesi se odlučio oće li se Zagreb uključit da ili ne? Osim toga ima i HB stran(a)ka koje bi podržale Vladu u tim teškim trenutcima. Koliko je MOST bitan ( na žalost) vidjeli smo 2017. kad ih je plenki izbacio van. Važno je samo i jedino tko ima 76 ruku u saboru i tko ima vlast, a to što ćete imati par vaših ljudi u Saboru ne znaći apsolutno ništa zato što će kradezeovci opet po svome. Ali tebi i dalje nije jasno zašto je važno mijenjati izborni zakon, ajmo se rađe rugati perecima kako "progone" Srbe i manjine to je baš cool. 
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 15:08 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Ma ja. Nego tko ide nakon Srba. Ja preporučam mrske Talijane.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ivica
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 15:56 |
|
|
A da mi to razjebemo kume,wasel,divizija...al nedaju ovi HDZovci i tajkuni,njima dobro samo potpisuju....mamu im parazitsku. 
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 16:00 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Ma ja. Nego tko ide nakon Srba. Ja preporučam mrske Talijane. Ako ti je ovakav sustav super onda odlično, sigaran sam da će vam Briselski sluge puno pomoći. Kad ti njonjo pošalje telegram kako nije europski miješati se u unutarnje pitanje muslimanske države federacije onda če krenuti kmeka i to baš od ovakvih kao ti. Znaš koliko ćete rmpatije dobitit od nas koji upozoravaju na te izdajnike? Nula, zato što im sami držite ljestve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 16:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Tema skroz zatrolana.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 16:10 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
weasel je napisao/la: Ako ti je ovakav sustav super onda odlično, sigaran sam da će vam Briselski sluge puno pomoći. Kad ti njonjo pošalje telegram kako nije europski miješati se u unutarnje pitanje muslimanske države federacije onda če krenuti kmeka i to baš od ovakvih kao ti. Znaš koliko ćete rmpatije dobitit od nas koji upozoravaju na te izdajnike? Nula, zato što im sami držite ljestve. Oćeš mi objasnit kako im ja koji sam glasao za Most držim ljestve. Jedini kmečiš ti kojem je 150 000 Srba veći problem od 1 000 000 muslimana. Takvi kmečari ni ne mogu pružit pomoć.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 16:17 |
|
|
HHerceg je napisao/la: weasel je napisao/la: Ako ti je ovakav sustav super onda odlično, sigaran sam da će vam Briselski sluge puno pomoći. Kad ti njonjo pošalje telegram kako nije europski miješati se u unutarnje pitanje muslimanske države federacije onda če krenuti kmeka i to baš od ovakvih kao ti. Znaš koliko ćete rmpatije dobitit od nas koji upozoravaju na te izdajnike? Nula, zato što im sami držite ljestve. Oćeš mi objasnit kako im ja koji sam glasao za Most držim ljestve. Jedini kmečiš ti kojem je 150 000 Srba veći problem od 1 000 000 muslimana. Takvi kmečari ni ne mogu pružit pomoć. Ti se zaljepio za Srbe kao mujo za građansku. Reforma izbornog zakona i slanje izdajničkog HDZ-a u ropotarnicu povijesti. Ako misliš da će se išta promjeniti u ovakom sustavu kojim drma HDZ onda si panj na kvardat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 16:27 |
|
|
Možeš li mi reć koliko imaš godina kad misliš da ćeš HDZ poslat u ropotarnicu povijesti? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 16:36 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Možeš li mi reć koliko imaš godina kad misliš da ćeš HDZ poslat u ropotarnicu povijesti?  Za njih glasa pola miliona uhljeba i pokoja prodana duša. Jednom će nam doći na megdan a onda ih treba nagaziti do kraja, za sva vremena. Ništa na ovom svijetu nije neunišitvo i ništa ne traje vječno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 17:50 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Jesi ti svjestan na kojoj temi komentiraš ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 19:48 |
|
|
novem je napisao/la: divizija je napisao/la: Moj ostanak ili odlazak neće promijeniti stvarnost. I Bogu i vragu je jasno što se sprema, a vi ovdje sve više bolujete od sindroma grupe za samopomoć. Meni se čini da su tvoji sindromi dublje prirode. Bolje da potražiš drugo mjesto s tim u vezi. Posve si ovdje zalutao. Kad te netko gura prema provaliji zaustavit ćeš ga na prvom koraku, nećeš čekati zadnji. HDZ BiH na čelu sa Čovićem i boranijom je očito odlučio čekat taj zadnji korak. A možda se ni onda ne budu opirali nego sami skoče. Imaju padobrane (keš i nekretnine po HR i stranim zemljama) a narod će glavom od kamen tj. i službeno će dobiti status nacionalne manjine a znamo kako je Armencima u Turskoj i uostalom kako je nama samima do jučer bilo pod Turcima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 20:00 |
|
|
|
Kako neki ovdje govore, izgleda u utorak sjednica, u srijedu sunećenje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 20:06 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 44041 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Ne vidim u čemu je problem, jednostavno ne dođu i jasno uvjetuju usvajanje proračuna legalnim SIP-om.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 20:20 |
|
|
|
Ako se muslimanima dozvoli da proguraju popis iz 1991. bez oštre reakcije iz Zagreba onda treba predsjednika i premijera uvaljati u katran i posuti perjem na TBJ. Vidjeli smo vojne intervencije za manje stvari u svrhu "zaštite demokracije".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 20:22 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Ako se muslimanima dozvoli da proguraju popis iz 1991. bez oštre reakcije iz Zagreba onda treba predsjednika i premijera uvaljati u katran i posuti perjem na TBJ. Vidjeli smo vojne intervencije za manje stvari u svrhu "zaštite demokracije". Ako im vi dozvolite da proguraju izbore vi ste krivi. Ne odete na sjednicu Doma naroda i to je to. Ili neka vasi delegati daju ostavke. Ako su 4 plate bitnije od naroda onda jebo to sve.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 20:38 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Ako se muslimanima dozvoli da proguraju popis iz 1991. bez oštre reakcije iz Zagreba onda treba predsjednika i premijera uvaljati u katran i posuti perjem na TBJ. Vidjeli smo vojne intervencije za manje stvari u svrhu "zaštite demokracije". Ako im vi dozvolite da proguraju izbore vi ste krivi. Ne odete na sjednicu Doma naroda i to je to. Ili neka vasi delegati daju ostavke. Ako su 4 plate bitnije od naroda onda jebo to sve. Dakle cijela Bejha se svodi na to da svim legalnim sredstvima pokušavamo spriječiti muslimane da naprave nešto van pameti i zakona. Jednom će opet doći u takvu priliku i ako je iskoriste treba ih nagaziti na ovaj ili onaj način. Postoji valjda neka granica tolerancije. To je kao da cijeli život paziš da ti lopov nešto ne ukrade i onda kad ti ukrade ne reagiraš jer si kao sam kriv.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 20:39 |
|
|
|
Još traje plač i kmecanje,
pomanje to, štob se reklo usitno,
dugo je do utorka.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 20:41 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Ako se muslimanima dozvoli da proguraju popis iz 1991. bez oštre reakcije iz Zagreba onda treba predsjednika i premijera uvaljati u katran i posuti perjem na TBJ. Vidjeli smo vojne intervencije za manje stvari u svrhu "zaštite demokracije". Ako im vi dozvolite da proguraju izbore vi ste krivi. Ne odete na sjednicu Doma naroda i to je to. Ili neka vasi delegati daju ostavke. Ako su 4 plate bitnije od naroda onda jebo to sve. Nece nista biti poslije utorka znacajno, koga vi ovdje zajebavate tj lozite. Bice sve isto ko što je i bilo.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 21:14 |
|
|
|
Realno šta Čović može izgubiti? Ako prihvate budžet ili on bude odgovoran za to, 2022 će biti u oporbi. Tad bi moglo bit hrvatsko proljeće s naše strane Neretve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 21:17 |
|
|
1986 je napisao/la: Realno šta Čović može izgubiti? Ako prihvate budžet ili on bude odgovoran za to, 2022 će biti u oporbi. Tad bi moglo bit hrvatsko proljeće s naše strane Neretve. Šta će ti šef napravit? Sumnjam da bi i vod posla da izbije rat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 21:20 |
|
|
HHerceg je napisao/la: 1986 je napisao/la: Realno šta Čović može izgubiti? Ako prihvate budžet ili on bude odgovoran za to, 2022 će biti u oporbi. Tad bi moglo bit hrvatsko proljeće s naše strane Neretve. Šta će ti šef napravit? Sumnjam da bi i vod posla da izbije rat. Rata neće biti, ne brini nećeš morat u Njemačku, niti će moji morat opet kod vas. Dovoljno je što vas financiramo i lobiramo za vas. Drugo se i ne može. Imate poluge u vlasti pa izvolite.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 21:22 |
|
|
1986 je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Šta će ti šef napravit? Sumnjam da bi i vod posla da izbije rat. Rata neće biti, ne brini nećeš morat u Njemačku, niti će moji morat opet kod vas. Dovoljno je što vas financiramo i lobiramo za vas. Drugo se i ne može. Imate poluge u vlasti pa izvolite. Znači neće. Za mene ne moraš brigat. Rodna gruda će se branit u to ne sumnjaj. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ivica
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 21:48 |
|
|
Poštovana gospodo i gospodje,mislim da Kartagu treba razoriti,a i krajnje je vrijeme. 
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 22:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85982 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Kad doživiš 71 godinu kao Inzko, mislim da imas 3% šanse da riknes bas te godine, i rizik ti raste svake godine, sa 75 taj rizik je 5%, sa 80 vec 10%.  Tako to nekako osiguravajuća društva vide.  Oni kojima je stalo do Bosne moraju se i ovakvim stvarima bavit. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gazda
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 17 srp 2020, 22:19 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3976 Lokacija: Stolni grad
|
1986 je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Šta će ti šef napravit? Sumnjam da bi i vod posla da izbije rat. Rata neće biti, ne brini nećeš morat u Njemačku, niti će moji morat opet kod vas. Dovoljno je što vas financiramo i lobiramo za vas. Drugo se i ne može. Imate poluge u vlasti pa izvolite. Tvoji išli kod nas jesi ti dobar s glavom pa više je bilo Hercegovaca na prvoj crti u Slavoniji nego danas purgera u ZGu i vi lobirate jedino što ste vi izlobirali je presuda Šestorki i izmišljeni UZP.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: hoblatopla i 46 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|