|
|
Stranica: 140/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 00:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Hrvati ispali, imali cak dvije stranke, mora im se spustiti prag na 0.2%.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 00:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Sjajno pobijanje moje tvrdnje. Čestitam i nemam šta da dodam. pa sta da pobijam puku tvrdnju kad nista nisi citirao niti iz citata izvukao zakljucke koji su logicni? Jednostvano, opet si pod dejstvom supstanci. A, izvini. Logika neumitno nalaže da će Šiptari biti na srpskoj strani. Ono, građanstvo i te fore. Aj prati izbornu kampanju u USA, you american retard.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 00:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Legionnaire je napisao/la: Milo skoro pa priznao poraz. Rekao imamo 40 mjesta sa koalicionim (a ukrao je jedno mjesto) Racuna na Hrvate, spustiti ce on nama prag na 0.2%, kao sto je vec dva puta spustao.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 00:09 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Hrvati ispali, imali cak dvije stranke, mora im se spustiti prag na 0.2%. Na 0,1%. Mi zaslužujemo zastupnika.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 00:11 |
|
|
Ako biste vi sa 0.1% odlučivali u Crnoj Gori, onda vam u Crnoj Gori sa srpskom vlašću treba dati, da ne kažem šta, u zube.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 00:11 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Hrvati ispali, imali cak dvije stranke, mora im se spustiti prag na 0.2%. Na 0,1%. Mi zaslužujemo zastupnika. S Milom cemo to dogovoriti ako on bude taj koji sastavi vecinu. Ovaj gubitak hrvatskog mandata direktno ga ugrozava.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 00:12 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ako biste vi sa 0.1% odlučivali u Crnoj Gori, onda vam u Crnoj Gori sa srpskom vlašću treba dati, da ne kažem šta, u zube. Misliš nešto kao tebi u Rijeci dok takijaš podržavajući ******** a u Crnoj Gori Mandića?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 00:12 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: pa sta da pobijam puku tvrdnju kad nista nisi citirao niti iz citata izvukao zakljucke koji su logicni? Jednostvano, opet si pod dejstvom supstanci. A, izvini. Logika neumitno nalaže da će Šiptari biti na srpskoj strani. Ono, građanstvo i te fore. Aj prati izbornu kampanju u USA, you american retard. Ne glupsone, to nisam napisao. To i ti znas zato neces da citiras. Ja mogu da pratim i americku i crnogorsku kampanju, jer imam nesto u glavi za razliku od idiota tebe koji nije u stanju da najelementarnije logicki razmislja. Kao sto rekoh, ti cak ne znas da konstruktivno ucestvujes u raspravi kao ja, pa si mnogo ljubomoran, i zato sad pokusavas nesto da kvaris. Magare siroto.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 00:13 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ako biste vi sa 0.1% odlučivali u Crnoj Gori, onda vam u Crnoj Gori sa srpskom vlašću treba dati, da ne kažem šta, u zube. Pa vi ako sastavite vecinu mozete dici na 0.5%. Tko vam brani.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
|
|
Robbie MO je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Milo skoro pa priznao poraz. Rekao imamo 40 mjesta sa koalicionim (a ukrao je jedno mjesto) Racuna na Hrvate, spustiti ce on nama prag na 0.2%, kao sto je vec dva puta spustao. Kako ce spustiti kad vlada i skupstina vise nisu njegovi?!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
|
|
Kome je bliza ova treca lista.
Edukujte nas neuke, ili ce oni ici s onime tko da vise.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 00:14 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Ako biste vi sa 0.1% odlučivali u Crnoj Gori, onda vam u Crnoj Gori sa srpskom vlašću treba dati, da ne kažem šta, u zube. Misliš nešto kao tebi u Rijeci dok takijaš podržavajući ******** a u Crnoj Gori Mandića? Puca mi *** za izborima u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 00:14 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Racuna na Hrvate, spustiti ce on nama prag na 0.2%, kao sto je vec dva puta spustao.
Kako ce spustiti kad vlada i skupstina vise nisu njegovi?! Podrazumijeva se da to moze samo ako bude imao vecinu, ili tek 2024.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 00:16 |
|
|
Milo je smrdljiv zbog saveznistva s Bosnjacima (cak po meni postoji mogucnost da bi im u slucaju ratnih sukoba Milo svercao oruzje kao nekad cigarete), ali ipak je dolje davao Hrvatima u CG vise, i sprjecava srpski izlaz na Jadransko more sto je opci hrvatski interes. Iz perspektive samo BH Hrvata, ustvari bi mi trebali navijati za crnogorski DF. Stvari nisu 100% crno-bijele.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 00:17 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ako biste vi sa 0.1% odlučivali u Crnoj Gori, onda vam u Crnoj Gori sa srpskom vlašću treba dati, da ne kažem šta, u zube. Mi smo povijesna manjina u CG. Dali smo Crnoj Gori više vaterpolista od Albanaca i Bošnjaka zajedno i shodno tome zaslužujemo barem jednog zastupnika. Odlučuju i Srbi u RH, zašto ne bi Hrvati u CG?
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 00:17 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Robbie MO je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Milo skoro pa priznao poraz. Rekao imamo 40 mjesta sa koalicionim (a ukrao je jedno mjesto) Racuna na Hrvate, spustiti ce on nama prag na 0.2%, kao sto je vec dva puta spustao. Ipak se promjenilo. DPS ce imati 30 mjesta u parlamentu, a ne 29 ( bilo je na 92 % jos uvijek 29, al skoci.) Djukanovic sada jasno priznao poraz.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 00:19 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Racuna na Hrvate, spustiti ce on nama prag na 0.2%, kao sto je vec dva puta spustao.
Ipak se promjenilo. DPS ce imati 30 mjesta u parlamentu, a ne 29 ( bilo je na 92 % jos uvijek 29, al skoci.) Djukanovic sada jasno priznao poraz. Kako mislis priznao poraz nakon sto je objavljeno da ce biti relativni pobjednik sa 2 mandata prednosti umjesto 1.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 00:19 |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=uOryvHxAGqcDošao autobus iz Sarajeva pun Turaka da glasa za Mila. Od večeras se konačno i njemu drma , doakalo je i komunjarama bar malo , zasad.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 00:20 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Ako biste vi sa 0.1% odlučivali u Crnoj Gori, onda vam u Crnoj Gori sa srpskom vlašću treba dati, da ne kažem šta, u zube. Mi smo povijesna manjina u CG. Dali smo Crnoj Gori više vaterpolista od Albanaca i Bošnjaka zajedno i shodno tome zaslužujemo barem jednog zastupnika. Odlučuju i Srbi u RH, zašto ne bi Hrvati u CG? Nezamisliva je Crna Gora bez utjecaja Hrvata koji CG donose sve objekte koji su pod UNESCO i koji su izgradili najljepsi dio Crne Gore, crnogorsku Istru.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 00:22 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Ako biste vi sa 0.1% odlučivali u Crnoj Gori, onda vam u Crnoj Gori sa srpskom vlašću treba dati, da ne kažem šta, u zube. Mi smo povijesna manjina u CG. Dali smo Crnoj Gori više vaterpolista od Albanaca i Bošnjaka zajedno i shodno tome zaslužujemo barem jednog zastupnika. Odlučuju i Srbi u RH, zašto ne bi Hrvati u CG? Dobro, i vi stvarno mislite da vas šaka u Crnoj Gori treba odlučivati hoće li se Srbi i SPC proganjati u Crnoj Gori ili neće?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
|
|
joe enter je napisao/la: https://www.youtube.com/watch?time_continue=41&v=uOryvHxAGqc&feature=emb_titleDošao autobus iz Sarajeva pun Turaka da glasa za Mila. Od večeras se konačno i njemu drma , doakalo je i komunjarama bar malo , zasad. Zar DPS bastini ista komunisticke tradicije:?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
|
|
Agathonikos je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Mi smo povijesna manjina u CG. Dali smo Crnoj Gori više vaterpolista od Albanaca i Bošnjaka zajedno i shodno tome zaslužujemo barem jednog zastupnika. Odlučuju i Srbi u RH, zašto ne bi Hrvati u CG? Dobro, i vi stvarno mislite da vas šaka u Crnoj Gori treba odlučivati hoće li se Srbi i SPC proganjati u Crnoj Gori ili neće? Mi nismo to podrzali. To nije nasa tema, i Hrvatima dolje vjerojatno smetaju ove tenzije oko SPC a sto je pokrenuo Djukanovic. Nasa tema je Boka.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 00:25 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Sjajno pobijanje moje tvrdnje. Čestitam i nemam šta da dodam. pa sta da pobijam puku tvrdnju kad nista nisi citirao niti iz citata izvukao zakljucke koji su logicni? Jednostvano, opet si pod dejstvom supstanci. Ja i pod dejstvom psihoaktivih supstanci shvatam stvari bolje od tebe. Građanisti (velika većina njih su Šiptari) NISU na srpskoj strani, budalo. Nemoj da ih mešaš i porediš sa ovim tvojim idiotima koje podržavaš u Srbiji.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 00:25 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Mi smo povijesna manjina u CG. Dali smo Crnoj Gori više vaterpolista od Albanaca i Bošnjaka zajedno i shodno tome zaslužujemo barem jednog zastupnika. Odlučuju i Srbi u RH, zašto ne bi Hrvati u CG? Dobro, i vi stvarno mislite da vas šaka u Crnoj Gori treba odlučivati hoće li se Srbi i SPC proganjati u Crnoj Gori ili neće? Na tu odluku možemo ostati suzdržani. Mi smo katolici, nas ti pravoslavni crkveni raskoli ne interesiraju. Imamo svojih manjinskih interesa koje moramo braniti a znaš da nam je skupština najbolji način.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 00:26 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mi nismo to podrzali. To nije nasa tema, i Hrvatima dolje vjerojatno smetaju ove tenzije oko SPC a sto je pokrenuo Djukanovic. Nasa tema je Boka. Kako neutralni a nadate se da ćete biti upravo taj jezičan na vagi koji će odlučivati o tome.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|