|
|
Stranica: 11/12.
|
[ 288 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 13 stu 2020, 15:09 |
|
|
K:M je napisao/la: Hr jedino što fercera i vrijedi su ŽENE, MORE, REPKA. Malo li je, zar ti išta osim toga treba u životu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 13 stu 2020, 15:15 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
dudu je napisao/la: miki maus trofeji za koje zna samo uža rodbina.
kao oni Dinamovi trofeji Nike cupa do 13 godina i slično.
jedino što tu vrijedi je Kup prvaka, davne 1991. godine.
i opet nema nikakve veze s Eurom, ispadanjem Srbije i Hrvatskom moćnom reprezentacijom. I kup svijeta, pobjeđeni "Kolo Kolo", Kolumbija.... CZ je bila PRVAK EVROPE I SVIJETA.... tkoga smeta neka pati. Sam znam da oni momci sami sebi baciše prokletstvo, što odoše sa slušanja himne Bože pravde. Rastrojenii konsternirani 2 desetljeća.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Grunf
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 13 stu 2020, 15:15 |
|
|
Za koga će navijati Srbi u tekmi Eura između Škotske i Hrvatske?
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 13 stu 2020, 15:18 |
|
|
Zna se, braćo Škoti ne davajte se. Pušćam opkladu,
Šon Koneri mi je draži od šahare.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 13 stu 2020, 15:19 |
|
|
K:M je napisao/la: dudu je napisao/la: miki maus trofeji za koje zna samo uža rodbina.
i opet nema nikakve veze s Eurom, ispadanjem Srbije i Hrvatskom moćnom reprezentacijom. I kup svijeta, pobjeđeni "Kolo Kolo", Kolumbija.... CZ je bila PRVAK EVROPE I SVIJETA.... tkoga smeta neka pati. Sam znam da oni momci sami sebi baciše prokletstvo, što odoše sa slušanja himne Bože pravde. Rastrojenii konsternirani 2 desetljeća. Da, nekada davno u prošlom stoljeću Srbija je igrala nogomet. Najstariji ljudi tog kraja se još uvijek sjećaju.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 13 stu 2020, 15:24 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: K:M je napisao/la: Hr jedino što fercera i vrijedi su ŽENE, MORE, REPKA. Malo li je, zar ti išta osim toga treba u životu. Treba imati i kičmu, ispravan povjesni stav, karizmu, čojstvo, junaštvo, mitove, epove, legande,... METAFIZIKA. ne samo materijalne kune, a duša prazna i otuđeni strani zapadnjački duh.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 13 stu 2020, 15:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59993 Lokacija: DAZP HQ
|
K:M je napisao/la: dudu je napisao/la: miki maus trofeji za koje zna samo uža rodbina.
i opet nema nikakve veze s Eurom, ispadanjem Srbije i Hrvatskom moćnom reprezentacijom. I kup svijeta, pobjeđeni "Kolo Kolo", Kolumbija.... CZ je bila PRVAK EVROPE I SVIJETA.... tkoga smeta neka pati. Sam znam da oni momci sami sebi baciše prokletstvo, što odoše sa slušanja himne Bože pravde. Rastrojenii konsternirani 2 desetljeća. vi ste svoj svekoliki vrhunac imali 1991. godine. nerijetko kad sam u full mode dominaciji (mislim na privatni i poslovni život) kažem: osjećam se kao Srbin 1991. godine.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 13 stu 2020, 15:27 |
|
|
K:M je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Malo li je, zar ti išta osim toga treba u životu. Treba imati i kičmu, ispravan povjesni stav, karizmu, čojstvo, junaštvo, mitove, epove, legande,... METAFIZIKA. ne samo materijalne kune, a duša prazna i otuđeni stranku zapadnjački duh. Možda bolje to nekome pokušaj prodati tko vas ne poznaje.
1073 of 2558 - 41.95%
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 13 stu 2020, 15:28 |
|
|
dudu je napisao/la: K:M je napisao/la: I kup svijeta, pobjeđeni "Kolo Kolo", Kolumbija....
CZ je bila PRVAK EVROPE I SVIJETA.... tkoga smeta neka pati.
Sam znam da oni momci sami sebi baciše prokletstvo, što odoše sa slušanja himne Bože pravde.
Rastrojenii konsternirani 2 desetljeća. vi ste svoj svekoliki vrhunac imali 1991. godine. nerijetko kad sam u full mode dominaciji (mislim na privatni i poslovni život) kažem: osjećam se kao Srbin 1991. godine. To nešto kao Ivica Kostelić kad kaže da je "spreman kao njemački vojnik 22. lipnja 1941. godine".
1073 of 2558 - 41.95%
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 13 stu 2020, 15:50 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: dudu je napisao/la: vi ste svoj svekoliki vrhunac imali 1991. godine. nerijetko kad sam u full mode dominaciji (mislim na privatni i poslovni život) kažem: osjećam se kao Srbin 1991. godine. To nešto kao Ivica Kostelić kad kaže da je "spreman kao njemački vojnik 22. lipnja 1941. godine". da, na rubu političke korektnosti, ali svima bude jasno.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 13 stu 2020, 15:59 |
|
|
dudu je napisao/la: K:M je napisao/la: I kup svijeta, pobjeđeni "Kolo Kolo", Kolumbija....
Sam znam da oni momci sami sebi baciše prokletstvo, što odoše sa slušanja himne Bože pravde.
Rastrojenii konsternirani 2 desetljeća. vi ste svoj svekoliki vrhunac imali 1991. godine. nerijetko kad sam u full mode dominaciji (mislim na privatni i poslovni život) kažem: osjećam se kao Srbin 1991. godine. Ti i jesi SRBIN... ako vidiš dokle su Nemanjići držali. Ne trebaš misliti... Kralj Vukašin je iz zaseoka Mrnjava kod tebe. Car Dule ga uzeo u gardu kad je bio tam u lovu. Vjera je nešto drugo, i nije bitna bila. Grunf Purger nisu....
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 13 stu 2020, 16:23 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 13 stu 2020, 16:32 |
|
|
zanimljivost je da postoji ideja da zemlje C4 (BG, RS, GR i RO) bidaju za svjetsko prvenstvo 2030. godine, a nijedna se nije plasirala na Euro. još jedna zanimljivost, kad bismo na tradiciju druge Jugoslavije na svjetskim prvenstvima nadodali hrvatske nastupe onda ovako izgleda tablica svih vremena u broju bodova. 1. Brazil 237 2. Njemačka 221 3. Italija 156 4. Argentina 144 5. Francuska 115 6. Engleska 108 7. Španjolska 105 8. Nizozemska 93 9. Urugvaj 84 10. Hrvatska 80 (SFRJ 43)
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 13 stu 2020, 18:26 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2407 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Gledam sinoć Srbija : Škotska, em su Srbi bar dvi lige ispod nas, em imaš osjećaj da ih zaboli k**** za reprezentaciju, ali kad gledaš Hrvatsku svi se bore kao jedan.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 13 stu 2020, 20:48 |
|
|
i opet nema nikakve veze s Eurom, ispadanjem Srbije i Hrvatskom moćnom reprezentacijom. I kup svijeta, pobjeđeni "Kolo Kolo", Kolumbija.... CZ je bila PRVAK EVROPE I SVIJETA.... tkoga smeta neka pati. Sam znam da oni momci sami sebi baciše prokletstvo, što odoše sa slušanja himne Bože pravde. Rastrojenii konsternirani 2 desetljeća. Dvije stvari. Trofej CZ nema nikakve veze sa reprezentativnim nogometom u kojem je Srbija debelo ispod prosjeka. Taj trofej 91 je takodjer jugoslavenski u punom smislu rijeci a ne srpski. Pogledaj samo sastav pobogu... Hrvati, Rumunji, Crnogorci, Makednoci, Bosnjaci i pokoji Srbin tu i tamo LOL
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Anti-Zlobnjak
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 13 stu 2020, 20:54 |
|
|
Bolje ispasti u kvalifikacijama nego da ih Hrvatska na prvenstvu razbije ko beba zvečku.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 13 stu 2020, 21:06 |
|
|
Uspjeh Zvezde je bio zadnji trzaj Brozove Jugoslavije, ekipa sastavljena od svih nacionalnosti.
Uspjeh Jugoplastike(3 puta zaredom prvaci Europe-najveći klub 20 stoljeća) je bio uspjeh etnički čistih Hrvata od stoljeća 7 tj Rađe , Kukoča i Srba koji su također imali ogroman doprinos navijajući za njih bacajući ručnike.
Snimili ste Montevideo nakon šta ste spušili u polufinalu 6:1 i zbog gol razlike završili četvrti na prvenstvu na koje je mogao ići svatko jer je Urugvaj svima plaćao troškove. Stvorili ste mitomaniju od toga kako bi se izjednačili s broncom i znam da to boli jer je srebro sa SP-a veće od svih vaših uspjeha idućih 100 godina. Svi ostali sportovi su samo tješenje
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 13 stu 2020, 23:11 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7422 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
dudu je napisao/la:
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 13 stu 2020, 23:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: K:M je napisao/la: I kup svijeta, pobjeđeni "Kolo Kolo", Kolumbija....
Rastrojenii konsternirani 2 desetljeća. Da, nekada davno u prošlom stoljeću Srbija je igrala nogomet. Najstariji ljudi tog kraja se još uvijek sjećaju. Vidi meni ni iz džepa, ni u džep. Oni igraju, za sebe, da se bolje prodaju. Stoji da su to najgluplji i najneobrazovaniji sportaši. Seljačići u najjeftinijem sportu. Čuva stoku, krpenjača i 2 kamena, od resursa i troškova. NAJNIŽI SLOJEVI IMAJU TE NAGONE ZA to. Tenis je za ARISTOKRACIJU. Najjskuplji za GLOBALNU ELITU. Košarka i vaterpolo zs intelektualnu elitu. Rukomet za kabadahije i problematične. Franjevci Partizan je primap sve i svašta, klub bratstva i jedinstva. Murdže, Šipke, Hrv, Slo. CZ pod udbom i pandurima je samo ortodox ekipa i musliji koji su se Srbima izjašnjavali. Srbi, Cg, Mk. Bjelodedić je Srbin iz Temišvara pobego kad je bila revolucija 89. Srbi kao NAJVEĆI BALK NAROD SU SVUDA OKOLO. Prosinečki je JEDINI, i jedva je došao, uz otpore, ali je ok.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 14 stu 2020, 19:55 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Mnogo smo napredovali, jako sam zadovoljan. Po onakvom terenu (igrači padali kao pijani), bez publike, sa igračima koji su bežali iz Italije pod pretnjom klubova, sa onolikim Pritiskom na igrače, protiv stamenih Škota (koje ako i dobijete PRVI PUT sad na Evropskom-dobićete JEDVA)... što se mene tiče, kako je bilo - ovo je odlično! Čak smo od Škota bili bolji u svakom elementu igre: ... što je neverovatno. To sam viđao da nam uspeva protiv nekakvih San Marina, Lihtenštajna itd, ali protiv solidnih timova baš i ne. Niko se nije nadao da će nas tako malo deliti od Evropskog - uđite na komentare na portalima kad smo izvukli Norvešku: licitiralo se da li će biti oboren rekord od 6 komada u našoj mreži... zato ja nisam ni gledao utakmicu - tek kad mi javio drugar "gledaš li kako gazimo Norvežane?" prebacio sam i ostao u čudu! Igrao sam X na vaš meč sa Švedima večeras...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 14 stu 2020, 21:53 |
|
|
Možda je kiša bila točka preokreta, možda jer je falilo par igrača pa nije mogla istrčati ista ekipa, ali sad je nebitno.
Škoti su ekipa koju ne možeš nesimpatizirati, ne zbog talenta i taktike, to sigurno ne, ali možeš jer su zadnji predstavnici nogometa kakav je nekad bio. Srčano, hrabro, bez tetovaža, frizura, žutih i rozih kopački, samo muški.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 15 stu 2020, 00:30 |
|
|
Očekujem masovno pozitivne testove na kinesku gripu... ne znam jel to dobro il loše u svakom slučaju dobro da na EURU nećemo imat straha od "kineza"
Dalić se izgubio skroz sa ovim experimentima, vjerovatno je siguran zbog pandemije... reko sam vam ja odma poslje Rusije smjenit Dalića, mislili ste da sam lud, sad se vjerovatno slažete sa mnom...
Da ne igra jedan Oršić (barem ko zamjena Perišiću) najbolji igrač Dinama zadnjih godina, a igraju oni što ne igraju u klubovima... Bočkaj nula bodova, a Brekalo krpa to desno krilo ne baš uspješno (jer igra livo cjelu karijeru)
Sljedeće godine kvale za SP, a Moro još nema ni nastupa za Vatrene, a on je po meni trebo bit glavni igrač SP2022
Inače liga nacija je napravljena za UEFA-CASH i da velike nacije razigraju cijeli roster, nama to ne paše, jer samo iscjedimo igrače, a mogli smo istu lovu (sad i veću ko viceprvaci) dobit igrajući po Japanu, Australiji, USA, Kanada i kod šeika i naša diaspora bi vidila užvo naše igrače (ionako nemamo stadion u RH) Ja osobno bi čak koristio ove prijateljske termine za odmaranje naših vedeta tek toliko da odigraju pola sata da možemo uzet lovu po ugovoru s TV-kućama.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 15 stu 2020, 00:57 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
dudu je napisao/la: Možda je kiša bila točka preokreta, možda jer je falilo par igrača pa nije mogla istrčati ista ekipa, ali sad je nebitno.
Škoti su ekipa koju ne možeš nesimpatizirati, ne zbog talenta i taktike, to sigurno ne, ali možeš jer su zadnji predstavnici nogometa kakav je nekad bio. Srčano, hrabro, bez tetovaža, frizura, žutih i rozih kopački, samo muški. Ja Škote simpatišem i kao narod (oni su britanski Crnogorci! ) i kao ekipu... Naravno, sve je sada nebitno kad smo izgubili ali moja Poenta je da smo mi već "premašili kvotu" razmontiravši Norvežane. Pred meč sa tim Vikinzima kod nas je vladao strah da će Halland - pošto utovara par komada po meču i u Bundes ligi i u Ligi Šampiona - nama uvaliti minimum jedan het-trik. A možda i 2. Mi smo već navikli da nam reprezentacija jedva prelazi centar, ima 2 šuta na gol max, bude podređena u svim elementima igre, ispada lagano od autsajdera... tako da ispasti od solidne Škotske, biti nadmoćan u svim elementima igre, razbiti čvrstu Norvešku na njenom terenu, zaustaviti Hallanda, ispasti na penale i to na onaj poslednji šut (ja sam bio ubeđen da ćemo bar 2 penala promašiti ceo okvir s obzirom kakvi su ovi naši i kakav je teren a oni uboli 5/5 u okvir i 4/5 ubacili)... ovo da su nam ponudili pred početak takmičenje prihvatili bismo oberučke! S obzirom na razne blamaže i poniženja, ovo je pravo muško ispadanje - što je korak napred za nas. Sad na ovo nadgraditi i biće sve bolje. Ja samo oduvek tražio od njih samo želju, zalaganje, trud, pokušavanje da se pobedi, smislenu igru, napadački fudbal... sve su ispunili, tako da im nemam šta zameriti. Ne možete projektovati vaše shvatanje na nas - vi ste navikli da se plasirate, mi na blamaže. Kako izgubiste, padoh na vas, bio sam ubeđen da ćete izvući X ...
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 15 stu 2020, 14:02 |
|
|
Vrijeme je za dalica da se ispali, da ga ne bi narod razbucao kao sto zasluzuje, zadnjih 10tak utakmica redovno pogadjam oba daju gol na utakmici hrvatske a juce sam igrao svedska daje 2+ golova, 2.6kvota, hvala dalicu ali vrijeme ti je
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: EURO 2020. Postano: 15 stu 2020, 14:24 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39455 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ma iz poštovanja ga pustiti da odradi još Euro, ako ne prođemo skupinu vrijeme je za promjenu. Obrana rasulo, ne znam kad smo završili utakmicu nedirnute mreže.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|