|
|
Stranica: 43/49.
|
[ 1218 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Gradonačelnik
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 22:16 |
|
|
daramo je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Vi ste pobjegli iz komplet Posavine. U gradu su lokalni Srbi bili niko i ništa. Sve što su imali od elitne vojske na Brčko su dovozili. Ne lupetaj gluposti i danas su Bošnjaci većina u gradu. A što se tiče sukoba sa Srbima niti više imaju JNA niti onoliko silno oružje, a mi imamo čime ratovati. Takođe ima nam ko i pomoći.
Hrvati u niti jednom gradu Posavine nisu bili apsolutno većinsko stanovništvo. Popis iz 2013. jasno rekao da su Srbi realativna većina u gradu. Ali to nije tema. Dakle što možete ponuditi Hrvatima u FBiH za savezništvo protiv Srba? Šta ćete ponudi Hrvatima u Brčkom da vas podrže protiv Srba? Nakon 25 godina mira, nemaju oni šta ponuditi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 22:26 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Nadam se samo da će se Srbi, i Vučić i Dodik okanuti više Hrvatske i ustaša, i Jasenovaca. Bespotrebno to rade. Samo prave nered i gube eventualnu podršku u BiH, na Kosovu, CG i Makedoniji. Čemu?
Vasa dosadasnja podrska u BiH, na Kosovu, u CG i Makedoniji je nesto najdragocenije sto smo imali. Stvarno bi bilo glupo da to izgubimo.  Hrvatska je što se Kosova tiče, zadnjih 10 godina dosta pomogla Srbima time što je uvezla velik broj tamošnjih Albanaca. Priznaje li Hrvatska Kosovo kao državu ili ne, ništa ne mijenja na stvari, ali curenje neprijateljski raspoloženog stanovništva je dugoročno pozitivan doprinos.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 22:52 |
|
|
weasel je napisao/la: Kolinda je toliko lupala gluposti da bi ju pobjedio i Pernar da se kandidirao. Nije ti se povećala plata na 8000 € ? 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 23:03 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Dodik kad je govorio na onom obilježavanju stradanja Srba reče za ustaše:"Tako ih je učio Strossmayer!" Kakvi Joca Štroca kako ga je Starčević zvao? Otkud on? Mnogi srpski dužnosnici lupaju takve gluposti i laži po ovim pitanjima.
Vijerovatno je mislio na Stepinca,tj.zamijenio sa Strossmayerom.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 22 ruj 2020, 00:08 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10454 Lokacija: Banja Luka
|
Graničar18 je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Dodik kad je govorio na onom obilježavanju stradanja Srba reče za ustaše:"Tako ih je učio Strossmayer!" Kakvi Joca Štroca kako ga je Starčević zvao? Otkud on? Mnogi srpski dužnosnici lupaju takve gluposti i laži po ovim pitanjima.
Vijerovatno je mislio na Stepinca,tj.zamijenio sa Strossmayerom. Mišljena sam da se Dodik tu nije puno zayebo . Štrosmajer je bio predigra za mnoga sranya koja su nastala poslije. Ako je on Hrvat , ja sam Filipinac. Kako on , tako npr i Ljudevit Gaj ( otac Johan fon Gaj , majka Julijana Šmit)..i desetine drugih. Svakom Majeru je prvenstven njemački , a ne hrvatski .. a kamo li srpski interes . Skepitičan sam na panslavizam i jugoslovenstvo po njemačkoj recepturi . Ako se ikad iko sličan pojavi , odma ga prekrižiti .. bar mi. A vi kako hoćete Mislim , da smo to napokon skontali ( nadam se da se ne varam )... Malo okasnišmo , al štaš..opet dobro, još smo tu.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 22 ruj 2020, 00:14 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39466 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Što fali Švabama? Gdje god su zašli ti ljudi su ostavili zgrade, tvornice, infrastrukturu, red, rad...
Što više Švabe to bolje.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 22 ruj 2020, 00:17 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Što fali Švabama? Gdje god su zašli ti ljudi su ostavili zgrade, tvornice, infrastrukturu, red, rad...
Što više Švabe to bolje. Jbg Junuze...ne šmekamo ih , pa to ti je. Mogo su rigidni , za naš ukus.  Ps. Nemoj bogati sad pitati , a zašto onda idemo kod njih raditi ? Pocrveniću od stida.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 22 ruj 2020, 00:19 |
|
|
Falila im je mitologija, pa su je nabavili. 
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 22 ruj 2020, 00:22 |
|
|
Svarog je napisao/la: Ako se ikad iko sličan pojavi , odma ga prekrižiti .. bar mi. A vi kako hoćete Mi i vi ? A iste smo nacionalnosti ti i ja !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 22 ruj 2020, 00:25 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Što fali Švabama? Gdje god su zašli ti ljudi su ostavili zgrade, tvornice, infrastrukturu, red, rad...
Što više Švabe to bolje. Točno tako, pa i njima je ono malo Švaba u Vojvodini uredilo taj prostor i postavilo ga na noge u ekonomskom i kulturnom smislu. Pitaj ga tko im je Đorđe Vajfert.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 22 ruj 2020, 00:29 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Točno tako, pa i njima je ono malo Švaba u Vojvodini uredilo taj prostor i postavilo ga na noge u ekonomskom i kulturnom smislu. Pitaj ga tko im je Đorđe Vajfert.
Isto ko i vama u Slavoniji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 22 ruj 2020, 00:33 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Što fali Švabama? Gdje god su zašli ti ljudi su ostavili zgrade, tvornice, infrastrukturu, red, rad...
Što više Švabe to bolje. Točno tako, pa i njima je ono malo Švaba u Vojvodini uredilo taj prostor i postavilo ga na noge u ekonomskom i kulturnom smislu. Pitaj ga tko im je Đorđe Vajfert. Moja žena se s vremena na vrjeme zaleti , pa mi sređuje ''moj prostor''...puno puta sam joj rekao '' Nemoj majket .. pusti me sa mojim neredom , ti kad mi sređuješ ništa ne mogu naći Ovako , sve funkcioniše , sve nađem'' Padnu ponekad i teške rječi , nimalo politički korektne. Vjerovatno zato , što ako ga ona sređuje ... onda je njen , a ne moj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 22 ruj 2020, 00:34 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Točno tako, pa i njima je ono malo Švaba u Vojvodini uredilo taj prostor i postavilo ga na noge u ekonomskom i kulturnom smislu. Pitaj ga tko im je Đorđe Vajfert.
Isto ko i vama u Slavoniji. Da, i u Sloveniji, Mađarskoj, i u Rumunjskoj, Češkoj, Slovačkoj, na sto drugih mjesta. Grcima, Bugarima i Rumunjima su i utemeljili novovjekovne dinastije i napravili od tih država nešto. U jednom razdoblju carske Rusije Nijemci su činili većinu članova njihove Akademije, iako su bili zanemariv postotak stanovništva. I u Petrogradu su oni bili diplomati, generali, umjetnici, poduzetnici. Najsposobniji narod i točka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 22 ruj 2020, 00:40 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Da, i u Sloveniji, Mađarskoj, i u Rumunjskoj, Češkoj, Slovačkoj, na sto drugih mjesta. Grcima, Bugarima i Rumunjima su i utemeljili novovjekovne dinastije i napravili od tih država nešto. U jednom razdoblju carske Rusije Nijemci su činili većinu članova njihove Akademije, iako su bili zanemariv postotak stanovništva. I u Petrogradu su oni bili diplomati, generali, umjetnici, poduzetnici. Najsposobniji narod i točka.
Spomeno si samo Srbiju u nabrajanju,ja sam dodo i Slavoniju. Onda si shvatio da se ne radi samo o Srbiji,pa si proširio popis. Nigdje nisam napiso sa su Nijemci nesposobni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 22 ruj 2020, 01:03 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Da, i u Sloveniji, Mađarskoj, i u Rumunjskoj, Češkoj, Slovačkoj, na sto drugih mjesta. Grcima, Bugarima i Rumunjima su i utemeljili novovjekovne dinastije i napravili od tih država nešto. U jednom razdoblju carske Rusije Nijemci su činili većinu članova njihove Akademije, iako su bili zanemariv postotak stanovništva. I u Petrogradu su oni bili diplomati, generali, umjetnici, poduzetnici. Najsposobniji narod i točka.
Spomeno si samo Srbiju u nabrajanju,ja sam dodo i Slavoniju. Onda si shvatio da se ne radi samo o Srbiji,pa si proširio popis. Nigdje nisam napiso sa su Nijemci nesposobni. Spomenuo sam samo Srbiju zato što sam razgovarao sa Srbima. Dobro, nije bitno. Predaleko smo otišli od teme. Vratimo se Dodiku u Zagrebu. Zanima me jesu li se po tom pitanju oglasile mlade snage opozicije Stanivuković i Trivić?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 22 ruj 2020, 01:06 |
|
|
|
Tko je uopće sve s Srpske strane za suradnju s Hrvatima a tko ne?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 22 ruj 2020, 01:08 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Vratimo se Dodiku u Zagrebu. Zanima me jesu li se po tom pitanju oglasile mlade snage opozicije Stanivuković i Trivić? Mlade snage opozicije ? Dodik nema ni opoziciju,ni alternativu. Tu im čak ni tv BN ne može pomoć 24-satnom propagandom i opsjednutosti Dodikom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 22 ruj 2020, 01:08 |
|
|
weasel je napisao/la: Tko je uopće sve s Srpske strane za suradnju s Hrvatima a tko ne? Misliš u RS ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 22 ruj 2020, 04:06 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Što fali Švabama? Gdje god su zašli ti ljudi su ostavili zgrade, tvornice, infrastrukturu, red, rad...
Što više Švabe to bolje. Točno tako, pa i njima je ono malo Švaba u Vojvodini uredilo taj prostor i postavilo ga na noge u ekonomskom i kulturnom smislu. Pitaj ga tko im je Đorđe Vajfert. Đorđe Vajfert je bio ministar u Kraljevini Srbiji. Njegov lik se danas nalazi na novčanici od 1000 dinara. Jedan od srpskih velikana i izuzetno poštovana istorijska ličnost. A vojvođanske Švabe je oterao Tito 1945.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 22 ruj 2020, 05:08 |
|
|
weasel je napisao/la: Tko je uopće sve s Srpske strane za suradnju s Hrvatima a tko ne? Ja sam spreman.  Muslimani previse laju, da se insan zabezekne koliko nemaju dostojanstva i integriteta. Graničar18 je napisao/la: weasel je napisao/la: Tko je uopće sve s Srpske strane za suradnju s Hrvatima a tko ne? Misliš u RS ? Ne misli na RS, nego on prideve srpski/hrvatski i sl, pise velikim slovom. Tanak je sa pravopisom kao da je neki tvoj rodjak koji se pokatolicio i odselio u Slavoniju 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 22 ruj 2020, 05:19 |
|
|
|
Pazi ovog kralja, ko je sa srpske strane za saradnju? Dečko, ovo je forum, mesto gde anonimni ljudi prekraćuju vreme i ubijaju dosadu, nije sastanak ministara inostranih poslova ili predsednika vlada. Ja i dalje ne mogu da verujem koliko neki ljudi forum, a i same sebe, shvataju toliko ozbiljno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 22 ruj 2020, 05:24 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Pazi ovog kralja, ko je sa srpske strane za saradnju? Dečko, ovo je forum, mesto gde anonimni ljudi prekraćuju vreme i ubijaju dosadu, nije sastanak ministara inostranih poslova ili predsednika vlada. Ja i dalje ne mogu da verujem koliko neki ljudi forum, a i same sebe, shvataju toliko ozbiljno. Pa Sesice, i ti kada insistiras na nekom strogom ozbiljnom shvatanju sebe na forumu, gde bi svako morao da misli sta prilici ministru a sta forumasu da kaze, takodje je neka vrsta preoszbiljnog shvatanja foruma. Ne budi strog prema ljudima. Nisi ni ti bas savrsen. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 22 ruj 2020, 05:34 |
|
|
|
Ako neko sebe ne shvata ozbiljno, onda sam to ja, ne izmišljaj gluposti. Ja se non stop sprdam na svoj račun, što npr tebi kao kompleksašu nikad ne bi moglo da padne na pamet. Svejedno, nebitno za to, kada neki totalni anonimac mrtav ozbiljan "predlaže" neka politička i državnička rešenja, poteze ili strategije, to je meni nadrealno komično koliko su ljudi, pa ne bih to nazvao ni pretencioznošću, nego čistim ludilom i sumanutim ponašanjem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 22 ruj 2020, 05:45 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ako neko sebe ne shvata ozbiljno, onda sam to ja, ne izmišljaj gluposti. Ja se non stop sprdam na svoj račun, što npr tebi kao kompleksašu nikad ne bi moglo da padne na pamet. Svejedno, nebitno za to, kada neki totalni anonimac mrtav ozbiljan "predlaže" neka politička i državnička rešenja, poteze ili strategije, to je meni nadrealno komično koliko su ljudi, pa ne bih to nazvao ni pretencioznošću, nego čistim ludilom i sumanutim ponašanjem. Sesice, ti si izazvao bol u stomacnim misicima od smeha kod velikog broja forumasa, sve zbog duhovite sprdnje na svoj racun...  Naravno, lupetas kao i obicno. Ako mrtav ozbiljan i samouveren pises da je nekim ovladalo custo ludilo ili kompleksi, onda sebe dozivljavas kao psihijatra, a to je prilicno ozbiljno shvatanje samog sebe. Pokusavas da dajes lekcije iz ponasanja, iz logike i sl. Znaci da sebe dozivljavas kao nekog profesora. I to je preozbiljno. Ali ne moras da prekidas s tim, ionako smo svi shvatili da si preispoljna budala i navikli se na takvog tebe, pa se vise niko ne cese zbog tvojih gluposti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 22 ruj 2020, 05:49 |
|
|
|
Ništa od saradnje dok Velimir Bujanec Bujica ne napravi emisiju sa Miloradom Dodikom, a Milomir Marić sa Zlatkom Hasanbegovićem. Zamislite te razgovore.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|