HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 24 sij 2025, 08:04.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2771 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 111  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Srbija - Lider regiona
PostPostano: 14 pro 2020, 22:54 

Planina je napisao/la:
dudu je napisao/la:

zato što im je deviza bila Hajduk bez zvizde ka *** bez pizde.

Zato su svi stariji Duvnjaci Dinamovci, tek ove novije generacije imaju dosta Hajdukovaca zbog blizine Splita i života i školovanja u istome. Ali stariji sve redom Dinamovci.

meni je stari pričao da je sprdnja bilo biti hajdukovac, nije da ih nije bilo, ali sve neki redikuli. u Livnu ih je bilo više, možda su i dominirali, iskreno ne znam Livnjaka dinamovca.

uglavnom, naslušao se ja tih lovačkih kako mladi sad više vole Hajduk i te fore.

dođe utakmica Werder-Dinamo 2007., odem u Intermezzo s burazima pogledat Dinamo, srijeda igra se LP, krcato, euforija, navijanje, show.

mislim si ja što će tek biti sutra, igraju Sampdoria-Hajduk, ajde da i to vidim, dođem s braćom opet, nikog, prazan kafić, s nama dvojica trojica gledala, nit je kog briga nit ko gleda.

otad se smijem tim Duvnjacima hajdukovcima, to neka tetkasta linija među nama. :zubati

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 22:57 

dudu je napisao/la:
Planina je napisao/la:

Zato su svi stariji Duvnjaci Dinamovci, tek ove novije generacije imaju dosta Hajdukovaca zbog blizine Splita i života i školovanja u istome. Ali stariji sve redom Dinamovci.

meni je stari pričao da je sprdnja bilo biti hajdukovac, nije da ih nije bilo, ali sve neki redikuli. u Livnu ih je bilo više, možda su i dominirali, iskreno ne znam Livnjaka dinamovca.

uglavnom, naslušao se ja tih lovačkih kako mladi sad više vole Hajduk i te fore.

dođe utakmica Werder-Dinamo 2007., odem u Intermezzo s burazima pogledat Dinamo, srijeda igra se LP, krcato, euforija, navijanje, show.

mislim si ja što će tek biti sutra, igraju Sampdoria-Hajduk, ajde da i to vidim, dođem s braćom opet, nikog, prazan kafić, s nama dvojica trojica gledala, nit je kog briga nit ko gleda.

otad se smijem tim Duvnjacima hajdukovcima, to neka tetkasta linija među nama. :zubati

Sve znaš. :D

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 23:00 

dudu je napisao/la:
Planina je napisao/la:

Braća po babine linije, od kojih se sramiš. Poluretaji.

OK je da manjine ili komuno ekipa navija za te klubove.

U Srbiji max 1/5 je u FRANJEVCIMA.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 23:04 

iako u selu odakle su moji starinom danas su grbovi i Dinama i Hajduka jer su recentno 2 igrača igrali za Dinamo i Hajduk (još jedan dokaz apsolutno superiornih gena, selo od 400 ljudi, a još ranije imali i košarkaškog reprezentativca i osvajača olimpijske medalje). jedan je i reprezentativac Hrvatske, vrlo blizu prvih 11, a drugi i danas para mreže HNL-a.

pitanje za nogometne sladokusce, koja su to 2 igrača (Duvnjacima zabranjeno odgovarati)?

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 23:05 

1986 je napisao/la:
Nbgd88 je napisao/la:
Al se upalio zloćesti plavi dećko. Forumska misica. :smajl032

Zatvorio se u špajz kad su im Cigani šetali Zagrebom.

Iako je meni najsmehotresnija scena kad im Grobari Dijaspora razvlače prvu ekipu po travnatom terenu 2003. ako se ne varam.

Piroćanac možda ima snimak. :laugh

Cigani šetali ZG-om ko turisti punih 15 minuta dok ih policija nije odvela. Ali ni to nije spasilo onu 3 jadnika sa Britanca. Jedan je bio u komi, pričalo se tad da će ostati invalid, kako je na kraju ispalo Bog dragi zna.

A što se tiče Atene, naletilo 80 cigana na 30-tak mlađih Boysa koje je prije toga starija ekipa oterala dok su oni bili u centru Atene sa Gate 13. Tamo se Delije nisu usudile doći.

Naravno ovi nisu htjeli bježat stali su na crtu dok niste izboli onog nesretnika pa su pobjegli.

Nedavno su srednjoškolci iz Vukovara isprebijali Delije i Grobare koji su došli direkt iz Beograda. Došli su branit braću, a za njih se govorilo da su to opasne face, bili po zatvorima, ubojice ovo ono :smijeh

Zanimljivo Temišvar ne spominjete, prijetili ste nam da nas čekate, da ne dolazimo, došli Boysi isprebijali i vas i ove iz Temišvara i onaj jad od policije.

Evo i mene na snimku, i pozdravite mi Delije iz Beča koji se nisu usudili stat kod Slavonskog Broda iako ih je bilo 3 kombija više.

https://youtu.be/cucdhxaWVXo

I ti si zloćesti plavi dećko? Sramota... Izdao si Osijek i Kohortu!

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 23:07 

Pašalić i Krstanović. :zubati

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 23:10 

HHerceg je napisao/la:
Pašalić i Krstanović. :zubati

svaka čast.

slika

e sad, teže pitanje, kojeg još olimpijca imamo i košarkaškog reprezentativca? mala pomoć: olimpijac je odnedavno u ćuzi, a košarkaš je čudesno ponovno prohodao. :zubati

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 23:19 

Olimpijca znam al nek i ostali nešto pogode.
Samo ću pohvalit Krlu koji još dok je igrao za Široki rekao generalu Miji Jeliću (dok je započinjao progon): "Šta god triba generale." :HVO

Vrh

dudu je napisao/la:
Carmello Šešelj je napisao/la:
Strogo tehnički gledano nije bilo nikakve vojne ofanzive na Drinu u pravcu zapada 1942., tako da ne razumem o kakvoj odbrani govoriš. Nemačka vojska kontroliše teren sa obe strane reke uz pomoć uspostavljenih marionetskih režima, a postoje i dve gerilske organizacije koje se kriju po šumama. O kakvoj odbrani pričaš kada nije bilo nikakvog napada? Nedićevci su bili u ratu sa NDH i napadali je?

Citat:
On 31 March the commander of the Ustaše Black Legion, Jure Francetić, launched a pre-emptive offensive primarily against Dangić's Chetniks. Francetić captured Vlasenica, Bratunac and Srebrenica, meeting limited resistance from the Partisans, and then scattered the more numerous Chetniks while inflicting significant losses.

https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Trio

Moja poenta je bila da za vreme WW2 nije bilo rata između Nedićeve Srbije i NDH. Nije bilo nikakve ofanzive Srbije na Drinu. Obe marioneteske "države" su bile pod nemačkom komandom. Bile su takoreći saveznici.

Što se tiče gerilaca bez "država", i države (3. Rajha) iza sebe, četnika i partizana, siguran sam da ti je poznato da NDH tokom celog trajanja rata nije imala kontrolu nad otprilike dve trećine svoje teritorije i da je Pavelić de facto bio gradonačelnik Zagreba (ovo je hiperbola, držao je, naravno, više teritorije od Zagreba sa okolinom, ali shvataš šta hoću da kažem). Tako da mi nije jasna tvoja teorija o odbranjenoj Drini, kada je na levoj strani Drine, na de iure teritoriji NDH bilo više zemlje pod kontrolom četnika i partizana, nego ustaša.

Vrh

https://www.tomislavnews.com/foto-domag ... zentaciju/

au kakva dominacija pa tri su reprezentativca Duvnjaci, Borna Barišić (Šujica), Domagoj Bradarić (po mami) i Mario Pašalić, ranije i Strinić.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 23:21 

HHerceg je napisao/la:
Olimpijca znam al nek i ostali nešto pogode.
Samo ću pohvalit Krlu koji još dok je igrao za Široki ponudia svoje novce za obranu generala Mije Jelića.

Popo je legenda, nakon bilo koje tekme Dinama znao je biti za 6 sati za šankom u Elementsu i samo tuče po malom Heinekenu.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 23:22 

dudu je napisao/la:
Grobar je napisao/la:

Jesi ti ovaj maleni cigić što se okreće ka kameri na kraju snimka? :D

Kakvi ste crnomanjasti, kao da ste navijači Idliba.. :)

Nije ni čudo što vas lemamo tako malene i slabašne na svim mogućim terenima.

BBB su i danas među top 5 hool ekipa u Europi, i dalje željeni skalp, Grobari nikad niti su bili niti će biti taj nivo.

još ih ima i još su živi.

Grobari nisu nivo ni u Srbiji, a kamoli negde drugde.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 23:26 

PCM je napisao/la:
De ugasite ovu temu Boga vam dragog

Slažem se. A i otvorena je od strane osobe vrlo upitnog srpstva, tako da su mi i motivi njenog otvaranja sumnjivi.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 23:27 

ne pratim, ne znam, jel imaju još ikakvu masovnost?

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 23:30 

Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
Grobari su za razliku od BiH organizovani u tri entiteta.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 23:30 

Naravno da imamo.
Ciganima se ne veruje Dudi.

To je prvo što bi trebao da znaš.. :)

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 23:31 

PCM je napisao/la:
De ugasite ovu temu Boga vam dragog

Slažem se. A i otvorena je od strane osobe vrlo upitnog srpstva, tako da su mi i motivi njenog otvaranja sumnjivi.

Smrdi na ****** a ne da je upitno srpstvo.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 23:33 

ikmandvaradtist je napisao/la:
Grobar je napisao/la:
Dudi bi skinuo petokraku sa zvezdinog grba i onda bi bila samo Crvena.. :)

Znajući njega, postala bi Crvena Sonja (po onoj mu pički iz Cavtata) il' bi isto napravio Šahovnicu samo umesto kvadratića bi bile crveno-bele zvezdice... :neznam

Stvarno, zašto je "Hrvatomrzac" Tito dozvolio divljanje Šahovnica na grbovima hrvatskih klubova a Ocila na srpskim - niĐe?

Mislim da Kinezi sada rade na zavladavanju Makedonijom kako bi spojili Grčku i Srbiju (Pirej i Beograd pa dalje na Budimpeštu)... to je Vertikala koja će Srbiju vratiti na mesto Gospodara Dominatora Balkana... :yes

Ako je šahovnica bila dozvoljena na zastavi SR Hrvatske, kojim bi onda povodom bila zabranjena na grbovima športskih društava. SR Hrvatska je u okviru SFRJ imala i zvaničnu himnu "Lijeoa naša", identičnu današnjoj. Zapravo, sve republike su imale svoje himne. Osim Srbije, da il zbog toga što se pominjanje Boga nije uklapalo u komunističku ideologiju ili iz nekog drugog razloga, to je već stvar za diskusiju. Ali pominjanje i prizivanje Boga je bio zvaničan povod i objašnjenje.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 23:36 

Leeroy Jenkins je napisao/la:
Grobari su za razliku od BiH organizovani u tri entiteta.

Dobra. :zubati

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 23:37 

dudu je napisao/la:

ne pratim, ne znam, jel imaju još ikakvu masovnost?

Podeljeni u frakcije. Stadion im non stop poluprazan... Tragikomedija od grupe. I ovo ne kažem jer navijam za Zvezdu, nego je realno tako.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 23:39 

Grobari i Delije ni ne spadaju u navijačke već kriminalne skupine.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 23:39 

Grobar je napisao/la:
dudu je napisao/la:
nego kad smo kod toga, kako si ti počeo navijati za Partizan, tko ti je vojno lice?

Niko.
Ćale navija za Partizan pa tako i ja.

Tradizione di famiglia.

Uništili Partizan dušmani.

Još jedan krimen Vučičevog režima. Samo pod takvima može zvijezda biti jači klub uz pomoć režima, Arapa i Rusa.

Partizan je uvijek bio kvalitetniji klub. Zvijezda može samo umjetnim kupovanjem kako za vrijeme juge tako i za vrijeme Vučića nešto napraviti.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 23:40 

To nisu Grobari, nego Vučićevi profesionalni "navijači Partizana"..

Pravi Grobari ne učestvuju u toj šaradi i ima nas, samo čekamo bolja vremena.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 23:41 

Još prekomandovani Sale Mutavi, ubačen da ih kontrolira.

Kada ga izrešetali Cg klanovi, frka u Vladi Srbije i plakanje.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 23:41 

HHerceg je napisao/la:
Grobari i Delije ni ne spadaju u navijačke već kriminalne skupine.

Točno. Ulični dileri narkokartela. Za razliku od Srbije navijači u Hrvatskoj su prije svega navijači sa manjim učešćem u nekom sitnom kriminalu.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2771 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 111  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: