|
|
Stranica: 5/41.
|
[ 1022 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
podrinje
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 06 kol 2020, 22:15 |
|
|
Postovanje tuđih mimova na ovoj temi uopšte nije cool.
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 06 kol 2020, 22:36 |
|
|
Bobovac je napisao/la: weasel je napisao/la: Gdje sam napisao da je moj meme? Nigdje... Ako te taj meme žulja nemoj ga gledati. E jbg sad lasice. Nemoj mi reći da ne znaš da je ovo topic za naše meme, tj one koje smo vlastoručno napravili a ne neke koje smo vidjeli pa nam se svidjeli. Koliko vidim vi ste na prvoj stranici postavljali sve i svašta, i ti si stavljao u prvom postu internacionalne memove...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 06 kol 2020, 23:08 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25689 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
weasel je napisao/la: Bobovac je napisao/la: E jbg sad lasice. Nemoj mi reći da ne znaš da je ovo topic za naše meme, tj one koje smo vlastoručno napravili a ne neke koje smo vidjeli pa nam se svidjeli.
Koliko vidim vi ste na prvoj stranici postavljali sve i svašta, i ti si stavljao u prvom postu internacionalne memove... Sve meme koje sam ja postavio sam ja osobno izradio (osim one za @Amidzu). "Internacionalni" su valjda oni koji se odnose na globalne teme za razliku od lokalnih.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 06 kol 2020, 23:35 |
|
|
Bobovac je napisao/la: weasel je napisao/la: Koliko vidim vi ste na prvoj stranici postavljali sve i svašta, i ti si stavljao u prvom postu internacionalne memove... Sve meme koje sam ja postavio sam ja osobno izradio (osim one za @Amidzu). "Internacionalni" su valjda oni koji se odnose na globalne teme za razliku od lokalnih. Sve meme koje sam postavio osim ovog za oluju su moji.. koja je razlika?
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 07 kol 2020, 00:56 |
|
|
Bolje da stavi tuđi dobar nego svoj loš.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 07 kol 2020, 06:30 |
|
|
weasel je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Sve meme koje sam ja postavio sam ja osobno izradio (osim one za @Amidzu). "Internacionalni" su valjda oni koji se odnose na globalne teme za razliku od lokalnih.
Sve meme koje sam postavio osim ovog za oluju su moji.. koja je razlika? Nije stvar u tome već u činjenici da ti, kako ispada, nisi znao da su predmet ove teme vlastite meme.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 08 kol 2020, 22:30 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Freyu, mogu i ja napraviti Mim za vaše gubitke i muku ali - ne pada mi na pamet. Seirenje na tuđoj nesreći mi je ispod časti. Tebi nije - ok. Sami biramo svoj nivo. Elem, morao sam da otvorim Vujaklijin "Leksikon stranih reči i izraza" ne bi li našao objašnjenje hrvatskih vrhunaca u fudbalu:
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 08 kol 2020, 22:46 |
|
|
Rugate se naciji koja je u zadnjih 20 godina bila 3. i 2. na svijetu, a vi niste ni prošli grupu.... stvarno ste hrabri
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 08 kol 2020, 23:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59909 Lokacija: DAZP HQ
|
weasel je napisao/la: Rugate se naciji koja je u zadnjih 20 godina bila 3. i 2. na svijetu, a vi niste ni prošli grupu.... stvarno ste hrabri meni je to zabavno kao kad gledam yt video s krajišnicima. guštam u patnji.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 08 kol 2020, 23:24 |
|
|
dudu je napisao/la: meni je to zabavno kao kad gledam yt video s krajišnicima. guštam u patnji. Ali dobro, imam i ja oko sebe srpskih "Dudua" koji guštaju vaše, Muslimanske i Albanske muke... ja sam umereni, neostrašćeni Džamij... ovaj, htedoh reći, Srbin ... meni je žao svakoga i žao mi je što smo Balkan, tj. predodređeni za bol, patnju i muke... Možda se nekad, nakon puuuuno vremena, izdignemo iznad tog živog blata... ali - teško!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 08 kol 2020, 23:29 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: dudu je napisao/la: meni je to zabavno kao kad gledam yt video s krajišnicima. guštam u patnji. Ali dobro, imam i ja oko sebe srpskih "Dudua" koji guštaju vaše, Muslimanske i Albanske muke... ja sam umereni, neostrašćeni Džamij... ovaj, htedoh reći, Srbin ... meni je žao svakoga i žao mi je što smo Balkan, tj. predodređeni za bol, patnju i muke... Možda se nekad, nakon puuuuno vremena, izdignemo iznad tog živog blata... ali - teško! nisam se precizno izjasnio, uživam u ovom današnjem naricanju, recimo gledati Savu Štrbca kako sere iz Beograda- neprocjenjivo. i fora mi gledat video Milana Martića iz Grahova 27.7. gdje govori građanima kako Grahovo neće pasti, da su tu generali, vojska, dobrovoljci, uvezana komanda RS i RSK, da se Grahovo brani kod Sinja i Livna, da je napad zaustavljen- HV ušao u Grahovo dan poslije. dalo bi se od toga napraviti vrhunski video s onim krezubim Meksikancem.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 09 kol 2020, 08:21 |
|
|
dudu je napisao/la: weasel je napisao/la: Rugate se naciji koja je u zadnjih 20 godina bila 3. i 2. na svijetu, a vi niste ni prošli grupu.... stvarno ste hrabri meni je to zabavno kao kad gledam yt video s krajišnicima. guštam u patnji. Postoji specijalno mesto u paklu za takvu podmuklost.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 09 kol 2020, 12:56 |
|
|
dudu je napisao/la: i fora mi gledat video Milana Martića iz Grahova 27.7. gdje govori građanima kako Grahovo neće pasti, da su tu generali, vojska, dobrovoljci, uvezana komanda RS i RSK, da se Grahovo brani kod Sinja i Livna, da je napad zaustavljen- HV ušao u Grahovo dan poslije. dalo bi se od toga napraviti vrhunski video s onim krezubim Meksikancem. samo za @dudu
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 09 kol 2020, 13:07 |
|
|
podrinje je napisao/la: Postoji specijalno mesto u paklu za takvu podmuklost. Imamo i mi dosta takvih koji uživaju u nesrećama Hrvata, Muslimana, Albanaca,... tako da ne mogu puno da prebacujem Hrvatima po tom pitanju...
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 09 kol 2020, 14:04 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: podrinje je napisao/la: Postoji specijalno mesto u paklu za takvu podmuklost. Imamo i mi dosta takvih koji uživaju u nesrećama Hrvata, Muslimana, Albanaca,... tako da ne mogu puno da prebacujem Hrvatima po tom pitanju... Ko ih yebe, otimaju nam teritorije.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 09 kol 2020, 14:06 |
|
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: i fora mi gledat video Milana Martića iz Grahova 27.7. gdje govori građanima kako Grahovo neće pasti, da su tu generali, vojska, dobrovoljci, uvezana komanda RS i RSK, da se Grahovo brani kod Sinja i Livna, da je napad zaustavljen- HV ušao u Grahovo dan poslije. dalo bi se od toga napraviti vrhunski video s onim krezubim Meksikancem. samo za @dudu dobar je, ali ipak video, gdje plješće i govori andale andale.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 09 kol 2020, 21:18 |
|
|
dudu je napisao/la: dobar je, ali ipak video, gdje plješće i govori andale andale. Prihvaćam izazov. Grahovo andale. https://www.captiongenerator.com/1929682/Grahovo
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 09 kol 2020, 22:01 |
|
|
Bobovac je napisao/la: dudu je napisao/la: dobar je, ali ipak video, gdje plješće i govori andale andale. Prihvaćam izazov. Grahovo andale. https://www.captiongenerator.com/1929682/Grahovo De izvadi onaj sa Hitlerom i Jackabijama, onde sam plakao 3 dana.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 09 kol 2020, 22:09 |
|
|
Planina je napisao/la: Bobovac je napisao/la: De izvadi onaj sa Hitlerom i Jackabijama, onde sam plakao 3 dana. Je to je bilo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 09 kol 2020, 22:23 |
|
|
Bobovac je napisao/la: dudu je napisao/la: dobar je, ali ipak video, gdje plješće i govori andale andale. Prihvaćam izazov. Grahovo andale. https://www.captiongenerator.com/1929682/GrahovoPredobro, plačem Ovo treba atavit na fejs ili yt, postalo bi viralno.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 09 kol 2020, 23:12 |
|
|
Ceha je napisao/la: Planina je napisao/la: De izvadi onaj sa Hitlerom i Jackabijama, onde sam plakao 3 dana. Je to je bilo Imate ovdje na mom blog-topicu nekoliko videa sa Hitlerom. lifestyle/blogovac-t13180.html?hilit=blogovac
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 09 kol 2020, 23:21 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 09 kol 2020, 23:58 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zar vam to nije dosadilo. Taj Latino i Hiler, tako izlizano.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 10 kol 2020, 21:51 |
|
|
weasel je napisao/la: Kosovo u ruci ili Hrvatska na grani.... na kraju ni Kosova... Sam si tražio :
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 10 kol 2020, 21:55 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: weasel je napisao/la: Kosovo u ruci ili Hrvatska na grani.... na kraju ni Kosova... Sam si tražio : To je istina živa, Franjo je bio opsjednut kako riješiti Hrvatsku, njegov pristup je bio Croatia first. Neloš meme
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|