|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 97 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 18:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Po mom skromnom mišljenju, nije teško pitanje.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 18:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Možda je malo nepošteno jer anketu postavljam dok Milanović prima Dodika, ali neće svi glasati danas.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 18:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60794 Lokacija: DAZP HQ
|
Zorane oprosti što glasah za Kolindu.
Ti si pravi tudjmanoid.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 18:51 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Kad sam ja napisao ovdje da je Zoki novi Tudjman.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 18:52 |
|
|
Ako ovako nastavi, ostati će zapamćen kao veliki predsjednik i državnik, a ima ga još 9 godina.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 18:52 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Moramo ga pozvati u goste kao predsjednika.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 18:53 |
|
|
Predsjednik skoro do 2030.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 18:54 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ako ovako nastavi, ostati će zapamćen kao veliki predsjednik i državnik, a ima ga još 9 godina. Malo je to, brzo prodje.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 19:17 |
|
|
Komentar sa Klixa Citat: pokatoliceni Srbo Zoran Milanovic (.......) kamenjarske srbe
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 19:38 |
|
|
Kolinda nikad ne bi skupila hrabrosti pozvat Dodika u ZG,ko Zoki.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 20:44 |
|
|
Poziv Dodiku je uputio Milanović (u dogovoru s Plenkovicem).
|
|
Vrh |
|
|
alh84001
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 21:33 |
|
|
Dopustit cu si jos jednom uzivat kao svinja u blatu zbog glasanja za Milanovica. Zoki ga ne vadi.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 21:42 |
|
|
Oj Zorane samo reci Letit ćemo kao meci Kao meci kao strijele Bakir viče kuku lele
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 21:49 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
Sad više ni ženi ne moram objašnjavat zašto sam zaokružio Milanovića a inekim svojim Erama na poslu kojima sam ljevičar, bosanski Jugoslaven.
Konačno smo počeli kužit koliko nam je centar bolji od desnice opčinjene Srbima, komunjarama i avnojevskim granicama. Ništa bolji nisu od ljevičarskih spodoba.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 21:58 |
|
|
Zoki je u 6 mjeseci napravio više nego što bi barbika u 2 mandata. Nije ni potrebna anketa ni tema, mislim da tu postoji konzenzus. Čak bi se i najjači HDZ bot složio s tim.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Postano: 16 ruj 2020, 22:04 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25865 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Sad više ni ženi ne moram objašnjavat zašto sam zaokružio Milanovića a inekim svojim Erama na poslu kojima sam ljevičar, bosanski Jugoslaven.
Konačno smo počeli kužit koliko nam je centar bolji od desnice opčinjene Srbima, komunjarama i avnojevskim granicama. Ništa bolji nisu od ljevičarskih spodoba. Vidiš ti kako si ti znao! Na vrijeme si ispravno procjenjivao dok smo mi ovdje mlatimudanili za Kolindu (uglavnom). Fino si govorio a mi vrtjeli glavom. Tako isto, zapamtite moje riječi, tako će se isto pokazati da si sve bio u pravu glede imigranata i kako ih treba primiti u što većem broju! Šta ima veze ako je Pakistanac ili Somalijac ako radnici trebaju!! Jer BDP mora rasti!! Oči nam se otvaraju.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Postano: 16 ruj 2020, 22:06 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Sad više ni ženi ne moram objašnjavat zašto sam zaokružio Milanovića a inekim svojim Erama na poslu kojima sam ljevičar, bosanski Jugoslaven.
Konačno smo počeli kužit koliko nam je centar bolji od desnice opčinjene Srbima, komunjarama i avnojevskim granicama. Ništa bolji nisu od ljevičarskih spodoba. Vidiš ti kako si ti znao! Na vrijeme si ispravno procjenjivao dok smo mi ovdje mlatimudanili za Kolindu (uglavnom). Fino si govorio a mi vrtjeli glavom. Tako isto, zapamtite moje riječi, tako će se isto pokazati da si sve bio u pravu glede imigranata i kako ih treba primiti u što većem broju! Šta ima veze ako je Pakistanac ili Somalijac ako radnici trebaju!! Jer BDP mora rasti!! Oči nam se otvaraju. Samo zapad pratim. I u dobru i u zlu. Pun mi je k. istoka.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 22:09 |
|
|
PCM je napisao/la: Oj Zorane samo reci Letit ćemo kao meci Kao meci kao strijele Ratatatata Rafaele
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 22:36 |
|
|
Predlažem Herceg-Bosancima da se infiltriraju u SDP i naprave ljutu pro HB prćiju od nje. Mislim da zoki ne bi imao nista protiv 350k novih glasaca.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 22:41 |
|
|
dudu je napisao/la: PCM je napisao/la: Oj Zorane samo reci Letit ćemo kao meci Kao meci kao strijele Ratatatata Rafaele
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 22:44 |
|
|
weasel je napisao/la: Predlažem Herceg-Bosancima da se infiltriraju u SDP i naprave ljutu pro HB prćiju od nje. Mislim da zoki ne bi imao nista protiv 350k novih glasaca. Zapravo je bilo iznimno puno Era u vrhu SDP-a donedavno. Što se vrhuške tiče smo bolji bili mi iz HB u SDP-u nego u HDZ-u. No, SDP ne može proći kod Hrvata BiH ni na koji način.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 22:59 |
|
|
Oj Zoki samo reci Letit ćemo kao meci Kao meci kao strijele državliji kukulele
Oj Zoki vrhovnice Herceg Bosna tebi klice Nema Stipe nema Jace sarajlabad mukom place
Natoči rafale Puni kiowe Bojovnike srce zove Prema Bišću prema sedlu Neka mujo guta knedlu
Đe je hincko i brat Milo Bošnji uvik nešto krivo Suze liju Sejdo i Bakir Sa’će Bosnom vladat kjafir
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 23:00 |
|
|
PCM je napisao/la: Oj Zorane samo reci Letit ćemo kao meci Kao meci kao strijele Bakir viče kuku lele Oj Zorane triba li ti garde Da ti Duvno i Imotski dade.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 23:02 |
|
|
weasel je napisao/la: Oj Zoki samo reci Letit ćemo kao meci Kao meci kao strijele državliji kukulele
Oj Zoki vrhovnice Herceg Bosna tebi klice Nema Stipe nema Jace sarajlabad mukom place
Đe je hincko i brat Milo Bošnji uvik nešto krivo Suzu lije Sejdo i bakir Sa’će Bosnom vladat kjafir
Natoči rafale Puni kiowe Bojovnike srce zove Prema Bišću prema sedlu Sad će mujo gutat knedlu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tko je bolji predsjednik RH, Milanović ili Kolinda ? Postano: 16 ruj 2020, 23:07 |
|
|
1986 je napisao/la: PCM je napisao/la: Oj Zorane samo reci Letit ćemo kao meci Kao meci kao strijele Bakir viče kuku lele Oj Zorane triba li ti garde Da ti Duvno i Imotski dade. Ako triba samo javi Do jutra smo svi na Savi
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|