|
|
Stranica: 8/24.
|
[ 579 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 19:47 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Grobar je napisao/la: sve najbolje o našoj braći... :) tOčno, sve najbolje o braći Bugarima - i nek' stegnu te "Severnjake" dole da im muda zapište! Tako se brani svoje! Kad smo već mi bezmudi jad kog može da prepišava svaka beda, lepo je videti i podržati svakog ko to nije... I ja kažem! Samo nek' ih stežu.. Što ih više stežu, oni više dolaze nama.. :)
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 19:48 |
|
|
Ceha je napisao/la: Grobar je napisao/la: Car Konstantin prepisivač.. :)
Sad, dali je prepisao našu od vaše ili vašu od naše nikada nećemo saznati. Ali ako postoje Lužički Srbi a Lužički Hrvati ne, onda je sve jasno. Bjelohrvati imaju hrvatsku genetiku. Lužički Srbi nemaju srpsku. Jednostavno je, da. Gde su ti bjelohrvati?
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 19:55 |
|
|
Grobar je napisao/la: Ceha je napisao/la: Bjelohrvati imaju hrvatsku genetiku. Lužički Srbi nemaju srpsku.
Jednostavno je, da. Gde su ti bjelohrvati? Dio ih se popisao kada je ulazio u Ameriku, kojih 100ak tisuća, a ostali su danas Malopoljaci. Pa si bio kad u Krakowu? Gomila šahovnica gore. Imaš i neku sličnu priču s Moravskom.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 19:57 |
|
|
Ahahaha.. A dobro, znači Malopoljaci su Lužički Hrvati.. Poljak Hrvat A dobro, imaju slovo A na istom mestu.. To mi je trebalo, sad mi je jasan izvor tvog neznanja.. :)
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 19:59 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Grobar je napisao/la: I ja kažem! Samo nek' ih stežu..
Što ih više stežu, oni više dolaze nama.. :) Da, sad kad im je frka glume da nam se prišljamče... da ih opet vadimo iz govana... a čim osete slabost sledi nam opet - nož u leđa od te "braće"! Neka, Fala... Koje ste vi naivčine!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 20:02 |
|
|
A šta je tvoje rešenje? Da budu Bugari?
To je možda bolji rezultat za nas, od Mini-Šengena sa njima?
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 20:03 |
|
|
Kaj se smiješ, kako vas zovu Lužičani? Morafcima? Bijeli Hrvati su imali državu tamo, danas su dio poljske, češke i ukrajinske nacije. Lužičani su nijemci. Ali Hrvati i Bjelohrvati dijele iste pretke, a Srbi i Lužicani ne.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 20:05 |
|
|
Lužičani sebe zovu ukratko Srbima, a nas zovu Južnim Srbima.. Ma koji bjelohrvati kad ih nema? Kome si ti to uzumao dlake sa kose i merio genetiku? Poljacima?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 20:14 |
|
|
Grobar je napisao/la: Lužičani sebe zovu ukratko Srbima, a nas zovu Južnim Srbima.. Ma koji bjelohrvati kad ih nema? Kome si ti to uzumao dlake sa kose i merio genetiku? Poljacima? Pa može se vrlo grubo reći da su Hrvati jedno poljsko pleme, tj. južni dio današnje poljske. Čak je i zastava jednaka crvena i bijela traka, ova plava treća traka na hrvatskoj zastavi je dodana kasnije.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 20:15 |
|
|
Pa to onda znači da su Hrvati ustvari Poljaci. A ne obrnuto. To već prihvaćam..
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 20:16 |
|
|
Grobar je napisao/la: A šta je tvoje rešenje? Da budu Bugari?
To je možda bolji rezultat za nas, od Mini-Šengena sa njima? Da, bolji je rezultat. Ako mi već neko koristi moje Hramove, onda taj neko makar neka bude Nešto. Bugari su u poređenju sa "Severnomakedoncima" svemirski brod: neosporan Narod, nekadašnja Imperija, Faktor, respektabilan protivnik, neko koga hteo ne hteo-moraš da poštuješ, Činilac. Da ne pominjem da tog Milutina u čijim hramovima Hramovima šenluče nekakvi "Severnomakedonci" izuzetno poštuju jer je sahranjen kod njih. Najgori su ovi narodi-hibridi, fiktivne nacije koje - kad bi ih stavio na detektor laži - ni same ne bi znale ni bile sigurne šta su i ko su. Ali, tako nam i treba. Kad sam sebe ne poštuješ - zšto te ne bi zapišavala i paščad na ulici?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 20:17 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa to onda znači da su Hrvati ustvari Poljaci. A ne obrnuto. To već prihvaćam.. Ovisi kako gledaš, imamo zajedničke pretke, tko je od koga nastao nema smisla na taj način govoriti jer su nam prađedovi odavno mrtvi, a mi smo danas eventualno rođaci.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 20:18 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Da, bolji je rezultat. Ako mi već neko koristi moje Hramove, onda taj neko makar neka bude Nešto. Bugari su u poređenju sa "Severnomakedoncima" svemirski brod: neosporan Narod, nekadašnja Imperija, Faktor, respektabilan protivnik, neko koga hteo ne hteo-moraš da poštuješ, Činilac.
Da ne pominjem da tog Milutina u čijim hramovima Hramovima šenluče nekakvi "Severnomakedonci" izuzetno poštuju jer je sahranjen kod njih.
Najgori su ovi narodi-hibridi, fiktivne nacije koje - kad bi ih stavio na detektor laži - ni same ne bi znale ni bile sigurne šta su i ko su.
Ali, tako nam i treba. Kad sam sebe ne poštuješ - zšto te ne bi zapišavala i paščad na ulici? Pa šta bi ti hteo da mi radimo sa Makedoncima? Ja baš evo ne mogu da razumem? Da ih napadnemo vojno? Šta konkretno?
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 20:22 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa šta bi ti hteo da mi radimo sa Makedoncima? Ja baš evo ne mogu da razumem?
Da ih napadnemo vojno? Šta konkretno? Sve sam ti nabrojao šta rade i kako se ogrešuju o nas - i to potpuno nekažnjeno. Recimo, za početak - to sve da stane. Jel' puno za tražiti?
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 20:23 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Grobar je napisao/la: Pa to onda znači da su Hrvati ustvari Poljaci. A ne obrnuto. To već prihvaćam.. Ovisi kako gledaš, imamo zajedničke pretke, tko je od koga nastao nema smisla na taj način govoriti jer su nam prađedovi odavno mrtvi, a mi smo danas eventualno rođaci. Ma Kvačice to je meni jasno. Npr: Dva brata rodjena! Jedan trenira basket a drugi rvanje. Prvi visok 2.15cm plave oči, plava kosa, a drugi "visok" pola metra crn kao djavo... Evolucija i migracije menjaju narode. Nego me Ceha iznervirao što nam pušta grane u dvorište, pa smo došli do Poljaka u raspravi.. Ajmo nazad. Makedonija, Da naša je..
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 20:25 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Grobar je napisao/la: Pa šta bi ti hteo da mi radimo sa Makedoncima? Ja baš evo ne mogu da razumem?
Da ih napadnemo vojno? Šta konkretno? Sve sam ti nabrojao šta rade i kako se ogrešuju o nas - i to potpuno nekažnjeno. Recimo, za početak - to sve da stane. Jel' puno za tražiti? I oni ne žele. I šta onda?
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 20:34 |
|
|
Grobar je napisao/la: I oni ne žele. I šta onda? Onda... slede posledica pišanja u lice većem i jačem od sebe. Aktivirati sve alate koji nam stoje na rasolaganju - diplomatija, trgovina, snakcije, pritisci. Pri tome biti emocionalno neinvolviran i hladnokrvan: "Jeste li uradili ove stvari? Jeste. Greške se plaćaju u životu, zar ne? Naučićete lekciju pa drugi put nećete ponavljati. U tome se Život i sastoji." Tako to radi Ozbiljan narod. Ili možda misliš da bi mi mogli da uletimo u tuđe bogomolje i proglasimo ih našim bez posledica? Hapsimo i mrdvarimo tuđe sveštenike? Prisiljavamo sruge narode da menjaju prezimena? Itd... To niko ne bi dozvolio ili makar bi odreagovao na neki način. Ikakav. Jedino mi se smešimo dok nam severnomakedonska pišaća curi niz lice...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 20:38 |
|
|
Ne. Ja mislim da treba da sklonimo granice izmedju njih i nas, i da stvorimo Mini-Šengen(gde smo ekonomski dominantni), što i radimo ustvari. A za asimilaciju sam se sprdao, naravno. Nema potrebe za tim. Oni su Srbi i bez toga.. Sve što treba je da obrišemo granice medju nama.. A Bugari nek' im pokazuju pasoše na granici kad su glupi..
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 20:45 |
|
|
Grobar je napisao/la: Sve što treba je da obrišemo granice medju nama.. Ako nešto treba da obrišemo onda je to - njihovu pišaću sa svog lica i postavimo se kao Ozbiljni ljudi. Tada bi nas poštovali umesto što nas vide kao usefull idiots. Ponovo sa njima u državu? Neki izgleda moraju da ponavljaju razred i jedne te iste greške više od 3 puta ne bi li skopčali...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 20:52 |
|
|
Nije to ista država. Samo bescarinska ekonomska unija, kao npr. Nemačka i Hrvatska.
S tim, što smo u ovom slučaju mi Nemačka, a Makedonci su Hrvatska.. :)
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 23:06 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Grobar je napisao/la: Ceha je napisao/la: Taj cijeli dio o seobi nema nikakvih tragova, već je vjerojatno samo prepisao hrvatsku priču.
Genetski si niste ni slični, drugi su vam očevi bili.
Car Konstantin prepisivač.. :) E sad, da li je on prepisao našu od vaše priče ili je prepisao vašu od naše priče, to nikada nećemo saznati. :) Ali ako postoje Lužički Srbi, a Lužički Hrvati ne, onda je sve jasno... Izmisliće Ceha i Lužničke Hrvate i će turi u Cehopediju, pardon Wiki koju uređuje, orezuje, okopava i navodnjava i prska sa vatikanski pesticidi.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 23:22 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Jako odgovorno od njihovih političara. Gledaju kako granatiramo uzduž i popreko, mi ih lepo zamolimo da nam predaju svo oružje, a mi im zauzvrat nećemo praviti apsolutno nikakve probleme da postanu nezavisni. Odabrali su pravu odluku. Druga stvar je što se ta odluka tebi ne sviđa jer nije bila u vašem interesu. Ali Makedoncima nije bio bitan vaš interes, bio im je bitan njihov interes. Dakle vi ste im lijepo rekli dajte oruže ili... svatko razuman na to pokaže zube. Normalno da ih svi šutaju kad se ponašaju tako. Tko im je tada mogao garantirati da se vi ne bi okrenuli protiv njih. Uostalom što su vam sve poslali?
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 23:24 |
|
|
KiM-e kvo če kažeš za Makedonci? Kvo da pravimo s nji?
Asimilacija, kolonijalizacija ili bugarizacija?
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 23:25 |
|
|
weasel je napisao/la: Dakle vi ste im lijepo rekli dajte oruže ili... svatko razuman na to pokaže zube.
Normalno da ih svi šutaju kad se ponašaju tako. Tko im je tada mogao garantirati da se vi ne bi okrenuli protiv njih.
Uostalom što su vam sve poslali? Ništa nam oni ništa poslali, samo su pustili JNA da se mirno povuče. Nisu pravili zasede i opkoljavali kasarne.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 01 stu 2020, 23:33 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Zašto ne? Zbog dobrih odnosa i povjerenja. Zato što je to bila naša država i naša vojska. Zbog takvog vašeg zadrtog i kompletno pogrešnog stava smo vam i razjebali državu. Nije JNA bila samo vaša kao ni SFRJ. Vi ste ti koji su nekegalno oteli institucije i oružanu silu. Tvoja izjava kako je JNA i SFRJ vaše srpsko, je točna kao kad sad bošnje kažu da je BiH i OS BiH samo njihove.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|