|
|
Stranica: 34/49.
|
[ 1218 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 14:53 |
|
|
|
Više je Muslimana glasalo za Komšića nego Dzaferovića, to nam sve govori
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 14:53 |
|
|
Ignat je napisao/la: Nisu oni nikakva desnica. Starčević je bio zadrti ljevičar, Pavelić i ustaše također. Ta percepcija da su oni kakti nekakva desnica je samo ostavština komunističkog narativa. Nacionalisti su ljevičari? Odj**i nazad u Ameriku, imate tamo neke izbore pa se time bavi. Ostavi normalne ljude na miru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grumpy
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 15:02 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Više je Muslimana glasalo za Komšića nego Dzaferovića, to nam sve govori Komšić za razliku od HDZ BiH i Čovića duboko poštuje BH muslimane. Ljudi to osjete. Ugledajte se na Milanovića koji se ogradio da je protiv BH muslimana. Pa, barem toliko pameti je imao.
_________________ Krenimo ka miru i dobru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 15:07 |
|
|
Grumpy je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Više je Muslimana glasalo za Komšića nego Dzaferovića, to nam sve govori Komšić za razliku od HDZ BiH i Čovića duboko poštuje BH muslimane. Ljudi to osjete. Kome pravo, kome krivo. Poštuje li Hrvate? Inače, ta vaša čežnja za odobravanjem i potvrdom, to preklinjanje da vas se primjeti i zavoli...to govori nešto o vama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grumpy
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 15:18 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Grumpy je napisao/la: Komšić za razliku od HDZ BiH i Čovića duboko poštuje BH muslimane. Ljudi to osjete. Kome pravo, kome krivo.
Poštuje li Hrvate? Inače, ta vaša čežnja za odobravanjem i potvrdom, to preklinjanje da vas se primjeti i zavoli...to govori nešto o vama. Nije on napravio zavađu. On je 1992/93 bio običan vojnik - prašinar. Da - mislim da Hrvate katolike poštuje, jer nikada nije donio odluku koja bi bila protiv njih, a važan je most sa BH muslimanima. Zato ga mnogi ne vole. On nije važan u ovom kontekstu, ali je važan princip kako radi u odnosu na BH muslimane. Poznaje taj narod i zna kako se postaviti. Mnogi bi trebali učiti tu dimenziju od njega. I naravno ne, da postoji čežnja za odobravanjem, utrkivali bi se tko će udovoljit HDZ BiH, Plenokviću i Milanoviću. Postoji ova hinjena dreka u medijima, ali običnim ljudima se fućka. Ipak, ipak, zbog naše djece i budućnosti bi trebali težiti da se poštujemo. Tako se lakše i bolje živi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 15:19 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 46578 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Poštuju li Šefik i Bakir Hrvate?
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 15:21 |
|
|
Ignat je napisao/la: Nisu oni nikakva desnica. Starčević je bio zadrti ljevičar, Pavelić i ustaše također. Ta percepcija da su oni kakti nekakva desnica je samo ostavština komunističkog narativa. Opet anakronizam. Desnica i ljevica ne znače danas i jučer isto. Svi rani nacionalisti su bili ljevičari. Desni nacionalizam ne postoji do debelo u 20. stoljeće. I Nikola Pašić je bio ljevičar u ondašnjem kontekstu.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grumpy
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 15:23 |
|
|
daramo je napisao/la: Poštuju li Šefik i Bakir Hrvate? Radi se o muslimanima vjernicima, i oni samo poštuju druge muslimane vjernike. Tu Hrvati katolici nisu na meti specifično, oni su ideološki jednostavno takvi. Ne znam da li intimno imaju tu stranu karaktera da nekako prelaze preko vjerskih razlika i ipak gaje jednu dozu poštovanja. Volio bih da vjerujem da je tako. Pošto ih ne poznajem osobno, ništa ne tvrdim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 15:23 |
|
|
Grumpy je napisao/la: novem je napisao/la: Bio je popis, imali ste itekako izbor. Rezultate znamo i kao takvi se intepretiraju. Sve drugo je vaša isprobana takija na koju više nitko ne nasjeda. Ti si klasičan primjer "prijepodne i posljepodne".
Dobro drug Boljševik. Kod tebe nema problema. Sve je jasno. Crno-bijelo. Hoćeš da ti se ljudi izjašnjavaju kao Hrvati??? A vi da im psujete t.u.r.s.k.u. i b.a.l.i.j.s.k.u. mater??? Aj ne seri bogati ... Šta je imam da tražim ako su se ljudi već izjasnili? Budi što jesi, a ne prilivoda.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grumpy
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 15:28 |
|
|
novem je napisao/la: Grumpy je napisao/la: Dobro drug Boljševik. Kod tebe nema problema. Sve je jasno. Crno-bijelo.
Hoćeš da ti se ljudi izjašnjavaju kao Hrvati??? A vi da im psujete t.u.r.s.k.u. i b.a.l.i.j.s.k.u. mater???
Aj ne seri bogati ...
Šta je imam da tražim ako su se ljudi već izjasnili? Budi što jesi, a ne prilivoda. Ovdje su se umiješale dvije oštre vjere i treba s ljudima ko po jajima. Ne bih da sudim. Samo znam da se ljudi ružnim odnosom odbijaju, a lijepa riječ gvozdena vrata otvara. Sorry za sranje, ali si me iziritirao. Svakog ko nije 100/100% identičan sa vama dočekujete na jedan neprijateljski način.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 15:37 |
|
|
Grumpy je napisao/la: Nije on napravio zavađu. On je 1992/93 bio običan vojnik - prašinar.
Bio je islamski vojnik. Staviti džihadistu kao Predsjednika Hrvata je mnogo velika uvreda. Da ste nama to uradili mogu misliti šta bi bilo.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grumpy
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 15:41 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Grumpy je napisao/la: Nije on napravio zavađu. On je 1992/93 bio običan vojnik - prašinar.
Bio je islamski vojnik. Staviti džihadistu kao Predsjednika Hrvata je mnogo velika uvreda. Da ste nama to uradili mogu misliti šta bi bilo. Ne seri i nikad izvini. Ponavljaš se ko pokvarena ploča. Samo sereš i zavađaš. Lako te je skužit i zašto si ovdje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 15:42 |
|
|
|
Koje pizdarije priča ovaj Muki, to nisu istine. Da Sejdo poštuje Hrvate?! Sejdo je prvenstveno radikalni islamist koji je po meni (i ne samo meni) radikalniji od muslimanskog mu brata Bakira. Samo pogledati pod okretanje mitraljeza ka Mostaru, transparent o silovanju i nabijanju na kolac, inzistiranju na potpisavanju praktičnog šerijata u vidu predloženog ugovora sa IZ. Čovjek je sve izbore koje je dobio, dobio na valu radikalne antihrvatske mržnje, koja je toliko jaka da je pokupio više glasova i od komandanta mudžahedinima. Na valu zastupanja ideje koja kompletno, prvo kroz oduzimanje prava, a kasnije i kroz fizičku eliminaciju rješava hrvatsko pitanje u tzv Bejha zauvijek. I sve dok brsti plaću koju mu isplaćuje između ostalog taj isti narod kojeg patološki mrzi. Turčenje je pojedincima itekako isplativo dan-danas. No eto, što je jahao, jahao je po hrvatskoj grbači. Vrijeme šutnje Hrvata je iza nas.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 15:48 |
|
|
Grumpy je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Bio je islamski vojnik. Staviti džihadistu kao Predsjednika Hrvata je mnogo velika uvreda. Da ste nama to uradili mogu misliti šta bi bilo.
Ne seri i nikad izvini. Ponavljaš se ko pokvarena ploča. Samo sereš i zavađaš. Lako te je skužit i zašto si ovdje. Ti druže sereš i lažeš, što se ono kaže pun si govana. Zato te tako laHko razotkriti i uhvatiti u takiji. A ja sam iskren kao i 90% ostalih forumaša i nemaš šta prigovoriti. Sve je jasno ko dan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 15:53 |
|
|
Grumpy je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Bio je islamski vojnik. Staviti džihadistu kao Predsjednika Hrvata je mnogo velika uvreda. Da ste nama to uradili mogu misliti šta bi bilo.
Ne seri i nikad izvini. Ponavljaš se ko pokvarena ploča. Samo sereš i zavađaš. Lako te je skužit i zašto si ovdje. Muslimani, a i ti sam si jasno rekao da idete na ukidanje Washingtonskog sporazuma. Obzirom da je u pitanju mirovni sporazum, ukidanje mirovnog sporazuma ima za neizbježnu posljedicu da idete na rat sa Hrvatima. Prema tome, nemoj optuživati Srbe za vlastite grijehe, novovrijeme ne zavađa jer smo već zavađeni. Izabrali ste sukob sa Hrvatima i sada nema smisla da pričaš kako voliš mir.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1554 of 2558 - 60.75%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grumpy
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 16:10 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Grumpy je napisao/la: Ne seri i nikad izvini. Ponavljaš se ko pokvarena ploča. Samo sereš i zavađaš. Lako te je skužit i zašto si ovdje.
Muslimani, a i ti sam si jasno rekao da idete na ukidanje Washingtonskog sporazuma. Obzirom da je u pitanju mirovni sporazum, ukidanje mirovnog sporazuma ima za neizbježnu posljedicu da idete na rat sa Hrvatima. Prema tome, nemoj optuživati Srbe za vlastite grijehe, novovrijeme ne zavađa jer smo već zavađeni. Izabrali ste sukob sa Hrvatima i sada nema smisla da pričaš kako voliš mir. Jedno su početne pozicije, a nešto sasma drugo je ono što će se stvarno dogoditi. Tvrđenje pazara je jedno, a stvarni pazar je nešto drugo. Vama nije nitko kriv što politiku shvaćate bukvalno. I ja to zaboravljam uvijek, pa pišem kao da ste politički profesionalci. Ja i nitko drugi ne znamo što će se dogoditi sutra, a kamoli 2022. Tako ste dizali frku za Mostar, pa se napravio dogovor. Do dogovora oko izbornog zakona može doći preko noći, ako Bošnjaci na drugoj strani dobiju stanovito obeštećenje, recimo od Amerikanaca. I o tome se diskutira. Stvar je u tijeku i nitko ne zna što će biti. Amerikanci su napravili sporazume, pa će ih oni i izmijeniti ili čak dokinuti, i kako će sve ispasti, tko to zna. To se ne tiče ni BiH ni RH ni Srbije, već samo glavnog gazde. Hoćete li protiv Amerike ako vam se nešto ne dopadne? Nama se malo što dopalo u Washingtonskom i Daytonskom sporazumu, pa opet volimo Ameriku. Ti u međuvremenu poletio pred rudu i već zaratio. Što si dramatičan, izabrali sukob sa Hrvatima... Mi smo krivi za sve, svi sem HDZ BiH. Stvarno se ovdje više ne isplati pisati. Vi ste kao djeca. A tako vas i vaša elita drži u infantilnom stanju u medijima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sylvester
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 16:13 |
|
|
Grumpy je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A kako ćete "ojačati"? Vi ste nesposobni ljudi. Sa posebnim potrebama, ne možete vi ojačati. Vas može eventualno neko drugi ojačati, vi sami sebe nikako. Međutim svijet više neće da vas ojačava jer je besmisleno, nemoguće, džaba su bacili milijarde. Vi ste prije svega vjernici pa onda ljudi, vjerujete u pomoć alaha, Hamerike, Hevrope... a ako nema pomoći na ovom svijetu jbg biće na onom ili u Njemačkoj. To ste vi, zato ste svima nebitni.
Srbi iz tzv. RS su za nas fukara, a i ono što imaju, to su zaradili krpeći se uz nas. Toliko o sposobnosti. Mi ne treba da se bavimo vanjskim svijetom, nego da počistimo svoje dvorište, da nam stranka poput HDZ BiH sa 3% glasača na razini BiH ne upravlja Federacijom i sa nama. Tu je naš prvi ispit. Doći ćete na red, polako. Tisuće i tisuće mladih Bošnjaka u Americi ovih dana u svojim državama i gradovima daje zadnje atome snage da omogući svakom pripadniku manjine da glasuje na američkim izborima na Biden-a. Ne spava se, ili se spava u autima, na nogama će svi biti 24 sata ako treba do izbora. Većina neće ni doma vidjet više do izbora. Ljudi daju i zadnji dolar ušteđevine za kampanju. I nisu jedini, jer je to tek djelić najveće političke mobilizacije u SAD od drugog svjetskog rata. To nisu nesposobni ljudi. Velika je sila u pokretu, borba se nastavlja, dok ne dođe trenutak da Novi svijet, u Božije dobro vrijeme, sa svom svojom moći i silom ne istupi, te spasi i oslobodi Stari svijet. Da citiram Churchilla. Ti se nastavi sprdati, sprdali ste se i 1992/95 pa popili intervenciju. Ha, ha, ha, pi, hi, hi ... Opet si preskočio terapiju?
_________________ Men have only two emotions: hungry and horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 16:13 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Grumpy je napisao/la: Ne seri i nikad izvini. Ponavljaš se ko pokvarena ploča. Samo sereš i zavađaš. Lako te je skužit i zašto si ovdje.
Muslimani, a i ti sam si jasno rekao da idete na ukidanje Washingtonskog sporazuma. Obzirom da je u pitanju mirovni sporazum, ukidanje mirovnog sporazuma ima za neizbježnu posljedicu da idete na rat sa Hrvatima. Prema tome, nemoj optuživati Srbe za vlastite grijehe, novovrijeme ne zavađa jer smo već zavađeni. Izabrali ste sukob sa Hrvatima i sada nema smisla da pričaš kako voliš mir. Pa jah. Srbi su samo uhvatili priliku koju su Muslimani sjabali 2006. izborom Komšića. Do 2006, naša pozicija je bila nesnošljiva, Muslimani i Hrvati protiv nas, katstrofa. Ko sad Muslimanima. Nema težeg posla na planeti od pravljenja savezništva između Srba i Hrvata. Dodik je u to krenuo 2006. i dočekao konkretnu šansu 2010. da spasi Hrvate. Od tad mrda malo po malo al konstantno, do ovog momenta kad i se Hrvatska uključuje i shvata da je savez Srba i Hrvata neminovnost. Nije to lako prihvatiti, naročito nakon rata. Čeka se još Srbija al to sve mora ići polako i pametno zbog međunarodne zajednice koja bi na nagle pokrete reagovala negativno i stala na stranu Muslimana. Dakle puštaju se Muslimani da sami sebe ukopavaju nakon čega mi dobijamo argumente pred MZ. Merhametlija ne konta da naše savezništvo nije iz ljubavi nego iz koristi. Zato on takija ovdje o svojoj ljubavi prema Hrvatima dok ne popizdi pa jebe mater svima i popije ban. Pa se onda opet registruje i sve ispočetka. Nema ljubavi bez koristi, nećeš ni ženu zavoliti ako nema pi....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grumpy
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 16:21 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Muslimani, a i ti sam si jasno rekao da idete na ukidanje Washingtonskog sporazuma. Obzirom da je u pitanju mirovni sporazum, ukidanje mirovnog sporazuma ima za neizbježnu posljedicu da idete na rat sa Hrvatima.
Prema tome, nemoj optuživati Srbe za vlastite grijehe, novovrijeme ne zavađa jer smo već zavađeni. Izabrali ste sukob sa Hrvatima i sada nema smisla da pričaš kako voliš mir.
Pa jah. Srbi su samo uhvatili priliku koju su Muslimani sjabali 2006. izborom Komšića. Do 2006, naša pozicija je bila nesnošljiva, Muslimani i Hrvati protiv nas, katstrofa. Ko sad Muslimanima. Nema težeg posla na planeti od pravljenja savezništva između Srba i Hrvata. Dodik je u to krenuo 2006. i dočekao konkretnu šansu 2010. da spasi Hrvate. Od tad mrda malo po malo al konstantno, do ovog momenta kad i se Hrvatska uključuje i shvata da je savez Srba i Hrvata neminovnost. Nije to lako prihvatiti, naročito nakon rata. Čeka se još Srbija al to sve mora ići polako i pametno zbog međunarodne zajednice koja bi na nagle pokrete reagovala negativno i stala na stranu Muslimana. Dakle puštaju se Muslimani da sami sebe ukopavaju nakon čega mi dobijamo argumente pred MZ. Merhametlija ne konta da naše savezništvo nije iz ljubavi nego iz koristi. Zato on takija ovdje o svojoj ljubavi prema Hrvatima dok ne popizdi pa jebe mater svima i popije ban. Pa se onda opet registruje i sve ispočetka. Nema ljubavi bez koristi, nećeš ni ženu zavoliti ako nema pi.... Ma sjajan si. Lažeš i sereš. Nesnošljiva pozicija veliš.  Približavao se. A nije surađivali od 1991 na jednoj te istoj zadaći rasturanja BiH, i čekali povoljan trenutak da nastave. Jel ti misliš da sam ja naivna budala kojoj možeš valjati vaše laži. Kakva korist? Pa nisu svi ljudi kurve da se prodaju za korist. Iš, gadi mi se što pričaš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grumpy
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 16:22 |
|
|
Sylvester je napisao/la: Grumpy je napisao/la: Srbi iz tzv. RS su za nas fukara, a i ono što imaju, to su zaradili krpeći se uz nas. Toliko o sposobnosti. Mi ne treba da se bavimo vanjskim svijetom, nego da počistimo svoje dvorište, da nam stranka poput HDZ BiH sa 3% glasača na razini BiH ne upravlja Federacijom i sa nama. Tu je naš prvi ispit. Doći ćete na red, polako. Tisuće i tisuće mladih Bošnjaka u Americi ovih dana u svojim državama i gradovima daje zadnje atome snage da omogući svakom pripadniku manjine da glasuje na američkim izborima na Biden-a. Ne spava se, ili se spava u autima, na nogama će svi biti 24 sata ako treba do izbora. Većina neće ni doma vidjet više do izbora. Ljudi daju i zadnji dolar ušteđevine za kampanju. I nisu jedini, jer je to tek djelić najveće političke mobilizacije u SAD od drugog svjetskog rata. To nisu nesposobni ljudi. Velika je sila u pokretu, borba se nastavlja, dok ne dođe trenutak da Novi svijet, u Božije dobro vrijeme, sa svom svojom moći i silom ne istupi, te spasi i oslobodi Stari svijet. Da citiram Churchilla. Ti se nastavi sprdati, sprdali ste se i 1992/95 pa popili intervenciju. Ha, ha, ha, pi, hi, hi ... Opet si preskočio terapiju? U pravu si ti. Da sačekamo Studeni, pa ćemo dalje o ovome.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 16:27 |
|
|
Grumpy je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Muslimani, a i ti sam si jasno rekao da idete na ukidanje Washingtonskog sporazuma. Obzirom da je u pitanju mirovni sporazum, ukidanje mirovnog sporazuma ima za neizbježnu posljedicu da idete na rat sa Hrvatima.
Prema tome, nemoj optuživati Srbe za vlastite grijehe, novovrijeme ne zavađa jer smo već zavađeni. Izabrali ste sukob sa Hrvatima i sada nema smisla da pričaš kako voliš mir.
Jedno su početne pozicije, a nešto sasma drugo je ono što će se stvarno dogoditi. Tvrđenje pazara je jedno, a stvarni pazar je nešto drugo. Vama nije nitko kriv što politiku shvaćate bukvalno. I ja to zaboravljam uvijek, pa pišem kao da ste politički profesionalnci. Ja i nitko drugi ne znamo što će se dogoditi sutra, a kamoli 2022. Tako ste dizali frku za Mostar, pa se napravio dogovor. Do dogovora oko izbornog zakona može doći preko noći, ako Bošnjaci na drugoj strani dobiju stanovito obeštećenje, recimo od Amerikanaca. I o tome se diskutira. Stvar je u tijeku i nitko ne zna što će biti. Amerikanci su napravili sporazume, pa će ih oni i izmijeniti ili čak dokinuti, i kako će sve ispasti, tko to zna. To se ne tiče ni BiH ni RH ni Srbije, već samo glavnog gazde. Hoćete li protiv Amerike ako vam se nešto ne dopadne? Nama se malo što dopalo u Washingtonskom i Daytonskom sporazumu, pa opet volimo Ameriku. Ti u međuvremenu poletio pred rudu i već zaratio. Što si dramatičan, izabrali sukob sa Hrvatima... Mi smo krivi za sve, svi sem HDZ BiH. Stvarno se ovdje više ne isplati pisati. Vi ste kao djeca. A tako vas i vaša elita drži u infantilnom stanju u medijima. Pa to sam ja i pisao prošlih dana, jedini način za izbjeći sukob u najavi je da vas onaj koji je nagovarao za izborni zakon za Mostar, opet nagovori. Nisam se nadao dogovoru za Mostar. To je iznenađenje koje jasno govori da se netko, možda Amerikanci, uključio u rješavanje problema. Sasvim je moguće da se i ostalo riješi na isti način.
1554 of 2558 - 60.75%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 16:28 |
|
|
2018. https://topportal.info/dragan-covic-u-b ... i-partner/Citat: Dragan Čović u Beogradu: Srbija može biti pravi partner
Moj stav je da Bosna i Hercegovina ima budućnost u Evropskoj uniji i da se njoj moramo okrenuti i jačati ekonomske odnose, a u tome Srbija može biti pravi partner, izjavio je danas u Beogradu član Predsjedništva BiH Dragan Čović.
Nakon sastanka sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, Čović je rekao da je na sastanku bilo razgovora o mnoštvu tema, a da su nezaobilazni bili i sadašnji, kao i odnosi koje grade. On je rekao i da je Vučića informisao o tome šta misli da se može uraditi u naredna dva, tri mjeseca dok traje izborna kampanja u BiH i kad je evropski put u pitanju i stabilnost BiH, a koja je vrlo bitna i za Srbiju.
“Govorili smo i o budućnosti. Moj stav je da BiH ima budućnost u Evropskoj uniji i da se njoj moramo okrenuti i da moramo jačati naše ekonomske odnose, jer bez otvaranja radnih mjesta i unutrašnje i pravne stabilnosti u BiH teško da ćemo naći budućnost i ja sam duboko uvjeren da mogu i osobno i sa ostalim kolegama napraviti jedan ogroman iskorak u odnosu na stanje koje imamo danas i u tome Srbija može biti pravi partner u mnoštvu projekata”, kazao je novinarima Čović u Beogradu.
Upitan da li misli da bi moglo doći do destabilizacije u BiH prije izbora u oktobru, Čović je rekao da ne vjeruje, ali da jedan mali incident u izbornoj kampanji to može pokolebati.
“Migrantska kriza ima svoju dimenziju. Ljeto je, ogroman je broj ljudi koji su danas na nekoliko lokacija u BiH, ali duboko sam uvjeren i vjerujem da institucije u BiH uz sve probleme će znati da odgovore na sve izazove”, dodao je.
Govoreći o sjednici Doma naroda Parlamenta Federacije BiH koja se održava danas, a na čijem dnevnom redu je Prijedlog zakona o izbornim jedinicama i broju mandata, Čović je istakao i da je stav Hrvatske demokratske zajednice (HDZ), čiji je on predsjednik, jasan – da se ne može Izborni zakon voditi na nižim razinama vlasti, već na razini BiH.
On je ukazao i na odluku Ustavnog suda koja “vrlo precizno govori da odluka mora biti donijeta uz Parlamentarnu Skupštinu BiH”.
“Pokušaj stranaka iz Sarajeva, odnosno bošnjačkih stranaka, mislim da je udar na sve odnose u BiH, na Ustav BiH i ja se duboko nadam da to danas neće proći. Ne znači nikakvu blokadu, to znači da uz instrumente upravljanja koje mi imamo u vlasti, ćemo jasno pokazati da je ovo štetno za BiH, ne za Hrvate, ne za Dragana Čovića, ne za HDZ, nego za BiH. Hrvatski narod neće dopustiti da se na taj način razgrađuje nešto što je deo našeg doma, a to je BiH. Imamo mi dovoljno kapaciteta da danas u Domu naroda na jedan vrlo praktičan način to i ukažemo”, zaključio je Čović.
Kako je saopšteno iz Predsjedništva Srbije nakon sastanka u Beogradu, Vučić je podržao unaprijeđenje odnosa, teritorijalni integritet BiH i saradnju sva tri naroda.
Dvojica sagovornika posebno su razmatrali zajedničke infrastrukturne projekte, kao i pozitivne rezultate ovogodišnjeg Međunarodnog sajma privrede u Mostaru, na kojem je Srbija bila zemlja partner.
Član Predsjedništva BiH je predsjednika Srbije upoznao i sa inicijativom Predsjedništva BiH za organizovanje Okruglog stola o ciljevima održivog razvoja sa predsjednicima susjednih zemalja – Srbije, Hrvatske i Crne Gore, koje su, takođe, potpisnice Agende održivog razvoja 2030, što bi trebalo da posluži dodatnom regionalnom približavanju i saradnji.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 16:32 |
|
|
Grumpy je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
Pa jah. Srbi su samo uhvatili priliku koju su Muslimani sjabali 2006. izborom Komšića. Do 2006, naša pozicija je bila nesnošljiva, Muslimani i Hrvati protiv nas, katstrofa. Ko sad Muslimanima. Nema težeg posla na planeti od pravljenja savezništva između Srba i Hrvata. Dodik je u to krenuo 2006. i dočekao konkretnu šansu 2010. da spasi Hrvate. Od tad mrda malo po malo al konstantno, do ovog momenta kad i se Hrvatska uključuje i shvata da je savez Srba i Hrvata neminovnost. Nije to lako prihvatiti, naročito nakon rata. Čeka se još Srbija al to sve mora ići polako i pametno zbog međunarodne zajednice koja bi na nagle pokrete reagovala negativno i stala na stranu Muslimana. Dakle puštaju se Muslimani da sami sebe ukopavaju nakon čega mi dobijamo argumente pred MZ. Merhametlija ne konta da naše savezništvo nije iz ljubavi nego iz koristi. Zato on takija ovdje o svojoj ljubavi prema Hrvatima dok ne popizdi pa jebe mater svima i popije ban. Pa se onda opet registruje i sve ispočetka. Nema ljubavi bez koristi, nećeš ni ženu zavoliti ako nema pi....
Ma sjajan si. Lažeš i sereš. Nesnošljiva pozicija veliš.  Približavao se. A nije surađivali od 1991 na jednoj te istoj zadaći rasturanja BiH, i čekali povoljan trenutak da nastave. Jel ti misliš da sam ja naivna budala kojoj možeš valjati vaše laži. Kakva korist? Pa nisu svi ljudi kurve da se prodaju za korist. Iš, gadi mi se što pričaš. Crni Mujo pa 1991. smo mi i Hrvati ratovali. Može biti da su se Franja i Sloba dogovarali al Srpski i Hrvatski narod je bio zavađen do krvi, ubijali smo jedni druge, sjećaš se. Dok ste vi pili kahve i kontali kako da iskorisite rat između nas. Pa dobro ne interesuje svakog korist, ima i vjerskih fanatika poput vas koji misle da će sve dobiti sve od alaha. Normalni ljudi radi koristi se svako jutro bude i idu na posao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 16:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89708 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Kao sto nedavno rekoh unutar hrvatske elite u Mostaru se pocela diskutirati podjela BiH jer se procjenjuje kao puno vjerojatniji dogadjaj od svih drugih modaliteta, tome se i Covic mora prilagoditi inace ce ga se zamijeniti Čović: Ne želim razgovarati o podijeli BiH, ali mora se stati s projektom Komšić! https://www.dnevnik.ba/vijesti/covic-ne ... tom-komsic1: Sansa za federalnu jedinicu do 2040 = 1% 2: Sansa za izborni zakon koji ce onemoguciti manipulacije = 15% 3: Sansa za podjelu biH = 50% Treca opcija je dogadjaj koji je i profitabilniji i najvjerojatniji, nijedan ulagac ili kladionicar nece ici na opciju broj 1 i 2.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 16:39 |
|
|
|
To bi bilo krasno, ali nakon dogovora za Mostar sklon sam vjerovati da će stranci (USA?) prisiliti muslimane da potpišu veća prava Hrvatima i izbit će nam argumente iz ruku.
Ovo za Mostar SDA nikad ne bi sama potpisala.
1554 of 2558 - 60.75%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|