|
|
Stranica: 146/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
joe enter
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 09:47 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: joe enter je napisao/la: Nisam znao da je Reuf iz Pljevalja(tako se kaže). Kakav lik , neverovatno , čuj oporedio ove izbore sa Trumpovom pobedom nad Hillary. Mada možda i nije pogrešio. To nema veze s mozgom. Trebalo bi ga pitati je li on glasao i zašto nije . Nije ga pustila crnogorska policija jer su mislili da ide na litije i šetnje zbog crkve. Meni zaista jako zanimljivo to da iz nekog razloga muslimani poreklom iz CG i Srbije Hrvate mrze , neverovatan fenomen.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 09:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60037 Lokacija: DAZP HQ
|
i Emir je na aparatima. kako su oni iskreni i promoćurni valja ovo shvatiti ozbiljno, uistinu se od jutros osjećaju ugroženijima nego jučer.
još prije 2 dana divio se ovim vozilima i maštao kako će jurišati na Srbe.
2 dana poslije, lagani strah da će ista ova vozila biti po brdima oko Sarajeva.
doduše i dalje ne gubi vjeru.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 10:01 |
|
|
joe enter je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: To nema veze s mozgom. Trebalo bi ga pitati je li on glasao i zašto nije . Nije ga pustila crnogorska policija jer su mislili da ide na litije i šetnje zbog crkve. Meni zaista jako zanimljivo to da iz nekog razloga muslimani poreklom iz CG i Srbije Hrvate mrze , neverovatan fenomen. Čudi me od tebe da ne znaš. Muslimani bez predrasuda mrze sve nevjernike jednako.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 10:03 |
|
|
joe enter je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: To nema veze s mozgom. Trebalo bi ga pitati je li on glasao i zašto nije . Nije ga pustila crnogorska policija jer su mislili da ide na litije i šetnje zbog crkve. Meni zaista jako zanimljivo to da iz nekog razloga muslimani poreklom iz CG i Srbije Hrvate mrze , neverovatan fenomen. Mrze nas više nego Srbe. Njihovo plakanje i kukanje što su ostali bez vlasti je glazba za naše uši. Teško je procijeniti kakva vlast u CG bi Hrvatima najviše odgovarala ali vjerojatno ne bi uključivala Bošnje .
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 10:24 |
|
|
Đukanović je još i dobro prošao s obzirom kakav je autogol zabio sa ovim crkvenim sukobom.
Smiješno mi je i to kako su BiH "građani" poput Komšića pokazali licemjerje i cinizam u ovom slučaju. Ovdje su protiv lopova i ratnih struktura u politci, a u Crnoj Gori otvoreno navijaju za lopinu, a protiv oporbe čiji dobar dio čine građanske i anti-nacionalističke stranke. Nevjerojatno hinjavo.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 10:26 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
To mi jedna od najnejasnijih stvari od početka rata koja evo traje i do danas.
Nismo prije imali nekog doticaja sa Sandžama, osim u Labinu gdje ih se masa doselila. Koliko znam, super im je.
Fakat nema razloga da nas mrze ni oni ni općenito ekipa iz istočne Bosne a najviše smo s njima imali problema.
Od Sefera pa do Selme i dalje...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 10:50 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: To mi jedna od najnejasnijih stvari od početka rata koja evo traje i do danas.
Nismo prije imali nekog doticaja sa Sandžama, osim u Labinu gdje ih se masa doselila. Koliko znam, super im je.
Fakat nema razloga da nas mrze ni oni ni općenito ekipa iz istočne Bosne a najviše smo s njima imali problema.
Od Sefera pa do Selme i dalje... Kako to, kako to religija/zanimljivi-citati-iz-kurana-i-hadisa-t17114.html
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 11:25 |
|
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 11:36 |
|
|
Bošnje potenciraju činjenicu da je Dritan studirao u Sarajevu: "Mi ga školovali a on sa četnicima!"
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 11:47 |
|
|
Ne mogu vjerovati da je Milo izgubio izbore!
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 11:50 |
|
|
joe enter je napisao/la: Kreno stari iz Hercegovine da glasa za Mila pa ga policija svejedno zaustavila. Oplako sam kad mu ona žena kaže "E neće li te tu šargan haknut" , a ovaj "A crko bi šargan odmah". A čime li ga to Milo zaduži, jebo ga on u usta škrbava. Matori titić.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 11:50 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: bobanovski je napisao/la: https://ura.org.me/
ovo je praktički albanska stranka, pogledajte ova imena 1. Dr Dritan Abazović, politikolog 2. Miloš Konatar, ekonomista 3. mr Božena Jelušić, profesorica književnosti 4. dr Srđan Pavićević, kardiohirurg Ovih cetvoro su prvi na izbornoj listi. Dritan je mjesani, ostali su Srbi (ili kako se to kaze Crnogorci ) Dritan mi po crtama lica više vuče na Albanca nego na Srbina.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 11:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Dutch01 je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: 1. Dr Dritan Abazović, politikolog 2. Miloš Konatar, ekonomista 3. mr Božena Jelušić, profesorica književnosti 4. dr Srđan Pavićević, kardiohirurg Ovih cetvoro su prvi na izbornoj listi. Dritan je mjesani, ostali su Srbi (ili kako se to kaze Crnogorci ) Dritan mi po crtama lica više vuče na Albanca nego na Srbina. Mujo ajde si ti malo odmori od trollanja i sabotiranja foruma.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 11:59 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Prije par strana si pisao kako je ovo krupna geopoliticka promjena Nisam dovoljno poznavao opoziciju. daleko je od homogene prosrpske i proruske ekipe, jedino što ih veže je antimilovstvo. No, kroz par izbornih ciklusa, može doći do vraćanja na prosrpski kurs.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 11:59 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: joe enter je napisao/la: Kreno stari iz Hercegovine da glasa za Mila pa ga policija svejedno zaustavila. Oplako sam kad mu ona žena kaže "E neće li te tu šargan haknut" , a ovaj "A crko bi šargan odmah". A čime li ga to Milo zaduži, jebo ga on u usta škrbava. Matori titić. Pare eto šta , kao da ne znaš da na ovim prostorima za 10 eura ili po' metra drva možeš svakog podplatiti da glasa. Vidi ove što dolaze u rodni kraj da ih želja mine: https://www.youtube.com/watch?v=uOryvHxAGqc&t=4s
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 12:02 |
|
|
divizija je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Prije par strana si pisao kako je ovo krupna geopoliticka promjena Nisam dovoljno poznavao opoziciju. daleko je od homogene prosrpske i proruske ekipe, jedino što ih veže je antimilovstvo. No, kroz par izbornih ciklusa, može doći do vraćanja na prosrpski kurs. slažemo se i moj zaključak je takav, ova ekipa je ipak s koca i konopca, bitno je srušiti Milu, a što dalje vidjet ćemo, kao nekad DOS u Srbiji.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 12:04 |
|
|
Slavlje u dičnoj Banjaluci.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 12:12 |
|
|
Što ako se ne ispoštuju Dritanovi zahtjevi pa umjesto njega uskoče Bošnjaci? To je vjerojatno najgora varijanta za sve Hrvate jer bi značilo uspostavu srpsko-bošnjačkog saveza.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 12:16 |
|
|
može uletiti i SDP, oni su bili oporba zadnje 4 godine i logično je da oni uskoče umjesto URA-e.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 12:17 |
|
|
Dobri naš Ђедо. Vratio je osmeh Srpskoj Sparti.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 12:18 |
|
|
Pre bih i Šiptare nego SDP, nema odvratnijih izroda od njih u Crnoj Gori od njih.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 12:19 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Što ako se ne ispoštuju Dritanovi zahtjevi pa umjesto njega uskoče Bošnjaci? To je vjerojatno najgora varijanta za sve Hrvate jer bi značilo uspostavu srpsko-bošnjačkog saveza. Na ovim prostorima ne postoje principi , i ljudi su do te mere podkupljivi da je to za povratiti džigerice. Eno Bošnjaka u srpskoj vladi , eno Muftyija sve u 16 piči po srpskim medijima šiljeći *** sa najgorim četnikoidima , i uopšte im ne smeta Vučićevo grljenje sa Dodikom i ljubav spram "genocidne tvorevine". Tako da se sekiraj se ništa po pitanju toga da kojim slučajem u koaliciju upadnu Bošnjaci umesto ovih Dritanovih.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 12:20 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Pre bih i Šiptare nego SDP, nema odvratnijih izroda od njih u Crnoj Gori od njih. U pravu si , Ranko Krivokapić i njegova komunjarska bratija je najveće dno.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 12:24 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Dobri naš Ђедо. Vratio je osmeh Srpskoj Sparti. Zbog čega toga sa slike ne veličaš u Rijeci? Zašto takijaš pred perecima da si komunist?
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 12:28 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Zbog čega toga sa slike ne veličaš u Rijeci? Zašto takijaš pred perecima da si komunist?
Klinac, koji je tebi *** od sinoć? Vokri ti što ga je Milo podudlao, nadao si se nečem drugom pa si sjeban, a ?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|