|
|
Stranica: 56/111.
|
[ 2771 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 16:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60122 Lokacija: DAZP HQ
|
Grobar je napisao/la: Jao Dudi, nemoj molim te o auto industriji sa nama. Drži se bolje izdavanja apartmana.. :) Svaka ovca može da napravi EV, dizajner treba da brine samo o pljosnatoj bateriji ispod praga automobila i o el. motoru i dinamu spregnutim zajedno na osovinu ispod haube. Celokupna kvaka sa EV, je samo u tome, ko je najkonkurentniji, tj. ko ima najjeftiniju bateriju. nećemo, vaš domet je Fićo, Stojadin, Yugo i sad Fiat 500L. i Tempo. pogledaj dokumentarac i usrat ćeš se što će vam kroatosfera napraviti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 16:08 |
|
|
Grobar je napisao/la: Jao Dudi, nemoj molim te o auto industriji sa nama. Drži se bolje izdavanja apartmana.. :) Svaka ovca može da napravi EV, dizajner treba da brine samo o pljosnatoj bateriji ispod praga automobila i o el. motoru i dinamu spregnutim zajedno na osovinu ispod haube. Celokupna kvaka sa EV, je samo u tome, ko je najkonkurentniji, tj. ko ima najjeftiniju bateriju. Ajde da budem još precizniji, ko ima litijum. Srbija ima.. To je prosto "za napravit", to može malo dete. U Srbiju je već najavio dolazak Nidec(el. motori za EV). Sklepaćemo mi 10 modela EV, bitno je da imamo Litijum. To je posle prosto.. Prava tehnologija je 4 klipa, 16 ventila i radilica ispod haube.. Tovarna Fiat v Kragujevcu.. :) .... Stvarno radiš prekovremeno, izvrstan lip service za ekonomiju motanja kablova i sklapanja limarije. Skupljamo ti koji dinar da ti se nađe. Znamo da nemaš... Drž se.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 16:09 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Od čega da se userem Dudi? Karbon preko baterije, el. motora i dinama.. Da niste možda šta od toga napravili? To može i moj sestrić da sklopi... :) Ajde Dudi bolje o izdavanju apartmana, nemoj o autoindustriji. Mi dnevno napravimo više automobila nego taj Rimac za svo vreme svog postojanja.. E čuj, Nico Rozberg došao.. :) Kod nas došao Rio Tinto I Nidec..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 16:12 |
|
|
On topic glede droge i Srbije. Prije par godina stojim sa frendom na cesti i on priča s nekim poznanikom. Zagrebački narkoman. Slušam s jednim uhom. I on komentira Srbe nešto. - Oni nisu normalni. Moraju bit na nečemu. - Na čemu? - Na nekim drogama. Normalni ljudi se ne mogu tako ponašati... Uglavnom kako narkomani u Hrvatskoj doživljavaju Srbeke. Onda je jasno kakav je dojam normalnih ljudi...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 16:14 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
dudu je napisao/la: K:M je napisao/la: Vi nemate čak ni tvornicu međunožnih dvokotača (bajs, ko klinac sam se sprdao sa Franjizmima, arhaizmima). Šrafciger industriju iz Kine, da se samo sklapaju. Čak je u Nišu bilo 4 sklapaonica, 1 naša obiteljska par godina.
Kakva vam je to "tvornica", ako nije experimentalno ručni rad?
I mene vesele pozitivne vijesti iz nama susjedne i drage RH. da nemamo tvornicu bicikala? znam da je bio Limex Donji Miholjac. inače Rimac proizvodi električne bicikle, Greyp Bikes, ako hoćeš sredim ti po povoljnoj cijeni od 10000 eura. To može uvaljivati ******** veganima po EU i Amer. Tko je lud to platiti. Mi smo u maloprodaji prodavali dul alu ram sa šimanom za 300 e tamo iza 2003 g i zarađivali čisto 100 e. Dok su najbolje išle one za buvljak od 100e do 150e. Ali su bili kontejneri na mjesečnoj razini. Na dijelovima 200%.... Limex iz Slav je pravio jeftine a dobre taćke (ručna kolica). To smo uvozili i dilali uz jeftine bicikle, rasklopljene zbog transporta. Jeftina roba a skupa distribucija. Tako da HVALA na ponudi. Nađi mi neki dobar plac ili vilu, uz proviziju, da se doselim u CROatosferu.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 16:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60122 Lokacija: DAZP HQ
|
majstore, već živiš u kroatosferi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 16:25 |
|
|
Kroasansfera je toliko zanimljiva da nema ni dve stranice na HercegBosna forumu, a ova ima šeset i tri. Kroasansfera ima domet do okolo Trešnjevke.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 18:05 |
|
|
K:M je napisao/la: dudu je napisao/la: da nemamo tvornicu bicikala? znam da je bio Limex Donji Miholjac. inače Rimac proizvodi električne bicikle, Greyp Bikes, ako hoćeš sredim ti po povoljnoj cijeni od 10000 eura. To može uvaljivati ******** veganima po EU i Amer. Tko je lud to platiti. Mi smo u maloprodaji prodavali dul alu ram sa šimanom za 300 e tamo iza 2003 g i zarađivali čisto 100 e. Dok su najbolje išle one za buvljak od 100e do 150e. Ali su bili kontejneri na mjesečnoj razini. Na dijelovima 200%.... Limex iz Slav je pravio jeftine a dobre taćke (ručna kolica). To smo uvozili i dilali uz jeftine bicikle, rasklopljene zbog transporta. Jeftina roba a skupa distribucija. Tako da HVALA na ponudi. Nađi mi neki dobar plac ili vilu, uz proviziju, da se doselim u CROatosferu. Što se tiče Rimca, on proizvodi masu tih karbonskih dijelova i za klasične aute. Plus još nešto, jako puno ljudi šta je radilo kod njega pogotovo mladih na tim kompozitnim djelovima, otvorili svoje obrte, a jako jako dobro se plaća...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 18:12 |
|
|
Grobar je napisao/la: Hoćemo..
Ali i ti da priznaš da nisi znao da je 80% današnjih Srbijanaca, poreklom sa prečansko/crnogorskih krševa, pa da se izmirimo..... :) Oduvijek sam znao da su najbolji dio srpskog naroda prečani. Dobio sam sad i tvoju potvrdu. Izmireni.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 18:42 |
|
|
Grobar je napisao/la: Od čega da se userem Dudi? Karbon preko baterije, el. motora i dinama.. Da niste možda šta od toga napravili? To može i moj sestrić da sklopi... :) Ajde Dudi bolje o izdavanju apartmana, nemoj o autoindustriji. Mi dnevno napravimo više automobila nego taj Rimac za svo vreme svog postojanja.. E čuj, Nico Rozberg došao.. :) Kod nas došao Rio Tinto I Nidec.. Vođa u osobnoj inspekciji radova, da nisam čuo da se Kinezi žale na vas...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 18:45 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Oduvijek sam znao da su najbolji dio srpskog naroda prečani. Dobio sam sad i tvoju potvrdu. Izmireni. Svi Srbi su prečani, s koje god strane Drine da posmatraš.. Nbgd88 je napisao/la: Kroasansfera je toliko zanimljiva da nema ni dve stranice na HercegBosna forumu, a ova ima šeset i tri. Kroasansfera ima domet do okolo Trešnjevke. Kroatosfera ne postoji. Nisu oni taj materijal da utiču na druge, a još manje da vladaju nad nekim. Postoji Germano sfera, a Hrvatska je parčence unutar te sfere. A Germano sfera, Britano sfera, Japano sfera i Saudi sfera, su u orbiti američkog sunčevog sistema. Amerika je njihovo sunce.. :)
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 18:47 |
|
|
A Srbe kao netko pita, po grobaru je osmanski pašaluk velesila a ne pašaluk. Ne dajte mu više opijata, izgorio je....
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 18:49 |
|
|
weasel je napisao/la: A Srbe kao netko pita, po grobaru je osmanski pašaluk velesila a ne pašaluk. Ne dajte mu više opijata, izgorio je.... Ma kakvi izgorio, tu samo metla pomaže. Prvo otvoriš vrata...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 18:49 |
|
|
Srbija obnavlja Carstvo Dušanovo i u njemu smo mi sunce.. :)
Biće toplo i Serbijanos airesu, možda čak i tebe Wazale tamo u Gunji ogrejemo, u dometu si nam.. :)
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 18:50 |
|
|
buenos aires je napisao/la: weasel je napisao/la: A Srbe kao netko pita, po grobaru je osmanski pašaluk velesila a ne pašaluk. Ne dajte mu više opijata, izgorio je.... Ma kakvi izgorio, tu samo metla pomaže. Prvo otvoriš vrata... Šešeljev potrčko ih je toliko ubio u mozak s propagandom da su počeli u to vjerovati. Strašno...
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 18:51 |
|
|
Grobar je napisao/la: Srbija obnavlja Carstvo Dušanovo i u njemu smo mi sunce.. :)
Biće toplo i Serbianos airesu, možda čak i tebe Wazale tamo u Gunji ogrejemo, u dometu si nam.. :) Povezivanjem električne mreže Kosova sa Tiranom.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 18:56 |
|
|
Ajde prestanite da nas kopirate sa tom vašom kroatosferom.. Kopirate ovu našu temu, Srbija-balkanski leopard.. :) Tako je i vaš Oton Iveković kopirao našeg Paju Jovanovića. Smislite nešto sami.. :) To mi Srbi možemo da stvorimo carevinu, vi niste taj materijal. Ne možete vi da budete kao Srbi nikada. Možete da otpevate Danke Dojčland i to je vaš maksimum.. :) ..
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 18:58 |
|
|
Čuj ovog Srbija balkanski leopard, to valjda uspoređuješ ekonomiju vašu s onim azijskim tigrovima... Vi ste balkanski ekonomski skočimiš, evenutalno vjeverica, veći grabežljivci smo mi i Slovenci.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 18:59 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nije marihuana ništa veća droga od alkohola, ili ovisnosti o kocki ili video igricama. Marihuana je tek biljka, koja može biti korištena u korisne svrhe npr. medicinske, a može biti i zloupotrijebljena. Kao npr. i najobičnije tablete za smirenje rekao bih. Droga je stanje uma. Uzmi jednu drogu, ovisnik će samo uzeti drugu. Hoćeš na kraju i ljepilo zabraniti? Poanta je ovisnik je nesretan čovjek kome treba pomoći suočiti se sa problemima. Droga je tu potpuno nebitna. Eeeej, bre, Kvaki, pišu narkomani da je Lek , da je Genijalna , da je divna, fantastična, veličanstvena,... 'alo? U pravi si da skoro svako ima neku zavisnost (droga, alkohol, pička, cigare, igrice,...) ali ne sme biti dozvoljeno da se Poroci, Zavisnosti, Slabosti, Zla - hvale i veličaju!!! Moja slabost su - Slatkiši! Volim čokolade, kremove, kolače, sladolede,... ali to je Zlo i uvek ga kudim i napadam! Borim se protiv njega, koristim voće kao zamenu, Steviju kao zaslađivač... teško je, gadna je ta zavisnost... mogao bih i ja, kao ovi Narkomani, da uzmem da hvalim svoju zavisnost: - lep je osećaj nanjopati se sladoleda - pravi orgazam na jeziku je natrpati se kolača - luči se Oksitocin kad se nakrkam čokolade - baš me opusti 300 g napolitanki - popravlja raspoloženje kad se nažderem pudinga - baš imam nalet Energije nakon prežderavanja keksom - niko nikad nije ubio ni povredio zbog dejstva slatkiša - itd, itd... Ali mi ne pada na pamet! To je Zlo! Treba ga iskorenjivati!A ovi KLASIČNI OBLICI NARKOMANA - narkoman NE PRIZNAJE DA IMA PROBLEM, on proglašava svoju drogu lekovitom ("Trava je LEK!"/"Rakija ubija Koronu!"/"Cigare me smiruju!", itd) - što seru da je Lek... e, pa, gledao sam ja neke koje je taj "lek" doveo dotle da svoje ukućane napadnu i proglase za Vanzemaljce, astralne projekcije zlih entiteta, kradljivce misli, duhove,... potpuno Ludilo! ( znači, skroz na stranu što je od njih taj "lek" napravio beskorisne individue koje ceo dan puše to sranje i čitaju socijalne mreže... ništa ih ne interesuje, ne žele ničim da se bave i zanimaju, van svih tokova su...)... Droge su Zlo i treba ih UNIŠTITI ZAUVEK!!!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 19:01 |
|
|
weasel je napisao/la: Čuj ovog Srbija balkanski leopard, to valjda uspoređuješ ekonomiju vašu s onim azijskim tigrovima... Vi ste balkanski ekonomski skočimiš, evenutalno vjeverica, veći grabežljivci smo mi i Slovenci. Ne Wazale. Mi Srbi smo balkanski leopardi, jer nam susjedkinje tako tepaju pošto smo mnogo lepi i nezgodni... :) A ako gledamo ekonomiju, Srbija ima najveći rast BDP-a u Evropi, dakle, tu nismo leopardi, nego žirafe.. :)
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 19:04 |
|
|
Grobar je napisao/la: weasel je napisao/la: Čuj ovog Srbija balkanski leopard, to valjda uspoređuješ ekonomiju vašu s onim azijskim tigrovima... Vi ste balkanski ekonomski skočimiš, evenutalno vjeverica, veći grabežljivci smo mi i Slovenci. Ne Wazale. Mi Srbi smo balkanski leopardi, jer nam susjedkinje tako tepaju pošto smo mnogo lepi i nezgodni... :) A ako gledamo ekonomiju, Srbija ima najveći rast BDP-a u Evropi, dakle, tu nismo leopardi, nego žirafe.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 19:07 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: U pravi si da skoro svako ima neku zavisnost (droga, alkohol, pička, cigare, igrice,...) ali ne sme biti dozvoljeno da se Poroci, Zavisnosti, Slabosti, Zla - hvale i veličaju!!!
Moja slabost su - Slatkiši! Volim čokolade, kremove, kolače, sladolede,... Čekaj? Pored alkohola, pičke, cigara i droga ti si se navuko na slatkiše... ? Ja sam zadnji put na to bio navučen u zabavištu.. Ajde kad porasteš, dodji da se igraš sa nama.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 20:05 |
|
|
Idemo predsedniče naš lepousti.. :) Rokaj, snimaj.. Tako se stvara carstvo, a ne kad te neki EU cverglančići štipkaju za guzu... Vučić o "boljem i jeftinijem" gasu: "Šta nekog briga gde mi ukopavamo cevi"https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.ph ... id=1781210Beograd -- "Pre kraja godine ćete videti fascinantne rezultate izgradnje gasovoda", kazao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Citat: "Do sada smo koristili ruski gas preko Mađarske i Ukrajine jer je bio najpovoljniji", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje ruskih novinara o Turskom toku. "Rekli smo drugima dajte jeftiniji gas, još nisam video jeftiniji gas od ruskog. Da li neko traži od Srbije da kupujemo skuplji gas?", pitao je Vučić.
"Gradili smo svoj gasovod koji nam je svakako potreban i biće uvezan sa Bugarskom", dodao je. Citat: "Da odustanemo od kupovine ruuskog gasa, niti sam budala niti ću dozvoliti takvo ponižavanje svoje zemlje. Do kraja godine ćemo da otvorimo naš gasovod. Šta nekog briga gde mi gradimo gasovod, neće valjda neko da nam zabranjuje da na svojoj zemlji ukopavamo cevi", istakao je predsednik Srbije i dodao da ćemo 29. ili 30. decembra da pustimo gas novim gasovodom. Citat: "Kupovaćemo najjeftiniji i najbolji gas. Nećemo plaćati reket nikom u svetu i plaćati duplo skuplje jer se to nekom u svetu sviđa ", kazao je. ...
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 20:09 |
|
|
Grobar je napisao/la: Idemo predsedniče naš lepousti.. :) Rokaj, snimaj.. Tako se stvara carstvo, a ne kad te neki EU cverglančići štipkaju za guzu... Vučić o "boljem i jeftinijem" gasu: "Šta nekog briga gde mi ukopavamo cevi"https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.ph ... id=1781210Beograd -- "Pre kraja godine ćete videti fascinantne rezultate izgradnje gasovoda", kazao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Citat: "Do sada smo koristili ruski gas preko Mađarske i Ukrajine jer je bio najpovoljniji", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje ruskih novinara o Turskom toku. "Rekli smo drugima dajte jeftiniji gas, još nisam video jeftiniji gas od ruskog. Da li neko traži od Srbije da kupujemo skuplji gas?", pitao je Vučić.
"Gradili smo svoj gasovod koji nam je svakako potreban i biće uvezan sa Bugarskom", dodao je. Citat: "Da odustanemo od kupovine ruuskog gasa, niti sam budala niti ću dozvoliti takvo ponižavanje svoje zemlje. Do kraja godine ćemo da otvorimo naš gasovod. Šta nekog briga gde mi gradimo gasovod, neće valjda neko da nam zabranjuje da na svojoj zemlji ukopavamo cevi", istakao je predsednik Srbije i dodao da ćemo 29. ili 30. decembra da pustimo gas novim gasovodom. Citat: "Kupovaćemo najjeftiniji i najbolji gas. Nećemo plaćati reket nikom u svetu i plaćati duplo skuplje jer se to nekom u svetu sviđa ", kazao je. ... letit ćeš ti sa foruma smeće tursko to ti obećavam
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 20:13 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: U pravi si da skoro svako ima neku zavisnost (droga, alkohol, pička, cigare, igrice,...) ali ne sme biti dozvoljeno da se Poroci, Zavisnosti, Slabosti, Zla - hvale i veličaju!!!
Moja slabost su - Slatkiši! Volim čokolade, kremove, kolače, sladolede,... Iki pa ti si austrijanac zarobljen u tijelu Srbina, još da si spomenio sacher tortu...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|