HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 24 vel 2025, 13:56.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 89703 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims
PostPostano: 24 ruj 2020, 03:37 

Svarog je napisao/la:
pomocnik kuhara je napisao/la:
Neka nas zelenih? Ej, nemojte da vas na ovom forumu hvata paranoja.

Evo zamisli da sam ja pravi Hrvat i da mene onaj BBC šalje u pizdu materinu i da odjebem. I sad zamisli da si ti pravi Hrvat iz HR i da tebe tamo neki BBC Bosanac šalje u pizdu materinu. Šalje tebe čija država šalje nemale novce da vam osigura kakvu takvu opstojnost tamo. Da ne spominjem da smo i krvarili za vaše domove, ali i vi ste za obranu naših, pa smo tu kvit.

Hrvata ima raznih, kad i ako dođeš na hrvatske forume, sigurno bi te iznervirala masa Hrvata koji ne misle kao i ti. I HR izbori su skoro uvijek na granici, nije sigurno koja masa Hrvata će prevladati. Shvatite, radi se baš o masama sa suprostavljenim mišljenjima, čak i svjetonazorima. Ja imam čak i ozbiljne frustrirajuće rasprave unutar svoje vlastite obitelji. I sad bi se ovdje smio pojaviti samo Hrvat koji misli kao vi?

U biti, ako netko analizira moje prijedloge oko podjela (Zapadna Srpska, proširenje Srbije i širenje ex "Zete" na zapad), kako to da nitko nije pomislio da sam Srbin? Ali, Srbi su sami skužili da nisam njihov, kuže oni dobro što tu ne valja. Ja sam musliman samo zato vam načinom kačenja sa njima kvarim idilu. A te idile nema, oni su prvi nasrnuli oružano i pobili nam 17.000 ljudi. I vama su pobili tisuće i tisuće 1992. i trajno protjerali stotine tisuća. Bude li itko naš na ovim prostorima sklapao ikakve sporazume sa Srbima, sklopit će ih RH sa bosanskim Srbima, kao svojevremeno Tuđman sa Karadžićem. Vi nemate snage sklapati s njima povoljne sporazume.
Ok, ovdje su tema muslimani, nastavite kako mislite da je najbolje, ali slizivanje sa ovakvim Srbima sa foruma vam je sasvim nepotrebno.

Kažeš Hrvat si iz Hrvatske...
Hajde molim te budi dobar i objasni mi nešto, radoznal sam . Ne želim se prepucavati sa tobom , iskreno te pitam .
Kako neki Hrvat u Hrvatskoj može očekivati da ovi Hrvati ovdje prihvataju nešto , što oni nisu prihvatili u Jugoslaviji ?
Eto , neću ulaziti u to , ni šta je bilo u YU , ko je bio u pravu , ko nije ( siguran sam da o tom vremenu mislimo različito )..nego onako kako ste vi YU definisali .
Pojednostavićemo ...ona je bila ''Srboslavija'' , a vi ste u njoj bili tlačeni ,

Ali je i u njoj takvoj Mesić sjedio u Presjedništva , u po BG.
A vašu braću ovdje prestavlja''Sejdo Bajramović'' .
Prjeti se da će to ići i u niže nivoe ,da će to biti trend u budućnosti, a sve učestalije im se spočitava i pravo konstitutivnost..

I to je sve samo vrh ledenog brijega, svega tu još ima..

Ne radi se ovdje ni o kakvom , kako kažeš, slizivanju sa Srbima , nego smo i jedni i drugi strpani u državu , u kojoj su se Muslimani ( nacija u adolestentnskom periodu svog odrastanja ) ufurali da mogu napraviti BiH po nacrtima Alijine ''Islamske deklaracije'' .
I prave sranya.

Šta bi ste vi radili da ste u koži ovdašnjih Hrvata ? Mirili se sa tim ?

Musliman je to 100 posto, vjerojatno onaj koji je pisao s hrvatske ip adrese.
Zbog toga i uspoređuje Dodika i Karadzica

Vrh

Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims
PostPostano: 24 ruj 2020, 05:08 

Ugrozen drugi najveci muslimanski univerzitet, zbog pada broja studenata

Citat:
Trend pada Univerziteta u Tuzli u bitnim segmentima traje već nekoliko godina, a resorna ministrica kaže da se radi na kreiranju rješenja za spas ove visokoškolske ustanove.

“Razvoj Univerziteta u Tuzli je stavljen kao strateški cilj ove vlade. Već su formirana određena tijela koja će raditi na razvoju kampusa, ali i nastavnog procesa. U proteklih mjesec ili dva se zahuktava ova priča i već se planiraju određena finansijska sredstva koja će se izdvajati u narednim godinama za kampus. Imamo idejno rješenje koje bi trebalo značajno smanjiti jer kada je on izrađen imali smo znatno veći broj studenata”, dodala je Brašnjić.

Nekada treci po velicini univerzitet u BiH, danas debelo iza Sveucilista u Mostaru.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 08:50 

BBC je napisao/la:
Ma nema to veze sa visinom i dociranjem.
Nitko nema bezuvjetnu situaciju. Srbi svoje želje isto tako ne mogu ostvariti ni sami, ni uz pomoć Beograda, ni uz vašu pomoć. Isto je i sa Bošnjacima.
Ni Hrvatska ne može ostvariti svoje želje vezano za vas, nego prvo gleda iznad sebe.
Općenito, u geostrategiji moraš gledati bar nekoliko stepenica iznad, i onda guraš i opskrbljuješ podacima onoga svoga koji može gurati na višoj razini.

Najviša razina su SAD. Ništa nam ne bi značila ni potpora Macrona ni Merkel, ni kupnja Rafalea, ništa. Prvo se staviš u kožu SAD-a i pretpostavljam, dođeš do zaključka da SAD i NATO imaju podozrenja i prema onima koji prešutno podržavaju 09/11 i prema onima koji koketiraju sa Rusima. Onda pretpostavljam, skužiš i da je američki Dayton sve posložio da zapadna opcija zagarantirano u konačnici dobiva. Dalje sve ide kao lego kockice, samo to ne ide željenim tempom, jer bi ubrzanim tempom to dovelo do novog nasilja ili čak i rata, što također ne bi bio problem SAD-u, ali baš u ovoj Europi si taj luksuz ne mogu priuštiti.

Uvijek se otkrijete na bar jednoj stvari.

Ajde čovječe, makni se od mene i liječi svoju paranoju na nekom drugom. Nemam pojma kako se nekoga stavlja na ignore, ali čim skužim, stavljam te.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 08:57 

Svarog je napisao/la:
Neka nas zelenih? Ej, nemojte da vas na ovom forumu hvata paranoja.

Evo zamisli da sam ja pravi Hrvat i da mene onaj BBC šalje u pizdu materinu i da odjebem. I sad zamisli da si ti pravi Hrvat iz HR i da tebe tamo neki BBC Bosanac šalje u pizdu materinu. Šalje tebe čija država šalje nemale novce da vam osigura kakvu takvu opstojnost tamo. Da ne spominjem da smo i krvarili za vaše domove, ali i vi ste za obranu naših, pa smo tu kvit.

Hrvata ima raznih, kad i ako dođeš na hrvatske forume, sigurno bi te iznervirala masa Hrvata koji ne misle kao i ti. I HR izbori su skoro uvijek na granici, nije sigurno koja masa Hrvata će prevladati. Shvatite, radi se baš o masama sa suprostavljenim mišljenjima, čak i svjetonazorima. Ja imam čak i ozbiljne frustrirajuće rasprave unutar svoje vlastite obitelji. I sad bi se ovdje smio pojaviti samo Hrvat koji misli kao vi?

U biti, ako netko analizira moje prijedloge oko podjela (Zapadna Srpska, proširenje Srbije i širenje ex "Zete" na zapad), kako to da nitko nije pomislio da sam Srbin? Ali, Srbi su sami skužili da nisam njihov, kuže oni dobro što tu ne valja. Ja sam musliman samo zato vam načinom kačenja sa njima kvarim idilu. A te idile nema, oni su prvi nasrnuli oružano i pobili nam 17.000 ljudi. I vama su pobili tisuće i tisuće 1992. i trajno protjerali stotine tisuća. Bude li itko naš na ovim prostorima sklapao ikakve sporazume sa Srbima, sklopit će ih RH sa bosanskim Srbima, kao svojevremeno Tuđman sa Karadžićem. Vi nemate snage sklapati s njima povoljne sporazume.
Ok, ovdje su tema muslimani, nastavite kako mislite da je najbolje, ali slizivanje sa ovakvim Srbima sa foruma vam je sasvim nepotrebno.

Kažeš Hrvat si iz Hrvatske...
Hajde molim te budi dobar i objasni mi nešto, radoznal sam . Ne želim se prepucavati sa tobom , iskreno te pitam .
Kako neki Hrvat u Hrvatskoj može očekivati da ovi Hrvati ovdje prihvataju nešto , što oni nisu prihvatili u Jugoslaviji ?
Eto , neću ulaziti u to , ni šta je bilo u YU , ko je bio u pravu , ko nije ( siguran sam da o tom vremenu mislimo različito )..nego onako kako ste vi YU definisali .
Pojednostavićemo ...ona je bila ''Srboslavija'' , a vi ste u njoj bili tlačeni ,

Ali je i u njoj takvoj Mesić sjedio u Presjedništva , u po BG.
A vašu braću ovdje prestavlja''Sejdo Bajramović'' .
Prjeti se da će to ići i u niže nivoe ,da će to biti trend u budućnosti, a sve učestalije im se spočitava i pravo konstitutivnost..

I to je sve samo vrh ledenog brijega, svega tu još ima..

Ne radi se ovdje ni o kakvom , kako kažeš, slizivanju sa Srbima , nego smo i jedni i drugi strpani u državu , u kojoj su se Muslimani ( nacija u adolestentnskom periodu svog odrastanja ) ufurali da mogu napraviti BiH po nacrtima Alijine ''Islamske deklaracije'' .
I prave sranya.

Šta bi ste vi radili da ste u koži ovdašnjih Hrvata ? Mirili se sa tim ?

Ajde prvo objasni gdje ja to tražim od Hrvata u BiH da prihvate nešto kao u Jugoslaviji? Ili bar neki citat gdje bi se vidjela neka moja aluzija na to ili mirenje sa postojećim stanjem?
Ajd daj mi citat da vidim.
Pokušajte se skoncentrirati na ono što pišem, bez ikakve paranoje, molim lijepo.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 09:08 

bobanovski je napisao/la:
"Pravi Hrvat iz RH" :D

Odakle si štakore? Neki otok? Istra?
U Hercegovini su bili najčišći Hrvati štakore a ove granice Brozove su nebitne, dogovor sa Dodikom je bitniji od dogovora sa RH.

Milanović i Plenković mogu podržavati HRHB, do jučer je Hrvatska bila neprijatelj i meni se čini što tebe boli, zato i spominješ "zapadnu Srpsku".
Zaboli koga za zapadnu Srpsku osim ako ne računaš DGG koji je hrvatski i neće ti se sigurno Zagreb više nikada pitati od Mesića, Kosorice itd.

Rekao sam vam odakle. Nekoliko kilometara od mjesta na kojem je Karadžić sigurno ljetovao kao dr.Dabić.
A ovo što sam pisao o Dodiku, doslovno nitko od vas nije razumio, ama baš nitko. Možda jesu Srbi?

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 09:27 

bobanovski je napisao/la:
"Pravi Hrvat iz RH" :D

Odakle si štakore? Neki otok? Istra?
U Hercegovini su bili najčišći Hrvati štakore a ove granice Brozove su nebitne, dogovor sa Dodikom je bitniji od dogovora sa RH.

Milanović i Plenković mogu podržavati HRHB, do jučer je Hrvatska bila neprijatelj i meni se čini što tebe boli, zato i spominješ "zapadnu Srpsku".
Zaboli koga za zapadnu Srpsku osim ako ne računaš DGG koji je hrvatski i neće ti se sigurno Zagreb više nikada pitati od Mesića, Kosorice itd.

Rekao sam vam odakle. Nekoliko kilometara od mjesta na kojem je Karadžić sigurno ljetovao kao dr.Dabić.
A ovo što sam pisao o Dodiku, doslovno nitko od vas nije razumio, ama baš nitko. Možda jesu Srbi?

Ja ne mislim da si musliman al da si glup to svakako mislim. Dolaziš na temu o muslimanima svadit Hrvate i Srbe.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 09:30 

Da dodam još nešto za Svaroga. Ako već isljeđuješ ovdje tko je Hrvat, a tko nije, barem pripazi na svoj rukopis. Ima u tvom tekstu riječi koje pismeni Hrvat nikad ne bi napisao, ali bi ih napisali neki drugi. Također mi nije mi do svađe, ali ako ćemo biti u tom điru, nema problema.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 09:40 

zaista, zaista kažem vam: prije nego ode mast u propast 2022. u BIH, pomoćnik kuhara će biti DAZP-ovac.

za nove forumaše, par informacija o DAZP-u.

Citat:
DAZP- Projekt Tuđmana, Šuška, Bobana, Radića i Starčevića ide dalje!

U mračnim vremenima Domovinskog rata, 1993.godine točno par mjeseci poslije početka velikomuslimanske agresije na Herceg-Bosnu u Banskim Dvorima sastali su se Tuđman, Boban, Šušak i tadašnji premijer RH Nikica Valentić.

Tuđman je tada rekao: "Braćo Hrvati ovo više ovako ne ide, Jugoslavija je dovela druga dva naroda u BiH u superiorniji položaj nad Hrvatima BiH. To se više ne smije tolerirati, mi moramo osnovati instituciju koja će se nakon rata pobrinuti da hrvatski narod u BiH prvo kroz 50-70 godina postane relativna većina u BiH, a kasnije i apsolutna dvotrećinska većina, šireći se pritom na njegove stare povijesne zemlje Turske Hrvatske i Bosne, od Srebrenice do Bihaća. Premijeru i ministre obrane, vi imate okupiti tim vrhunskih eksperata na području ekonomije, demografije i obrane te započeti planove s izgradnjom hrvatskih naselja i obnovom naše populacije."

Šušak : "Razumijem gospodine predsjedniče, a što se tiče situacije u Središnjoj Bosni, imam novo izvješće za vas, čekat će vas na stolu u vašem uredu."

Tuđman : "Vrlo dobro ministre. Gospodine predsjedniče HRHBa, vi mi pak trebate pružiti pomoć kroz infrastrukturu Herceg-Bosne, koja će opstati ma kako se završi rat u BiH. I još jedna stvar, dovedite mi dvije hrvatske obitelji sa po sedmero i više djece koje će biti zvijezde vodilje za sve buduće naše agente."

Mate Boban : "Svakako gospodine predsjedniče, već imam par obitelji na umu. Ali kako ćemo zvati vaše agente, koje će ime biti te organizacije?"

Tuđman : "Trebamo ime oko kojeg će se okupiti vrhunski stručnjaci, a moja dva povjerenika su već osmislila sve potrebno."

U taj mah u prostoriju ulaze Dudu i Zadar1993 sa velikom mapom BiH.

Dudu : "Gospodine predsjedniče sve smo osmislili, bit će to velika organizacija s centrima u Zagrebu, Mostaru i središnjicom u bespućima Like. Zvati će se jako i snažno, a to će ime odjekivati svim našim neprijateljima u ušima, drhtat će kada čuju ime naše organizacije...."

Zadar1993: "Pomoću nje vratit ćemo naše prostore, pomoću nje obnovit ćemo naše nade u toj zemlji. Agenciju ćemo zvati DAZP, a njene članove dazpovcima!"

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 09:53 

OptimisticniVeSeljak je napisao/la:

Ja ne mislim da si musliman al da si glup to svakako mislim. Dolaziš na temu o muslimanima svadit Hrvate i Srbe.

Toliku važnost pridaješ forumu. Neće valjda trenutni politički dogovori Hrvata i Srba propasti zbog narušene atmosfere između srpskih i hrvatskih forumaša ovdje? Pogledaj malo druge forume.
Meni jednostavno smeta samoponižavanje nekih forumaša, u raspravama sa Srbima koji ni ne glume da nisu notorni četnici i vidi se da ih zanima samo Velika Srbija i srpska Crna Gora, a ne neovisna Republika Srpska. Dajete im prst prvo... Meni nije jasno kako imate ikakvo poštovanje prema tim sirotanovićima koje smo naguzili u prošlom ratu i sad nam se nakon toga ovdje postavljaju sa visoka. Inače, protiv normalnih Srba nemam ništa, svugdje se zalažem za njihovo uključivanje u hrvatsko tržište rada, samo bez dijeljenja domovnica.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 10:07 

Toliku važnost pridaješ forumu. Neće valjda trenutni politički dogovori Hrvata i Srba propasti zbog narušene atmosfere između srpskih i hrvatskih forumaša ovdje?Pogledaj malo druge forume.
Meni jednostavno smeta samoponižavanje nekih forumaša, u raspravama sa Srbima koji ni ne glume da nisu notorni četnici i vidi se da ih zanima samo Velika Srbija i srpska Crna Gora, a ne neovisna Republika Srpska. Dajete im prst prvo... Meni nije jasno kako imate ikakvo poštovanje prema tim sirotanovićima koje smo naguzili u prošlom ratu i sad nam se nakon toga ovdje postavljaju sa visoka. Inače, protiv normalnih Srba nemam ništa, svugdje se zalažem za njihovo uključivanje u hrvatsko tržište rada, samo bez dijeljenja domovnica.

Nemaš ti pojma što je koliko važno.
Imaš druge teme za rasprave o ratu i svađe sa Srbima.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 10:08 

tucepi je napisao/la:
Ma nemam ništa protiv ljudi..Vidim malu rezerviranost, uplašenost..kako će reagirati na imena i sl. Sve ok i normalno, žena me pitala jesam li upamtio imena djece, pa zajedno ponovimo.. ;) dakad se igraju ne pogriješimo.. sve za integraciju ..
Kad pogledaš te njihove medije s kojima ih bombardiraju.. ljudi to shvate i bježe iz trokusistana..

Postoji želja za integracijom, Zg sve to može podnijet.. ;)
Valjda će dole ostati samo oni divlji maoča style.
Ja sam mišljenja da svaki iz trokuta dole manje, manji pritisak u pretis loncu, lakše se diše.

Imao sam i ja osebujnih iskustava, takija i to, poslije par piva proradi islamizam ;) mojih sugovornika..

zanima me statistika, koliko je učenika upisano iz trokuta u Hr. škole..

Nemoj nam mazati oči. Kod muslimana je dijaspora najradikalnija.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 10:14 

Jel propao klix kad se odjednom ovoliko Muslimana pojavilo na forumu?
Čudna neka pojava...
I svi su isti, ko da jedna osoba piše...
Al šta ćeš vole ljudi da glume, tradicija stara vjekovima...

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 10:26 

novovrijeme je napisao/la:
Čudna neka pojava...

Politika na ovom forumu je vec duze vrijeme nekoliko puta aktivnija od Klixove, tamo im je na prvoj stranici Politike tema koja je zadnji put aktivna 11.9. odnosno prije 13 dana napisan post, kod nas samo 2 dana.

Sada su nam dosli i Hrvati iz Hrvatske, a mozda dodju i izbjeglice s Klixa, ovi kojima je do diskusije a ne smajlija.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 10:30 

Na Klixu se dijaspora umorila od Bosne, stranacki botovi se povukli a nema nijednog Srbina, i drze samo 1 Hrvata koji inspiraciju za postove vuce odavde.

Mrtvilo ko Sanski Most.

Ipak ne bi bilo lose da im ukrademo i ta preostala 3 aktivna forumasa.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 10:46 

BBC je napisao/la:

Može biti radikalan 500% al nema ga u žarištu. Šta oni imaju od dijaspore?? Ništa samo im daju verbalnu podršku, pišu pamflete po internetu. Ako npr. samo Hrvatska može smanjiti broj Bošnjačkih prvačića za 200-300 godišnje? To je strateški interes. To se zove dugoročnom politikom. Poznam neke radikalne, bosna ovo bosna ono, njihovoj djeci puca kufer za bosanstvo, vjeru...

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 11:34 

novovrijeme je napisao/la:
Čudna neka pojava...

Da nastavim takiju. Evo tko može pomoći, tema je položaj Hrvata u Bosni i Hercegovini:
https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... a-15020821

A srpska gologuzija neka prvo pomogne sama sebi, ako uopće može. Prošle godine vas je masa konobarila po našoj, pardon da se ne uvrijediš, po hrvatskoj obali. Baš sam dobio jučer podatke od Robeleca, BiH Hrvati vas šiju u BDP po glavi skoro duplo. I vi bi njih spašavali? :D

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 11:49 

tucepi je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Može biti radikalan 500% al nema ga u žarištu. Šta oni imaju od dijaspore?? Ništa samo im daju verbalnu podršku, pišu pamflete po internetu. Ako npr. samo Hrvatska može smanjiti broj Bošnjačkih prvačića za 200-300 godišnje? To je strateški interes. To se zove dugoročnom politikom. Poznam neke radikalne, bosna ovo bosna ono, njihovoj djeci puca kufer za bosanstvo, vjeru...

Što ih je manje to bolje, ali bitnije je da se Hrvati postave kao Izrael suprostavljen stotini milijuna Arapa. Možda nam nabavka izraelskih F-16 pomogne da uhvatimo taj izraelski mot. Znači, imati potporu iza leđa, a zatim ekonomski jačati u odnosu na ostala dva naroda. Dok smo mi u EU i NATO, a Srbi i muslimani nisu, mogu nam da ne kažem što, i jedni i drugi.
Čak i bez NATO i EU, mi im se udruženima možemo suprostavljati i opet nam mogu, da ne kažem što. Pročitaj malo podatke od Robeleca na gospodarstvu.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 12:21 

Ovaj džamijaš i dalje temu odvlači na Srbe.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 12:34 

Sad bez zezanja, tema je demografija.

Za sve ostalo imaju za to otvorene teme.

1118 of 2558 - 43.71%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 12:41 

Određeni Hrvati moraju shvatiti da priča o Srbima i V. Srbiji pored problema s muslimanima je kao da preventivno lječiš jetru, a u isto vrijeme ti otkazuju bubrezi

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 12:42 

Toliku važnost pridaješ forumu. Neće valjda trenutni politički dogovori Hrvata i Srba propasti zbog narušene atmosfere između srpskih i hrvatskih forumaša ovdje?Pogledaj malo druge forume.

Ma nevažno. Na forumu se suprostavljanju anonimne osobnosti. Nebitno je kakve se osobnosti suprostavljaju, jer masa je ona koja odlučuje, a ne skupina forumaša napaljena za bilo koju stvar. Kad pogledaš neke druge forume, ispada da će svaki čas izbit rat između jednih i drugih i trećih. Na nekima je forumima nirvana. A politika ide dalje svojim smjerom i logikom mase i interesa.
Vi se ovdje na svom forumu snishodljivo pazite da ne uvrijedite nekog od ovih deklariranih velikosrba. Pa je li to sramota? Meni to smeta, jebi ga.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 12:44 

Tema je: "multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims"

Srbi i Hrvati imaju svoje teme o demografiji. Izvoli tamo srati.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 12:49 

Gazda je napisao/la:
Određeni Hrvati moraju shvatiti da priča o Srbima i V. Srbiji pored problema s muslimanima je kao da preventivno lječiš jetru, a u isto vrijeme ti otkazuju bubrezi

Ukratko, da više ne idem u offtopic: U takvim situacijama liječiš i jedno i drugo, istovremeno. I ja sam za takav pristup vezano i za jedan i za drugi problem. Sad se izvlačim iz offtopica, ako me netko baš posebno ne povuče za jezik.
Moderatori nek pripaze, ne samo na offtopičarenje, nego i na kulturu dijaloga na ovom forumu.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 13:29 

Ma nevažno. Na forumu se suprostavljanju anonimne osobnosti. Nebitno je kakve se osobnosti suprostavljaju, jer masa je ona koja odlučuje, a ne skupina forumaša napaljena za bilo koju stvar. Kad pogledaš neke druge forume, ispada da će svaki čas izbit rat između jednih i drugih i trećih. Na nekima je forumima nirvana. A politika ide dalje svojim smjerom i logikom mase i interesa.
Vi se ovdje na svom forumu snishodljivo pazite da ne uvrijedite nekog od ovih deklariranih velikosrba. Pa je li to sramota? Meni to smeta, jebi ga.

Pa došao si na forum gdje preovladavaju Velikosrbi i Velikohrvati.
Ako si za BiH onda promjeni forum jer ovdje vlada atmosfera ljubavi prema razvaljivanju BiH.
99% Srba generalno sanja dan kada će BiH nestati.
85% Hrvata isto tako... evo već sad 86% Hrvata sanja raspad BiH i spajanje HB sa HR, večeras će biti 87%.

Dakle ukoliko si Musliman ili manjina među SH ne znam šta tražiš ovdje? Zavađaš Velikosrbe i Velikohrvate? Nema ti od tog ništa, prošlo vrijeme zajedno sa Mesićem. Mi smo davno zavađeni al jebo svađu kad imamo viši interes. Kontaš?
Imaš dobar forum zove se klix, tamo su ti sve Mehrametlije ko što si i ti sam. Naći ćeš masu istomišljenika.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2020, 13:46 

Lik ne shvaća da smo mi s ove strane granice apsolutno lišeni tog njihovog iracionalnog straha od Srba, jbg

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 89703 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 1642, 1643, 1644, 1645, 1646, 1647, 1648 ... 3589  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: pomocnik kuhara, Tomba17, Zviezda Granda i 68 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: