|
|
Stranica: 43/111.
|
[ 2771 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 12 pro 2020, 21:45 |
|
|
Grobar je napisao/la: Nigde nije rekao bltnjava selendra.
Opet lažeš.. Nije lepo.. :) Ispričavam se na krivom citatu, uz blatnjava sam trebao nadodati i tužna. My fault.. Citat: Osvrnuvši se na današnji Beograd, Dežulović je naveo da on već odavno nije grad, već kasaba - Dubai za siromašne ili Jagodina za bogate. "Blatnjava, tužna selendra koja izgleda kao da ju je snimio Radoš Bajić na metamfetaminima". Kako god, nigdje spomena nikakvim gigantima, lavovima, tigrovima, leopardima itd. 
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 12 pro 2020, 21:47 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 20:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
tucepi je napisao/la:
Proračun grada Dubrovnika za 2020 770 milijuna kn + prihod od zidina 250 milijuna kuna.( vodi se kao posebna kategorija proracuna).
Znači milijarda kuna cca 130 milijuna na 42000 ljudi... Beograd milijarda eura na 1.3 milijuna ljudi..za 2020 godinu..
Da bi Dubrovnik imao proračun od milijardu eura, imao bi 323 tisuće ljudi... Stanovnik Dubrovnika uplati 4x više u proračun grada nego stanovnik Beograda..
To je moć turizma, još se zamrači barem 30% novca..
Pa znam ja da je parking u Dubrovniku 20€, a parking u Beogradu 0,5€.. :) I jedno i drugo su BDP.. Samo što vaš parking indukuje 40 puta veći BDP od našeg parkinga.. Odavno ja ovde pričam da bi vi bez mora bili level Kosova.. :) Hvala što si potvrdio moju priču.. No, to vam opet ne smanjuje broj penzića, kojih je na svakom trećem koraku u vašoj zemlji, tj. 1,24 mil na 3,8 mil st.. Mnogo je kume.. :)
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 12 pro 2020, 21:48 |
|
|
K:M je napisao/la: Ljepo je da. Se ljudi smire, druže, vjenčavaju. Samo da nije zle krvi i rata, i kotač povjesti NE možemo vratiti unatrag. Svak po svojoj osobno želji nek doseli đe želi. Lijepo je to, ženama je nakon 35 jako teško naći nekog, zapravo većina muškaraca bježi... Sat im otkucava, tako da je ovo sretna priča...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 12 pro 2020, 21:56 |
|
|
tucepi je napisao/la: K:M je napisao/la: Ljepo je da. Se ljudi smire, druže, vjenčavaju. Samo da nije zle krvi i rata, i kotač povjesti NE možemo vratiti unatrag. Svak po svojoj osobno želji nek doseli đe želi. Lijepo je to, ženama je nakon 35 jako teško naći nekog, zapravo većina muškaraca bježi... Sat im otkucava, tako da je ovo sretna priča... Iskreno, da opstanak čovječanstva ovisi o tome hoću li sa srpkinjom praviti dijete ili ne, rekao bih izumrimo. Svaka im čast, ne mrzim ih, ali familijarno i krvno se vezivati za njih? Nema šanse, nikad i ni u kakvim okolnostima. Tko voli nek izvoli.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 12 pro 2020, 22:06 |
|
|
Grobar je napisao/la: tucepi je napisao/la:
Proračun grada Dubrovnika za 2020 770 milijuna kn + prihod od zidina 250 milijuna kuna.( vodi se kao posebna kategorija proracuna).
Znači milijarda kuna cca 130 milijuna na 42000 ljudi... Beograd milijarda eura na 1.3 milijuna ljudi..za 2020 godinu..
Da bi Dubrovnik imao proračun od milijardu eura, imao bi 323 tisuće ljudi... Stanovnik Dubrovnika uplati 4x više u proračun grada nego stanovnik Beograda..
To je moć turizma, još se zamrači barem 30% novca..
Pa znam ja da je parking u Dubrovniku 20€, a parking u Beogradu 0,5€.. :) I jjedno i drugo su BDP.. Samo što vaš parking indukuje 40 puta veći BDP od našeg parkinga.. Odavno ja ovde pričam da bi vi bez mora bili level Kosova.. :) No, to vam opet ne smanjuje broj penzića, kojih je na svakom trećem koraku u vašoj zemlji, tj. 1,24 mil na 3,8 mil st.. Mnogo je kume.. :) Gle to ti je ova stvar. Tesla je nedavno povisila cijene svojih jačih modela za 5000€ i opet se kupuje i još više, jer te kupce to diferencira, oni su spremni platiti tu razliku bez problema, za razliku od neke kineske marke To ti je brend/marka.. Ja bi bi sretan da je cijena parkinga i 30€. Ljudi u svoj glavi vjeruju da to vrijedi, neka im je... Pričao sam sa jako bogatim slovakom, bio je u Turskoj, Tajlandu.. ono što plaća u Hrvatskoj je sigurnost, navečer sa ženom id na noćno kupanje. U Turskoj nakon 8h navečer zaključava se plaža, u Tajlandu bi ga okrali/ubili. Osjeća se sigurno, može prošetati uz more, obići unutrašnjost i to je spreman platiti... Ima penzionera puno, to je činjenica, recimo moj stric je penzioner od 39 godine, prima 300€, zdrav. Penzioniran 2000 jer je bio djelatni vojnik. U penziji radi, ima imanje, uzgaja svinje, nabavio traktor jači obradjuje zemlju ljudima ima šume, sagradio novu kučicu, staru dao djeci. Sad ima 59 god. 20 godina u penziji. Meni je isto čudno otkud novci za penzije, al ocito nije problem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 12 pro 2020, 22:07 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Grobar je napisao/la: Nigde nije rekao bltnjava selendra.
Opet lažeš.. Nije lepo.. :) Ispričavam se na krivom citatu, uz blatnjava sam trebao nadodati i tužna. My fault.. Citat: Osvrnuvši se na današnji Beograd, Dežulović je naveo da on već odavno nije grad, već kasaba - Dubai za siromašne ili Jagodina za bogate. "Blatnjava, tužna selendra koja izgleda kao da ju je snimio Radoš Bajić na metamfetaminima". Kako god, nigdje spomena nikakvim gigantima, lavovima, tigrovima, leopardima itd.  Ima pravo čovek na svoj ukus. Njemu se zapravo ne svidja "Dubaizacija" Beograda, tj. ovo.. No, to njega ne čini ekonomistom.. Zna se šta kažu vodeći ekonomski relevantni stručnjaci ove planete.. Srbija ima najveći rast BDP-a u Evropi ove godine..Balkanski smo leopardi.. Hrvatice nas vole.. Neka pati koga smeta..  Nije ni veliki grad za svakoga. Mnogi dobiju alergiju.. Ne može nešto što sija kao Las Vegas i nešto gde svi Hrvati balkana(bez penzića  ) mogu opušteno da se smeste, da bude selendra.. Ozbiljan dgra.. Glavni grad Balkana.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 12 pro 2020, 22:10 |
|
|
Hrvati i Hrvatice koji/koje vas vole su bezvrijedni otpad za kojim ne žalim. Nitko normalan sa gramom pameti i ukusa nema što vidjeti u Srbiji i Srbima pored ovolike Europe. Kad da netko pored pite, izabere g.ovno i pojede ga. Znači da nešto ne štima u glavi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 12 pro 2020, 22:18 |
|
|
Svi Hrvati(koliko vas ima) mogu da se smeste opušteno u Beograd, i oni koji nas vole i oni što nas ne vole.. :) Ali bez vaših penzića.. :) Odmah da se razumemo... Njih si zadržite da vam grade apartmane na moru..  Inače, na vrhu Kule Beograd, zadnjem spratu, biće ostakljeni vidikovac, sa koga će se videti pola Hrvatske, sve do Zagreba.. :) Tako da ni nostalgija vam neće biti problem..  Svaki "tjedan" se npr. Hrvati i Hrvatice popnu gore i bace si pogled na praznu Slavoniju.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 12 pro 2020, 22:37 |
|
|
Da, a kad pogled skrene prema jugu vide se čari zapuštene p.ripizdine obogaćene osiromašenim uranijem.  Još samo 4,47 miljardi godina dok ne bude bezbedno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 12 pro 2020, 22:40 |
|
|
Ne može Kosovo da se vidi iz Beograda. Bilo bi divno da može, ali ne može. Stvar je zapravo tehničke prirode, geografske.. Beograd je na mnogo, mnogo, nižoj nadmorskoj visini.. Moraćeš još mnogo škole da završiš da bi mogao da se praviš pametan.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 12 pro 2020, 22:44 |
|
|
Tko govori o Kosovu to ionako nije u Srbiji, zaprašeno je tu i puno sjevernije. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 12 pro 2020, 22:47 |
|
|
|
Osiromašeni uranijum je ispražnjen kod tvoje braće Albanaca na Kosovu.. :)
Zato ih se i seli 50K godišnje.. E, to je pravi egzodus.. :)
A ni to mnogo "severnije od Kosova" ti se ne vidi iz Beograda.
Avala blokira svaki pogled ka jugu, ajde idi malo to bolje prouči.
Nije ti Beograd Berane.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 12 pro 2020, 22:55 |
|
|
Ma kad ste vi napravili toranj sa kojeg se vidi 400 kilometara udaljen Zagreb, onda se može vidjet i jug Srbije, nemoj meni tu nešto muljat. Burj Khalifa je za vaše tornjeve nula.  Nego jel to onaj novi toranj, replika starog kojeg je zbombao NATO? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 12 pro 2020, 22:58 |
|
|
Evo lider regiona, balkanski leopard Nisam siguran jel gledam video iz Kabula ili iz Kladnja, kad ono video iz moćne Srbije. Pogledajte do kraja molio bih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 12 pro 2020, 23:04 |
|
|
Dobro je da nisi Preševo i Bujanovac postavio ovde. Opšte je poznata stvar da je islam religija za zatucane.. :) Amerika ima Detroit, Srbija ima Novi Pazar, Bujanovac i Preševo.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 12 pro 2020, 23:06 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Ma kad ste vi napravili toranj sa kojeg se vidi 400 kilometara udaljen Zagreb, onda se može vidjet i jug Srbije, nemoj meni tu nešto muljat. Burj Khalifa je za vaše tornjeve nula.  Nego jel to onaj novi toranj, replika starog kojeg je zbombao NATO?  Pa dobro, peterao sam malo.. Zagreb se neće videti, ali prazna Slavonija se vidi...  Laku noć sad susjedići.. Završio sam sa botovanjem za danas.. :) 100€ imam po stranici, za danas dosta.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 12 pro 2020, 23:10 |
|
|
Sa tog tornja se ne može vidjet pola udaljenosti do Slavonije sve da je vidljivost najveća moguća, opet pričaš pizdarije kao i dosad. Realnost i tvoje procjene su dva potpuno odvojena pojma.  Citat: Završio sam sa botovanjem za danas.. :) Bot bi trebao pisati afirmativne komentare koji imaju nekakve logike i točnosti, a ne totalne pizdarije, jadan onaj tko te plaća. Nebi ti dao 10 eura po danu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 12 pro 2020, 23:15 |
|
|
|
Bitno je da mi susjedkinje daju.. :) Ljubi brat...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 12 pro 2020, 23:21 |
|
|
Grobar je napisao/la: Hahha.. Juče je Wazal pobedio sa 90K manje st. godišnje u Srbiji, a danas ti dominiraš sa penzićima.. Dajte mi sto hiljada hrvatskih penzionera i napraviću 100000 apartmana na moru..  Neće ti bit smješno kad ti dođe popis 2021. a još manje onaj 2031. U idućih 15. godina vi gubite preko 1M stanovnika ako ne i više...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 12 pro 2020, 23:21 |
|
|
|
Di je sad ikman kad ga treba čovjek, iz Hrvatske je na vrhuncu ludila za iseljavanjem isparivalo oko 40-50k ljudi godišnje, a mi smo 3 puta bogatiji od vas.
Merkelreich će vam posrkati sve stanovništvo kao i mujagama, samo što vi imate neku državu za razliku od njih. Mladi žele perspektivu a kod vas to osim u Beogradu, Novom sadu i dijelu vojvodine nema.
90% države je zabit doslovno. Hrvatska pak ima ogromnu obalu koja drži 40% populacije i od tamo ne iseljava nitko, još imamo plus, i još kad nadodađ Zagreb i okolicu naguraš do 70% stanovništva. Problem su samo prostori bivše krajine, uglavnom...
Dakle moja procjena uopće nije napuhavanje, sada već imate 40k minusa a nisu došle najbrojnije generacije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
okrutni
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 13 pro 2020, 00:23 |
|
|
|
Tko god se nazove po nogometnim navijačima je debil. Ograničeni majmun, koji mrzi svoje, a i druge. Jednom rječju debil. A Srbiji želim sve najbolje iako je šupak Europe!
_________________ Ni ona se proslaviti neće...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 13 pro 2020, 01:41 |
|
|
|
Romania cigania, pardon, ovo je Beograd, balkanski leopard.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 13 pro 2020, 01:48 |
|
|
|
Ovo su neki stari Beograđani, duže su u Beogradu od tebe Partizanovac. Prava slika Srbije i njenog glavnog grada, ali možda će ova stara beogradska familija imati predstavnika u Zvezdama Granda pa nije sve tako strašno. Ipak jezgro srbijanske muzike čine upravo Romi i njihova glazba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 13 pro 2020, 02:09 |
|
|
okrutni je napisao/la: Tko god se nazove po nogometnim navijačima je debil. Ograničeni majmun, koji mrzi svoje, a i druge. Jednom rječju debil. A Srbiji želim sve najbolje iako je šupak Europe! Ovi što se zovu KiM su još više ograničeni.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 13 pro 2020, 02:11 |
|
|
1986 je napisao/la:
Ovo su neki stari Beograđani, duže su u Beogradu od tebe Partizanovac. Prava slika Srbije i njenog glavnog grada, ali možda će ova stara beogradska familija imati predstavnika u Zvezdama Granda pa nije sve tako strašno. Ipak jezgro srbijanske muzike čine upravo Romi i njihova glazba.
KiM-ovi rođaci iz Niška Banja. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|