Ne bih da plašim, ali bbc i Robbie bi trebali uzeti zaštitare. Ovo ludilo eskalira, i svi GLAVNI borci protiv Sotoniste mukija su za njih legitimna meta, po naputcima iz đamija.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
Naslov: Re: Macron: BiH je tempirana bomba koja kuca tik uz Hrvatsku
Postano: ned stu 01, 2020 2:18 pm
Pridružen/a: ned svi 03, 2009 10:29 am Postovi: 40864 Lokacija: Srpski Zagreb, pardon, Srpsko Sarajevo :D
K:M je napisao/la:
Ne bih da plašim, ali bbc i Robbie bi trebali uzeti zaštitare. Ovo ludilo eskalira, i svi GLAVNI borci protiv Sotoniste mukija su za njih legitimna meta, po naputcima iz đamija.
Ja se slobodno krećem po džamijama a natucam i arapski, između ostalih jezika.
@Korisnik je tvrdio da zna arapski, pa sam ga posramio.
Ma ne brinem za lokalne kozojebe, nego ovo mesto hb. Org je balkanski "Šarli Ebdo".
Znamo kako je redakcija skončala, a gl urednik jedvo pretekao.
Na tvom mjestu, ne bih izazivao sudbu, jer 8.ca i njegovi, teroristi, obaveštajna ćelija znaju tvoj ID. Kao i vjećine "renomiranih prvoborac".... prijateljski savjet, promeni ustaljene navike i rute kretnje.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
Bogme ako nista bar si pogodio iduću državu gdje se zapucalo u ime religije mira. Šteta Europe sve je otišlo u k.
Postano: pon stu 02, 2020 11:50 pm
Pridružen/a: sub lip 13, 2009 8:42 am Postovi: 1713 Lokacija: Beograd
K:M je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Ma ne brinem za lokalne kozojebe, nego ovo mesto hb. Org je balkanski "Šarli Ebdo".
Znamo kako je redakcija skončala, a gl urednik jedvo pretekao.
Na tvom mjestu, ne bih izazivao sudbu, jer 8.ca i njegovi, teroristi, obaveštajna ćelija znaju tvoj ID. Kao i vjećine "renomiranih prvoborac".... prijateljski savjet, promeni ustaljene navike i rute kretnje.
Postano: uto stu 03, 2020 3:10 pm
Pridružen/a: uto lis 05, 2010 11:48 am Postovi: 91305 Lokacija: White privilege Upozorenja: 1
Kažu hadiths da je muki smrdio. Neki problem sa žlijezdama, nešto biološki nenormalno što li već. Ima jedan stih koji govori kako si na cesti mogao znati kad je prije muki prošao po smradu. Ili je možda samo previše prdio.
_________________ Slavim obljetnicu oslobođenja Srebrenice, 11.07.1995. Inzko je veći od Allaha!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.