HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 02 vel 2025, 20:00.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 121 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Boris Tadić - Sramota srpskog naroda
PostPostano: 21 ruj 2020, 13:26 

Da. I to je veliki problem u našem društvu. Niko častan i pošten neće da se bavi politikom, samo bitange i probisveti.

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2020, 13:51 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Da. I to je veliki problem u našem društvu. Niko častan i pošten neće da se bavi politikom, samo bitange i probisveti.

Ako jednom dobijemo iole čestitu vlast, među prvim stvarima koje ta vlast treba da uradi je javno izvinjenje srpskoj dijaspori:

Oprostite nam što smo vas naterali da bežite iz Srbije, nebrojeno puta poniženi i odbačeni od strane korumpiranog sistema koji ne mari za vaše legitimno stečene visoke kvalifikacije.

Više nećemo primati za ministre ljude sa ugostiteljskom školom i razne megatrendovce. Sada poslujemo fer i pošteno. Možete se zaposliti u državnoj upravi bez seksualnih usluga i rodbinskih veza.

Pomozite nam da ne propadnemo, vratite se, da u Srbiji ne ostanu samo penzioneri i polupismeni kik bokseri.

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2020, 14:13 

Dijaspora se ne vraća iz kuće od 300m2 sa garažom u kojoj su parkirana dva luksuzna automobila i platom od par hiljada čvrste valute mesečno. Ne zanosi se sa dijasporom, ti su otišli za stalno. Ja imam familiju u Kaliforniji, Kanadi i u Melburnu. Ne pada im napamet da se vraćaju. Deca im se već udala i oženila za domoroce.

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2020, 14:20 

Dijaspora se ne vraća iz kuće od 300m2 sa garažom u kojoj su parkirana dva luksuzna automobila i platom od par hiljada čvrste valute mesečno. Ne zanosi se sa dijasporom, ti su otišli za stalno. Ja imam familiju u Kaliforniji, Kanadi i u Melburnu. Ne pada im napamet da se vraćaju. Deca im se već udala i oženila za domoroce.

Namera mi je bila više da ilustrujem kako stojimo trenutno. Naravno da se neće vraćati, ne greje sunce tuđeg neba baš tako loše...

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2020, 20:44 

Mada, posle detaljnije analize, dobra strategija. Dovesti nekog ko je veći kreten. Pa onda da bi njega skinuli, a morali bi da ga skinemo, jer je, jelte, kreten, dovesti još većeg kretena, pa posle njega još većeg... I tako dok ne postavimo najteže slučajeve sa F odeljenja na Andrićev venac i u Nemanjinu. Great plan. Treba razmišljati dugoročno i uspećemo da dovedemo najveću zamislivu budalu na vlast. Ali hej, bitno da smo skinuli Vučića i smirili Aleksijeve nervne slomove.

Dobro ti je rekao NBGD, ti bi ladno zapalio celu Srbiju samo da vidiš kako Vučić gori.

Seso, ovde nema nikakve analize, kamoli detaljnije. Kako si dosao do toga da je Vukadinovic gori od Vucica?
Kako si napravio poredjenje? Da li bi Vukadinovic potpisao nesto gore od Briselskog i Vasingtonskog?
Da bi upropastio obrazovni sistem vise nego sto je to aktuelni rezim ucinio?
Da li ima brata sklonog aferama ili kriminalu?
Da li se novinarima obraca gore nego Vucic?
Da li bi uspostavio medijski mrak i zemlju svrstao u red hibridnih rezima?

Vidi se da si napravio analizu na osnovu Novsinih pisanija, a on u vr' glave napise tri recenice u svakom svom upisu. Bas po tvojoj meri. Sto da se zamajavas komplikovanijim tekstovima.
Znaci, i dalje smo kod teze da je nemoguce naci boljeg od Vucica, i dalje do nas ne dopire sta je idiot uradio sopstvenoj zemlji.

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2020, 20:49 

Retko se nađu lošiji "političari", tunjavijeg govora, od Borisa Tadića. Vukadinović je jedan od njih.

Ovaj ne može da organizuje tetkice u osnovnoj školi. Nema toliki autoritet.

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2020, 20:52 

Nbgd88 je napisao/la:
Retko se nađu lošiji "političari", tunjavijeg govora, od Borisa Tadića. Vukadinović je jedan od njih.

Da se prekrstim u cudu jer si i ti ubo neku sustinu. Mozda si manje glup od Sese, jer on u poslednje vreme promasuje teme.

Dakle, to jeste manjkavost Vukadinovicu. Nema manire profesionalnog politicara. Pitanje je da li bi mogao privuci glasace.

Ali sto se tice procene politicke situacije i ideja sta bi trebalo da se ucini, tu je bolji od mnogih politicara.

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2020, 20:55 

aleksije radicevic je napisao/la:
Mada, posle detaljnije analize, dobra strategija. Dovesti nekog ko je veći kreten. Pa onda da bi njega skinuli, a morali bi da ga skinemo, jer je, jelte, kreten, dovesti još većeg kretena, pa posle njega još većeg... I tako dok ne postavimo najteže slučajeve sa F odeljenja na Andrićev venac i u Nemanjinu. Great plan. Treba razmišljati dugoročno i uspećemo da dovedemo najveću zamislivu budalu na vlast. Ali hej, bitno da smo skinuli Vučića i smirili Aleksijeve nervne slomove.

Dobro ti je rekao NBGD, ti bi ladno zapalio celu Srbiju samo da vidiš kako Vučić gori.

Seso, ovde nema nikakve analize, kamoli detaljnije. Kako si dosao do toga da je Vukadinovic gori od Vucica?
Kako si napravio poredjenje? Da li bi Vukadinovic potpisao nesto gore od Briselskog i Vasingtonskog?

Vidi se da si napravio analizu na osnovu Novsinih pisanija, a on u vr' glave napise tri recenice u svakom svom upisu. Bas po tvojoj meri. Sto da se zamajavas komplikovanijim tekstovima.
Znaci, i dalje smo kod teze da je nemoguce naci boljeg od Vucica, i dalje do nas ne dopire sta je idiot uradio sopstvenoj zemlji.

Reč analiza je upotrebljena u posprdnom smislu. U istom smislu treba posmatrati i tvoje odobravanje ideje one nacističke budaletine iz Borče da treba da dovedemo većeg Vučića od Vučića da bi smenili Vučića. Ti bi šimpanzu iz zoo vrta stavio na vlast samo da nije Vučić. Jebo te Vučić da te jebo Vučić, budalo opsednuta, kladim se da ga svaku noć sanjaš.

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2020, 20:56 

Nbgd88 je napisao/la:

=))

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2020, 21:02 

aleksije radicevic je napisao/la:

Reč analiza je upotrebljena u posprdnom smislu. U istom smislu treba posmatrati i tvoje odobravanje ideje one nacističke budaletine iz Borče da treba da dovedemo većeg Vučića od Vučića da bi smenili Vučića. Ti bi šimpanzu iz zoo vrta stavio na vlast samo da nije Vučić. Jebo te Vučić da te jebo Vučić, budalo opsednuta, kladim se da ga svaku noć sanjaš.

Ajde, debilu, pre ce biti da ga ti sanjas, ali nekim neznijim snovima, cim si toliko lud za njim, jer neces da primetis da ti je upravo predao deo zemlje.
Ko ti je nacisticka budaletina iz Borce?
Budaletina koja ima nacisticke manire je Vucic. On je uspostavio firerski sistem, gebelsovstinu u medijima, falange na ulicama. A ti ga podrzavas.
Znaci nema ozbiljne analize, ali ti to i dalje ne smeta da se razbacijes stavovima i zakljucima. Verodostojno, nema sumnje.

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2020, 21:14 

Nacistička budaletina iz Borče je ovaj Blitz čiju si ideju podržao. Čovek se zalaže za ubijanje Cigana i ostalih ljudi koji nisu bele rase. Klasičan nacista. A ja tebi da se pravdam da nisam za Vučića, neću, boli me *** šta misliš. Inače, po ponašanju, bio bi sjajan komesar da je 1946., dali bi ti kožnjak sa zlatnim šavovima. Budala me optužuje da sam za Vučića jer ne želim nekog goreg od Vučića. Pa naravno da ne želim nekog goreg od Vučića, to ti je stvarno čudno? Koliko opsednut nekim treba da budeš da si spreman da postaviš nekog goreg samo da bi njega skinuo. Da ne znam da si lud, rekao bih da prštiš od logike, ali pošto znam, motiv mi je jasan.

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2020, 21:26 

Nacistička budaletina iz Borče je ovaj Blitz čiju si ideju podržao. Čovek se zalaže za ubijanje Cigana i ostalih ljudi koji nisu bele rase. Klasičan nacista. A ja tebi da se pravdam da nisam za Vučića, neću, boli me *** šta misliš. Inače, po ponašanju, bio bi sjajan komesar da je 1946., dali bi ti kožnjak sa zlatnim šavovima. Budala me optužuje da sam za Vučića jer ne želim nekog goreg od Vučića. Pa naravno da ne želim nekog goreg od Vučića, to ti je stvarno čudno? Koliko opsednut nekim treba da budeš da si spreman da postaviš nekog goreg samo da bi njega skinuo. Da ne znam da si lud, rekao bih da prštiš od logike, ali pošto znam, motiv mi je jasan.

Ja sam iz logike dobio ocenu 9 na studijama. Nije savrsena, ali nije ni losa.
Znas da je Djindjiceva doktorska teza imala naslov "Subjektivnost i nasilje" ("Subjektivitet und Gewalt")? Znam da znas, ali pitanje je retoricko. =))
U njoj se bavi problemom pocetka logickog kretanja svesti. To je apstraktno propitivanje kantovstine i hegelijanstva, ali na nasem uskom polju analize moze se sve sveti (i) na problem izabrane teze, koju dalje logicki razradjujemo.
Kod tebe je izabrana teza vrlo problematicna, a ona glasi: Vucic je los, ali svi su gori od njega. I onda gradis logiku po kojoj stizes do zakljucka kako nije pametno izabrati nekog ko je jos gori od Vucica.
Ali pobegao si od ozbiljnijeg bavljenja svojom polaznom tezom, valjda jer si i tako glup ipak svestan da je manjkava.
Dakle, zasto je Vukadinovic gori od Vucica? U prethodom upisu sam ti postavio pitanja koja trebad a ti budu vodilja prilikom poredjenja. Tvoje je samo da nas obaspes cinjenicama koje potrvdjuju tvoju tezu.

Sto se tice Blitza, on je pricao o necemu drugom, ne o Ciganima. Ti kao svaki neposten covek, nalepis nekome etiketu, i na osnovu nje mu osporavas i kad je ocigledno u pravu.

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2020, 21:33 

Objasnio ti je NBG zašto je Vukadinović gori od Vučića. Politika je posao, svakodnevni i celodnevni. Nije analiziranje i filozofiranje, nego posao. Kada se pojavi neko ko je bolji od Vučića i ima šansu da pređe cenzus, izaćiću na izbore. Do tada, ne izlazim na izbore i jebe mi se što je Vučić na vlasti, ako ne možemo da nađemo boljeg od njega, a očigledno ne možemo, jer dobija izbore sa nekoliko desetina procenata prednosti, onda ga je ovaj narod i zaslužio. Zato sam ja i protivnik demokratije, narod je preglup i jednostavno nije kvalifikovan da bira vlast.

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2020, 21:39 

Objasnio ti je NBG zašto je Vukadinović gori od Vučića. Politika je posao, svakodnevni i celodnevni. Nije analiziranje i filozofiranje, nego posao. Kada se pojavi neko ko je bolji od Vučića i ima šansu da pređe cenzus, izaćiću na izbore. Do tada, ne izlazim na izbore i jebe mi se što je Vučić na vlasti, ako ne možemo da nađemo boljeg od njega, a očigledno ne možemo, jer dobija izbore sa nekoliko desetina procenata prednosti, onda ga je ovaj narod i zaslužio. Zato sam ja i protivnik demokratije, narod je preglup i jednostavno nije kvalifikovan da bira vlast.

Novisa je slucajno pogodio da bi Vukadinovic imao problem sa marketingom. Ali to nije kljucna stvar zbog koje bi znacilo da je losiji za Srbiju od Vucica. Kao sto rekoh, postavio sam ti pitanja koja se konkretno ticu odnosa prema drzavi, pa na osnovu njih napravi poredjenje. Ako i tako dodjes do toga da je Djordje losiji, onda svaka cast. Ja cu predloziti nekog novog.

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2020, 21:42 

Nebitni su njegovi stavovi i odnos kada čovek jednostavno ne bi bio u stanju da obavlja taj posao, tako da je bespredmetno odgovarati na ta pitanja. I koga drugog bi predložio? Nekog iz stare vlasti? Neka hvala, radije bih ga zatukao motkom do smrti.

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2020, 21:53 

Nebitni su njegovi stavovi i odnos kada čovek jednostavno ne bi bio u stanju da obavlja taj posao, tako da je bespredmetno odgovarati na ta pitanja. I koga drugog bi predložio? Nekog iz stare vlasti? Neka hvala, radije bih ga zatukao motkom do smrti.

I ti znas da on ne bi bio u stanju da obavlja posao predsednika, iako je cetiri godine obavljao funkciju poslanika, dobro govorio u Skupstini, odrzavao konferencije za novinare, pokretao inicijative, ucestvovao u radu skupstinsih tela? Predsednicki posao je mnogo tezi?
Cudi me sta je to u tebi pa te nije sramota da lupetas samo da bi odbranio neki svoj besmisleni stav ili opredeljenje. Vuciceva glavna salbost je upravo ta sto ga podrzavaju ljudi poput tebe, Vucicevica, Djurica, Krleta... Jednostavno, to po svojoj kvarnoj prirodi ne moze da se odrzi.

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2020, 22:02 

Predsednički posao je nebitan ako nemaš većinu u Skupštini. Onda možeš da budeš samo Tomislav Nikolić koji deli odlikovanja levo, desno. I da, mislim da ne bi mogao da obavlja posao koji Vučić obavlja jer je, da citiram tvog predsednika "Low energy".

I dosadan si više. Ajde nađi nekog drugog da smaraš sa Vučićem, šta si se nakačio samo na mene, nisam ja jedini ovde pa da si prinuđen da me ovoliko smaraš.

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2020, 22:11 

Predsednički posao je nebitan ako nemaš većinu u Skupštini. Onda možeš da budeš samo Tomislav Nikolić koji deli odlikovanja levo, desno. I da, mislim da ne bi mogao da obavlja posao koji Vučić obavlja jer je, da citiram tvog predsednika "Low energy".

I dosadan si više. Ajde nađi nekog drugog da smaraš sa Vučićem, šta si se nakačio samo na mene, nisam ja jedini ovde pa da si prinuđen da me ovoliko smaraš.

Predsednicki posao je nebitan i po Ustavu, tako da je ono sto je radio Nikolic sasvim u skladu sa predsednickim duznostima. Zbog toga je cak i Nikolic bolji od Vucica.
Dakle, Vukadinovic ne bi mogao da obavlja posao predavanja Kosova koji obavlja Vucic, pa mu je to mana...

Nisam te ja ni zvao ovde, meni je sasvim bilo prijatno razgovarati sa kolegom Legionarom, koji kada brani Vucica, to radi iznoseci neke smislene argumente, oko kojih se moze ozbiljno diskutovati.
Dok ti tvrdis da nema boljeg od Vucica, ali nisi u stanju da objasnis kako. Ili ti je objasnjenje tipa "ima bolji horoskopski znak od Vukadinovica, to je najbitnije, a ne politicki stavovi"! :D

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2020, 22:19 

E, kako god. Rekao sam ti šta mislim sto puta, ako ti to ne shvataš, žao mi je, ali nemam više strpljenja da ti objašnjavam zašto ne želim Jeremića, Đilasa, Tadića, pa sad i Vukadinovića (doduše njega iz drugih razloga koje je NBG genijalno objasnio, čovek nema autoriteta da sazove sastanak tetkica). Čuo sam i tebe sto puta, jer ponavljaš jedno te isto i jedno te isto već mesecima. Prema tome, ljubazno molim da prestaneš da dosađuješ.

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2020, 22:23 

E, kako god. Rekao sam ti šta mislim sto puta, ako ti to ne shvataš, žao mi je, ali nemam više strpljenja da ti objašnjavam zašto ne želim Jeremića, Đilasa, Tadića, pa sad i Vukadinovića (doduše njega iz drugih razloga koje je NBG genijalno objasnio, čovek nema autoriteta da sazove sastanak tetkica). Čuo sam i tebe sto puta, jer ponavljaš jedno te isto i jedno te isto već mesecima. Prema tome, ljubazno molim da prestaneš da dosađuješ.

Vucic ima autoritet, a onda sa tim autoritetom ucini sta? Otpise Kosovo! Pa bolje bi bilo da je nemocan da to ucini, to bi bilo korisnije za zemlju. Dakle, za dobrobit zemlje nije presudna ni energija ni autoritet.

Nekad si ti bio Novisin idol, sad je on tvoj, je li? Zivot pise romane, sta reci... :D

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2020, 22:28 

Pohvaliću ja i tebe ako napišeš nešto pametno i duhovito. Uverićeš se u to ako se ukaže prilika. A sada, ako mogu ponovo, najljubaznije moguće, prestani da smaraš, dosadan si.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 121 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: iprodano i 30 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: