|
|
Stranica: 29/35.
|
[ 856 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bobanovski
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 00:41 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Ovde jedan broji Kakanj, Zenicu i Kotor Varoš pod neku HRHB, a drugi ne broji ništa pod tu HRHB. Svašta.  Rakitić, Mandzukic,Kovačić, Brekalo, Barišić, Lovren, Ćorluka,Čorić, Pašalić tj sve najbolje što Hrvatska ima uz Modrića
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 01:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83063 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bosnjo007 koje ti je "gostinsko" prezime bilo prije prelaska u Turke? 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 01:27 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Ovde jedan broji Kakanj, Zenicu i Kotor Varoš pod neku HRHB, a drugi ne broji ništa pod tu HRHB. Svašta.  Isprike na offu, ali Đefersone za tebe sam 99,9% siguran da si Musliman, na neki način se odaješ u svakom postu... Da si Hrvat odma bi ti bilo da jasno da je u ovom sportskom kontekstu HRHB = Hrvati BiH. S time da Kakanj i Kotor Varoš stvarno jesu bili dio orginalno proglašene HB. Samo Musliman bi se javio sa takvom upadicom. I to radiš konstantno. I ovo "neku" i "tu" HRHB, znači sumnjiv si makismalno, i forma i sadržaj su ti zeleni full. U svakom postu.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 07:04 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27136 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Planina je napisao/la: Jefferson Davis je napisao/la: Ovde jedan broji Kakanj, Zenicu i Kotor Varoš pod neku HRHB, a drugi ne broji ništa pod tu HRHB. Svašta.  Isprike na offu, ali Đefersone za tebe sam 99,9% siguran da si Musliman, na neki način se odaješ u svakom postu... Da si Hrvat odma bi ti bilo da jasno da je u ovom sportskom kontekstu HRHB = Hrvati BiH. S time da Kakanj i Kotor Varoš stvarno jesu bili dio orginalno proglašene HB. Samo Musliman bi se javio sa takvom upadicom. I to radiš konstantno. I ovo "neku" i "tu" HRHB, znači sumnjiv si makismalno, i forma i sadržaj su ti zeleni full. U svakom postu. Ili je doista musliman ili je doista vrlo neinformiran. Hajd za Zenicu, ali da se netko čudi za K. Varoš i Cacanj? Po kojem to kriteriju je to "čudno"? Tko je taj Predsjednik Davis? Odakle je? Tko ga plaća i za koga radi?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 10:45 |
|
|
Ne pjenite sami ste izabrali put. Budžet je jedna rovovska bitka ona konačna su opći izbori.
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 10:51 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3966 Lokacija: Stolni grad
|
A posebno je sumnjiv jer ne zna da je Lovren iz Kraljeve Sutjeske a ne Zenice, samo sam muslimanke čuo da govore da je Zenicanin
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 10:52 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Budžet je jedna rovovska bitka ona konačna su opći izbori. Pred nama je Majka svih bitaka, Inshallah! Kada će naši neprijatelji biti nemoćni a mi moćni, Inshallah! A do tada treba čekati i čekati, Mashallah!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 10:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83063 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Jedini narod bez drzave na Balkanu.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 11:18 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Ne pjenite sami ste izabrali put. Budžet je jedna rovovska bitka ona konačna su opći izbori. Imal kod vas neka molitva za buđet? Citat: Ako Komisija ne usaglasi Prijedlog budžeta će se smatrati odbačenim, a to bi podrazumijevalo novu proceduru i novi prijedlog. Dakle, potpuno novu blokadu i još sumorniju sliku bh. političke situacije. https://www.klix.ba/vijesti/bih/usaglas ... /200724026Ili da se pomolite Čoviću? Vama Čović dođe ko alah. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 11:19 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Jedini narod bez drzave na Balkanu. A Albanci imaju čak dvije Slaba im taktika...
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 11:50 |
|
|
Citat: Je li CIK, otkako ste vi na čelu, imao ikakve kontakte sa predstavnicima vlasti na temu usvajanja budžeta, odnosno održavanja izbora? Pokušavali smo na više načina stupiti u kontakt, tražili smo sastanke, pokušali smo da dobijemo ured predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Zorana Tegeltije s obzirom na to da je davao medijske izjave da postoji način da se posebnom odlukom osiguraju finansijska sredstva. Nismo dobili odgovor. Pisali smo Parlamentu u više navrata. CIK se sa više dopisa obraćao Ministarstvu finansija i drugim institucijama sa zahtjevima da se sredstva osiguraju. Nakon svega imamo situaciju da finansijska sredstva nisu osigurana. Budžet je u Predstavničkom domu i Domu naroda usvojen u dva različita teksta, ide se na usaglašavanje, a mi ne znamo u kojem vremenskom roku ono može biti završeno i kad ćemo imati operativna sredstva za provedbu izbora. Od toga ovise sve dalje aktivnosti i sam datum izbora. https://www.klix.ba/vijesti/bih/predsje ... /200724037Muslimani preuzeli CIK. CIK niko ne jebe ni 5%. 
|
|
Vrh |
|
 |
Purger111
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 13:02 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Citat: Je li CIK, otkako ste vi na čelu, imao ikakve kontakte sa predstavnicima vlasti na temu usvajanja budžeta, odnosno održavanja izbora? Pokušavali smo na više načina stupiti u kontakt, tražili smo sastanke, pokušali smo da dobijemo ured predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Zorana Tegeltije s obzirom na to da je davao medijske izjave da postoji način da se posebnom odlukom osiguraju finansijska sredstva. Nismo dobili odgovor. Pisali smo Parlamentu u više navrata. CIK se sa više dopisa obraćao Ministarstvu finansija i drugim institucijama sa zahtjevima da se sredstva osiguraju. Nakon svega imamo situaciju da finansijska sredstva nisu osigurana. Budžet je u Predstavničkom domu i Domu naroda usvojen u dva različita teksta, ide se na usaglašavanje, a mi ne znamo u kojem vremenskom roku ono može biti završeno i kad ćemo imati operativna sredstva za provedbu izbora. Od toga ovise sve dalje aktivnosti i sam datum izbora. https://www.klix.ba/vijesti/bih/predsje ... /200724037Muslimani preuzeli CIK. CIK niko ne jebe ni 5%.  Koji luzeri, što bi se reklo ostali bez para i drugara.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 13:24 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Kao da za Hercegovce ima razlike između Zenice i K. Sutjeske/Varesa. Naravno da ima. Jefferson Davis je napisao/la: Znaš ti dobro što je Praljak rekao za Kakanj/Vareš. Toliko o hrvatskoj K. Sutjesci i Varešu. Ma kakve su ovo budalaštine. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1275 of 2558 - 49.84%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
carles
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 13:33 |
|
|
3 stvari kod Jeffersona koje su meni sumnjive: 1. Ima baš abnormalnu averziju prema Hercegovcima 2. Stav da je bolje kalifat nego pripajanje RH ako ne ulazi, ne znam, Zenica? 3. Protiv je smatranju RH našom domovinom.
Lik je ili podobro isfrustrirani hrvat, ili je muki koji glumi hrvata al ne more sakrit neke stvari
|
|
Vrh |
|
 |
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 16:39 |
|
|
Ključno je da Ameri i uopće Zapad podržavaju ovaj sastav CIK-a. Ako oni daju legitimnost ostalo je nebitno. Ako bude potrebno novac se može izdvojiti i na druge načine i nametnuti izbori. No dobro idemo prvo institucijama , štap je druga opcija. Neka HDZ malo navlači bijes javnosti i stranaca, bitno je da se ovo predstavi kao udar na državu.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 16:44 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Ključno je da Ameri i uopće Zapad podržavaju ovaj sastav CIK-a. Ako oni daju legitimnost ostalo je nebitno. Ako bude potrebno novac se može izdvojiti i na druge načine i nametnuti izbori. No dobro idemo prvo institucijama , štap je druga opcija. Neka HDZ malo navlači bijes javnosti i stranaca, bitno je da se ovo predstavi kao udar na državu. I tako već 30 godina... Pola vas što ste glasali za nezavisnu Islamsku Republiku BiH je pomrlo nadajući se istom čemu se ti nadaš. Nećeš dožitivi ono za šta si glasao 1992. Ni ti ni tvoje dijete ni tvoji unuci. BiH je mrtvorođenče koje MZ fašisti drže na haparatima.
|
|
Vrh |
|
 |
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 16:49 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Ključno je da Ameri i uopće Zapad podržavaju ovaj sastav CIK-a. Ako oni daju legitimnost ostalo je nebitno. Ako bude potrebno novac se može izdvojiti i na druge načine i nametnuti izbori. No dobro idemo prvo institucijama , štap je druga opcija. Neka HDZ malo navlači bijes javnosti i stranaca, bitno je da se ovo predstavi kao udar na državu. Je li tebi jasno da vam oni sve ovo rade? Hrvati i Srbi su tu samo sredstvo. Mi smo navikli, ali Srbima je prvi put da su oruđe Zapada, pa se baš iživljavaju. Neka uživaju djeca!
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 16:53 |
|
|
“Država” nikad jača, a Muki se uzda u MZ da nekako protura najobičnije izbore koji nikad prije nisu bili problem. Nešto mi ne štima u ovoj računici. No, uostalom bezveze se zamaramo. Ako MZ hoće da se Mukiji glasaju, nek plate. U svojih 23% naravno...
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 16:55 |
|
|
carles je napisao/la: 3 stvari kod Jeffersona koje su meni sumnjive: 1. Ima baš abnormalnu averziju prema Hercegovcima 2. Stav da je bolje kalifat nego pripajanje RH ako ne ulazi, ne znam, Zenica? 3. Protiv je smatranju RH našom domovinom.
Lik je ili podobro isfrustrirani hrvat, ili je muki koji glumi hrvata al ne more sakrit neke stvari Mislim da svi znamo odakle je, evo pomoć ću vam njasjevernija naša Županija koja nije bila u sastavu HRHB koja mrzi više Herceg Bosnu od mukija
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 16:56 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 42535 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Oni imaju državu i onda moraju voditi rovovsku bitku da joj usvoje buđet, neprocjenjivo. Još uvijek mentalno u rovovima, gladni i goli čekaju sadaku MZ da im plati izbore na kojima će glasati za dinastiju Izetbegović.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 17:05 |
|
|
daramo je napisao/la: Oni imaju državu i onda moraju voditi rovovsku bitku da joj usvoje buđet, neprocjenjivo. Još uvijek mentalno u rovovima, gladni i goli čekaju sadaku MZ da im plati izbore na kojima će glasati za dinastiju Izetbegović. Dinastiju koju predvodi samoprozvani "muslimanski lider" na vezi sa sultanom, ali radi se o čistoj ideji građanske države po uzoru na francuske sekulariste, naravno.
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 17:06 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Gazda je napisao/la: A posebno je sumnjiv jer ne zna da je Lovren iz Kraljeve Sutjeske a ne Zenice, samo sam muslimanke čuo da govore da je Zenicanin Kao da za Hercegovce ima razlike između Zenice i K. Sutjeske/Varesa. Pajdo da ti znaš koliko sam ja puta bio u Kraljevoj Sutjesci i gore po onim selima oko Olova i Kaknja usro bi se, posebno ako se uzme u obzir da nemam ni 1% obiteljske veze s Bosnom niti mi je iko porijeklom iz Bosne, a upoznao sam sve gvardijana Kraljeve Sutjeske i dobro znam koliko se smatraju Hrvatima, a jedini koji je pokazivalo animozitet prema Hercegovcima je bio fra. Stjepan Duvnjak jako načitan čovjek ali je imao neku odbojnosti prema nama Hercegovcima i zamjerao nam je upravo ono što i ti o nama misliš, to da ne smatramo vas koji ste bili van HRHB Hrvatima što je totalna glupost, i ne znan odakle vam to
|
|
Vrh |
|
 |
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 17:15 |
|
|
daramo je napisao/la: Oni imaju državu i onda moraju voditi rovovsku bitku da joj usvoje buđet, neprocjenjivo. Još uvijek mentalno u rovovima, gladni i goli čekaju sadaku MZ da im plati izbore na kojima će glasati za dinastiju Izetbegović. Naravno da je rovovska jer je uvod u ono što se zove izbacivanje HDZ i igre, trajno.
|
|
Vrh |
|
 |
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 17:23 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Ključno je da Ameri i uopće Zapad podržavaju ovaj sastav CIK-a. Ako oni daju legitimnost ostalo je nebitno. Ako bude potrebno novac se može izdvojiti i na druge načine i nametnuti izbori. No dobro idemo prvo institucijama , štap je druga opcija. Neka HDZ malo navlači bijes javnosti i stranaca, bitno je da se ovo predstavi kao udar na državu. I tako već 30 godina... Pola vas što ste glasali za nezavisnu Islamsku Republiku BiH je pomrlo nadajući se istom čemu se ti nadaš. Nećeš dožitivi ono za šta si glasao 1992. Ni ti ni tvoje dijete ni tvoji unuci. BiH je mrtvorođenče koje MZ fašisti drže na haparatima. Vama onaj što jagnjećim i prasećim fondom kupuje izbore više do 20 god obećava nezavisnost, vraćanje nadležnosti, ujedinjenje sa Srbijom. Od svega toga dobili ste kurčinu. 99% vas je htjelo veliku Srbiju, ili u krajnjem slučaju nezavisnu Srpsku kao drugu srpsku državu. Nećeš doživjeti niti jedno od to dvoje, niti tvoje dijete niti tvoji unuci.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 17:28 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: I tako već 30 godina... Pola vas što ste glasali za nezavisnu Islamsku Republiku BiH je pomrlo nadajući se istom čemu se ti nadaš. Nećeš dožitivi ono za šta si glasao 1992. Ni ti ni tvoje dijete ni tvoji unuci. BiH je mrtvorođenče koje MZ fašisti drže na haparatima. Vama onaj što jagnjećim i prasećim fondom kupuje izbore više do 20 god obećava nezavisnost, vraćanje nadležnosti, ujedinjenje sa Srbijom. Od svega toga dobili ste kurčinu. 99% vas je htjelo veliku Srbiju, ili u krajnjem slučaju nezavisnu Srpsku kao drugu srpsku državu. Nećeš doživjeti niti jedno od to dvoje, niti tvoje dijete niti tvoji unuci. Ja Republiku Srpsku imam. Pravoslavnu srpsku državu. A imam i Srbiju. Za nezavisonost mi treba samo još papir iz UNa. Sve drugo imam. Šta imaš ti? Kanton Sarajevo, 3.000 đomija i nadu da će Hincko nametnuti buđet i izbore. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 42 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|