|
|
Stranica: 15/103.
|
[ 2552 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:12 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Vujadin je napisao/la: Prekini da zavađaš Srbe po različitim regijama i ismejavaš druge srpske dijalekte. Provalili smo ga kao narkoman napuštenu kuću.. Nije prošao test sv. Ilije..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:12 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Prekini da zavađaš Srbe po različitim regijama i ismejavaš druge srpske dijalekte. Tvoj problem je što upaneš na temu ko indijanac,ne pročitaš šta je ko kome na temi napiso i drugim temama,i onda opleteš po zemljaku tj.meni. Prestani s tim ! Nemoj se baš tolko uvlačit Srbima iz Srbije u guzu. Pusti bar da ti noge vire van !
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:16 |
|
|
Grobar je napisao/la: To nisu 4C nego 4 Ocila.. I to bi kao pravi Srbin trebao da znaš.. Bilo bi lEpo da se ne praviš grbav ! 4C samo sloga Srbina spašava.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:17 |
|
|
Graničar, nisu četiri S, detaljno sam ti objasnio šta su. Prestani da budeš tvrdoglav i da pričaš gluposti.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:19 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Graničar, nisu četiri S, detaljno sam ti objasnio šta su. Prestani da budeš tvrdoglav i da pričaš gluposti. Hoću kad ti prestaneš s Bosancima. 4C tačka !!!
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:20 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Grobar je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Prekini da zavađaš Srbe po različitim regijama i ismejavaš druge srpske dijalekte. Provalili smo ga kao narkoman napuštenu kuću.. Nije prošao test sv. Ilije.. To si srpski BBC za ubačen SOA element. Pao je test.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:20 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Grobar je napisao/la: To nisu 4C nego 4 Ocila.. I to bi kao pravi Srbin trebao da znaš.. Bilo bi lEpo da se ne praviš grbav ! 4C samo sloga Srbina spašava. Ne postoje 4C, postoje samo 4 Ocila.. To što je nekad neko pomislio da je to 4C na grbu, pa smislio slogan da prodaje majce na buvljaku, ne znači da je to 4C.. To su 4 Ocila oko krsta i u prenešenom značenju znače .. "I vatrom ćemo krst braniti".. Sloga kod Srba ne postoji. 4C je marketingška izmišljotina. 1000 Srba razmiljšlja na hiljadu načina.. To bi trebao da znaš kao Srbin..
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:21 |
|
|
Dobro, teraj inat kao derište od šest godina, boli me ***. Čovek ladno istripovao da me njegovo debilno inaćenje nervira..
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:22 |
|
|
Grobar je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Bilo bi lEpo da se ne praviš grbav ! 4C samo sloga Srbina spašava. Ne postoje 4C, postoje samo 4 Ocila.. To što je nekad neko pomislio da je to 4C na grbu, pa smislio slogan da prodaje majce na buvljaku, ne znači da je to 4C.. To su 4 Ocila oko krsta i u prenešenom značenju znače .. "I vatrom ćemo krst braniti".. Sloga kod Srba ne postoji. 4C je marketingška izmišljotina. 1000 Srba razmiljšlja na hiljadu načina.. To bi trebao da znaš kao Srbin.. Ne znače to. To ke grčki slogan i napisao sam šta znači na vrhu strane.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:23 |
|
|
Grobar je napisao/la: Sloga kod Srba ne postoji. 4C je marketingška izmišljotina. 1000 Srba razmiljšlja na hiljadu načina.. To bi trebao da znaš kao Srbin.. Znači 29 500 Srba iz RS,7 200 Srba iz RSK,i 3000 Srba iz Srbije u NATO bombardovanju su poginuli radi marketinške izmišljotine ? Super,da smo barem prije saznali !
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:26 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ne znače to. To ke grčki slogan i napisao sam šta znači na vrhu strane. To znači na Vizantijskom grbu sa slovima B-beta.. Naš grb jeste preuzet od Vizantije ali to nisu slova B-beta kod nas, nego izmenjeni simboli namenski u obliku Ocila( starinski alat za kresanje varnica) I kao što rekoh u prenešenom značenju znači: "I vatrom ćemo krst braniti"
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:27 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ne znače to. To ke grčki slogan i napisao sam šta znači na vrhu strane. Ja sam mislio da je grobar pravi Srbin i da zna.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:29 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Prekini da zavađaš Srbe po različitim regijama i ismejavaš druge srpske dijalekte. Tvoj problem je što upaneš na temu ko indijanac,ne pročitaš šta je ko kome na temi napiso i drugim temama,i onda opleteš po zemljaku tj.meni. Prestani s tim ! Nemoj se baš tolko uvlačit Srbima iz Srbije u guzu. Pusti bar da ti noge vire van ! Moram da opletem kad zavađaš Srbe okolo i praviš neke glupe podele koje ne postoje u realnosti. Ako ti nije poznato, mi smo se ovde svi orodili sa Srbima iz Srbije, moja verenica je Banaćanka, suprug moje sestre je iz Kragujevca, skoro svi ostali rođaci i sa majčine i sa očeve strane oženili se i udali za Srbe iz Srbije. Prema tome, zajebi sve podele.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:34 |
|
|
Grobar je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Prekini da zavađaš Srbe po različitim regijama i ismejavaš druge srpske dijalekte. Provalili smo ga kao narkoman napuštenu kuću.. Nije prošao test sv. Ilije.. Krajiški Srbi gledali u Srbiju kao u Boga Oca, svi redom navijali za Zvezdu, i sad dođe ovaj i ismejava ekavicu. I misli da neće biti provaljen.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:34 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Moram da opletem kad zavađaš Srbe okolo i praviš neke glupe podele koje ne postoje u realnosti. Ako ti nije poznato, mi smo se ovde svi orodili sa Srbima iz Srbije, moja verenica je Banaćanka, suprug moje sestre je iz Kragujevca, skoro svi ostali rođaci i sa majčine i sa očeve strane oženili se i udali za Srbe iz Srbije.
Prema tome, zajebi sve podele. Nisam ja taj koji zavađa i dijeli,ne čitaš od početka. Samo mene napadaš,znaš da ti zemljak neće ništa.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:35 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Znači 29 500 Srba iz RS,7 200 Srba iz RSK,i 3000 Srba iz Srbije u NATO bombardovanju su poginuli radi marketinške izmišljotine ? Super,da smo barem prije saznali ! Pre svega toga bi trebao da znaš da Srbijanci-"Brekavci" nisu dali svaki drugi muški život i Milion i po srpskih života u balkanskim i I sv. ratu i oslobodili izmedju ostalog i "prečane" da bi ti pravio razdor izmedju Srba i sprdao se sa "Brekavcima".. A 4C-Samo Sloga Srbina Spašava ne postoji. To je izmišljotina i niko nije ratovao zbog toga. Na našem grbu se nalaze 4 Ocila-Starinske alatke za kresanje kremena i znače "I vatrom ćemo krst braniti" Jeste preuzeto je od Vizantije ali i modifikovano po našem ukusu..
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:35 |
|
|
Grobar je napisao/la: weasel je napisao/la: Aha, isto kako nisu dopustili da Rusi uzmu čitavu srednju i istočnu europu. Staljin je 45-te bio bog i batina u Europi, radio je što je htio. Srednja i istočna Evropa može, a topla mora i neprekidna kopnena logistika do istih no, no.. Tako je i dan-danas. Ista se borba vodi. weasel je napisao/la: Mučenik? Mučenički utekao u London pred Nijemcima i ostatak života mučenički živio na visokoj nozi. Kad bi počeli na forumu mi Srbi da pišemo ćirilicom vi bi zakmečali svi u glas pod izgovorom da je ne znate.. Ali sad pošto vidimo da je čitate sasvim dobro možda i organizujemo prevrat sa latinice na ćirilicu.. Gledaj, nije tu bilo neke velike pameti, da nisu htjeli crvene na istočnoj obali jadrana ne bi oni podržali Tita i partizane. Oni su do 48 bili isti kao i staljin, tako ih je i zapad gledao. Da je to što ti kažeš istina oda bi lako dali Trst Jugoslaviji kao svojim igračima a ne Italiji da ga sačuvaju od Staljina. Čirilicu većina ljudi u RH stvarno ne zna osim starijih, jedno je pročitati kratku riječ a drugo je pisati i čitati tekst. Rijetko tko od nas baš može lakoćom njome se koristiti.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:36 |
|
|
Grobar je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: To bi trebao da znaš kao Srbin.. Ne znače to. To ke grčki slogan i napisao sam šta znači na vrhu strane. Citat: To znači na Vizantijskom grbu sa slovima B-beta..
Naš grb jeste preuzet od Vizantije ali to nisu slova B-beta kod nas, nego izmenjeni simboli namenski u obliku Ocila( starinski alat za kresanje varnica)
I kao što rekoh u prenešenom značenju znači: "I vatrom ćemo krst braniti" Grb sa ocilima je iz 19. veka, direktna je kopija vizantijskog grba i stilizovana slova Beta znače isto što su značili na vizantijskom grbu. Nema nikakvog prenesenog značenja, ne prepričavaj urbane legende, u pravu si koliko i graničar sa svoja četiri S. Srpski srednjevekovni grb Nemanjića je bio dvoglavi orao bez ikakvog grba na grudima i znakova na grbu. Ovaj današnji su doneli Obrenovići u 19. veku, pre toga nije postojao kao srpski grb.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:36 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Krajiški Srbi gledali u Srbiju kao u Boga Oca, svi redom navijali za Zvezdu, i sad dođe ovaj i ismejava ekavicu. I misli da neće biti provaljen. Nije tačno lažeš. Bilo nas je popriličan broj koji smo navijali i navijamo za partizan. Prestani lagat !
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:37 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Vujadin je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Tvoj problem je što upaneš na temu ko indijanac,ne pročitaš šta je ko kome na temi napiso i drugim temama,i onda opleteš po zemljaku tj.meni. Prestani s tim ! Nemoj se baš tolko uvlačit Srbima iz Srbije u guzu. Pusti bar da ti noge vire van ! Moram da opletem kad zavađaš Srbe okolo i praviš neke glupe podele koje ne postoje u realnosti. Ako ti nije poznato, mi smo se ovde svi orodili sa Srbima iz Srbije, moja verenica je Banaćanka, suprug moje sestre je iz Kragujevca, skoro svi ostali rođaci i sa majčine i sa očeve strane oženili se i udali za Srbe iz Srbije. Prema tome, zajebi sve podele. Samo si se vratio na vrelo predaka, okle su povjesne silnice, loše političke procene i zla kob Srbe razvejala daleko na sever Sent Andreje i zapad slovenska Bela Krajina....
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:39 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: A tek ovaj "pomiritelj" haha,pao sam u nesvEst bre. Opet ovaj idiot ismejava ekavicu? Do kad planiraš da glumiš Srbina, jer nijedan nikad ne bi ismejavao bilo koji srpski govor i dijalekat? Kako to da si ti odbacio krajiški govor? Glumiš tu nekog krajišnika na kvadrat a pričaš kao srbijanci. Graničar je naš to se odmah vidi a ti sa prečanima čini se nemaš više ništa.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:40 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Grb sa ocilima je iz 19. veka, direktna je kopija vizantijskog grba i stilizovana slova Beta znače isto što su značili na vizantijskom grbu. Nema nikakvog prenesenog značenja, ne prepričavaj urbane legende, u pravu si koliko i graničar sa svoja četiri S. Srpski srednjevekovni grb Nemanjića je bio dvoglavi orao bez ikakvog grba na grudima i znakova na grbu. Ovaj današnji su doneli Obrenovići u 19. veku, pre toga nije postojao kao srpski grb. Jeste, kopiran je od Vizantije, to niko ne spori. Samo što za Vizantiju predstavljaju slova Beta a za nas predtavljaju Ocila.. Ocilo-stari alat za kresanje varnica i potpaljivanje vatre. Kao što rekoh: "I vatrom ćemo krst braniti"
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:41 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Smeta i to. Ne znači ako neko drugi greši da moraš i ti. Kad već pričamo o pravim stvarima.. To će da se promjeni onda kad svi budu korektni. Kad se prestane nazivat ljude bosancima,komunjarama,titoistima,nesrbima itd.,tad će prestat i "moja" ekavica. Vidiš kako ti je ljepše s nama Hrvatima nego s srbijancima. Prihvatiš junuzov poziv i vratiš se u domovinu. Vi ste mentalno svi kao i Hrvati samo vas ta veza s srbijancima sputava, nonstop vam nabijaju neke krivice.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:42 |
|
|
weasel je napisao/la: Kako to da si ti odbacio krajiški govor? Glumiš tu nekog krajišnika na kvadrat a pričaš kao srbijanci. Graničar je naš to se odmah vidi a ti sa prečanima čini se nemaš više ništa. Svi krajišnici ovde u Srbiji pričaju ekavicom i niko je ne ismeva. Zato smo i provalili tvog zemljaka Wazale.. Nije prošao test sv. Ilije i ne zna šta znače 4C..
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 18 lis 2020, 16:45 |
|
|
Grobar je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Grb sa ocilima je iz 19. veka, direktna je kopija vizantijskog grba i stilizovana slova Beta znače isto što su značili na vizantijskom grbu. Nema nikakvog prenesenog značenja, ne prepričavaj urbane legende, u pravu si koliko i graničar sa svoja četiri S. Srpski srednjevekovni grb Nemanjića je bio dvoglavi orao bez ikakvog grba na grudima i znakova na grbu. Ovaj današnji su doneli Obrenovići u 19. veku, pre toga nije postojao kao srpski grb. Jeste, kopiran je od Vizantije, to niko ne spori. Samo što za Vizantiju predstavljaju slova Beta a za nas predtavljaju Ocila.. Ocilo-stari alat za kresanje varnica i potpaljivanje vatre. Kao što rekoh: "I vatrom ćemo krst braniti" Ne. Ali budi i ti tvrdoglav kao graničar. Ja sam rekao šta je u pitanju, a ti slobodno teraj svoje netačno mišljenje, tvoja stvar.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|