Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61124 Lokacija: DAZP HQ
zanimljivost je da postoji ideja da zemlje C4 (BG, RS, GR i RO) bidaju za svjetsko prvenstvo 2030. godine, a nijedna se nije plasirala na Euro.
još jedna zanimljivost, kad bismo na tradiciju druge Jugoslavije na svjetskim prvenstvima nadodali hrvatske nastupe onda ovako izgleda tablica svih vremena u broju bodova.
1. Brazil 237 2. Njemačka 221 3. Italija 156 4. Argentina 144 5. Francuska 115 6. Engleska 108 7. Španjolska 105 8. Nizozemska 93 9. Urugvaj 84 10. Hrvatska 80 (SFRJ 43)
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2424 Lokacija: Negdi na granici svitova
Gledam sinoć Srbija : Škotska, em su Srbi bar dvi lige ispod nas, em imaš osjećaj da ih zaboli k**** za reprezentaciju, ali kad gledaš Hrvatsku svi se bore kao jedan.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
kao oni Dinamovi trofeji Nike cupa do 13 godina i slično.
jedino što tu vrijedi je Kup prvaka, davne 1991. godine.
i opet nema nikakve veze s Eurom, ispadanjem Srbije i Hrvatskom moćnom reprezentacijom.
I kup svijeta, pobjeđeni "Kolo Kolo", Kolumbija....
CZ je bila PRVAK EVROPE I SVIJETA.... tkoga smeta neka pati.
Sam znam da oni momci sami sebi baciše prokletstvo, što odoše sa slušanja himne Bože pravde.
Rastrojenii konsternirani 2 desetljeća.
Dvije stvari. Trofej CZ nema nikakve veze sa reprezentativnim nogometom u kojem je Srbija debelo ispod prosjeka. Taj trofej 91 je takodjer jugoslavenski u punom smislu rijeci a ne srpski. Pogledaj samo sastav pobogu... Hrvati, Rumunji, Crnogorci, Makednoci, Bosnjaci i pokoji Srbin tu i tamo LOL
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
Uspjeh Zvezde je bio zadnji trzaj Brozove Jugoslavije, ekipa sastavljena od svih nacionalnosti.
Uspjeh Jugoplastike(3 puta zaredom prvaci Europe-najveći klub 20 stoljeća) je bio uspjeh etnički čistih Hrvata od stoljeća 7 tj Rađe , Kukoča i Srba koji su također imali ogroman doprinos navijajući za njih bacajući ručnike.
Snimili ste Montevideo nakon šta ste spušili u polufinalu 6:1 i zbog gol razlike završili četvrti na prvenstvu na koje je mogao ići svatko jer je Urugvaj svima plaćao troškove. Stvorili ste mitomaniju od toga kako bi se izjednačili s broncom i znam da to boli jer je srebro sa SP-a veće od svih vaših uspjeha idućih 100 godina. Svi ostali sportovi su samo tješenje
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
Mnogo smo napredovali, jako sam zadovoljan.
Po onakvom terenu (igrači padali kao pijani), bez publike, sa igračima koji su bežali iz Italije pod pretnjom klubova, sa onolikim Pritiskom na igrače, protiv stamenih Škota (koje ako i dobijete PRVI PUT sad na Evropskom-dobićete JEDVA)... što se mene tiče, kako je bilo - ovo je odlično!
Čak smo od Škota bili bolji u svakom elementu igre:
... što je neverovatno. To sam viđao da nam uspeva protiv nekakvih San Marina, Lihtenštajna itd, ali protiv solidnih timova baš i ne.
Niko se nije nadao da će nas tako malo deliti od Evropskog - uđite na komentare na portalima kad smo izvukli Norvešku: licitiralo se da li će biti oboren rekord od 6 komada u našoj mreži... zato ja nisam ni gledao utakmicu - tek kad mi javio drugar "gledaš li kako gazimo Norvežane?" prebacio sam i ostao u čudu!
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61124 Lokacija: DAZP HQ
Možda je kiša bila točka preokreta, možda jer je falilo par igrača pa nije mogla istrčati ista ekipa, ali sad je nebitno.
Škoti su ekipa koju ne možeš nesimpatizirati, ne zbog talenta i taktike, to sigurno ne, ali možeš jer su zadnji predstavnici nogometa kakav je nekad bio. Srčano, hrabro, bez tetovaža, frizura, žutih i rozih kopački, samo muški.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Očekujem masovno pozitivne testove na kinesku gripu... ne znam jel to dobro il loše u svakom slučaju dobro da na EURU nećemo imat straha od "kineza"
Dalić se izgubio skroz sa ovim experimentima, vjerovatno je siguran zbog pandemije... reko sam vam ja odma poslje Rusije smjenit Dalića, mislili ste da sam lud, sad se vjerovatno slažete sa mnom...
Da ne igra jedan Oršić (barem ko zamjena Perišiću) najbolji igrač Dinama zadnjih godina, a igraju oni što ne igraju u klubovima... Bočkaj nula bodova, a Brekalo krpa to desno krilo ne baš uspješno (jer igra livo cjelu karijeru)
Sljedeće godine kvale za SP, a Moro još nema ni nastupa za Vatrene, a on je po meni trebo bit glavni igrač SP2022
Inače liga nacija je napravljena za UEFA-CASH i da velike nacije razigraju cijeli roster, nama to ne paše, jer samo iscjedimo igrače, a mogli smo istu lovu (sad i veću ko viceprvaci) dobit igrajući po Japanu, Australiji, USA, Kanada i kod šeika i naša diaspora bi vidila užvo naše igrače (ionako nemamo stadion u RH) Ja osobno bi čak koristio ove prijateljske termine za odmaranje naših vedeta tek toliko da odigraju pola sata da možemo uzet lovu po ugovoru s TV-kućama.
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
dudu je napisao/la:
Možda je kiša bila točka preokreta, možda jer je falilo par igrača pa nije mogla istrčati ista ekipa, ali sad je nebitno.
Škoti su ekipa koju ne možeš nesimpatizirati, ne zbog talenta i taktike, to sigurno ne, ali možeš jer su zadnji predstavnici nogometa kakav je nekad bio. Srčano, hrabro, bez tetovaža, frizura, žutih i rozih kopački, samo muški.
Ja Škote simpatišem i kao narod (oni su britanski Crnogorci! ) i kao ekipu...
Naravno, sve je sada nebitno kad smo izgubili ali moja Poenta je da smo mi već "premašili kvotu" razmontiravši Norvežane.
Pred meč sa tim Vikinzima kod nas je vladao strah da će Halland - pošto utovara par komada po meču i u Bundes ligi i u Ligi Šampiona - nama uvaliti minimum jedan het-trik. A možda i 2.
Mi smo već navikli da nam reprezentacija jedva prelazi centar, ima 2 šuta na gol max, bude podređena u svim elementima igre, ispada lagano od autsajdera... tako da ispasti od solidne Škotske, biti nadmoćan u svim elementima igre, razbiti čvrstu Norvešku na njenom terenu, zaustaviti Hallanda, ispasti na penale i to na onaj poslednji šut (ja sam bio ubeđen da ćemo bar 2 penala promašiti ceo okvir s obzirom kakvi su ovi naši i kakav je teren a oni uboli 5/5 u okvir i 4/5 ubacili)... ovo da su nam ponudili pred početak takmičenje prihvatili bismo oberučke!
S obzirom na razne blamaže i poniženja, ovo je pravo muško ispadanje - što je korak napred za nas. Sad na ovo nadgraditi i biće sve bolje.
Ja samo oduvek tražio od njih samo želju, zalaganje, trud, pokušavanje da se pobedi, smislenu igru, napadački fudbal... sve su ispunili, tako da im nemam šta zameriti. Ne možete projektovati vaše shvatanje na nas - vi ste navikli da se plasirate, mi na blamaže.
Kako izgubiste, padoh na vas, bio sam ubeđen da ćete izvući X ...
Vrijeme je za dalica da se ispali, da ga ne bi narod razbucao kao sto zasluzuje, zadnjih 10tak utakmica redovno pogadjam oba daju gol na utakmici hrvatske a juce sam igrao svedska daje 2+ golova, 2.6kvota, hvala dalicu ali vrijeme ti je
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41390 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Ma iz poštovanja ga pustiti da odradi još Euro, ako ne prođemo skupinu vrijeme je za promjenu. Obrana rasulo, ne znam kad smo završili utakmicu nedirnute mreže.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.