|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 67 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Zanimljivi Youtube kanali Postano: 15 ruj 2020, 02:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76109 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Otvaram par novih tema po forumu...
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Vasi najdrazi Youtube kanali Postano: 15 ruj 2020, 08:15 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Vasi najdrazi Youtube kanali Postano: 15 ruj 2020, 09:03 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37897 Lokacija: Gl. grad regije
|
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Vasi najdrazi Youtube kanali Postano: 15 ruj 2020, 13:07 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vasi najdrazi Youtube kanali Postano: 15 ruj 2020, 13:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Vasi najdrazi Youtube kanali Postano: 15 ruj 2020, 22:09 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2857 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Vasi najdrazi Youtube kanali Postano: 15 ruj 2020, 23:52 |
|
|
|
Vrh |
|
|
love69
|
Naslov: Re: Vasi najdrazi Youtube kanali Postano: 17 ruj 2020, 18:42 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vasi najdrazi Youtube kanali Postano: 17 ruj 2020, 20:49 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25893 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Veoma kvalitetan i zanimljiv i detaljan kanal o WW2. https://www.youtube.com/channel/UCP1Aej ... YkZAELRhHQKanal o SDO-MRE cjelodnevnim vojnim obrocima. Zvuči glupo, ali lik koji ovo snima prezentuje ih na jako zanimljiv i simpatičan način. Nema koja vojska nije zastupljena. https://www.youtube.com/channel/UC2I6Et ... eHA/videosStare srpske TV serije. Za nas Jugonostalgičare. https://www.youtube.com/c/RTSKulturnoumetničkiprogramzvaničnikanal/videos bald and bankrupt - šašavi Englez koji obilazi svijet, uglavnom istočnu Europu. Bio je nestao prije par mjeseci jer je u Beogradu jedva preživio koronu. https://www.youtube.com/c/baldandbankrupt/videosVojnik SFRJ - neki Mujaga iz Bosne koji je zbrisao u USA pa snima videa o tome kako bari Meksikanske (jer ga one jedine hoće tamo). Naziv kanala dolazi po tomu jer su prva videa bila vojnog karaktera, tj on je nabavio tandžare, papovke, šmajsere, šarce, kašikare itd i demonstrirao njihov rad u pustinji. https://www.youtube.com/channel/UCcCL47 ... &flow=grid
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vasi najdrazi Youtube kanali Postano: 18 ruj 2020, 16:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bobovac je napisao/la: Vojnik SFRJ - neki Mujaga iz Bosne koji je zbrisao u USA pa snima videa o tome kako bari Meksikanske (jer ga one jedine hoće tamo). Naziv kanala dolazi po tomu jer su prva videa bila vojnog karaktera, tj on je nabavio tandžare, papovke, šmajsere, šarce, kašikare itd i demonstrirao njihov rad u pustinji. https://www.youtube.com/channel/UCcCL47 ... &flow=gridSviđa mi se ovo na neki način koji ne znam objasniti. Preskočim ta videa o oružju. Uspio je doći tamo i zadržati neki svoj mir da u videima ima vrlo malo USA karakteristika. I opet tako živi i snalazi se, nema problema u društvu. Čak i te Amerikance koje sreće razoruža pa ne uspiju prijetiti koliko je čudan i koliko odudara od njih. Prihvate ga takvog. Nisam uspio vdijeti šta radi da zaradi za egzistenciju. Ne znam jel videa snima vikendom ili radnim danima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vasi najdrazi Youtube kanali Postano: 24 ruj 2020, 13:40 |
|
|
Pregledao većinu videa od ovog "Vojnik SFRJ". Jako zanimljivo iz nekog čudnog razloga. Amerika viđena njegovim očima i bez odstupanja. Rijetkost u toj prašumi već prežvakanih videa o USA. Inače tip je skroz odvojen od tog svijeta oko sebe i mentalno i emotivno. Ali ipak nekako gura, snalazi se, uspijeva živjeti tamo.
Par zanimljivih stvari koje sam primjetio. Riječi koje je sigurno naučio kao mladić ili dijete u Jugoslaviji i dalje izgovara "po Vuku" iako solidno vlada engleskim jezikom. Brzo misli i brzo pronalazi riječi. Koliko znači kad krivo naučiš dok si mlad. "Made in" i dalje izgovara kako Balkanci znaju izgovarati, direktno fonetski.
Druga zanimljivost da je toliko zaljubljen u te stvari ali ipak mu nije poznato šta "FNRJ" znači.
Zanimljiv onaj video u kojem prima 2400 $ od Trumpa. Sve novčanice tek ispod stroja otiskane. FED ih štanca kao lud. Nikome drugom to ne bi bilo oprošteno osim njima. Drugi će to raditi, ali inflaciju će morati uračunati u konačan račun. Amerikanci ne moraju, niko i ne zna koliko je valute u opticaju.
Kako tipu policija nije pokucala doma za snimanje žena da ove ne znaju. Vidio sam na nekoliko mjesta da primjete ali on to izreže poslije u konačnom edit-u.
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: Vasi najdrazi Youtube kanali Postano: 01 lis 2020, 19:32 |
|
|
Gabriel Traveler, Jason Billam Travel, Expedia, Amazing Places on Our Planet, Vedran Bađun Adventures, costoXdestino, Jorge De Leon, viajefest...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vasi najdrazi Youtube kanali Postano: 01 lis 2020, 19:57 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25893 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ateist je napisao/la: Gabriel Traveler, Jason Billam Travel, Expedia, Amazing Places on Our Planet, Vedran Bađun Adventures, costoXdestino, Jorge De Leon, viajefest... Ja sam se oduvjek pitao otkud tim skitnicama i besposličarima lova za putovanja svijetom i općenito za život. Razumijem da neki imaju sponzore, pišu članke za medije, imaju posjećene kanale ali teško da većina od toga može živjeti.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Vasi najdrazi Youtube kanali Postano: 01 lis 2020, 20:06 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10933 Lokacija: No Country for White Men
|
Ateist je napisao/la: Gabriel Traveler, Jason Billam Travel, Expedia, Amazing Places on Our Planet, Vedran Bađun Adventures, costoXdestino, Jorge De Leon, viajefest... Bađun je prevarant.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: Vasi najdrazi Youtube kanali Postano: 02 lis 2020, 16:04 |
|
|
Posao je snimati i uređivati videozapise, oni rade putujući.
Bađun je u dobi od 23 godine pošao na prvo putovanje, u Papuansku Novu Gvineju. Od 1998. nije prestao putovati. Nikad nije valjano objasnio otkud mu novac. Na njegovom profilu na Facebooku piše samo da je početkom 2000-ih radio u Turrialbi u Kostariki kao organizator izleta i instruktor kajakom po rijeci. Rekao je da zarađuje i podučavajući borilačku vještinu capoeiru. U jednome svom videozapisu je kazao da iznajmljuje jedan stan u Splitu, te da može dugo boraviti u divljini bez da išta troši i kupuje. Spava u visećoj mreži, hammock-u, ne plaća noćenje. Jede iz prirode. U džungli ima što mu je potrebno. Navodno je radio i na zaštiti prirode u par hrvatskih nacionalnih parkova. On je više pustolov nego turist. Međutim, opet je misterija jer mora imati novac za avionske karte, autobuse i sl.
Videozapisi su mu izvrsni, iznimno zanimljivi. Iz Srednje Amerike svi su bili na razini, osim ona dva iz Salvadora i Hondurasa koji su bili dosadni. Samo šetnja koritom rijeke u džungli. Lako je moguće da u opasnim zemljama Salvadoru i Hondurasu nije ni bio, nego se snimio u nekoj drugoj zemlji u prašumi i napisao da je tamo. Bio je u Belizeu, Gvatemali, Nikaragvi, Kostariki i Panami. Najbolji videozapis je iz Granade u Nikaragvi.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vasi najdrazi Youtube kanali Postano: 02 lis 2020, 18:24 |
|
|
Pogledao sam nekoliko videa. Većinu toga laže.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Vasi najdrazi Youtube kanali Postano: 02 lis 2020, 18:26 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37897 Lokacija: Gl. grad regije
|
Žena mu je njam-njam.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: Vasi najdrazi Youtube kanali Postano: 03 lis 2020, 23:25 |
|
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Vasi najdrazi Youtube kanali Postano: 04 lis 2020, 19:53 |
|
|
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: Vasi najdrazi Youtube kanali Postano: 16 lis 2020, 10:16 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vasi najdrazi Youtube kanali Postano: 27 lis 2020, 20:39 |
|
|
https://www.youtube.com/c/DIYPerks/videosJeste talenti za usrati nešto naslovom. Može li biti YT kanal koji mi nije najdraži, kojeg uopće nisam prije vidio a da je zanimljiv ?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zanimljivi Youtube kanali Postano: 30 lis 2020, 15:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76109 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Eto naslov samo za tebe.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Zanimljivi Youtube kanali Postano: 06 stu 2020, 00:30 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3685 Lokacija: Clown World
|
Danas sam otkrio ovo, odlično je :
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zanimljivi Youtube kanali Postano: 09 stu 2020, 14:20 |
|
|
MasterChef World
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Zanimljivi Youtube kanali Postano: 09 pro 2020, 13:17 |
|
|
Steven Crowder - pro-kršćanski aktivist i komičar - ima par kanala jer su ga znali blokirat na YT Nekad volim pogledat kako "šamara" ove NWO debile
Bundeswehr - službeni kanal njemačke vojske Volim pogledat šta ima novog u vojnoj tehnologiji
Vid Juračić - arhitekt iz Zagreba (mislim židov) napravio serial o ZG kvartovima - planira se bavit YT karijerom i nastavit projekte po "regionu" Jako loše odrađeni neki kvartovi poput Dubrave, al zanimljivo (pogotovo za one koji ne žive tu) jer nema puno takvog sadržaja na YT
Mislim da je ovo dosta za početak...da ne zatrollam temu... (Vidim da ste stavili Kambera, Vedrana...Jan ima i temu tu)
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|