Budem na tekmama u Širokom. Nijedna pjesma o Herceg-Bosni. Ustašovanja protiv Muslimana izaziva salve smijeha kod HZ, Manijaka i Robijaša. Jasno je protvi klubova iz RS, jasno je i protiv Veleža, ali protiv ovih ispada smiješno. Ultrasi su tu nenad.ebivi. Znaju da je Herceg-Bosna njima crvena krpa.
Budem na tekmama u Širokom. Nijedna pjesma o Herceg-Bosni. Ustašovanja protiv Muslimana izaziva salve smijeha kod HZ, Manijaka i Robijaša. Jasno je protvi klubova iz RS, jasno je i protiv Veleža, ali protiv ovih ispada smiješno. Ultrasi su tu nenad.ebivi. Znaju da je Herceg-Bosna njima crvena krpa.
ja ne znam na kojim si ti tekmam bio al reću ti par stvari kao prvo znaš da u svakoj skupini ima šabana koji dođu samo da bi jebavali majku balijam a njih je sveukupno 5-6 i započnu neku glupost pjevat a ovi svi koji dolaze samo na jače tekme odma za njima, protiv toga se borimo mi koji smo standardni na tribini druga stvar je da se pjeva o Herceg-Bosni
Navijačka skupina Škripari očistili Borak Četrdesetak momaka iz navijačke skupine Škripari danas (subota) su čistili Borak. Poznato je da su jučer na zadnji dan „škole“ širokobriješki školarci proveli u Borku, iako se smeće odlagalo u plastične vreće ipak ga je ostalo „dovoljno“ za današnju akciju Škripara. -Spojilo se ugodno s korisnim, u pravom smislu: odlična ekipa, pjesma, rošiljada, pivo i kao konačni rezultat dobili smo čist Borak za sve nas. Šteta je što se nije priključio nitko od građana, raznih udruga i "raznih dušebrižnika" koji se vole hvaliti po portalima, a u stvarnom životu je to neka druga priča. Moramo napomenuti da se u velikoj mjeri primjećuje rad naših izviđača u ostalim dijelovima Borka. Kako god bilo, mi ćemo uvijek biti tu za naš grad, na ostalima je hoće li nam se priključiti ili ne, rekoše nam na kraju akcije momci iz navijačke skupine Škripari.
drama druzenje, steta sto prije nismo uslikali ovo jezero i plazu.. skupilo se oko 30 vreca smeca, to je prava akcija, tako se voli svoj grad, nismo tu samo radi klubova vec radi cijelog grada, zajednice.. na ovakvim se akcijama vidi snaga jedne skupine!
Samo jedno ime Široki , samo jednom klubu odani!!!