|
|
Stranica: 41/46.
|
[ 1147 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
podrinje
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 12:46 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ništa. Ne da mi se nadjebavati sa tobom kad si neobjektivan. Odličan je Vučić, vjeruj mi na riječ, majka. Bio sam prije 15 dana u BG, sve sami X5, GLE, Range Roveri. To nije palo sa neba. Prije Vučića je bilo Lada, Yugo, Stojadin. sad nisam vidio ni jednog Jugića.  Srbija je već sila samo ti to ne vidiš. "Sila" s manjom ekonomijom od Slovenije koja ima 3 puta manje stanovnika... Infekcija stranim telom u organizmu ima više stadijuma, mi smo trenutno u delirijumu i povišenoj temperaturi... Umesto da vadimo to napolje i spasavamo šta se spasti može, mi bežimo od lekara i hvalimo efekte uljeza na organizam kao nešto sjajno. Jedan deo srpske javnosti je zreo za hospitalizaciju, tretiranje sve dublje ukorenjenog stokholmskog sindroma, ima raznih osnova... Šta se nama desilo da od jednog Ratka Mladića (koga niko ne zarezuje danas ni 2%, da se ne lažemo) lomimo koplja oko čoveka koji u neverici lista sporazum koji je upravo potpisao... O, jbem te živote...
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 12:48 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ništa. Ne da mi se nadjebavati sa tobom kad si neobjektivan. Odličan je Vučić, vjeruj mi na riječ, majka. Bio sam prije 15 dana u BG, sve sami X5, GLE, Range Roveri. To nije palo sa neba. Prije Vučića je bilo Lada, Yugo, Stojadin. sad nisam vidio ni jednog Jugića.  Srbija je već sila samo ti to ne vidiš. "Sila" s manjom ekonomijom od Slovenije koja ima 3 puta manje stanovnika... Prije 10 godina smo bili daleeeeko od Slovenije. Sad im duvamo za vratom. Slovenija - 54,154 Srbija - 51,523 Srbija dolazi. Slovenci stagniraju. Isto ko i vi. Za 10 godina ćete biti daleko iza. A to koliko ko ima stanovnika? Ako imamo veći BDP + više stanovnika to znači da smo još jača država. Ima i Kineza 5 puta više nego Amera al kad Kina preskoči Ameriku niko se neće pitati za broj stanovnika. Države se gledaju.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 12:52 |
|
|
|
A tek kad se preračunaju cijene u SRB i SLO Daleko smo ispred.
Serbia - 127,096 Slovenia - 73,276
|
|
| Vrh |
|
 |
|
podrinje
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 12:53 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: weasel je napisao/la: "Sila" s manjom ekonomijom od Slovenije koja ima 3 puta manje stanovnika... Prije 10 godina smo bili daleeeeko od Slovenije. Sad im duvamo za vratom. Slovenija - 54,154 Srbija - 51,523 Srbija dolazi. Slovenci stagniraju. Isto ko i vi. Za 10 godina ćete biti daleko iza. A to koliko ko ima stanovnika? Ako imamo veći BDP + više stanovnika to znači da smo još jača država. Ima i Kineza 5 puta više nego Amera al kad Kina preskoči Ameriku niko se neće pitati za broj stanovnika. Države se gledaju. Samo dragi Bog zna šta će biti za 10 godina. Decenijske projekcije u sred pandemije su krajnje neozbiljne, jesi tresao toplomer danas?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 13:04 |
|
|
novovrijeme je napisao/la:
Prije 10 godina smo bili daleeeeko od Slovenije. Sad im duvamo za vratom.
Slovenija - 54,154 Srbija - 51,523
Srbija dolazi. Slovenci stagniraju. Isto ko i vi. Za 10 godina ćete biti daleko iza. A to koliko ko ima stanovnika? Ako imamo veći BDP + više stanovnika to znači da smo još jača država. Ima i Kineza 5 puta više nego Amera al kad Kina preskoči Ameriku niko se neće pitati za broj stanovnika. Države se gledaju. Vi njih hvatate od 1997. godine kad su vas prestigli, i niste im sad bliži no što ste bili 2008. prije krize. Vi kao ekonomija s većim tržištem i nižom početnom točkom imate više šansa za rast ali se to neće dogoditi tako brzo kako vi mislite. Sloveniju ćete po ukupnom BDP-u prijeći ako vi nastavite rasti brže od njih za 10 godina, Hrvatsku za 15 i to ako sve bude u redu bez ikakvih kriza. I to je samo ukupan BDP gdje se ne gledad životni standard. Da bi Hrvatsku stigli po standardu ( računali su neki ekonomisti) Hrvatska bi 30 godina trebala imati rast od 0% svake godine a vi po 3-4% da bi nas stigli, a gdje je još Slovenija. Ne zanosite se, i mi i vi smo sirotinja naspram ostatka zapada europe, mi malo manja vi malo veća. Isto vrijedi za Hrvatsku, da bi mi stigli Slovence morali bi 20 godina dodati gas u 6. brzini, i to da svaka godina prođe odlično bez ikakvih kriza, i to sve opet računajući da Slovenija raste sporije od nas. Također zaboravljaš da jedino janezi ne gube stanovništvo, imaju ogromno useljavanje, dakle tržište im se ne smanjuje, Hrvatska također pokazuje naznake useljenika ( nehrvata i stranaca, ne slažem se s tim ali što je tu je) i nama će tržište ostati isto dok vama ne useljava nitko a starite i iseljavate gore nego mi. To su ti brojke i statistike a Vučić vas u međuvremenu potpaljuje oko nekog izgubljenog Kosova i pravi sranja po Crnoj Gori( u kojoj nemate šanse , EU NATO). Uzimajte Srpsku dok možete da se ne bi jednog dana probudili preslabi da rashebete i taj protektorat. To vam od srca govorim i iz najljepše želje da si popravite životni standard, da vam ne vladaju takvi likovi nikad više. Mi prvi želimo imati normalne susjede, a vi ste nam "najbliži".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 13:08 |
|
|
weasel je napisao/la: Hrvatsku za 15 Ovako će ti biti. Citat: "Srbija će 2021. preteći Hrvatsku po BDP-u i ona više nikad neće biti ispred nas"https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/vucic ... 12798.html Nego da se vratimo na temu. Citat: Putin je rekao da će Rusija pružati političku podršku Srbiji u njenim naporima za očuvanje svog teritorijalnog integriteta i vanjskopolitičke akcije koordinisati sa Srbijom, a sve sa ciljem zaštite međunarodnog javno-pravnog poretka. https://www.klix.ba/vijesti/regija/vuci ... /200910074 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 13:10 |
|
|
|
BDP ne mjeri ono što vi mislite. Ima visoku korealaciju ali ne mjeri. Ukupni BDP jako ovisi o broju stanovnika i nije pohvalno za zemlju od 7 milijuna da ima BDP kao zemlja od 2 milijuna udaljena svega 600 km.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 13:11 |
|
|
podrinje je napisao/la: .. Šta se nama desilo da od jednog Ratka Mladića (koga niko ne zarezuje danas ni 2%, .. A pitanje Kosova kao zarezuje više od 2%. Mislim, ajde da se ne lažemo. Ti bar živiš ovde, pa znaš kakva je situacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 13:15 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: weasel je napisao/la: Hrvatsku za 15 Ovako će ti biti. Citat: "Srbija će 2021. preteći Hrvatsku po BDP-u i ona više nikad neće biti ispred nas"https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/vucic ... 12798.html Nego da se vratimo na temu. Zanimljiv si forumaš ovako i imaš dobru logiku ali slušanje Vučićevih gluposti... Nećete vi nas još dugo vremena stići, minimum 10 godina. To ti je kao kad Bakir tvrdi bit će gradžanska, a znamo da neće, tako i Vučko svašta lupa, nemoj mu sve vjerovati. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
podrinje
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 13:16 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
Prije 10 godina smo bili daleeeeko od Slovenije. Sad im duvamo za vratom.
Slovenija - 54,154 Srbija - 51,523
Srbija dolazi. Slovenci stagniraju. Isto ko i vi. Za 10 godina ćete biti daleko iza. A to koliko ko ima stanovnika? Ako imamo veći BDP + više stanovnika to znači da smo još jača država. Ima i Kineza 5 puta više nego Amera al kad Kina preskoči Ameriku niko se neće pitati za broj stanovnika. Države se gledaju. Vi njih hvatate od 1997. godine kad su vas prestigli, i niste im sad bliži no što ste bili 2008. prije krize. Vi kao ekonomija s većim tržištem i nižom početnom točkom imate više šansa za rast ali se to neće dogoditi tako brzo kako vi mislite. Sloveniju ćete po ukupnom BDP-u prijeći ako vi nastavite rasti brže od njih za 10 godina, Hrvatsku za 15 i to ako sve bude u redu bez ikakvih kriza. I to je samo ukupan BDP gdje se ne gledad životni standard. Da bi Hrvatsku stigli po standardu ( računali su neki ekonomisti) Hrvatska bi 30 godina trebala imati rast od 0% svake godine a vi po 3-4% da bi nas stigli, a gdje je još Slovenija. Ne zanosite se, i mi i vi smo sirotinja naspram ostatka zapada europe, mi malo manja vi malo veća. Isto vrijedi za Hrvatku, da bi mi stigli slovence morali bi 20 godina dodati gas u 6. brzini, i to da svaka godina prođe odlično bez ikakvih krza, i to sve opet račnajući da Slovenija raste sporije od nas. Također zaboravljaš da jedino janezi ne gube stanovništvo, imaju ogromno useljavanje, dakle tržište im se ne smanjuje, Hrvatska također pokazuje naznake useljenika ( nehrvata i stranaca, ne slažem se s tim ali što je tu je) i nama će tržište ostati isto dok vama ne useljava nitko a starite i iseljavate gore nego mi. To su ti brojke i statistike a Vučić vas u međuvremenu potpaljuje oko nekog izgubljenog kosova i pravi sranja po Crnoj Gori( u kojoj nemate šanse , EU NATO). Uzimajte Srpsku dok možete da se ne bi jednog dana probudili preslabi da rashebete i taj protektorat. To vam od srca govorim i iz najljepše želje da si popravite životni standard, da vam ne vladaju takvi likovi nikad više. Mi prvi želimo imati normalne susjede, a vi ste nam "najbliži". Austrija beleži najveću nezaposlenost od Drugog svetskog rata, a mi se kurčimo nekim plaćenim statistikama koje niko nema muda da proveri i razotkrije javno? U Srbiji nezaposlenost opada a raste u Austriji? Stvarno?! Kad nas prazni rafovi zateknu jedno jutro nećemo znati šta nas je snašlo... Tako stoje stvari, drugari moji. Onda slepcima savetujem da nazovu Thompsona ili Baju malog knindžu (u skladu sa nacionalnim osećanjima) da vam plate jedan pristojan ručak, jer će te (kao nezaposleni) posle glat odbijanja omiljenog kant autora jesti da ne kažem šta... Daj Bože da mi svi izvučemo dupe iz celog ovog Korona cirkusa, za ostalo ćemo lako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 15:26 |
|
|
|
Srbija će u rku dvije godie priznati Kosovo. Vučiću je jasno rečeno, ili ćeš kapitulirati ili proći ko Lukašenko.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 15:29 |
|
|
divizija je napisao/la: Srbija će u rku dvije godie priznati Kosovo. Vučiću je jasno rečeno, ili ćeš kapitulirati ili proći ko Lukašenko. Bolje proći ko Lukašenko nego kao vječni izdajnik. Ne može Vučić priznati Kosovo, može Skupština Srbije. A prije toga bi se digao narod i zapalio Skupštinu. Nema od tog ništa, istu priču pričate 20 godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 17:06 |
|
|
|
Albanija će kroz par godina po BDP-u stici Srbiju i to jedinom BDP-u koji se računa-BDP-u po glavi stanovnika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 17:08 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Albanija će kroz par godina po BDP-u stici Srbiju i to jedinom BDP-u koji se računa-BDP-u po glavi stanovnika. Tako gledajući najjača država na planeti je.... LUKSEMBURG! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 17:12 |
|
|
|
2007 smo imali najviši BDP ukupni tj 70 milijardi a prije 5 godina je bila manja razlika nego danas, čak i sa koronom ćemo imati za 10 milijardi veći BDP od Srbije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 18:08 |
|
|
Altomanović je napisao/la: i onda bi postavio zute na vlast  Naravno. Ovaj je potpisao da nece sprecavati priznanje Kosova. Zavrsio je posao, strancima vise ne treba, a narod otvara oci pa ce ga se docepati. Nbgd88 je napisao/la: Ti bi zapalio celu Srbiju samo da vidiš kako Vučić gori. Evo šta kaže Saša Đani Ćurčić, kakav crni Ognjen Koroman. https://youtu.be/dEc9wbsn4bA  Ti bi mirno gledao predaju Kosova, samo da Vucica niko ne dira. Carmello Šešelj je napisao/la: Ma čovek je dete od jedanest godina zarobljeno u telu odraslog čoveka. I ja budala pokušavao da ga shvatam ozbiljno, previše vremena mi je trebalo da shvatim da ga treba samo sprdati. Kakav razgovor sa emotivnim derištem. Sesice, pa i ti si emotivan, ali prema pogresnim stvarima. Npr. sasvim si miran na izvesni gubitak Kosova, ali si jako emotivan kada neko Vucica okrivi za to. Jesi li citao sebe dan pre potpisivanja sporazuma u Vasingtonu. Novem kaze da necemo u EU ako ne priznamo Kosovo, a ti mu odgovaras da EU nije vredna naseg odricanja od Kosova. A posle Vasingtona, predato Kosovo, a nema ni EU, a ti mrtav ladan sto je Kosovo dato, ne za EU, nego za dz. Sta se to u tebi promenilo za jedan dan. Dakle, tebe nema potrebe ni ismevati, nego samo s vremena na vreme ukazivati na ono sto pises.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 18:14 |
|
|
podrinje je napisao/la: weasel je napisao/la: "Sila" s manjom ekonomijom od Slovenije koja ima 3 puta manje stanovnika... Infekcija stranim telom u organizmu ima više stadijuma, mi smo trenutno u delirijumu i povišenoj temperaturi... Umesto da vadimo to napolje i spasavamo šta se spasti može, mi bežimo od lekara i hvalimo efekte uljeza na organizam kao nešto sjajno. Jedan deo srpske javnosti je zreo za hospitalizaciju, tretiranje sve dublje ukorenjenog stokholmskog sindroma, ima raznih osnova... Šta se nama desilo da od jednog Ratka Mladića (koga niko ne zarezuje danas ni 2%, da se ne lažemo) lomimo koplja oko čoveka koji u neverici lista sporazum koji je upravo potpisao... O, jbem te živote... Nije to tako strasno, taj deo srpske javnosti ipak nije vecinski, iako su glasni i koncentrisani na jednom mestu, pa se cini da ih je nebrojeno mnogo. Isto je kao na ovom forumu, imas cudnu koincidenciju da se tu koncentrisao veliki broj srpskih debila, ali npr. na FHR nijedan Srbin nece reci da Vucic valja bilo cemu, cak se smatra nepristojnim podzavati takvu spodobu. Secas li se kad si se u junu/julu cudio kako je sve mirno, nakon sto je AV pobio ljude isteravsi ih na neregularne izbore... A ja ti kazem, polako, treba okidac. I za par dana, upali su mu Skupstinu. I to na njegovo lajanje. A buduci da on laje non-stop, opet ti kazem, bice uskoro gibanja opet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 18:15 |
|
|
|
Tvoji staljinistički zaključci kako sam ja vatreni pristalica Vučića me stvarno užasno pogađaju. Pa opet neću spavati celu noć, gde će ti duša. A protiv sam ulaska u EU u svakom slučaju, nevezano za Kosovo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 18:19 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Nego da se vratimo na temu. Citat: Putin je rekao da će Rusija pružati političku podršku Srbiji u njenim naporima za očuvanje svog teritorijalnog integriteta i vanjskopolitičke akcije koordinisati sa Srbijom, a sve sa ciljem zaštite međunarodnog javno-pravnog poretka. https://www.klix.ba/vijesti/regija/vuci ... /200910074  I tako, Rusija podrzava teritorijalni integritet, a SAD podrzavaju odvajanje Kosova. I kome se Srbija priklonila? Pa odustala je od zajednicke vojne vezbe sa onima koji joj podrzavaju integritet. Razmenjuju se otrovne strele! A sa onima koji su za odvajanje, vlada idilican odnos. Nema veze, samo ti nama budi trijumfalan, pa ako je potrebno ignorisi sve vazne dogadjaje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 18:20 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Tvoji staljinistički zaključci kako sam ja vatreni pristalica Vučića me stvarno užasno pogađaju. Pa opet neću spavati celu noć, gde će ti duša. A protiv sam ulaska u EU u svakom slučaju, nevezano za Kosovo. A za sta si kad je Kosovo u pitanju? Ja kao emotivac, sam protiv nezavisnosti, i za kaznjavanje onih koji omogucavaju tu nezavosnost s nase strana!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 18:30 |
|
|
|
Za de fakto vraćanje u sastav Srbije. Ali sam i svestan da bi za to trenutno morali da se bijemo sa Amerikom. Pošto amo se sa njima već tukli sa ishodom koji je bio, to trenutno nije moguće, to jest, moguće je, ali nije pametno. Tako da nemamo drugi rešenje nego da čekamo. Mada, s obzirom na poslednja dešavanja, izgleda da će nam i čekanje postati nerealna mogućnost.
I neće ga narod kazniti zbog Kosova, ne zanosi se. Kosovo nije ni među prvih deset prioriteta kod ogromne većine ljudi. On dobija glasove zbog ekonomije i kontrole medija, ogromnu većinu ljudi boli kurac za Kosovom, ni meni se to ne sviđa ali je realno tako. A ti to ne znaš jer ne živiš ovde, nego iz Amerike prosipaš neke bajke koje su samo u tvojoj glavi realnost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
podrinje
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 18:35 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: podrinje je napisao/la: Infekcija stranim telom u organizmu ima više stadijuma, mi smo trenutno u delirijumu i povišenoj temperaturi... Umesto da vadimo to napolje i spasavamo šta se spasti može, mi bežimo od lekara i hvalimo efekte uljeza na organizam kao nešto sjajno.
Jedan deo srpske javnosti je zreo za hospitalizaciju, tretiranje sve dublje ukorenjenog stokholmskog sindroma, ima raznih osnova... Šta se nama desilo da od jednog Ratka Mladića (koga niko ne zarezuje danas ni 2%, da se ne lažemo) lomimo koplja oko čoveka koji u neverici lista sporazum koji je upravo potpisao... O, jbem te živote...
Nije to tako strasno, taj deo srpske javnosti ipak nije vecinski, iako su glasni i koncentrisani na jednom mestu, pa se cini da ih je nebrojeno mnogo. Isto je kao na ovom forumu, imas cudnu koincidenciju da se tu koncentrisao veliki broj srpskih debila, ali npr. na FHR nijedan Srbin nece reci da Vucic valja bilo cemu, cak se smatra nepristojnim podzavati takvu spodobu. Secas li se kad si se u junu/julu cudio kako je sve mirno, nakon sto je AV pobio ljude isteravsi ih na neregularne izbore... A ja ti kazem, polako, treba okidac. I za par dana, upali su mu Skupstinu. I to na njegovo lajanje. A buduci da on laje non-stop, opet ti kazem, bice uskoro gobanja opet. Propustili smo priliku da to (pre njih) uradimo kao u Crnoj Gori, fer i pošteno. Masovnim odzivom na glasanje, pa ti pokradi izbore kad ti izađe 80% ljudi a ogromna većina te neće. Nezainteresovanost građana za kurs kojim Srbija ide je veliki problem. Time bukvalno prizivamo apsolutističku vlast, što smo i dobili. Sad ćemo da vidimo šta će biti posledice sedenja kod kuće na izborni dan, ne nadam se dobrom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 18:36 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Za de fakto vraćanje u sastav Srbije. Ali sam i svestan da bi za to trenutno morali da se bijemo sa Amerikom. Pošto amo se sa njima već tukli sa ishodom koji je bio, to trenutno nije moguće, to jest, moguće je, ali nije pametno. Tako da nemamo drugi rešenje nego da čekamo. Mada, s obzirom na poslednja dešavanja, izgleda da će nam i čekanje postati nerealna mogućnost. I, ima li tu neko medju nama odgovoran sto ce nam i cekanje postati besmisleno? I ako ima, kako treba tretirati tu osobu? Citat: I neće ga narod kazniti zbog Kosova, ne zanosi se. Kosovo nije ni među prvih deset prioriteta kod ogromne većine ljudi. On dobija glasove zbog ekonomije i kontrole medija, ogromnu većinu ljudi boli kurac za Kosovom, ni meni se to ne sviđa ali je realno tako. A ti to ne znaš jer ne živiš ovde, nego iz Amerike prosipaš neke bajke koje su samo u tvojoj glavi realnost. I Milo je kontrolisao medije i imao ekonomiju bolju nego Srbija. Kontorlisao je medije i u julu, pa ga je izlazak naroda naterao da menja neke odluke. Ti si tu u Srbiji, pa opet ne vidis takve stvari. Da li bi narod trebalo da ga kazni zbog Kosova, po tvom misljenju, ili ne?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 18:38 |
|
|
|
Da, ali neće. Kazniće ga jedino ako duže vreme bude osećao negativne posledice u novčaniku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Podjela Kosova Postano: 10 ruj 2020, 18:39 |
|
|
podrinje je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Nije to tako strasno, taj deo srpske javnosti ipak nije vecinski, iako su glasni i koncentrisani na jednom mestu, pa se cini da ih je nebrojeno mnogo. Isto je kao na ovom forumu, imas cudnu koincidenciju da se tu koncentrisao veliki broj srpskih debila, ali npr. na FHR nijedan Srbin nece reci da Vucic valja bilo cemu, cak se smatra nepristojnim podzavati takvu spodobu.
Secas li se kad si se u junu/julu cudio kako je sve mirno, nakon sto je AV pobio ljude isteravsi ih na neregularne izbore... A ja ti kazem, polako, treba okidac. I za par dana, upali su mu Skupstinu. I to na njegovo lajanje. A buduci da on laje non-stop, opet ti kazem, bice uskoro gobanja opet.
Propustili smo priliku da to (pre njih) uradimo kao u Crnoj Gori, fer i pošteno. Masovnim odzivom na glasanje, pa ti pokradi izbore kad ti izađe 80% ljudi a ogromna većina te neće. Nezainteresovanost građana za kurs kojim Srbija ide je veliki problem. Time bukvalno prizivamo apsolutističku vlast, što smo i dobili. Sad ćemo da vidimo šta će biti posledice sedenja kod kuće na izborni dan, ne nadam se dobrom. I on je svestan da ce uskoro biti potrebni novi izbori. Sam to spominje, a ne verujem da ce dvaput izazvati opoziciju da bojkotuje. Bojkot ga je uvalio u problem. A gradjani, valjda ce se dugacije ponasati kad opozicija pozove na izbore.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|