|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 65 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lukenda
|
Naslov: Re: Da se predstavim Postano: 22 lis 2018, 03:59 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Jbg, Alija bio u partiji a Pero nije.
Pero je bio domobran..Trebao je neko podoban...Jucer Alija danas Zeljko ! Neka nama nas!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Da se predstavim Postano: 22 lis 2018, 14:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ludi kardinal....uvijek isti stil, nikad nisam pogriješio. Doviđenja.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Da se predstavim Postano: 23 lis 2018, 18:25 |
|
|
Gospode..
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Da se predstavim Postano: 05 lis 2019, 15:13 |
|
|
Pozdrav. Čitao sam HB forum iz offa zadnjih par mjeseci. Svidila mi se opažanja, posebice ona na politici. Rekoh, da se registriram, pa onda mogu i pokoji post ostaviti na meni interesantnoj temi. Inače iz Hrvatske, a već duže vremena živim vani.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Da se predstavim Postano: 06 lis 2019, 07:45 |
|
|
Kardinal u novom omotu, ajd malo da povećamo imunitet na takiju
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Da se predstavim Postano: 06 lis 2019, 07:53 |
|
|
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Laki65
|
Naslov: Re: Da se predstavim Postano: 04 ruj 2020, 09:37 |
|
Pridružen/a: 04 ruj 2020, 07:10 Postovi: 46 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Nema potrebe, poznat sam Nego ja bi da pristavim pojedincima a ne da se predstavim, pogotovo zbog nehumanog tretmana i laganja od strane administracije ovog štovanog foruma, ako je mjesec mjesec je a ne za stalno, mada nemam problem ni sa jednim, vec ko budala se pokusavam ulogovati i po deset puta pišem skracenicu za naziv Jadranskog mora Ali polako
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Da se predstavim Postano: 04 ruj 2020, 09:58 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zar ti nisi zauzet na odbijanju kriminalaca "migranata" od RS ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Laki65
|
Naslov: Re: Da se predstavim Postano: 04 ruj 2020, 10:14 |
|
Pridružen/a: 04 ruj 2020, 07:10 Postovi: 46 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Star sam ja za to, ja sam to radio iz hobija 1992 kada je trebalo odbijati domace migrante koji su preko noci to postali, lijepa vremena ... Ali vidis po iskustvu ministra Lukača kako se to radi efikasno, stara škola i puno iskustva
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Da se predstavim Postano: 04 ruj 2020, 12:50 |
|
|
Uvijek ste mi bili drag forumaš i čitao sam vaše postove.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Da se predstavim Postano: 28 ruj 2020, 22:46 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Doajen općilišta, takoreći legenda.
Družili smo se strasno i jako.
Ravnatelj MoS je otvarao neke teme o mojoj malenkosti.
Intrigatan, tajnovit, karizmatičan, medijski mogul sa yubito opskurnim klil bajt klipicima za zaludjivanje srpskog pucanstva.
Seljak gedžovan iz Niš, tkoji je učio mnoge H hrv knjiž jeziku i izričaju.
Dudu preko SOA doznao za kupnju Maseratija.
Bok.
Ima nagradni "poslednji krug" u stolnom Agramu, uskoro.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Da se predstavim Postano: 29 ruj 2020, 19:48 |
|
|
K:M je napisao/la: Doajen općilišta, takoreći legenda.
Intrigatan, tajnovit, karizmatičan, medijski mogul sa yubito opskurnim klil bajt klipicima za zaludjivanje srpskog pucanstva.
Bok.
Ima nagradni "poslednji krug" u stolnom Agramu, uskoro. Jesi ti onaj što je bio na portalima kad si na nekom skupu bacao letke?
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Da se predstavim Postano: 30 ruj 2020, 17:02 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
1986 je napisao/la: K:M je napisao/la: Doajen općilišta, takoreći legenda.
Bok.
Ima nagradni "poslednji krug" u stolnom Agramu, uskoro. Jesi ti onaj što je bio na portalima kad si na nekom skupu bacao letke? Volim egzibicionizam i mali aktivizam, dize adrenalin....dosadio mi AV sa par performansa sa pamper pelenama. Presao sam na visu razinu, njegovog direktnog pretpostavljenog. Sledeci nivo: Grenel,Kusner, ili Tramp, Ivanka.... na "sudaru" sa amer.amb.Exelencijom Kajlom Skotom u Rektoratu Nis...propust zastitarske i obavjestajne sluzbe. "Kosovo je Srbija, Krim je Rusija, Texas je Mexiko".....nato zlikovci, ubijali ste nas 1999, i taj rad.....
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Da se predstavim Postano: 10 lis 2020, 00:53 |
|
|
Lukenda je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Jbg, Alija bio u partiji a Pero nije.
Pero je bio domobran..Trebao je neko podoban...Jucer Alija danas Zeljko ! Neka nama nas! Je li ovo negdje u Srednjoj Bosni oko Kaknja ili Vareša ? Kad je napravljena ova kapela od kamena ili mozda crkvica.Vidim po FB neki muslimani dolaze tu slikaju se kao centar srednjovjekovne Bosne.Čim oni počnu nešto da svojataju odmah mi se ogadi oni i veza srednjovjekovnom Bosnom.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Da se predstavim Postano: 31 lis 2020, 12:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76940 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
8000 korisnika se registriralo.
Velika većina ne napiše nijedan post.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|