|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 43 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Aztec
|
Naslov: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 21:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Evo vidim na teveu SIPA i MUP ZH Zupanije uhitili su 8 osoba, zbog krijumcarenja droge. Rijec je o ne malih 30 kg skanka a medju ostalim su; Inspektor PU Capljina i v.d predsjednika Mladezi HDZ-a 1990 Zvonku Perica. Odkad ja govorim da je HDZ i ta njihova mladez zadnje i beskorisno smece. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 21:58 |
|
|
Aztec je napisao/la: Evo vidim na teveu SIPA i MUP ZH Zupanije uhitili su 8 osoba, zbog krijumcarenja droge, rijec je o ne malih 30 kg skanka medju ostalim su; Inspektor PU Capljina i v.d predsjednika Mladezi HDZ-a 1990 Zvonku Perica. Odkad ja govorim da je HDZ i ta njihova mladez zadnje i beskorisno smece.  Bogami je on bio koristan 
|
 |
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 22:04 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 13:06 Postovi: 1606 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
|
Uništavanje društva radi vlastitog materijalnog probitka...takve bi ja doživotno na goli otok. To što je ovdje konkretno riječ o čovjeku koji je član jedne stranke ja nebi izvodio neke posebne zaključke o toj stranci. Činjenica je da mnogi političari potpadaju pod navedeno u prvoj rečenici dilali oni drogu ili ne. Treba se riješiti tog ljudskog otpada.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 22:06 |
|
|
hercegovac1981 je napisao/la: Uništavanje društva radi vlastitog materijalnog probitka...takve bi ja doživotno na goli otok. To što je ovdje konkretno riječ o čovjeku koji je član jedne stranke ja nebi izvodio neke posebne zaključke o toj stranci. Činjenica je da mnogi političari potpadaju pod navedeno u prvoj rečenici dilali oni drogu ili ne. Treba se riješiti tog ljudskog otpada. Istina, ali u ovom konkretnom slucaju rijec je o covijeku koji je nekakav predsjednik, i tu je inspektor (ISPRAVAK), ej, nije to mala stvar... pa sta onda ocekivat od drugih, njima podredjenih.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 22:16 |
|
|
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 22:17 |
|
|
|
A smradove treba politi katranom, onda posut perjem i na kraju kastrirati (bez narkoze).
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 22:18 |
|
|
Aztec je napisao/la: hercegovac1981 je napisao/la: Uništavanje društva radi vlastitog materijalnog probitka...takve bi ja doživotno na goli otok. To što je ovdje konkretno riječ o čovjeku koji je član jedne stranke ja nebi izvodio neke posebne zaključke o toj stranci. Činjenica je da mnogi političari potpadaju pod navedeno u prvoj rečenici dilali oni drogu ili ne. Treba se riješiti tog ljudskog otpada. Istina, ali u ovom konkretnom slucaju rijec je o covijeku koji je nekakav predsjednik, i tu je nacelnik PU, ej, nije to mala stvar... pa sta onda ocekivat od drugih, njima podredjenih. Nažalost nemam što nadodati. Užas u kakvom društvu živimo.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrinki_frank
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 22:19 |
|
|
Aztec je napisao/la: Evo vidim na teveu SIPA i MUP ZH Zupanije uhitili su 8 osoba, zbog krijumcarenja droge. Rijec je o ne malih 30 kg skanka a medju ostalim su; Inspektor PU Capljina i v.d predsjednika Mladezi HDZ-a 1990 Zvonku Perica. Odkad ja govorim da je HDZ i ta njihova mladez zadnje i beskorisno smece.  Nemojte ljudi pretjerivati... taj skank je bio za potrebe mladeži
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 22:19 |
|
|
Juda Iškariot je napisao/la: A smradove treba politi katranom, onda posut perjem i na kraju kastrirati (bez narkoze). ne pretjeruj,...treba sa narkozom, ipak su narko-milje 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 22:22 |
|
|
Ajd, maHkar nesto od ove truHle drzave, i te SIPE. Inace, bas zbog ovog u slucaju Treceg sam da imamo zajednicku, tj multi - kulti policiju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
josi
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 22:25 |
|
Pridružen/a: 03 sij 2010, 20:19 Postovi: 780 Lokacija: HercegBosna
|
|
Svaka cast SIPE tako samo nastavite ovaj sljam treba da se ocisti i da dodju posteni ljudi na vlast.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 22:27 |
|
|
josi je napisao/la: Svaka cast SIPE tako samo nastavite ovaj sljam treba da se ocisti i da dodju posteni ljudi na vlast. Je, treba znat i pohvalit. Za SIPU. Inace, ima jos govana u HDZ-u. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 22:30 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Juda Iškariot je napisao/la: A smradove treba politi katranom, onda posut perjem i na kraju kastrirati (bez narkoze). ne pretjeruj,...treba sa narkozom, ipak su narko-milje  A možda je to čime Hrvati doprinose 70 % federalnom budžetu? A tko zna, možda je to bio i startni novac za hrvatski TV kanal? Tko je slijedeći predsjednik Herceg-Bosne? Pablo Escobar iz Kolumbije, klan Ekmekoglu iz Istanbula, obitelj Gambini iz Napulja?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 22:32 |
|
|
Aztec je napisao/la: josi je napisao/la: Svaka cast SIPE tako samo nastavite ovaj sljam treba da se ocisti i da dodju posteni ljudi na vlast. Je, treba znat i pohvalit. Za SIPU. Inace, ima jos govana u HDZ-u.  SIPA sto posto nije dobila svoj dio pa su ih zato uhvatili.... Da su bili podmazani kako treba, ne bi do ovoga došlo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
west
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 22:32 |
|
|
|
droga ih je 'zelaaaaa
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 22:34 |
|
|
Juda Iškariot je napisao/la: Aztec je napisao/la: Je, treba znat i pohvalit. Za SIPU. Inace, ima jos govana u HDZ-u.  SIPA sto posto nije dobila svoj dio pa su ih zato uhvatili.... Da su bili podmazani kako treba, ne bi do ovoga došlo. A sad, tesko je to znati... No, u svakom slucaju, teze je utjecat na SIPU nego na neke lokalne policajce... zato smatram da je to jedan od rijetkih dobrih poteza... A jos je to sve i mlado.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 22:48 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28703 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Aztec je napisao/la: Evo vidim na teveu SIPA i MUP ZH Zupanije uhitili su 8 osoba, zbog krijumcarenja droge. Rijec je o ne malih 30 kg skanka a medju ostalim su; Inspektor PU Capljina i v.d predsjednika Mladezi HDZ-a 1990 Zvonku Perica. Odkad ja govorim da je HDZ i ta njihova mladez zadnje i beskorisno smece.  Zvonku Perića osobno poznajem (ne baš da smo neki prijatelji ali ono - poznanici). Jako mi je žao zbog ovoga jer je privatno jako fin čovjek koji je istina, imao reputaciju nekog sitnog muljatora, ali ono - ništa posebno strašno. Meni je pričao da zarađuje veliku lovu (a imao je love) time što trguje nekim umjetninama i osobito obilazi neke stare gradove i pronalazi neke stare antičke predmete, novčiće i tome slično i da to šverca nekim japancima koji ga za to dobro plaćaju. Izgleda da je ipak imao i dodatnih izvora prihoda. A dobro, svatko je nevin dok mu se ne dokaže na sudu krivnja, ako je kriv (a valjda jest) odgovaraće kako i treba, ali eto, ipak, nekako mi žao čovjeka, ima dvoje male djece i ženu, što će sad oni... Jbg, malo sam subjektivan, ne zamjerite... samo kažem da mi je žao što je tako fin dečko krenuo tim lošim putem, to je to.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zomby
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 22:49 |
|
|
|
Uhvati recesija sve ... pa se malo uzelo na crnjaka nesto valjat ... hahahaha mora da su zaboravili platit putarinu hahahaha
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 22:57 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Aztec je napisao/la: Evo vidim na teveu SIPA i MUP ZH Zupanije uhitili su 8 osoba, zbog krijumcarenja droge. Rijec je o ne malih 30 kg skanka a medju ostalim su; Inspektor PU Capljina i v.d predsjednika Mladezi HDZ-a 1990 Zvonku Perica. Odkad ja govorim da je HDZ i ta njihova mladez zadnje i beskorisno smece.  Zvonku Perića osobno poznajem (ne baš da smo neki prijatelji ali ono - poznanici). Jako mi je žao zbog ovoga jer je privatno jako fin čovjek koji je istina, imao reputaciju nekog sitnog muljatora, ali ono - ništa posebno strašno. Meni je pričao da zarađuje veliku lovu (a imao je love) time što trguje nekim umjetninama i osobito obilazi neke stare gradove i pronalazi neke stare antičke predmete, novčiće i tome slično i da to šverca nekim japancima koji ga za to dobro plaćaju. Izgleda da je ipak imao i dodatnih izvora prihoda. A dobro, svatko je nevin dok mu se ne dokaže na sudu krivnja, ako je kriv (a valjda jest) odgovaraće kako i treba, ali eto, ipak, nekako mi žao čovjeka, ima dvoje male djece i ženu, što će sad oni... Jbg, malo sam subjektivan, ne zamjerite... samo kažem da mi je žao što je tako fin dečko krenuo tim lošim putem, to je to. Je, i to je za razumijet... ja u Sa., poznajem par dilera  koji a priori nisu uopce losi ljudi  , tako su krenuli, zivot itd. Njihova stvar, no nema opravdanja za takve stvari, osobito ne za nekog ko je v.d predsjednik neceg, pa tako (i osobito) Mladezi u ovom slucaju HDZ-a.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 22:59 |
|
|
|
Medjutim, to je velika kolicina trave i oni su tu najvjerovatnije manje ribe... onda je da se covjek zapita....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 23:02 |
|
|
Juda Iškariot je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: ne pretjeruj,...treba sa narkozom, ipak su narko-milje  A možda je to čime Hrvati doprinose 70 % federalnom budžetu? A tko zna, možda je to bio i startni novac za hrvatski TV kanal? Tko je slijedeći predsjednik Herceg-Bosne? Pablo Escobar iz Kolumbije, klan Ekmekoglu iz Istanbula, obitelj Gambini iz Napulja? đud, nije HB pusti otok u sred oceana glede droge koja prođe kroz nju da bi se poslužila na sofri u nekoj "zdravoj zapadnoj državi"..., ili ti imaš ufur da smo neke čivije u toj priči... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrinki_frank
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 01 lip 2010, 23:59 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Aztec je napisao/la: Evo vidim na teveu SIPA i MUP ZH Zupanije uhitili su 8 osoba, zbog krijumcarenja droge. Rijec je o ne malih 30 kg skanka a medju ostalim su; Inspektor PU Capljina i v.d predsjednika Mladezi HDZ-a 1990 Zvonku Perica. Odkad ja govorim da je HDZ i ta njihova mladez zadnje i beskorisno smece.  Zvonku Perića osobno poznajem (ne baš da smo neki prijatelji ali ono - poznanici). Jako mi je žao zbog ovoga jer je privatno jako fin čovjek koji je istina, imao reputaciju nekog sitnog muljatora, ali ono - ništa posebno strašno. Meni je pričao da zarađuje veliku lovu (a imao je love) time što trguje nekim umjetninama i osobito obilazi neke stare gradove i pronalazi neke stare antičke predmete, novčiće i tome slično i da to šverca nekim japancima koji ga za to dobro plaćaju. Izgleda da je ipak imao i dodatnih izvora prihoda. A dobro, svatko je nevin dok mu se ne dokaže na sudu krivnja, ako je kriv (a valjda jest) odgovaraće kako i treba, ali eto, ipak, nekako mi žao čovjeka, ima dvoje male djece i ženu, što će sad oni... Jbg, malo sam subjektivan, ne zamjerite... samo kažem da mi je žao što je tako fin dečko krenuo tim lošim putem, to je to. Moguće... okolina Čapljine obiluje antičkim arheološkim nalazištima, trgovinom artefaktima sa tih lokaliteta se može dobro zaraditi na crnom tržištu.... slušao sam Snježanu Vasilj koja je govorila na tu temu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hrvat
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 02 lip 2010, 00:22 |
|
|
HDZ 1990 se vjerojatno ugledao na SDP u RH, gdje se neotitoisti zalažu za legalizaciju tih "lakih" droga, a Milanović se otvoreno hvali da je u studentskim danima pušio travu... HDZ 1990 je otišao korak dalje, više se ne zalažu samo za legalizaciju, već i sami trguju drogom... 
_________________ Nacionalizam je ideologija i pokret koji ističe interese i prava nacije, ponajprije njezino pravo na samoodređenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 02 lip 2010, 07:33 |
|
|
|
Po toj logici,HDZ ima više love od 90-ke,znač oni su na kokainu...HSP i ostali mogu samo do marihuane,eventualno do heroina.Samo mi nije jasno zašto stavljaju drogu u heroin!?To nije zdravo:)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 02 lip 2010, 09:36 |
|
|
|
Očito je da danas stranke ne mogu osigurati "pristojnu" egzistenciju svojim članovima pa se isti jadni moraju okrenuti alternativnim vidovima zarade. Nekolicina na vrhu stranke bere vrhnje a ostali dobivaju mrvice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|