|
|
Stranica: 70/111.
|
[ 2771 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 20:54 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
.. 2060-te 1.Kina 2.Indija 3.SAD Ja da sam neprijatelj Srbije polako bih krenuo da punim ćega... :) ..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 20:56 |
|
|
Grobar je napisao/la: .. 2060-te 1.Kina 2.Indija 3.SAD Ja da sam neprijatelj Srbije polako bih krenuo da punim ćega... :) .. Iznenađen sam da nema Srbije u Top3.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 20:58 |
|
|
Opa, sad su i Kinezi i Indijci nova srpska braća koja će svi do zadnjeg izginut da mali iskompleksirani narod sa balkana konačno pokuša postati velik. Oni su stvarno svi kompletno za ludnicu. Znači kompletna nacija, ili da budem pošten 95%, čast izuzecima.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 21:00 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Opa, sad su i Kinezi i Indijci nova srpska braća koja će svi do zadnjeg izginut da mali iskompleksirani narod sa balkana konačno pokuša postati velik. Ovo nešto kao Komšić i Džaferović, Amerika će sve izbombardirati i njima napraviti državu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 21:02 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Opa, sad su i Kinezi i Indijci nova srpska braća koja će svi do zadnjeg izginut da mali iskompleksirani narod sa balkana konačno pokuša postati velik. Oni su stvarno svi kompletno za ludnicu. Znači kompletna nacija, ili da budem pošten 95%, čast izuzecima. Drugar, je li ta jednodimenzionalnost posljedica tvog straha od kineske dominacije ili si jednodimenzionalan sam po sebi
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 21:04 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
weasel je napisao/la: Iki pa ti si austrijanac zarobljen u tijelu Srbina, još da si spomenio sacher tortu... Dobro, ja jesam nešto svetlije kompleksije... oči svetlije boje... uljuđen, kulturan, pravi Europejac, kao što možeš primetiti... ih šprehe ain venih dojč, hat fil fergesen, aba ih feršte fil... Nisam klasični crni Dinarid sa orlovskim nosem, grube građe, zadrt i nefleksibilan... Imamo mi Srbi nekih 10 % Germanskih gena, tako da - moguće...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 21:04 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Iznenađen sam da nema Srbije u Top3. Kvačice, pa ovo su svetske ekonomije, mi smo prvi u Evropi..
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 21:05 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: weasel je napisao/la: Iki pa ti si austrijanac zarobljen u tijelu Srbina, još da si spomenio sacher tortu... Dobro, ja jesam nešto svetlije kompleksije... oči svetlije boje... uljuđen, kulturan, pravi Europejac, kao što možeš primetiti... ih šprehe ain venih dojč, hat fil fergesen, aba ih feršte fil... Nisam klasični crni Dinarid sa orlovskim nosem, grube građe, zadrt i nefleksibilan... Imamo mi Srbi nekih 10 % Germanskih gena, tako da - moguće...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 21:06 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Opa, sad su i Kinezi i Indijci nova srpska braća koja će svi do zadnjeg izginut da mali iskompleksirani narod sa balkana konačno pokuša postati velik. Oni su stvarno svi kompletno za ludnicu. Znači kompletna nacija, ili da budem pošten 95%, čast izuzecima. Vidiš da ne razumeš. Ne treba nama pomoć, već nam treba da nas niko ne zaustavlja.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 21:11 |
|
|
Grobar je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Opa, sad su i Kinezi i Indijci nova srpska braća koja će svi do zadnjeg izginut da mali iskompleksirani narod sa balkana konačno pokuša postati velik. Oni su stvarno svi kompletno za ludnicu. Znači kompletna nacija, ili da budem pošten 95%, čast izuzecima. Vidiš da ne razumeš. Ne treba nama pomoć, već nam treba da nas niko ne zaustavlja.. :) Treba vama pomoć, opsežna i teška.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 21:15 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Opa, sad su i Kinezi i Indijci nova srpska braća koja će svi do zadnjeg izginut da mali iskompleksirani narod sa balkana konačno pokuša postati velik. Oni su stvarno svi kompletno za ludnicu. Znači kompletna nacija, ili da budem pošten 95%, čast izuzecima. Drugar, je li ta jednodimenzionalnost posljedica tvog straha od kineske dominacije ili si jednodimenzionalan sam po sebi Pazi, nije da mi se sviđa ideja da kineska komunistička partija dominira svijetom, ali eto. Živi bili pa vidjeli. Svašta je kroz ljudsku povijest dominiralo i niti jedna nije trajala vječno tako da.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 21:17 |
|
|
Bitno je da Ameri padnu na treće mesto.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 21:20 |
|
|
Eto vidiš. Nama je dovoljno da to pravilo bude važeće i za NATO, a hoće, pa da riješimo problem s KiM. Kineska dominacija nam je interesantna iz tog aspekta, jer ne vjerujemo da će nas u tome kočiti kao što nas koči NATO.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 21:27 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
buenos aires je napisao/la: Čekaj, kako si me provalio? Šta me je odalo? Jebote, od ovih Hrvata ne može čovek ni anonimno forumašiti... Mali Šengen je veći od Velike Srbije... ne, Mala Srbija je veća od Velikog Šeng... ne, čekaj, Veliki Šengen je manji od Male... a, u pičku materinu, ovo baš komplikovano... U svakom slučaju, MŠ će biti TVRĐAVA-Mostobran Kine iz koje će praviti ršum...
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 21:29 |
|
|
Citat: Eto vidiš. Nama je dovoljno da to pravilo bude važeće i za NATO, a hoće, pa da riješimo problem s KiM. Kineska dominacija nam je interesantna iz tog aspekta, jer ne vjerujemo da će nas u tome kočiti kao što nas koči NATO. Da, samo zašto ti misliš da će Amerika, NATO i EU toliko oslabiti, da će im Kina diktirati što mogu i ne mogu raditi u Europi? Ne pričamo o Tajvanu, Sjevernoj Koreji i umjetnim otocima na pacifiku. Geografske koordinate te malo hebu. Amerika ne može toliko oslabiti, niti Kina toliko ojačati da se takav tektonski poremećaj dogodi. Svijet će u budućnosti postati multipolaran, a ne jednopolaran.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 21:34 |
|
|
Zato što ako Ameri budu bombardovali Srbiju npr. zbog Kosova, onda će Rusi i Kinezi da gruvaju pak svoje interesne sfere.
Oni će onda da si okupiraju Tajvan, da prave ostrva, da Rusi uzmu celu Ukrajinu npr, ne samo Krim, itd, itd..
Daće im povod za njihove bahanalije, pa će od jednog problema Ameri sebi napraviti hiljadu npr.. I onda im se neće isplatiti da zaustavljaju Srbiju u bilo čemu.. Nisu ovo više 90-te da samo Ameri imaju tu moć..
Dolazi vreme kad će mali sve više biti samostalni, jer Kina preuzima dominaciju svetom..
Apropo MŠ.. Mali Šengen je odlično ime za Veliku Srbiju. Nit' se zove Veliki, nit' se zove Srbija, a jeste.. :)
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 21:35 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Čekaj, kako si me provalio? Šta me je odalo? Jebote, od ovih Hrvata ne može čovek ni anonimno forumašiti... Mali Šengen je veći od Velike Srbije... ne, Mala Srbija je veća od Velikog Šeng... ne, čekaj, Veliki Šengen je manji od Male... a, u pičku materinu, ovo baš komplikovano... U svakom slučaju, MŠ će biti TVRĐAVA-Mostobran Kine iz koje će praviti ršum... Uopće nisam, niti me je briga koliko ti (ili bilo tko drugi na forumu) ima germanskih gena. Samo zafrkancija s moje strane.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 21:38 |
|
|
Po istoj onoj logici koju si naveo gore. Ako ničija dominacija nije vječna, neće biti ni američka, odnosno NATO i EU. Nisu vječni ni Srbi, ali ipak mislimo da ćemo nadživiti i NATO i EU.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 21:41 |
|
|
Problem je u tome što vi mislite da ste bitniji nego što realno jeste, oko vas se sigurno neće lomit koplja između Amerikanaca, Rusa i Kineza, a sve i da se lome, loše ćete proći jer se Amerikancima sigurno neće isplatit da Rusi i Kinezi preuzmu Balkan. Po kojoj logici im je bolje dati balkan, a sačuvati Ukrajinu? Gdje je Ukrajina, a gdje Balkan? Opet hebu geografske koordinate. Mada ponavljam, vi ste okruženi NATO savezom, balkansko pitanje ne postoji niti će se na njemu lomiti koplja. Postoji samo u vašoj glavi. Može se desit da se potpuno raspadnu EU, NATO i Amerika i da se 100% sve pita Kineze i Ruse. Isto kao što se može desit da u zemlju opali asteroid i pobije sve živo. Sve se može desit, ali pitanje je vjerojatnosti.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 21:46 |
|
|
Neće se lomiti koplja, ali nas neće ni zaustavljati. Nemaju više tu moć, tj. imaju ali ako je potegnu onda će dati za pravo Rusima i Kinezima isto. Sa Kosovom su sebi napravili milion problema. Krim, Ukrajina, Sirija... Jel' stvarno neko misli da nam oni dozvoljavaju stvaranje MŠ tek tako? Kao uvod u EU? Zaista? Stvarno neko misli da nisu mogli da namaknu Milu tih 3000 glasova koliko mu je falilo? Zaista? Oborili smo ga a da nisu trepnuli. Više nisu ni blizu moći koju su imali i u defanzivi su, a tek će biti.. Oni prstom nisu mrdnuli u sukobu Azeri-Jermenija.. Jedna raspala Turska se pitala tamo a Ameri ne.. Kad se to smelo i kad je to bilo tako? Rusi im došli do Izraela.. :) ..
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 21:56 |
|
|
Vjerovali ili ne, a nije teško povjerovati, geografske kordinate najviše jebu Amerikance. Mentalno su u jednopolarnom svijetu, a valja im se navikavati na njegov kraj.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 21:58 |
|
|
Grobar je napisao/la: Neće se lomiti koplja, ali nas neće ni zaustavljati. Nemaju više tu moć, tj. imaju ali ako je potegnu onda će dati za pravo Rusima i Kinezima isto. Sa Kosovom su sebi napravili milion problema. Krim, Ukrajina, Sirija... Jel' stvarno neko misli da nam oni dozvoljavaju stvaranje MŠ tek tako? Kao uvod u EU? Zaista? Stvarno neko misli da nisu mogli da namaknu Milu tih 3000 glasova koliko mu je falilo? Zaista? Oborili smo ga a da nisu trepnuli. Više nisu ni blizu moći koju su imali i u defanzivi su, a tek će biti.. Oni prstom nisu mrdnuli u sukobu Azeri-Jermenija.. Jedna raspala Turska se pitala tamo a Ameri ne.. Kad se to smelo i kad je to bilo tako? Rusi im došli do Izraela.. :) .. Da i? Po čemu ti zaključuješ da će se to nastavit unedogled? 41. su svi mislili da će Wehrmacht doći do Vladivostoka kako je krenulo. Ovo što ti pišeš je školski primjer kako netko puno poleti kad ga malo krene.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 22:04 |
|
|
Ja ne znam šte tebi nije jasno? Bosna je ušla u MŠ.. Više nema nazad, RS lupa veto.. Ok? :) Jedino Federacija, sama, može da izadje bez RS-a. A ako žele celu Bosnu da izvuku, kao 90-tih iz Juge, moraju to da rade na silu kao 90-tih.. I šta onda, mi Srbi kažemo ne može, nemate pravo, i šta se onda desi? Ameri nas bombarduju? Ne mogu više da nam mašu prstićima ispred nosa. Gotovo je sa tim. Za početak.. :) Šta nas ti sad ovde ubedjuješ? Da nam svetske okolnosti ne idu na ruku?
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 22:07 |
|
|
Grobar je napisao/la: Šta nas ti sad ovde ubedjuješ? Da nam svetske okolnosti ne idu na ruku? Idu vam na ruku jer Vučić sjedi na 5 stolica i glumi mirotvorca i faktor stabilnosti, to je jedna stvar, a ponovno ratovanje na Balkanu kao ruski/kineski agent je potpuno druga stvar i ponovilo bi vam se isto što i devedesetih. 100%.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 22:11 |
|
|
Nema više ratova jer nema ko da nam se suprostavi. Zato što Ameri nisu jaki kao 90-tih..
Radimo šta hoćemo. Obaramo Mila, brišemo granicu izmedju Srbije i Republike Srpske, kupujemo rusko oružje, gradimo ruski gasovod..
I nećemo se zaustaviti, niti planiramo. Tek smo krenuli.. :)
Krajnji cilj su RS, CG i Srbija jedna država i povratak Kosova.
I u tome nas niko neće zaustaviti, niti ćemo prestati da težimo tome, samo je pitanje vremena.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 26 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|