HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 16 sij 2025, 00:44.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2084 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 84  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Lokalni izbori 2020. - FBiH
PostPostano: 06 pro 2020, 15:55 

Planina je napisao/la:
Burbon je napisao/la:

Sigurno ne takav da se muslimanima namištamo na volej i okrećemo centre moći protiv sebe. Kako smo se uopće doveli u situaciju da podršku zapada imaju islamisti? Tu smo jako loše radili i to se mora minjat.

Sa ovakvim upisima me opet tjeraš da te proglasim Muslimanom.
Uzrupiraju li Muslimani DN tada Hrvati u BiH i službeno postaju nacionalna manjina i tada je Samouprava jedina opcija ako se ne mislimo obrezivat.
A što se tiče degeneričnog Zapada i njihove podrške islamistima, degenerici ih podržavaju od Bosne do Jemena, kao da je to nešto novo, a naši politički predstavnici im puše kur*c i ponavljaju kao papagaji EU i NATO pa dotični i dalje pišaju po nama. Mi im ne možemo podilaziti više od ovoga, naše saginjanje je već na maximumu.

Sta ti imaš taj fetis na proglasavanju svih muslimanima.

Triba ici kontra svih..to je mudro.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 16:01 

Burbon je napisao/la:
Planina je napisao/la:

Sa ovakvim upisima me opet tjeraš da te proglasim Muslimanom.
Uzrupiraju li Muslimani DN tada Hrvati u BiH i službeno postaju nacionalna manjina i tada je Samouprava jedina opcija ako se ne mislimo obrezivat.
A što se tiče degeneričnog Zapada i njihove podrške islamistima, degenerici ih podržavaju od Bosne do Jemena, kao da je to nešto novo, a naši politički predstavnici im puše kur*c i ponavljaju kao papagaji EU i NATO pa dotični i dalje pišaju po nama. Mi im ne možemo podilaziti više od ovoga, naše saginjanje je već na maximumu.

Pa šta drugo reći na ovakve upise? Ako dođe stani pani (a vidiš po svemu da se ide prema tome) ili ćeš se pobuniti ili te nema. Ili predlažeš da padnemo bez borbe?

Nas se malo pomalo dekonstruira a mi šutimo, ne bunimo se, reakcija nema.
Kad dođe zadnji stub na red za rušenje (DN) ja se bojim da će onda već biti kasno za pobunu upravo zato što samo pokunjeno šutimo na izbijanje svih prijašnjih stubova, pa ćemo onda mi ispasti problem i opet dobiti porciju gaženja od Amerikanaca i ostalih prokletnika.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 16:08 

1986 je napisao/la:
Rika sv Vida je napisao/la:

Hrvati iz BiH su Hrvatsku itekako zadužili a uspoređivanje podrške Hrvatske Hrvatima u BiH sa Muslimanima koji ocekuju podršku od MZ je u najmanju ruku degutantno.

Ja vam garantiram sljedeće, da sutra dobijete entitet, izborni zakon, državu, bilo šta, svi bi vam bili zaslužni osim Hrvatske.

A da nekim slučajem postanete manjina, milet, nitko vam ne bi bio kriv osim Hrvatske.

Čim počneš s tom pričom mi, vama, ne trebaš ništa dalje ni pričati.

Bi li tako rekao da netko napadne Vukovar, bi li rekao neka se Vukovarci brane? Ili bi rekao treba Zagreb organizirati? Recite jasno nismo isti narod, i onda vas više ništa nećemo daviti. Dok se priča isti smo narod, onda očekujemo i reagirati kao jedan narod.

U vezi Hrvatske dakle, Hrvatska nama ne treba pomagati radi nas, nego radi sebe. Mi ćemo uvijek biti dobro. Ako muslimani prevladaju, mi sigurno nećemo ostati tu i čuvati Hrvatskoj leđa. Mi ćemo lijepo doći u Zagreb, ili u Njemačku, ili najbolje u Australiju i snaći ćemo se, a Hrvatska neka se dalje brine što će sa islamistima duž granice. Ako Hrvatskoj strateški ne treba zaleđe, ne treba ni nama. To da će nama biti loše ako preselimo negdje gdje je bolje, neće. Bit ćemo ok.

1076 of 2558 - 42.06%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 16:10 

Planina je napisao/la:
Burbon je napisao/la:

Pa šta drugo reći na ovakve upise? Ako dođe stani pani (a vidiš po svemu da se ide prema tome) ili ćeš se pobuniti ili te nema. Ili predlažeš da padnemo bez borbe?

Kad dođe zadnji stub na red za rušenje (DN) ja se bojim da će onda već biti kasno za pobunu upravo zato što samo pokunjeno šutimo na izbijanje svih prijašnjih stubova, pa ćemo onda mi ispasti problem i opet dobiti porciju gaženja od Amerikanaca i ostalih prokletnika.

U vezi toga, glupo je uopće čekati 2022. To je reaktivna politika, gdje protivniku dajemo inicijativu da bira gdje i kada napasti. Najbolji trenutak za sukobe je sada. Blokirati Federaciju dok se ne potpiše što želimo. Nema ni vlade FBiH ni izbora, ni bilo čega drugog dok ne potpišu. To čekanje samo daje priliku protivniku da se organizira i poveća šanse za uspjeh.

1076 of 2558 - 42.06%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 16:42 

Naša Kvačica je napisao/la:
1986 je napisao/la:
Ja vam garantiram sljedeće, da sutra dobijete entitet, izborni zakon, državu, bilo šta, svi bi vam bili zaslužni osim Hrvatske.

A da nekim slučajem postanete manjina, milet, nitko vam ne bi bio kriv osim Hrvatske.

Bi li tako rekao da netko napadne Vukovar, bi li rekao neka se Vukovarci brane? Ili bi rekao treba Zagreb organizirati? Recite jasno nismo isti narod, i onda vas više ništa nećemo daviti. Dok se priča isti smo narod, onda očekujemo i reagirati kao jedan narod.

U vezi Hrvatske dakle, Hrvatska nama ne treba pomagati radi nas, nego radi sebe. Mi ćemo uvijek biti dobro. Ako muslimani prevladaju, mi sigurno nećemo ostati tu i čuvati Hrvatskoj leđa. Mi ćemo lijepo doći u Zagreb, ili u Njemačku, ili najbolje u Australiju i snaći ćemo se, a Hrvatska neka se dalje brine što će sa islamistima duž granice. Ako Hrvatskoj strateški ne treba zaleđe, ne treba ni nama. To da će nama biti loše ako preselimo negdje gdje je bolje, neće. Bit ćemo ok.

Ja počeo? Pogledaj malo gore ko je počeo, gospodin Diablo. Uvijek krene pisat takve postove o izdajicama u Zagrebu, a svi koji malo više znaju o tome, uključujući i tebe i Robbia, da ne nabrajam, znaju da nije tako.

Al džabe čovjeku objašnjavat.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 16:44 

1986 je napisao/la:

Hrvati iz BiH su Hrvatsku itekako zadužili a uspoređivanje podrške Hrvatske Hrvatima u BiH sa Muslimanima koji ocekuju podršku od MZ je u najmanju ruku degutantno.

Ja sam iz Hrvatske, nije mi nitko iz BiH. Te granice su nebitne. Jedan smo narod i tako moramo reagirat i postavljat se.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 17:18 

Planina je napisao/la:
Burbon je napisao/la:

Triba se borit al pametno a ne halabučit i okrićat svit od sebe.

Amerikance nekako moraš pridobit, bez njih ne ide.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 17:22 

1986 je napisao/la:

Hrvatska je otvoreno podržavala sve do kraja Vlade Milanovića uništenje Hrvata preko Mesića, Pusić, Sanadera, Jandrokovića itd i naravno da je odgovorna.

To nije problem i Zagreba samo, problem je i HRHB što su se navukli.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 17:29 

Planina je napisao/la:
Mic po mic se Hrvate dekonstruira i krade bez ikakvih reakcija, evo sada Uskoplje ključna općina cijele Herceg Bosne a najavljuje se mirni prosvjed, isto će biti i kad uzrupiraju DN, mirni prosvjed i laku noć. Pa će se jednog dana netko zapitati gdje je pošlo po zlu i kako smo to postali manjina u muslimanskoj državi Federaciji. Vrijeme za HB nije ni danas ni sutra nego jučer. Trumpov mandat je bio idealna prilika. Sad Boga pitaj šta nas čeka sa Demonkratima.

Ti nisi realna osoba kao ni 90 % koji pisu ovdje,
ne iznosis podatke i dajes znanje, vec generalizacije
i emocije, nikakva samouprava niti proglašenje hb ne dolazi u obzir,
ti bi da nam bude kao armencima u NK, ali neće ti se ostvariti želja,
nece Hrvati nestati iz BiH bez obzira na tvoje želje, crne scenarije, nerealne izjave, pretjerivanja, depresiju, izazivas samo podsmijeh :D

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 17:30 

1986 je napisao/la:

Ja počeo? Pogledaj malo gore ko je počeo, gospodin Diablo. Uvijek krene pisat takve postove o izdajicama u Zagrebu, a svi koji malo više znaju o tome, uključujući i tebe i Robbia, da ne nabrajam, znaju da nije tako.

Al džabe čovjeku objašnjavat.

Očekuje da ne sjede smrdljivi kmetovi EU-a i reakciju Plenkovića kako će poslati HV ukoliko Muslimani preuzmu dom naroda 2022.

Hrvatska je ugurala preko Tuđmana HRHB u BiH, potpisao je Zagreb i ima odgovornosti.

Odgovornost je Zagreba podržati rušenje BiH u slučaju udara na dom naroda

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 17:34 

Planina je napisao/la:

U vezi toga, glupo je uopće čekati 2022. To je reaktivna politika, gdje protivniku dajemo inicijativu da bira gdje i kada napasti. Najbolji trenutak za sukobe je sada. Blokirati Federaciju dok se ne potpiše što želimo. Nema ni vlade FBiH ni izbora, ni bilo čega drugog dok ne potpišu. To čekanje samo daje priliku protivniku da se organizira i poveća šanse za uspjeh.

E to je vec pametna politika, nema potpisa sa nase strane dok ne dobijemo nesto zauzvrat, i tako treba uvijek, za sve traziti protuuslugu, a ne da se podrazumijeva nas pristanak.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 17:39 

POL_GASOL je napisao/la:

E to je vec pametna politika, nema potpisa sa nase strane dok ne dobijemo nesto zauzvrat, i tako treba uvijek, za sve traziti protuuslugu, a ne da se podrazumijeva nas pristanak.

Prilike za "nema potpisa" je bilo dosad 16 puta, pa smo opet potpisivali sve što je trebalo nakon par poziva iz Ambasade.

Na kraju, "nema potpisa" ultimativno i vodi ka HRHB.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 17:41 

1986 je napisao/la:
Diablo je napisao/la:
Jel to usporedjujes deklarativnu podrsku kakvu imamo sad i na koju europa baš i ne obraća pažnju (jer ne izaziva veliku stetu) sa pravom podrškom prilikom sudbonosnih odluka? Dobro vidimo ucinak vaše trenutne potpore, nema sta... Eno čak i braca pivac ukinuse zastupnistvo Kraša u Sirokom i dadose ga srbima u ruke. To je naravno nebitno jer je kraš privatno vlasnistvo al je jasan pokazatelj koliko je prosjecni perec nacionalno osvjesten...

I reci mi šta sam slagao gore iznad? Još kao mučko djubre pises da se trebamo sami izborit a znaš i sam kako su nam ruke vezane. Kljuc svega je u vama i vašoj podrsci jer kad to imamo onda je samo nebo granica.

Kao 1. podrška nije deklarativna.

Kao 2. Ako je ključ svega u nama, čemu toliko pljuvanje po Hrvatskoj? Ti bi nam je*o mater, ali da ti svejedno pomognemo, ko da si nas nečim zadužio.

Ustvari vama ruke nisu vezane, imate vi i kadrove i poluge kojima možete razbiti BiH i Federaciju.

To što ti pišeš meni i kuneš Hrvatsku što "ne reaguje" je isto ono zbog čega ovdje sprdamo Muslimane kad traže od Inzka bonske ovlasti.

Prije terorističkog napada u Stocu Muslimani su željeli isto i u Srebrenici, Stolac im je bio plan B.
Zašto nisu udarili na Srebrenicu kao po Stocu?
Upravo zato jer su specijalne jedinice iz Srbije bile na Drini u slučaju ikakvog djelovanja terorista.

Zašto je Hrvatska pod vlašću EU i zašto nema službe?

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 17:41 

POL_GASOL je napisao/la:
Planina je napisao/la:
Mic po mic se Hrvate dekonstruira i krade bez ikakvih reakcija, evo sada Uskoplje ključna općina cijele Herceg Bosne a najavljuje se mirni prosvjed, isto će biti i kad uzrupiraju DN, mirni prosvjed i laku noć. Pa će se jednog dana netko zapitati gdje je pošlo po zlu i kako smo to postali manjina u muslimanskoj državi Federaciji. Vrijeme za HB nije ni danas ni sutra nego jučer. Trumpov mandat je bio idealna prilika. Sad Boga pitaj šta nas čeka sa Demonkratima.

Ti nisi realna osoba kao ni 90 % koji pisu ovdje,
ne iznosis podatke i dajes znanje, vec generalizacije
i emocije, nikakva samouprava niti proglašenje hb ne dolazi u obzir,
ti bi da nam bude kao armencima u NK, ali neće ti se ostvariti želja,
nece Hrvati nestati iz BiH bez obzira na tvoje želje, crne scenarije, nerealne izjave, pretjerivanja, depresiju, izazivas samo podsmijeh :D

Nadam se da ćeš se tako keljiti i kad padne DN. Kao Uskoplje sada.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 17:56 

bobanovski je napisao/la:
1986 je napisao/la:
Kao 1. podrška nije deklarativna.

Kao 2. Ako je ključ svega u nama, čemu toliko pljuvanje po Hrvatskoj? Ti bi nam je*o mater, ali da ti svejedno pomognemo, ko da si nas nečim zadužio.

Ustvari vama ruke nisu vezane, imate vi i kadrove i poluge kojima možete razbiti BiH i Federaciju.

To što ti pišeš meni i kuneš Hrvatsku što "ne reaguje" je isto ono zbog čega ovdje sprdamo Muslimane kad traže od Inzka bonske ovlasti.

Prije terorističkog napada u Stocu Muslimani su željeli isto i u Srebrenici, Stolac im je bio plan B.
Zašto nisu udarili na Srebrenicu kao po Stocu?
Upravo zato jer su specijalne jedinice iz Srbije bile na Drini u slučaju ikakvog djelovanja terorista.

Zašto je Hrvatska pod vlašću EU i zašto nema službe?

Kakve specijalne jedinice o čemu ti.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 18:04 

Pobuna treba biti spremna.
Treba uvijek gledati Arcah i Pašinjanina.
Mi takvih imamo previše, a muslimani su se nabrijali na proglašivanje neovisnosti od RS 2022 i pokoravanje Hrvata, rađenje Državlije od Kladuše do Ravnog.
RH mora imati spreman odgovor, kao što je rekao Zoki, uzimanje hrvatskog dijela.
A tu je i deus vult, Travnik je očiti primjer.
Podjela fBiH po banovinskoj liniji od Travnika do Konjica ili rijekom Nosnom, od Usore, Žepča, pa i malo istočnije oko Bobovca...
To su neke opcije za koje bi se RH trebala zalagati.
Da je imalo pameti.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 18:08 

Hrvatska ne bi postojala da nije Hrvata iz BiH. Od Like do Dubrovnika sve je starinom rodom iz Hercegovine i Završja, osim dijelova obale i otoka gdje ima i starih Dalmatinaca pomješanih sa dotepencima. A pravi Slavonci su većinom Bosanćerosi. Kajkavci su isto apsorbirali dosta doseljenika starinom iz BiH. Ako bi Hrvatska opstala, nikad nebi prešla
Kupu i Bilogoru bez Hrvata rodom iz BiH.

Tako da ovi što gledaju na Hrvate BiH kao nešto drugorazredno ili odvojeno su naivci koji nasjeli na dušmansku propagandu i prezreli braću iz zemlje svojih pradjedova.

Treba ih poticat da istražuju porijeklo, pa će svi pjevati Herceg-Bosna će ti reći sve, odakle nam prezime.

Perecizirani Herceg-Bosanci trebaju se osvjestiti.

:D

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 18:08 

Burbon je napisao/la:
Planina je napisao/la:

Rekoh ti već da smo maximalno naklonjeni Amerikancima i ne znam šta još možemo napraviti da bi njih pridobili? Ovakva BiH je čedo Amerikanaca i najviše čemu se možemo nadati od njih je da neće ići fizičkom silom kontra nas kao 2001.
"Halabuka" ti ostaje jedini način da napraviš nešto jer saginjanje očito ne funkcionira.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 18:16 

Planina je napisao/la:
Burbon je napisao/la:

Rekoh ti već da smo maximalno naklonjeni Amerikancima i ne znam šta još možemo napraviti da bi njih pridobili? Ovakva BiH je čedo Amerikanaca i najviše čemu se možemo nadati od njih je da neće ići fizičkom silom kontra nas kao 2001.
"Halabuka" ti ostaje jedini način da napraviš nešto jer saginjanje očito ne funkcionira.

Jednostavna prosta činjenica je da ak9 ne pridobiješ amerikance i/ili EU ne možeš ništa. Nije to stvar preferencija nego je naprosto tako sviđalo se nekom il ne. To je realno stanje stvari. I sad možeš djelovati tako da se prilagodiš realitetu il možeš biti solo igrač. A solo igrači završe u katastrofi. Pamet u glavu.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 18:21 

Čak i Index javlja o uskopaljskom prosvjedu:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrv ... 36568.aspx

Tportal isto:
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/u ... e-20201206

Doduše govore o "navodnoj" izbornoj krađi ali bolje išta nego ništa.

Dok s druge strane,udarna vijest Hitrecovog privatnog kružoka zvanog HKV je izbor novog predsjednika
HSP-a (tko se još njih sjeća?):
https://www.hkv.hr/vijesti/politika/353 ... hsp-a.html

Narod.hr neću spominjati,kao ni kokainskog takijanera i ostale "državotvorne" medije.

(Jbt,još će ispasti da branim Index :zubati )

HDZ=SKH

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 18:33 

Što se to dogodilo u Uskoplju? Navodno se neka krađa dpgodila

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 18:36 

Orion je napisao/la:

Prekinuto je brojanje glasova u trenutku kada je muslimanski kandidat imao minimalnu prednost pred hrvatskim,a još je ostalo par stotina dopisnih glasova za prebrojati (moguće je da bi ti glasovi donijeli pobjedu hrvatskom kandidatu)

HDZ=SKH

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 18:45 

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 18:45 

Sad to triba stisnit, di je Čović?

Od Plenkija i RH HDZ-a ne triba ništa očekivat, nisu neki izbori sad pa se ne sjete.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2020, 18:52 

Flamel je napisao/la:
Orion je napisao/la:

Prekinuto je brojanje glasova u trenutku kada je muslimanski kandidat imao minimalnu prednost pred hrvatskim,a još je ostalo par stotina dopisnih glasova za prebrojati (moguće je da bi ti glasovi donijeli pobjedu hrvatskom kandidatu)

I što se prelaže kao riješenje?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2084 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 84  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Li Zongren, Marko80, Naša Kvačica, Pejtonac sa juga, Tomba17 i 55 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: