Naslov: Hoće li Demokrati započeti novi rat? Tko će zapravo voditi Ameriku?
Postano: 04 stu 2020, 18:37
S obzirom da nam dolazi stari Joe u bijelu kuću, a vidljivo je da se jedva drži na kračim govorima jasno je da će SAD imati slabog predsjednika iz sjene. Službe, deep state i korporativni war maschine već odabire žrtve potencijalnih invazija..
Napišite za koga mislite da je na listi za odstrel...
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Azerbajđan Kad ćeš naučit hrvatski jezik?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Naslov: Re: Hoće li Demokrati započeti novi rat? Tko će zapravo voditi Ameriku?
Postano: 05 stu 2020, 14:28
Da, trebao bi Azerbejđan
Ma, dž i đ treba objediniti, u svim tuđicama đ, tko da bi itko skužio. Gdje je jednačenje po zvučnosti, onda č. Jednačba, svjedočba, učbenik... Sretniji Srbi, muslimani nesretniji.
Naslov: Re: Hoće li Demokrati započeti novi rat? Tko će zapravo voditi Ameriku?
Postano: 05 stu 2020, 17:10
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6482 Lokacija: Izvan sebe
Mislim da ce zapoceti neki rat, ali ni jedna mi od ovih cilj drzava ne izgleda dovoljno dobar ili vjerovatan cilj. Stavio sam turska, samo zato sto je to moja zelja, ali su sanse kod 0,001%.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
Ne baš. Od sankcija je puno ljudi umrlo u Venezueli i pretpostavljam Iranu isto. Iran je pred stečajem. To što se njemu gadila krv ne znači da nije masovno ubijao.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.