|
|
Stranica: 4/10.
|
[ 229 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
K:M
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 01:29 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Cene novi stanovi u Niš centar novi 1.000e....Split 3.000 ko Bg
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 01:30 |
|
|
Zašto je bitno koji je grad veći? Što je veće, Dhaka ili Ženeva? Gdje biste radije živjeli?
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 01:32 |
|
|
Dudu se zainteresirao za Niš. Možda doseli da proširi biznis sa kol centri. Ima mu budem snabdevač sa žene za 300e
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 01:33 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10216 Lokacija: Banja Luka
|
Odoh spavat , jutro je Ne ulazite previše u raspravu , ili makar pazite na rječnik . I Muslimani čitaju 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 01:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62429 Lokacija: DAZP HQ
|
K:M je napisao/la: Dudu se zainteresirao za Niš. Možda doseli da proširi biznis sa kol centri. Ima mu budem snabdevač sa žene za 300e Nije nemoguće da dodjem i u Niš, biznis je već u Skoplju i Beogradu. Ima li kod vas potencijala za call centar na stranim jezicima, engleski, njemački, francuski itd.?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 01:39 |
|
|
Lukavi Latini kradu ideje.
Reko ja da prvo patentiraš svoju intelektualnu svojinu.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 01:43 |
|
|
dudu je napisao/la: K:M je napisao/la: Dudu se zainteresirao za Niš. Možda doseli da proširi biznis sa kol centri. Ima mu budem snabdevač sa žene za 300e Nije nemoguće da dodjem i u Niš, biznis je već u Skoplju i Beogradu. Ima li kod vas potencijala za call centar na stranim jezicima, engleski, njemački, francuski itd.? Ima bre i dobre žene da te usrećimo... Koliki % za mene. Nećeš me prevariti ko Grobija za ideju. Prvo pismo o namerama kod notara. Javi se na fejs ili na pp. Nisam se šalio za Lidl. Ako imaš štelu svima dobro. Kad dolaziš ođe ili u Bg ili Skoplje
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 01:43 |
|
|
K:M je napisao/la: Lukavi Latini kradu ideje.
Reko ja da prvo patentiraš svoju intelektualnu svojinu. Mi zapravo volimo da ima neki lokalni know how pa onda samo kupimo jer onda odmah imaš bivšeg vlasnika kojemu daš neki share u dobiti njegove, ali sad uvećane firme (mi donosimo svjetske klijente), a on ima neka bazna znanja o tome što je bitno da ne radiš s početnicima.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 01:45 |
|
|
dudu je napisao/la: K:M je napisao/la: Lukavi Latini kradu ideje.
Reko ja da prvo patentiraš svoju intelektualnu svojinu. Mi zapravo volimo da ima neki lokalni know how pa onda samo kupimo jer onda odmah imaš bivšeg vlasnika kojemu daš neki share u dobiti njegove, ali sad uvećane firme (mi donosimo svjetske klijente), a on ima neka bazna znanja o tome što je bitno da ne radiš s početnicima. Šta ti i ja možemo da smuljamo da bude obostrano ok. Možda nije po etičkom kodexu ali je po HERCEGOVAČKOM
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 01:47 |
|
|
K:M je napisao/la: dudu je napisao/la: Nije nemoguće da dodjem i u Niš, biznis je već u Skoplju i Beogradu. Ima li kod vas potencijala za call centar na stranim jezicima, engleski, njemački, francuski itd.?
Ima bre i dobre žene da te usrećimo... Koliki % za mene. Nećeš me prevariti ko Grobija za ideju. Prvo pismo o namerama kod notara. Javi se na fejs ili na pp. Nisam se šalio za Lidl. Ako imaš štelu svima dobro. Kad dolaziš ođe ili u Bg ili Skoplje Ne smije u Srbiju ni muva da udje. Imam neka preča posla u Beogradu za odradit, nevezano za ovaj biznis (to nije biznis s kojim se aktivno bavim) pa evo nikako ove godine doći.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 01:51 |
|
|
K:M je napisao/la: dudu je napisao/la: Mi zapravo volimo da ima neki lokalni know how pa onda samo kupimo jer onda odmah imaš bivšeg vlasnika kojemu daš neki share u dobiti njegove, ali sad uvećane firme (mi donosimo svjetske klijente), a on ima neka bazna znanja o tome što je bitno da ne radiš s početnicima.
Šta ti i ja možemo da smuljamo da bude obostrano ok. Možda nije po etičkom kodexu ali je po HERCEGOVAČKOM Nema tu muljanja, pričamo o ozbiljnom biznisu, raspitaj se ima li firmi koje drže CS, Sales ili što god uključuje korespodenciju s ljudima na stranom jeziku. Ako ima, javi, 300 novih radnih mjesta za Niš. Teškom mukom priznajem, ali odluka je pala da se Sarajevo i Tuzla otvaraju prije Mostara.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 01:52 |
|
|
dudu je napisao/la: K:M je napisao/la: Ima bre i dobre žene da te usrećimo... Koliki % za mene.
Nećeš me prevariti ko Grobija za ideju. Prvo pismo o namerama kod notara.
Javi se na fejs ili na pp. Nisam se šalio za Lidl. Ako imaš štelu svima dobro. Kad dolaziš ođe ili u Bg ili Skoplje Ne smije u Srbiju ni muva da udje. Imam neka preča posla u Beogradu za odradit, nevezano za ovaj biznis (to nije biznis s kojim se aktivno bavim) pa evo nikako ove godine doći. Dođi brzo, da vidimo biznis za kol centri, ja to ne kužim ništa nego da izvučeš veće pare preko moje firme i podelimo za konsultansko market usluge i za Lidl, ako naš nekog direktora za investicije
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 01:53 |
|
|
Što ti je CS Sales
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 01:57 |
|
|
dudu je napisao/la: K:M je napisao/la: Šta ti i ja možemo da smuljamo da bude obostrano ok. Možda nije po etičkom kodexu ali je po HERCEGOVAČKOM Nema tu muljanja, pričamo o ozbiljnom biznisu, raspitaj se ima li firmi koje drže CS, Sales ili što god uključuje korespodenciju s ljudima na stranom jeziku. Ako ima, javi, 300 novih radnih mjesta za Niš. Teškom mukom priznajem, ali odluka je pala da se Sarajevo i Tuzla otvaraju prije Mostara. Pomažeš neprijatelj da se demografski revitaliziraju... Ako nema tih telefonistkinja će ih dobavimo. Oćete li da sami te nađete i prostor da razvijate ilisamo kupanja gotovog biznisa
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 02:00 |
|
|
K:M je napisao/la: Što ti je CS Sales Customer service, support, care i prodaja.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 02:07 |
|
|
Hala 2000m2 sa otvorenim kancelarijama 300 radnika sa onim slušalicama na glavi prima porudžbine iz sveta... Jel to za neke brendove
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 02:09 |
|
|
K:M je napisao/la: dudu je napisao/la: Nema tu muljanja, pričamo o ozbiljnom biznisu, raspitaj se ima li firmi koje drže CS, Sales ili što god uključuje korespodenciju s ljudima na stranom jeziku. Ako ima, javi, 300 novih radnih mjesta za Niš.
Teškom mukom priznajem, ali odluka je pala da se Sarajevo i Tuzla otvaraju prije Mostara.
Pomažeš neprijatelj da se demografski revitaliziraju... Ako nema tih telefonistkinja će ih dobavimo. Oćete li da sami te nađete i prostor da razvijate ilisamo kupanja gotovog biznisa Dudu je kapitalist kako mi se čini, pa mislim da neće toliko smetati srpski dinari....
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 02:14 |
|
|
Da, a skriva se iza belog ŠKODA Citigo vana na metan sa mrežicama iza prednjih sjedalica.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 02:18 |
|
|
K:M je napisao/la: Da, a skriva se iza belog ŠKODA Citigo vana na metan sa mrežicama iza prednjih sjedalica. Ne znaš za novost, prelazimo na VW, dogodine laganini Up, ali isto dostavno, s tim da se nadam da nije klot verzija, medjutim nisam nikad vidio s mrežicom što ti kažeš, a da nije klot.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 02:24 |
|
|
Znači i punac će se osevapi sa 2017 god van. Peglaš obiteljske odnose.
Punici si već isporučio onaj izraubovan 208. Zato imaš i obiteljske razgovore češće.
Za švrljanje se mora kupiti MIR.
|
|
Vrh |
|
 |
Istin
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 06:35 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1460 Lokacija: Mareva Ljut
|
volvoks je napisao/la: Objektivno, mislim da bi bolje bilo dovlačiti Vinetnamce i Filipince nego susjedne nacije. Kao prvo, velik je problem njihov status nacionalnih manjina, tako da netko tko dolazi iz Vranja ima ista manjinska prava kao i potomak Srba koji su ovdje 350 godina. Filipinci i Vijetnamci su bolji radnici od susjednih naroda.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 08:47 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38033 Lokacija: Gl. grad regije
|
Daleko su, a i fizički im se teže asimilirat. Ja bih Srbe.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 08:48 |
|
|
dudu je napisao/la: K:M je napisao/la: Da, a skriva se iza belog ŠKODA Citigo vana na metan sa mrežicama iza prednjih sjedalica. Ne znaš za novost, prelazimo na VW, dogodine laganini Up, ali isto dostavno, s tim da se nadam da nije klot verzija, medjutim nisam nikad vidio s mrežicom što ti kažeš, a da nije klot. Jel ta firma u hrvatskom vlasništvu? Inače, tema je krenula napadima na Junuza, ali sada se odvija u pravom smjeru. Usput, sam Grad Split ima nešto više od 170.000 stanovnika i njihov broj se smanjuje, dok rubni gradovi jačaju.
_________________ lifetime ignore: 3 members (reason: personal insults). Since 24.11.2021. one less, since 30.10.2024. one more less
|
|
Vrh |
|
 |
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 09:10 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Daleko su, a i fizički im se teže asimilirat. Ja bih Srbe. Srpska mitomanija se i sastoji u tome da tvrdi smo mi podrijetlom pokatoličeni Srbi i da govorimo srpski. Po njihovoj "istoriji" ispada da se nekad davno na obalu mora doselila neka mala skupina Hrvata i počela guziti i porobljavati susjedne Srbe. Nakon toga se cijela naša "istorija" temelji na ubijanju i pokatoličavanju Srba i širenju Hrvatske na račun njihovih vekovnih prostora. Ti si u biti za to da mi taj trend nastavimo. I dosta okolnosti ide u tom pravcu. Korona je neke stvari odložila (2019. su se Srbi počeli doseljavati u ozbiljnijim brojevima).
_________________ lifetime ignore: 3 members (reason: personal insults). Since 24.11.2021. one less, since 30.10.2024. one more less
|
|
Vrh |
|
 |
Nbgd88
|
Naslov: Re: Cvećar sam u duši, kome se ne sviđa neka Drinu puši Postano: 23 lis 2020, 09:48 |
|
|
Junuze ne ide ti baštovanstvo nikako ćoeće. Nakon neuspeha među Bošnjacima i ovde raspad pri samom pokušaju. Napravi se neprivlačna botanička klima i sve se razbuca dok si reko Srbek. Srbi su ti inače koren i korov. 
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 26 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|