|
|
Stranica: 1/111.
|
[ 2771 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Srbija - Lider regiona Postano: 22 ruj 2020, 22:39 |
|
|
Tema za praćenje ekspresnog napretka Srbije u narednom periodu. Aj pogledajte čisto da vidite kakvi novi vjetrovi dolaze. Čisto na napomenem da su u narednom periodu svoju posjetu najavli Tramp, Putin i Džinping.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 22 ruj 2020, 22:54 |
|
|
U geopolitičkom smislu, Srbija je zadnja nezapišana zemlja u regionu. To joj daje na važnosti. Slikat će se Trump s podignuta tri prsta a Kinez će izrecitirati Bože Pravde napamet. Kad dođe do konačnog zapišavanja od strane Amera, Srbija će postati dio EU i NATO-a.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 22 ruj 2020, 23:02 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: U geopolitičkom smislu, Srbija je zadnja nezapišana zemlja u regionu. To joj daje na važnosti. Slikat će se Trump s podignuta tri prsta a Kinez će izrecitirati Bože Pravde napamet. Kad dođe do konačnog zapišavanja od strane Amera, Srbija će postati dio EU i NATO-a. Pa mi da smo tako glupi davno bi nas zapišalo. Ništa NATO, ništa EU, svi su dobrodošli u raskrsnicu civilizacija. Mali video Beograda na vodi. Trenitno gradimo najveći neboder u regionu i Balkanu. Jer smo u mogućnosti.  A trenutno je najviši neboder na Balkanu - West 65, tu preko puta u Novom Beogradu. 
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 22 ruj 2020, 23:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: U geopolitičkom smislu, Srbija je zadnja nezapišana zemlja u regionu. To joj daje na važnosti. Slikat će se Trump s podignuta tri prsta a Kinez će izrecitirati Bože Pravde napamet. Kad dođe do konačnog zapišavanja od strane Amera, Srbija će postati dio EU i NATO-a. Pa mi da smo tako glupi davno bi nas zapišalo. Ništa NATO, ništa EU, svi su dobrodošli u raskrsnicu civilizacija. Mali video Beograda na vodi. Trenitno gradimo najveći neboder u regionu i Balkanu. Jer smo u mogućnosti.  A trenutno je najviši neboder na Balkanu - West 65, tu preko puta u Novom Beogradu.  Lijepo, nek se gradi. Meni se čini da vam je sudbina da budete zapišani. Tako su svi prošli. Proces je odavno započeo, EU je već napravila najveći dio posla. Ameri su do sada bili u kompletu s EU, vjerujem da su i po pitanju Srbije zajedno (mini šengen tako sugerira). Bit će neke koristi za Srbiju od EU + NATO, to je sigurno.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 22 ruj 2020, 23:25 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Lijepo, nek se gradi. Meni se čini da vam je sudbina da budete zapišani. Tako su svi prošli. Proces je odavno započeo, EU je već napravila najveći dio posla. Ameri su do sada bili u kompletu s EU, vjerujem da su i po pitanju Srbije zajedno (mini šengen tako sugerira). Bit će neke koristi za Srbiju od EU + NATO, to je sigurno. Onaj ko se svrsta na jednu stranu, gotov je, nebitan. Srbija sve što radi radi pametno. 30 godina tvrdoglavo guramo svoj film, mrzili su nas, bombardovali, sankcionisali, i nisu ništa postigli. Konkretno baš Ameri. Ja mislim da nas poštuju zbog toga. I da nas svi poštuju. A ko nas poštuje mi ga poštujemo 3 puta više. I držimo se dogovorenog, nismo ko Muslimani. Dolazi naše vrijeme, definitivno. 
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 22 ruj 2020, 23:31 |
|
|
Lideri u čemu to točno? U ekonomiji niste, kao ni u vojnom smislu, a bome ni političkom, niste u nikakvim važnijim integracijama.
|
|
Vrh |
|
 |
Nbgd88
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 22 ruj 2020, 23:42 |
|
|
Nećeš izdržati. Ae u 100 marki !? 
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 22 ruj 2020, 23:44 |
|
|
Citat: Vučić budućnost Srbije vidi u uravnoteženim vezama i sa Istokom i sa Zapadom, čak i ako bi to značilo da "povremeno naljutiti obe strane". "Ako živite u maloj zemlji koja je geografski smeštena na raskrsnici, onda bi vaša politika trebalo da bude održavanje mira i stabilnosti, bilo time što se ni sa kim ne prepirete, što je nemoguće, ili da se svađate sa svima podjednako", opisao je slikovito Vučić položaj Srbije. Ponovio je da je Srbija na evropskom putu, ali da mora da živi i ima prijatelje u SAD, ali i u Moskvi i u Pekingu, i da se toga ne stidi. Rojters je naveo da je Vučić nedavno rizikovao sukob sa Kremljem time što je odustao od vojnih vežbi u Belorusiji. "Ponekad, da bismo zaštitili svoju vojnu neutralnost, ostajemo sasvim sami", rekao je u intervjuu za Rojters predsednik Srbije Aleksandar Vučić. https://www.rts.rs/page/stories/sr/stor ... ohija.htmlSve lepo piše za onog ko zna da čita.
|
|
Vrh |
|
 |
podrinje
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 22 ruj 2020, 23:59 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: A trenutno je najviši neboder na Balkanu - West 65, tu preko puta u Novom Beogradu.  Aoo, jebote, koliki nam je, Pereci koliko vidim na aparatima a tek smo počeli da se hvalimo. 
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
Vrh |
|
 |
Grunf
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 23 ruj 2020, 00:11 |
|
|
Lideri začelja. 
|
|
Vrh |
|
 |
podrinje
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 23 ruj 2020, 00:21 |
|
|
Grunf je napisao/la: Lideri začelja.  Vi kockasti ste na EU sisi, to nije isto. Mi se razvijamo na realnim osnovama, kao suverena zemlja. 
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 23 ruj 2020, 00:23 |
|
|
Perecima ide za sada jako dobro a vi se hvalite jednim neboderom??? LOL
|
|
Vrh |
|
 |
Ignat
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 23 ruj 2020, 00:36 |
|
|
Ideja Malog Šengena je izuzetno pametna ideja koja ako se provede u djelo donosi mir, stabilnost, suradnju, razvoj. Neutralizira etničke sukobe, pomiruje velikosrpski i velikoalbanski koncept. I zaista, čini Srbiju liderom šire regije. Ne znam je li ideja potekla iz Srbije, ako jest svaka čast Vučiću i njegovom timu.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 23 ruj 2020, 00:52 |
|
|
Ideja o MŠ je potekla od Srbije, Albanije i Makedonije. A tema je clickbait 10 od 10. Inače, u Beogradu se stvarno gradi apsolutno nenormalno, ne samo Beograd na vodi, nego svuda po gradu, onaj soliter na drugoj slici je na Novom Beogradu, a zgrade stvarno niču na svakom koraku kao pečurke, meni je ovo što se dešava zadnjih četiri, pet godina u BG što se tiče izgradnje potpuno šokantno. Trebala bi uskoro da počne i gradnja prve linije metroa. Ali ne valja da BG baš ovoliko buja, neću da se svi nabijemo u njega, kao Grci u Atinu, a ostatak zemlje safari park.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 23 ruj 2020, 00:53 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10184 Lokacija: Banja Luka
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: U geopolitičkom smislu, Srbija je zadnja nezapišana zemlja u regionu. To joj daje na važnosti. Slikat će se Trump s podignuta tri prsta a Kinez će izrecitirati Bože Pravde napamet. Kad dođe do konačnog zapišavanja od strane Amera, Srbija će postati dio EU i NATO-a. Nije loše ne imati USA protiv sebe , koliko god da padne .I kad padne biće sila ( osim ako se ne raspadne) Naravno cijena boljih odnosa ne smije biti priznavanje ''države Kosovo , članstvo u NATO-u, da nas natjeraju da okrenemo leđa Rusima .. i uopšte , ne smije se dozvoliti da nam oni biraju sa kim se smijemo družiti , a sa kim ne...I još nekih par stavki.. Ostalo sve može. Srbiju su okupirali puno puta , ali se nikad nije mirila sa zapišavanjem , ni po koju cijenu. A ko god bi od srpskih političara, pokušao da je uvede u jedan takav odnos , uludo će izgubiti glavu. Prosto , nema takve istorijske navike . I ove zajebanvcije sa kobajagi ulaženjem u EU su ništa drugo , do dosta dobro trolanje .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 23 ruj 2020, 01:00 |
|
|
Odnos koji sada imamo sa EU je savršen, otvoreno nam je tržište, otvara se minimum jedna fabrika mesečno, jer imamo ugovore o bescarinskoj trgovini ne samo sa EU, nego sa još gomilom zemalja, i ne moramo da bezuslovno slušamo direktive iz Berli.., ovaj Brisela. Dabogda pregovori o članstvu trajali večno, a mi nikad ne ušli. A kako napreduju, za sad deluje kao da će trajati večno.
|
|
Vrh |
|
 |
Grunf
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 23 ruj 2020, 01:08 |
|
|
podrinje je napisao/la: Grunf je napisao/la: Lideri začelja.  Vi kockasti ste na EU sisi, to nije isto. Mi se razvijamo na realnim osnovama, kao suverena zemlja.  Suvereno uzimate kineske, ruske i azerbajdžanske kredite za izgradnju AC i željeznica. Suvereno uzimate EU pomoć i štampate suverene dinare kojima plaćate strancima otvaranje tvornica jer su vaše suverene firme većinom nekonkurentne na međunarodnim tržištima. Krediti i tiskanje love kojim se kupuju radna mjesta. Zaduživanje i inflacija, koliko su to realne osnove ne znam.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 23 ruj 2020, 01:19 |
|
|
I sa Turskom i sa još gomilom zemalja. Nije milijardu, ali nije ni nešto mnogo manje od tržišta od milijardu ljudi.
|
|
Vrh |
|
 |
Nbgd88
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 23 ruj 2020, 01:45 |
|
|
Još kad Grude uđu u Mini Šangaj... Poduzetništvo će da pršti. Robelec već "njuši" bolju poslovnu klimu i priprema povratak na svoju rodnu grudu. 
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 23 ruj 2020, 02:01 |
|
|
Radi se o banovanom klonu.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 23 ruj 2020, 05:50 |
|
|
Pa razmenite kontakte na nekoj od društvenih mreža, pa slušaj njegove analize, pošto samo tebe zanimaju. Vidiš da nisam jedini koji mu je rekao da je klon, čovek se žali da ga deset ljudi sumnjiči i napada, a ti mu to objašnjavaš sa "Šeša je konjina". Kako ja to izdvajanje i posebnu pažnju prema meni da shvatim, a Aleksije?
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 23 ruj 2020, 06:02 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Pa razmenite kontakte na nekoj od društvenih mreža, pa slušaj njegove analize, pošto samo tebe zanimaju. Vidiš da nisam jedini koji mu je rekao da je klon, čovek se žali da ga deset ljudi sumnjiči i napada, a ti mu to objašnjavaš sa "Šeša je konjina". Kako ja to izdvajanje i posebnu pažnju prema meni da shvatim, a Aleksije? Ti si najlajaviji - sam se izdvajas! I zasto bi broj zainteresovanih za necije analize bio bitan? Niko nije odobravao tvoje zvocanje ljudima, pa ti to opet radis. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 23 ruj 2020, 06:11 |
|
|
Ne, ne, ipak ta tvoja tolika silna pažnja prema meni deluje uznemirujuće, dobro je da si u Americi inače bih se bacao u razmišljanja tipa da li imam posla sa psihopatom, homoseksualcem ili tako nekim problematičnim likom. Ne bi bila prijatna razmišljanja, ali pošto si u Americi, nemam šta da brinem, tako da slobodno nastavi da kenjaš, ja se ne potresam zbog toga, a tebi bude lakše. U takvoj situaciji mi je čak i drago što sam bio od pomoći.
|
|
Vrh |
|
 |
1986
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 23 ruj 2020, 06:15 |
|
|
Jedan od projekata. Sa Pickoustim zajedno u osvajanje regiona.
Šalu na stranu, napredak postoji u Srbiji, ali se ne može mjerit ni sa crnogorskim ni hrvatskim ni rumunjskim. Čak je i u Federaciji veća prosječna plaća ako se ne varam.
Daleko ste vi od ikakvog lidera, možda vam se tako čini kad iz Čajnica dođete u Beograd pa vidite sve te blokove, ali i to pumpanje Beograda je loše. Cijela Srbija će vam se svesti na Potez NS-BG, južno od Dunava nema ništa.
Tetak mi je u Makedoniji radio, kaže da je viđo zaprežna kola po putevima oko Niša...
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 23 ruj 2020, 06:18 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ne, ne, ipak ta tvoja tolika silna pažnja prema meni deluje uznemirujuće, dobro je da si u Americi inače bih se bacao u razmišljanja tipa da li imam posla sa psihopatom, homoseksualcem ili tako nekim problematičnim likom. Ne bi bila prijatna razmišljanja, ali pošto si u Americi, nemam šta da brinem, tako da slobodno nastavi da kenjaš, ja se ne potresam zbog toga, a tebi bude lakše. U takvoj situaciji mi je čak i drago što sam bio od pomoći. Sesice, pa napravi eksperiment. Nemoj da ispoljavas bezobrazluk prozivajuci ljude, pa ces videti kako ce moje "interesovanje" za tebe nestati! A kolega Grobar je nov, red je da se coveku objasni kako da te tretira, da nauci kao sto su i drugi naucili, i nece biti problema. A i ti si mnogo los, udaras na neiskusne. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|