|
|
Stranica: 17/24.
|
[ 579 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Planina
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 06:05 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Srbija ima RS, CG a delimično i Cro i SM da se održava u demografskom životu. A šta imaju Bugari? Samo Severnu Makedoniju. Zato će pokušati da je progutaju kako znaju i umeju. Ionako im dele pasoše... Prostorno su Turci tamo prilično rasprostranjeni: Ako Bugari nastave da padaju a Erdo potpomogne koćenje braće tamo... Auh. Mnogo Ciganije i Muslimanije. Nije dobro braćo Bugari.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 06:07 |
|
|
Planina je napisao/la: ikmandvaradtist je napisao/la: Srbija ima RS, CG a delimično i Cro i SM da se održava u demografskom životu. A šta imaju Bugari? Samo Severnu Makedoniju. Zato će pokušati da je progutaju kako znaju i umeju. Ionako im dele pasoše... Prostorno su Turci tamo prilično rasprostranjeni: Ako Bugari nastave da padaju a Erdo potpomogne koćenje braće tamo... Auh. Mnogo Ciganije i Muslimanije. Nije dobro braćo Bugari. Imali bi duplo više zelenih da ih Todor Živkov nije proterao u Tursku osamdesetih.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 06:09 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Mislim da Grci i nemaju neki problem. Ali samo nagađam. Evo šta kaže wičipedija za braću Grke 83.763 rođenih 124.965 umrlih priraštaj -41.202 tfr 1.3 Ne valja ni ovo.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 06:11 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Planina je napisao/la: Auh. Mnogo Ciganije i Muslimanije. Nije dobro braćo Bugari.
Imali bi duplo više zelenih da ih Todor Živkov nije proterao u Tursku osamdesetih. Da, znam za to, slava mu. Zato me ovo i iznenadilo, mislio sam da ih je ostalo nešto sitno.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 06:29 |
|
|
Pazi Rumunjima minusa
188.189 rođenih 259.936 umrlih
priraštaj -71.747
tfr bio 1.76 2018.
Turko Cigano Šiptaro Muslimanija će vas sve Ortodokse poklopit, poduzimajte nešto bre.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 06:33 |
|
|
Šipci tj. Albanija
1990. 82k rođenih 3.0 tfr
2019. 28k rođenih 1.3 tfr
Kuku lele, ovi neće nikoga poklopit.
Ali kaže mi ovaj Grk da se kote u Grčkoj, da ih ima masu na sjeveru i da se miješaju sa Grcima (koji na sjeveru većina vjerojatno i nisu oriđinal Grci). Sad je li preuveličava ne znam. Neka rodica mu se udala za Šipca pa možda zato. Ali čujem da se generalno svi ti ciganski narodi izjašnjavaju kao Grci/Rumunji/Bugari/Srbi pa i Hrvati kod nas u Međimurju. Ko zna koliko ih ima.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 06:36 |
|
|
Planina je napisao/la: Pazi Rumunjima minusa
188.189 rođenih 259.936 umrlih
priraštaj -71.747
tfr bio 1.76 2018.
Turko Cigano Šiptaro Muslimanija će vas sve Ortodokse poklopit, poduzimajte nešto bre. Ti misliš da je Hrvatska nešto bolja?
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 06:40 |
|
|
Ne mislim, ali volim da se valjamo u blatu.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 06:47 |
|
|
Planina je napisao/la: Šipci tj. Albanija
1990. 82k rođenih 3.0 tfr
2019. 28k rođenih 1.3 tfr
Kuku lele, ovi neće nikoga poklopit. Ma oni su propali totalno. Kada je najavljen ovaj Mini Šengen, Robi nas je nekoliko puta iz iskrene brižne ljubavi upozoravao da će nam uzeti Niš. Pre ćemo mi njima da uzmemo Tiranu, izgubili su preko trećine stanovnika od 1990. A nastavljaju da nestaju, sve brže i brže. Prvo zbog iseljavanja (postoje delovi južne Italije gde se albanski jezik koristi više od italijanskog), a zadnjih ne znam koliko godina i zbog negativnog priraštaja, po tom pitanju nisu ništa bolji od ostalih Balkanaca. Jedini koji još imaju pozitivan priraštaj su ovi u Makedoniji, ali to je najmanji deo njihovog naroda. U Albaniji priraštaj katastrofa plus masovno iseljavanje. Na Kosovu malo bolji, ali isto jako negativan priraštaj, ali zato zbog iseljavanja gube stanovništvo brže nego Albanija, jer iz one rupetine nije iseljavanje, nego panična masovna bežanija. I dobronamerni Robi nas dobronamerno upozorava da će nam uzeti Niš. Narod koji nestaje brzinom svetlosti će nekom nešto da uzme...
|
|
Vrh |
|
|
zec
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 07:35 |
|
Pridružen/a: 15 ruj 2012, 00:31 Postovi: 1384 Lokacija: Hercegovina
|
Kosovo i Albanija imaju pozitivan pp. Prestanite vjerovati toaletoidima.
|
|
Vrh |
|
|
Posljednji mohikanac
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 12:48 |
|
|
zec je napisao/la: Kosovo i Albanija imaju pozitivan pp. Prestanite vjerovati toaletoidima. Da i sa malim fertilitetom mogu biti u plusu ako imaju puno mladog pučanstva, naravno to ne može ići u nedogled.
_________________ Schwarzenegger u Predatoru.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 14:30 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3685 Lokacija: Clown World
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Mi ćemo se za pola veka stabilizovati na oko 5 miliona 'Oćemo ***! Ljudi, batalite fantazije, prepolavljanje je neumitno. Ovde ima pregršt etničkih i religijskih karata prostora srpsko-bugarsko-grčko-albanske tromeđena kraju dokumenta (ne znam koliko su tačne): https://www.bulgari-istoria-2010.com/bo ... on-bui.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Kuber670
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 14:48 |
|
|
Bugarskoj je EU dosla kao odlican ispusni ventil za Turke i Cigane. Bez EU i masovno iseljavanje istih (jebiga, kolateralna steta je iseljavanje i veliki broj Bugara) tamo vec za 10-20 godina pricali bi o zemlji koja je pomjesana kao Makedonija. Sad ovako mogu se Bugari dugorocno odrzavati iznad 70% stanovnistva.
Turci nisu tako veliki problem jer je njima vjerovatno fertilitet opao ispod 2. Prema popisu Turaka je bili 8.8%,a u skupini 0-9 godina njihov udio je 10.6%. Nista strasno. Provincije Targovishte, Kardzali i Razgrad gdje zivi vecina Turaka i gdje su Turci vecina ili tu negdje sa Bugarima imaju fertilitet na razini bugarskog prosjeka.
Jedini problem su Romi. Bugarski su Romi najslabije integrirani Romi od svih u Europi, imaju ogroman fertiltiet i samo 2 su tu sretne okolnosti. Gotovo polovica njih su krscani i odlaze na zapadu brze od svih.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 19:31 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Mi ćemo se za pola veka stabilizovati na oko 5 miliona 'Oćemo ***! Ljudi, batalite fantazije, prepolavljanje je neumitno. Ovde ima pregršt etničkih i religijskih karata prostora srpsko-bugarsko-grčko-albanske tromeđena kraju dokumenta (ne znam koliko su tačne): https://www.bulgari-istoria-2010.com/bo ... on-bui.pdfNećete se baš prepolovit niste kao muje, ipak ste vi donekle ozbiljan narod. Ubacio sam vaše brojke u isti onaj model s moje teme o BiH i ovo je ispalo. Dakle u idućih 15 godina samo od prirodnog pada bez da vam se i jedan čovjek iseli gubite 800k stanovnika. S obzirom kako iseljavate brutalnim tempom od 50k+ godišnje vrjerojatno će u navedenom razdoblju bar 500k minusa od iseljenih što nam daje ukupnu brojku do 1.3M ljudi manje 2035. godine Dakle bit će vas negdje 5.65M gore dolje koja tisuća... Nas pereca će tada biti 3.65M, dakle sličan omjer kao i sada, samo će muje implodirat kao crna rupa.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 19:41 |
|
|
Šta bi tek bilo da je Srbija prije Hrvatske ušla u EU. Zaprijetili bi da će blokirati put Hrvatske prema članstvu u Europskoj uniji ako ne "prizna" da njezini nacionalni identitet i jezik imaju srpsko podrijetlo. Engleska, Francuska, Njemačka i Nizozemska spremno bi im skočile za potporu. A naši političari i znanstveničići jedva bi dočekali udovoljiti im.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 19:47 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3917 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Grobar je napisao/la: Bugarska je generalno "gradska" zemlja.
Recimo kad se ide iz Sofije prema Grčkoj, preko Blagoevgrada, stiče se utisak da bukvalno nigde nikoga nema izmedju gradova.
Kada se ide kroz Srbiju, bukvalno na svakih 500m je bar neko selo, naročito u Šumadiji. Pa i izmedju tih sela je svaka parcelica posadjena, obradjena, zasadjena, zavoćena, neko se kreće-radi nešto..
U Bugarskoj to nije slučaj.. Kad prodješ neki grad, dole ka Grčkoj, bukvalno ideš po 30 km kroz pustaru. Nigde nikog.
I onda naletiš na neki gradić, pun betonjerki i sivila, kao iz utrobe sovjetskog saveza, pa onda opet 30km nigde nikoga..
Jako čudna zemlja.. Bug je 111.000 km2 skoro 36% veća od SRB bez Kim. 77.000 km. Za sela si u pravu, Vidin, Montana 1/2 Ciganiju na taljigama. Bug su tko Hrv raspršeni u 4 centra.... Duplo veća Sofija-Zg... Plovdiv 600 tisuća.... VArna 400 tisuća, Burgas 300 tisuća odokativno. Bug NEMAJU DEMOGRAFSKI BASEN, okolnih država. Sofija će BITI Srbija, do reke Iskar, granice JAT a i Šopluka i slava. Deo će Erdo otrgnuti, gde će Bugari deportirati sve muslije.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 19:49 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Šta bi tek bilo da je Srbija prije Hrvatske ušla u EU. Zaprijetili bi da će blokirati put Hrvatske prema članstvu u Europskoj uniji ako ne "prizna" da njezini nacionalni identitet i jezik imaju srpsko podrijetlo. Engleska, Francuska, Njemačka i Nizozemska spremno bi im skočile za potporu. A naši političari i znanstveničići jedva bi dočekali udovoljiti im. Jutarnji bi tiskao stranice u kojima se Oluja oposuje kao UZP. Gamad.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 23:05 |
|
|
Freyu, Kiflatska već sada ima toliko stanovnika. Videćete da će PREPOLAVLJANJE biti realnost. Zaev: Severna Makedonija i Bugarska imaju zajedničku istoriju, JUGOSLAVIJA NAS JE PODELILA https://www.blic.rs/vesti/svet/zaev-sev ... =komentariEvo, rekao sam da će Makedonci kleknuti pred Alfom...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 23:25 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Freyu,
Kiflatska već sada ima toliko stanovnika.
Nema, ima nas oko 4M ili nešto sitno ispod. Ne znam što si toliko pesimističan za prepolovljavanje stanovnika treba imati statistike kao baznians a mi smo daleko od toga... ikmandvaradtist je napisao/la: Zaev: Severna Makedonija i Bugarska imaju zajedničku istoriju, JUGOSLAVIJA NAS JE PODELILA https://www.blic.rs/vesti/svet/zaev-sev ... =komentariEvo, rekao sam da će Makedonci kleknuti pred Alfom... Što je krivo rekao? To i je istina, jedan narod prepolovljen Jugoslavijom. Mogli ste ih ljepo sve primiti u Jugu da budu skupa.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 23:31 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3917 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
weasel je napisao/la: ikmandvaradtist je napisao/la: Freyu,
Kiflatska već sada ima toliko stanovnika.
Nema, ima nas oko 4M ili nešto sitno ispod. Ne znam što si toliko pesimističan za prepolovljavanje stanovnika treba imati statistike kao baznians a mi smo daleko od toga... ikmandvaradtist je napisao/la: Zaev: Severna Makedonija i Bugarska imaju zajedničku istoriju, JUGOSLAVIJA NAS JE PODELILA https://www.blic.rs/vesti/svet/zaev-sev ... =komentariEvo, rekao sam da će Makedonci kleknuti pred Alfom... Što je krivo rekao? To i je istina, jedan narod prepolovljen Jugoslavijom. Mogli ste ih ljepo sve primiti u Jugu da budu skupa. Laž... Kralj Milutin ih prvi odvojio, posle Dule 1330 kod Velburžda prisvojio Ćustendil i Samokovo, Rila oblasti. 1912 Kralj Pera,.... 1918 Aca nosonja... 44 Tito. RH ima 3,8 milijuna i oko 35 tisuća rođenih i to zadnje 2 g kao USELJENIČKA Zemlja pukom trećeg svjeta, mlađe dobi.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 23:35 |
|
|
K:M je napisao/la: Laž... Kralj Milutin ih prvi odvojio, posle Dule 1330 kod Velburžda prisvojio Ćustendil i Samokovo, Rila oblasti.
1912 Kralj Pera,.... 1918 Aca nosonja... 44 Tito.
RH ima 3,8 milijuna i oko 35 tisuća rođenih i to zadnje 2 g kao USELJENIČKA Zemlja pukom trećeg svjeta, mlađe dobi. Pusti ti milutina i duleta, to su etnički Bugari i lažu sami sebe da nisu. Što se prije osvijesti bit će im lakše. Nas ima oko 4M i to sve statistike ukazuju. Možda 3.95M.... Nije nas baš 500k nestalo u 10 godina, to je ipak prevelika cifra.
|
|
Vrh |
|
|
Kuber670
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 25 stu 2020, 23:59 |
|
|
K:M je napisao/la: weasel je napisao/la: Nema, ima nas oko 4M ili nešto sitno ispod. Ne znam što si toliko pesimističan za prepolovljavanje stanovnika treba imati statistike kao baznians a mi smo daleko od toga... Što je krivo rekao? To i je istina, jedan narod prepolovljen Jugoslavijom. Mogli ste ih ljepo sve primiti u Jugu da budu skupa. Laž... Kralj Milutin ih prvi odvojio, posle Dule 1330 kod Velburžda prisvojio Ćustendil i Samokovo, Rila oblasti. 1912 Kralj Pera,.... 1918 Aca nosonja... 44 Tito. RH ima 3,8 milijuna i oko 35 tisuća rođenih i to zadnje 2 g kao USELJENIČKA Zemlja pukom trećeg svjeta, mlađe dobi. Milutin je odvojio te na samom sjeveru Sjeverne Makedonije. Ostatak je tek Dusan odvojio i to je trajalo 50 godina sve u svemu. Nakon dolaska Turaka, svi Bugari su zajedno i djele istu sudbinu. Tursko politicko, ekonomsko ropsto i grcko duhovno ropstvo. Zato je i bugarska prerodba bila najjaca u Makedoniji. Cak i nakon 1878 kad je Bugarska dobila neovisnost, Bugari nisu bili odvojeni. Granicu je prlazio tko je htio, 1/3 svih Bugara je poreklom iz Makedonije. Bugarska crkva i bugarski obraznovni sistem su bili dominantni.
|
|
Vrh |
|
|
Posljednji mohikanac
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 26 stu 2020, 00:02 |
|
|
weasel je napisao/la: K:M je napisao/la: Laž... Kralj Milutin ih prvi odvojio, posle Dule 1330 kod Velburžda prisvojio Ćustendil i Samokovo, Rila oblasti.
RH ima 3,8 milijuna i oko 35 tisuća rođenih i to zadnje 2 g kao USELJENIČKA Zemlja pukom trećeg svjeta, mlađe dobi. Pusti ti milutina i duleta, to su etnički Bugari i lažu sami sebe da nisu. Što se prije osvijesti bit će im lakše. Nas ima oko 4M i to sve statistike ukazuju. Možda 3.95M.... Nije nas baš 500k nestalo u 10 godina, to je ipak prevelika cifra. Na wikipediji ima procjena od 4.058 milijuna stanovnika za Hrvatsku, vjerojatno je to procjena od Državnog zavoda za statistiku. Ja bih to zaokružio na 4.050 milijuna. Sigurno trenutno imamo preko 4 milijuna, ali ćemo za koju godinu sigurno i pasti ispod 4 milijuna.
|
|
Vrh |
|
|
Posljednji mohikanac
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 26 stu 2020, 00:07 |
|
|
weasel je napisao/la: K:M je napisao/la: Laž... Kralj Milutin ih prvi odvojio, posle Dule 1330 kod Velburžda prisvojio Ćustendil i Samokovo, Rila oblasti.
RH ima 3,8 milijuna i oko 35 tisuća rođenih i to zadnje 2 g kao USELJENIČKA Zemlja pukom trećeg svjeta, mlađe dobi. Pusti ti milutina i duleta, to su etnički Bugari i lažu sami sebe da nisu. Što se prije osvijesti bit će im lakše. Nas ima oko 4M i to sve statistike ukazuju. Možda 3.95M.... Nije nas baš 500k nestalo u 10 godina, to je ipak prevelika cifra. Ujedinjenjem sa Bugarskom koji su im od sviju najsrodniji nešto tipa Nizozemci-Flamanci, Nijemci-Austrijanci ili Rumunji-Moldavci, Makedonci bi istodobno ušli u EU, dobili izlaz na more i skinuli sa vrata Albance koji bi se vjerojatno priključili Albaniji. To bi za Makedonce bila win-win-win situacija.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 26 stu 2020, 00:10 |
|
|
weasel je napisao/la: Nas ima oko 4M i to sve statistike ukazuju. Možda 3.95M....
Nije nas baš 500k nestalo u 10 godina, to je ipak prevelika cifra. Videće svi na popisu da Kiflatska nema iznad 3,7 a Vučićistan iznad 6,7... Aman, informišite se malo... saznajte kolika je neplodnost mladih... koliko nam se smanjuje pool rodilja... i koliko buja FemiNACIzam (gledanje na Majčinstvo sa gnušanjem, "prenaseljenost" & "očuvajmo prirodnu sredinu jalovošću", prohtevi, Fantazije, odlaganje, LGBT,...)... Mene boli *** za njih, nek' ih Boogyji dobiju - samo da nas nekažnjeno ne jebuckaju kao sad...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|