HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 30 sij 2025, 23:02.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 109 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Dodik : Izetbegović i Čović dogovorili treći entitet !
PostPostano: 22 stu 2020, 23:35 

Marko80 je napisao/la:
Ne zelimo vise 3. entitet. Zelimo u buducnosti zavladati cijelom FBIH. :D

Primjećujem da je echo chamber na ovom forumu potpuno preuzeo muslimanski sklop razmišljanja, pol forumaša fantazira o tome da mi preuzmemo ulogu koji muslimani trenutno igraju i da provedemo narednih 50 godina u balkanskoj kaljuži nadjebavanja. Što će Hrvatskoj zagađena kotlina Sarajeva, Tuzle i Zenice, zašto bi hranili muslimansku sirotinju, zašto bi itko htio zaglaviti s njima u istoj državi i jedan dan duže nego što je potrebno? Ne treba nam nikakvo zavladavanje cijelom FBIH nego naš entitet koji stavlja jasne administrativno-državne granice na teren i osigurava mirni razlaz BiH po Čehoslovačkom scenariju, s pripajanjem hrvatskog entiteta nazad matici Hrvatskoj nakon što su je povijesne okolnosti Otomanske okupacije odvojile na 500injak godina.

Ne treba nam nikakva FBIH, Bosna i Hercegovina je greška povijesti i međunarodni protektorat koji se mora raspasti, Hrvatima je jedina domovina Hrvatska.

tucepi je napisao/la:
Rat nije trenutno rješenje, rješenje je da Hrvatska ciljano upumpava novac od pola milijarde do milijardu eura godišnje u porodiljne naknade Hrvata, a zadržati status quo, tj. Dom Naroda.
Bośnjaci su očajni, a taj očaj i agoniju treba produbljavati još barem 4 godine. Poslije stvari sjedaju na mjesto... Za par godina u EU će se promjeniti trendovi, nacionalne anti islamske stranke će dobiti na značaju. Za tih 4 godine nek ih iscuri barem 20000 via Deutchland, Saint Louis.. Naravno postavit se prema FBiH maksimalistički.

Status quo može trajati još 200 godina, kome to treba? U 4 godine se neće promijeniti ništa što se nije promijenilo i u zadnjih 25. Nitko ne može znati kakve će stranke biti na vlasti u EU za par godina niti itko može garantirati da će se ikada promjeniti trendovi u našu korist. Hrvatima ne treba nikakvo saburanje nego treći entitet, i to dovoljno rano da ga mi svi ovdje doživimo tijekom naših života.

Trebamo treći entitet prije nego poslije. Sve što je potrebno su muda, povijesne okolnosti su SADA i u OVOM TRENUTKU povoljne za novo oživljavanje Hrvatske samouprave, a kakve će biti za par godina ili čak mjeseci, to nitko ne može znati jer se uvijek može dogoditi neki black swan event. Zakon povijesti uči da oni koji ne iskoriste prilike to kasnije zažale.

Pri morju, pri plavomu morju, kak senja je z kamena grad, tam želje navek mi letiju, tam pak bi se vrnuti rad.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2020, 23:47 

Planina je napisao/la:
Lakog naoružanja itekako imaju, došlo bi do puškaranja i u roku keks bi izbio rat, uključila bi se i Turska sa ludim Erdoganom na ovaj ili onaj način itd. uglavnom bi eskaliralo i imao bi tisuće mrtvih kao i u Karabahu sad.

Kako ćeš objasniti svojima iz Kifle da šalješ tisuće momaka u potencijalnu smrt za neke Sanske Mostove i Donje Vakufe? Niti naši političari to žele, niti njihovi strani vlasnici, niti sam narod.

Rješenje je osigurati Dom Naroda i Dayton..mislim da je to već dogovoreno, kao “treći entitet”, samo to Bošnjacima to treba nekako prezentirati... i nastaviti sa dekonstrukcijom BiH. Tu se interesi EU, Amerike i Hrvatske poklapaju. BiH ostaje u luđačkoj košulji, na nedifiniran broj godina.

Ajde da pitam , koji bi interes EU i Amerike bio da imaju nekakvu stablinu muslimansku državu, to su mogli imati prije 15ak godina... Zašto BiH nije po muslimanakim željama??

Nema interesa Zapada, iako ga je možda prije bilo, sada je interesa sve manje...
Zapad Bošnjacima prodaje priče, prodavao je i prodavati će ih u budućnosti.
Sva sreća da au Bošnjački političari naivni i blesavi, samozaljubljeni u sebe.. pa im godi śta im Incko, Mesić, ambasadori pričaju na uvo. To ja zovem Sarajevo efekt..

Gledam ovaj intervju Dodik-Senad pa u jednom trenutku Senad kaže nešto u stilu... “Pogledaj ovo Sarajevo šta je silno”, Dodik se nasmije... Senad u sarajevo efektu ;);)

Mi smo tu da budemo korektiv Bošnjacima, i od toga kako stvari stoje možemo profitirati..

Vrh

PostPostano: 22 stu 2020, 23:53 

Ogledao sam emisiju. Bošnjaci su odvratan narod. Ako je ovaj novinar njihov predstavnik onda jao njima. Doslovno likuje zbog Komšića.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2020, 23:56 

guzomir je napisao/la:

Status quo može trajati još 200 godina, kome to treba? U 4 godine se neće promijeniti ništa što se nije promijenilo i u zadnjih 25. Nitko ne može znati kakve će stranke biti na vlasti u EU za par godina niti itko može garantirati da će se ikada promjeniti trendovi u našu korist. Hrvatima ne treba nikakvo saburanje nego treći entitet, i to dovoljno rano da ga mi svi ovdje doživimo tijekom naših života.

Trebamo treći entitet prije nego poslije. Sve što je potrebno su muda, povijesne okolnosti su SADA i u OVOM TRENUTKU povoljne za novo oživljavanje Hrvatske samouprave, a kakve će biti za par godina ili čak mjeseci, to nitko ne može znati jer se uvijek može dogoditi neki black swan event. Zakon povijesti uči da oni koji ne iskoriste prilike to kasnije zažale.

Za 10 godina raspad BiH, ne za 4! I to za naših života
Ja to povezujem sa geopoitikom, propašću Turske i naftne infustrije.
Treba 5 godina da se petrodolari vrate u ameriku..
Tko je prije godinu dana mogao pretpostaviti da će Tesla vrijediti ko ostatak autoindustrije zajedno..?? Od tih ekoloških gluposti imamo koristi..i da Biden započne rat...

Vrh

PostPostano: 23 stu 2020, 00:08 

Planina je napisao/la:
Lakog naoružanja itekako imaju, došlo bi do puškaranja i u roku keks bi izbio rat, uključila bi se i Turska sa ludim Erdoganom na ovaj ili onaj način itd. uglavnom bi eskaliralo i imao bi tisuće mrtvih kao i u Karabahu sad.

Kako ćeš objasniti svojima iz Kifle da šalješ tisuće momaka u potencijalnu smrt za neke Sanske Mostove i Donje Vakufe? Niti naši političari to žele, niti njihovi strani vlasnici, niti sam narod.

Lakog naoružanja su imali i Armenci pa smo vidjeli kako su prošli, toliko mrtvih koliko ti spominješ bi bilo da nastane opći rat, a oni za to nemaju ni snage ni volje, mi samo moramo osigurati svoje i čekati a na njima je onda žele li sukob. Sjeti se samo kako su 92 dočekali JNA u Sarajevu, nosili im hranu i titine slike, oni su blesavi i nesposobni za bilo kakvu ozbiljniju organizaciju.

Uostalom to je sve periferija njihove potencijalne države, kako nije bilo briga Aliju za Bihać neće ni Bakira, jedini otpor bi mogao biti SBK, a trokutistan kao osinje gnjezdo ne diramo, samo stanemo na granice i gledamo ih dalekozorom...

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 23 stu 2020, 00:18 

weasel je napisao/la:
Planina je napisao/la:

Lakog naoružanja su imali i Armenci pa smo vidjeli kako su prošli, toliko mrtvih koliko ti spominješ bi bilo da nastane opći rat, a oni za to nemaju ni snage ni volje, mi samo moramo osigurati svoje i čekati a na njima je onda žele li sukob. Sjeti se samo kako su 92 dočekali JNA u Sarajevu, nosili im hranu i titine slike, oni su blesavi i nesposobni za bilo kakvu ozbiljniju organizaciju.

Uostalom to je sve periferija njihove potencijalne države, kako nije bilo briga Aliju za Bihać neće ni Bakira, jedini otpor bi mogao biti SBK, a trokutistan kao osinje gnjezdo ne diramo, samo stanemo na granice i gledamo ih dalekozorom...

Prvo da kupite dronove i zrakoplove za bar 1.000.000.000 eura.

I bar još 4 ful gardijskih brigada.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 23 stu 2020, 00:18 

guzomir je napisao/la:
Marko80 je napisao/la:
Ne zelimo vise 3. entitet. Zelimo u buducnosti zavladati cijelom FBIH. :D

Primjećujem da je echo chamber na ovom forumu potpuno preuzeo muslimanski sklop razmišljanja, pol forumaša fantazira o tome da mi preuzmemo ulogu koji muslimani trenutno igraju i da provedemo narednih 50 godina u balkanskoj kaljuži nadjebavanja. Što će Hrvatskoj zagađena kotlina Sarajeva, Tuzle i Zenice, zašto bi hranili muslimansku sirotinju, zašto bi itko htio zaglaviti s njima u istoj državi i jedan dan duže nego što je potrebno? Ne treba nam nikakvo zavladavanje cijelom FBIH nego naš entitet koji stavlja jasne administrativno-državne granice na teren i osigurava mirni razlaz BiH po Čehoslovačkom scenariju, s pripajanjem hrvatskog entiteta nazad matici Hrvatskoj nakon što su je povijesne okolnosti Otomanske okupacije odvojile na 500injak godina.

Ne treba nam nikakva FBIH, Bosna i Hercegovina je greška povijesti i međunarodni protektorat koji se mora raspasti, Hrvatima je jedina domovina Hrvatska.

tucepi je napisao/la:
Rat nije trenutno rješenje, rješenje je da Hrvatska ciljano upumpava novac od pola milijarde do milijardu eura godišnje u porodiljne naknade Hrvata, a zadržati status quo, tj. Dom Naroda.
Bośnjaci su očajni, a taj očaj i agoniju treba produbljavati još barem 4 godine. Poslije stvari sjedaju na mjesto... Za par godina u EU će se promjeniti trendovi, nacionalne anti islamske stranke će dobiti na značaju. Za tih 4 godine nek ih iscuri barem 20000 via Deutchland, Saint Louis.. Naravno postavit se prema FBiH maksimalistički.

Potpis. Trumpov mandat je bila dobra prilika. I sad je trenutno dok traju ove zavrzlame u Americi. Prilika za samoupravu.

Vrh

PostPostano: 23 stu 2020, 00:19 

K:M je napisao/la:

Prvo da kupite dronove i zrakoplove za bar 1.000.000.000 eura.

I bar još 4 ful gardijskih brigada.

Za tu lovu bi mogli napasti i Ruse a ne šaku jada bez tri penija... :smijeh

Vrh

PostPostano: 23 stu 2020, 00:22 

Ma dajte ljudi. Velike ratne operacije iz devedesetih gdje bi sudjelovale na desetine tisuća i više ljudi i gdje bi se zauzimalo tisuće km2 nisu moguće. Nitko na ovim prostorima nema kapacitet za to. Jedino što je moguće ( a i za to je vjerojatnost jako mala) su ograničene čarke gdje bi pokoje selo i gradić palo iz jedne ruke u drugu i to je to.

Vrh

PostPostano: 23 stu 2020, 00:26 

weasel je napisao/la:

A kako su prošli Azeri? Još nisu pobrojali svoje mrtve. Jel imamo dronove? Jel imamo avione? Kakva nam je demografija u usporedbi s njima? Kakva nam je vlast? Kolika postoji mržnja u narodu? Oni dole djecu uče da su Armenci sotone. Čuj nemaju Muslimani snage ni volje za rat, eto mi je imamo.
A ove zadnje izjave su ti smijurija, smanji sa igricama, eto pustit će ti netko Bihać i USK, oće, samo što nisu.

Vrh

PostPostano: 23 stu 2020, 00:29 

Planina je napisao/la:
Potpis. Trumpov mandat je bila dobra prilika. I sad je trenutno dok traju ove zavrzlame u Americi. Prilika za samoupravu.

Ja mislim da je spirala događanja takva da će prilika za samoupravu samo rasti. I za godinu i za dvije. Treba i “cassus belli” imati. Vidjet ćemo sutra kako će Milanović izreagirati na sjednici VNS. Gledam BiH ekonomiju, u fazi raspada, jedan veliki + za razvoj situacije.. Srbi i Hrvati mogu računati na pomoć matica. Bošnjacima nitko ništa, pa ni njihovi sa bliskog istoka, jako se stisnuli... dolazi im ekonomski tsunami...neizbježno i dugoročno...

Vrh

PostPostano: 23 stu 2020, 00:32 

Dobro je rekao ovaj Guzomir, zadnjeg vremena hb.forum postao kao da čitaš Džeka i njegove prije 10 godina- uzet ćemo sve, poklopit ćemo se, oni su šaka jada, sve je naše, samo sabur itd. Šta vam je?

Vrh

PostPostano: 23 stu 2020, 00:38 

Planina je napisao/la:
weasel je napisao/la:

A kako su prošli Azeri? Još nisu pobrojali svoje mrtve. Jel imamo dronove? Jel imamo avione? Kakva nam je demografija u usporedbi s njima? Kakva nam je vlast? Kolika postoji mržnja u narodu? Oni dole djecu uče da su Armenci sotone. Čuj nemaju Muslimani snage ni volje za rat, eto mi je imamo.
A ove zadnje izjave su ti smijurija, smanji sa igricama, eto pustit će ti netko Bihać i USK, oće, samo što nisu.

X.

Imaju plin, naftu, demografiju 10 milijuna
Zrakoplove, pzo sustave, dronove ŽIDOVE... Tursku sa 82 mil.

Što ima RH od ovoga? Osim profi ložioničare iz Minken/Vrankvurt/Dablin bojne.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 23 stu 2020, 00:41 

Planina je napisao/la:
Dobro je rekao ovaj Guzomir, zadnjeg vremena hb.forum postao kao da čitaš Džeka i njegove prije 10 godina- uzet ćemo sve, poklopit ćemo se, oni su šaka jada, sve je naše, samo sabur itd. Šta vam je?

Ta nezasitnost u teritojima mnoge je nacije koštala...milijuni ljudi...
Nama ne treba ništa šta nije naše! Realna, neemocionalna, hladna politika.
Taj fetiš na USK, Kako stvari stoje za 30 ak godina tamo će samo biti medvjedi, i tad s može razmišljati... Bitno je što se može učiniti sada i u malim koracima...bez pompe, objava...

Vrh

PostPostano: 23 stu 2020, 00:46 

tucepi je napisao/la:
Planina je napisao/la:

Taj fetiš na USK, Kako stvari stoje za 30 ak godina tamo će samo biti medvjedi, i tad s može razmišljati... Bitno je što se može učiniti sada i u malim koracima...bez pompe, objava...

Neki tu pričaju da bi u slučaju rata HV ušao u USK bez otpora što nema veze sa vezom. Pa ti u USK su najveći muslimanski nacionalisti koji svi odreda glasaju za Komšića. Njih ni Srbi nisu uspjeli pokoriti premda su ih tri pune godine držali u potpunom okruženju. Osim toga takvi su stvarno zadnje što je potrebno Hrvatskoj.

Vrh

PostPostano: 23 stu 2020, 00:55 

Prije mjesec- dva je netko stavio neki klip sa USK mlađarijom, mislim @Graničar, ko fol evo vam vaše cvieće, dobri muslimani.
Bila je jedna ženska koja je rekla da je prešla na kršćanstvo a ovo ostalo islamisti na kvadrat.
Taj teritorij bez tih ljudi- da, sa njima- nipošto.
Isto važi i za sve muslimanske sredine u SBK i HNK.

Vrh

PostPostano: 23 stu 2020, 01:00 

Planina je napisao/la:
Prije mjesec- dva je netko stavio neki klip sa USK mlađarijom, mislim @Graničar, ko fol evo vam vaše cvieće, dobri muslimani.
Bila je jedna ženska koja je rekla da je prešla na kršćanstvo a ovo ostalo islamisti na kvadrat.
Taj teritorij bez tih ljudi- da, sa njima- nipošto.
Isto važi i za sve muslimanske sredine u SBK i HNK.

Ja bih rekao da su ti još gori. Ovi u srednjoj Bosni i HNk-u kakvi god da su ipak su imali dovoljno obzira prema Hrvatima da ne glasaju za Komšića. Da je tamo bilo više naših ljudi bilo bi više krvoprolića za vrijeme rata nego što je bilo u srednjoj Bosni i Hercegovini.

Vrh

PostPostano: 23 stu 2020, 01:02 

Posljednji mohikanac je napisao/la:
tucepi je napisao/la:

Neki tu pričaju da bi u slučaju rata HV ušao u USK bez otpora što nema veze sa vezom. Pa ti u USK su najveći muslimanski nacionalisti koji svi odreda glasaju za Komšića. Njih ni Srbi nisu uspjeli pokoriti premda su ih tri pune godine držali u potpunom okruženju. Osim toga takvi su stvarno zadnje što je potrebno Hrvatskoj.

Nema tu rata, biti će blokada. Ono što je na raspolaganju je skriveni “rat iscrpljivanjem”,a to se vodi ekonomskim, demografskim putem i tu je Hrvatska u 100 puta boljem položaju. Ne bi muslimani reagirali ovako burno da im ne gori pod nogama. Jedna tranša, uplata iz EU je vrijednost cjelog proračuna Federacije !!! Trebamo iskoristiti situaciju, geopolitiku, to je puno jeftinije i efikasnije... Ako treba blokada federacije, fizička, , neposluh, tužba Pred UN sud zbog nepoštivanja Washingtonskih sporazuma....hrvatska blokada Bih, kao što radi Bugarska Makedoniji...

Imamo instrumente,koristit ih! Hoćete Kineze? Dat im luku Rijeka..
Interesantno za razliku od Srbije nismo otkantali mogućnost da kupujemo Huaweii opremu, nismo im se zamjerili....

Mi smo u boljoj poziciji!!Iz Kanade se vraćaju Hrvati, iz Amerike sa djecom. Imam tih osobnih primjera.. Nije vrijeme za kukanje i megalomanske planove...

Vrh

PostPostano: 23 stu 2020, 01:05 

Planina je napisao/la:

To je bio sukob dvije strane pune oružja, OSBiH trenutno ima praćke a pored toga oni bez suglasja sva tri člana predsjedništva ne mogu napraviti ništa, dakle oni vojsku NEMAJU. Sve što mogu je uspostaviti paravojne snage koje bi samo nama dale još jači izgovor za djelovanje...

Pored toga su okruženi s nama sa svih strana, nemaju vojni rok, a zadnja generacija koja je vojno osposobljena je pred mirovinom.
Tko bi za Bakirove ludorije ratovao? Možda njihova mladež koja bježi u Sloveniju i Njemačku?

Oni su qurac od ovce bili i ostali, politički tigar od papira bez uporišta na terenu.

Istodobno mi imamo HV kao pravu vojsku plus kantonalne snage reda.

Treba to rješavati na miran način, proglasiti Herceg Bosnu i pokušati se mirno odvojiti a ako mujage krenu režati onda koristiti HV pa kud puklo.

A Bihać i USK nam uopće ne trebaju, to bi trebali dirati ako oni dirnu u naše enklave po Bosni.

Vrh

PostPostano: 23 stu 2020, 01:06 

tucepi je napisao/la:

Nema tu rata, biti će blokada. Ono što je na raspolaganju je skriveni “rat iscrpljivanjem”,a to se vodi ekonomskim, demografskim putem i tu je Hrvatska u 100 puta boljem položaju. Ne bi muslimani reagirali ovako burno da im ne gori pod nogama. Jedna tranša, uplata iz EU je vrijednost cjelog proračuna Federacije !!! Trebamo iskoristiti situaciju, geopolitiku, to je puno jeftinije i efikasnije... Ako treba blokada federacije, fizička, , neposluh, tužba Pred UN sud zbog nepoštivanja Washingtonskih sporazuma....hrvatska blokada Bih, kao što radi Bugarska Makedoniji...

Interesantno za razliku od Srbije nismo otkantali mogućnost da kupujemo Huaweii opremu, nismo im se zamjerili....

Mi smo u boljoj poziciji!!Iz Kanade se vraćaju Hrvati, iz Amerike sa djecom. Imam tih osobnih primjera.. Nije vrijeme za kukanje i megalomanske planove...

neće se oni svi preseliti daleko od toga. Pa ni mi u Hrvatskoj nismo svi iselili kad je Hrvatska ušla u EU. Daleko su oni od demografskog sloma. Slažem se da možemo bolje iskoristiti svoj položaj u odnosu na BiH, stvari se već kreću u tom smjeru.

Vrh

PostPostano: 23 stu 2020, 01:13 

neće se oni svi preseliti daleko od toga. Pa ni mi u Hrvatskoj nismo svi iselili kad je Hrvatska ušla u EU. Daleko su oni od demografskog sloma. Slažem se da možemo bolje iskoristiti svoj položaj u odnosu na BiH, stvari se već kreću u tom smjeru.

Pa ne moraju svi preseliti da bi doživjeli politički slom svoje velikobošnjačke ideje. Neka ih iseli samo 1/3 i oni padaju s 1 350k danas na ispod 1M i onda su nebitni.

Jedna Hrvatska koja je neusporedivo bogatija od njih je u 7 godina EU doživjela odljev od gotovo 10% stanovništva a što će se tek dogoditi njima gdje ih većina doslovce životari na minimalcu a šansa za boljim životom je udaljena tek za razgovor u hambasadi.

Mi ne bi trebali saburati radi nekog suludog širenja kao što to planiraju muje (ideje o uzimanju čitave federacije i slično) već kako bi dočekali njihov politički demografski i kulturni slom. Njih će to iseljavanje uništiti.

U pregovore i konačno rješenje krize se ide kada je nama najpogodnije ( dok je protivnik na koljenima) a za to još nije vrijeme.

Ne treba letjeti bez glave... samo sabur... :zubati

Vrh

PostPostano: 23 stu 2020, 01:16 

tucepi je napisao/la:

Njihova demografija prije 20 godina - zmajevi, sada li-la. Nije potreban ni demografski slom. Dovoljno je održavati tu psihozu nesređene i propale države, koju su sami tako iskreirali, ne treba ništa drugo, stvari će se riješiti po inerciji... Najjeftinije i najefikasnije rješenje. Koliko su očajni, jedan moj studentski kolega musliman na Linkedinu stalno komentira nekakve objave EU, hambasada.. u kontekstu bošnjačke politike, a znam da je propao i na poslovnom i privatnom planu. To mu dođe ko ventil...

Vrh

PostPostano: 23 stu 2020, 13:26 

Ee, moji Hrvati, ako ste se usrali USK-a kako onda išta drugo?

Vrh

PostPostano: 23 stu 2020, 15:38 

tucepi je napisao/la:

Sve to ok zvuci ali je problem engleska ili cija vec antihrvatska politika.
Do dana danasnjeg rade Hrvatima o glavu i daju podrsku Muslimanima.
Zasto je to tako i do kada ce takvu politiku forsirati - neznam.
Mozda i u iducih 100 godina. To je problem. Problem je MZ.

Srbi koliko kukali, uvijek su im velike sile isle na ruku. Eto njima je dozvoljeno da postoji RS na 50% BIH, a Hrvatima nije dozvoljena HB. Srbima su dali Vojvodinu recimo 1918. godine, a Srbi su cinili jedva nesto vise od 1/3 stanovnistva, a danas 2/3 stanovnistva Vojvodine. I to teritorije koja nikada nije bila srpska. Kada su kratko 40-ih Svabe zavladale onda je HR bila 2x veca od Srbije. Dakle to sve ovisi o velikim silama. Kada su Englezi Srbija se siri, da su Svabe, a nisu jer su unistene za svagda, onda bi se HR sirila.

Tako da izgleda da su Englezi ili tko vec namjenili da Hrvati u BIh nestanu. Dodajmo tu i hr antihrvatsku politiku... Ali vjerujem da se to nece nikada dogoditi. Najsmjesnije mi je cuti da "Vatikan radi na sirenju katolicanstva na istok". A prstom nisu makli od 90 na ovamo. Katolika sve manje, al mantra ostaje. Ne da rade na sirenju katolicanstva, nego otvoreno rade na uvozu islamista u EU. Imaju cak nekakve udruge koje šuruju sa Sorosevim organizacjama, nekakve isusovacke udruge.

Tako da sve protiv nas. I MZ i antihrvatska politika u ZG. I Vatikan i Soros i EU i NATO i tko zna tko sve ne.

Vrh

PostPostano: 23 stu 2020, 15:47 

Slažem se da je to veliki problem bio ali nadam se tj cini mi se da ide na bolje. Do nedavno su muslimane u BiH podrzavali i EU i Amerika i islamski svijet. Srbe Srbija i Rusija, a Hrvate ni Mesićeva Hrvatska ni Vatikan nego i oni muslimane.
Hrvati u BiH su stvarno najbolji dio hrvatskog naroda sto su sve prezivili i sto su opstali i izdržali i samo se mogu nadat da ce Hrvatska u buducnosti ucinit sve da ih spasi od muslimanskog terora. RH i cijeli hrvatski narod je duzan Hrvatima iz BiH više nego itko moze zamisliti.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 109 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Jean Luc Picard, Patriota, Robbie MO, Tomba17 i 112 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: