|
|
Stranica: 87/344.
|
[ 8600 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
espresso
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:10 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: espresso je napisao/la: Nije nego najbolja tj. 19,1%
Jug 19.1% Zapad 18.66% Jugozapad 17.31% Samo, ne valja računica ako je ta izlaznost na Jugu HSP, gdje je jak, pa propadnu glasovi. Upravo tako. Nadam se da nije to zbog HSP-ove kampanje dole po terenu. Nama treba 3000+ glasova za HDZ kako SDA nebi mogla skupiti 1000 koliko bi bilo potrebno za drugi mandat.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:10 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39414 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kod mene susjedi Srbi nikada nisu glasali sad se odazvali na poziv Dodika.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24031 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Je li bi sada trebali izaci izlaznost do 13:00 sati? Mislim da je vec trebala.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Robbie MO je napisao/la: espresso je napisao/la: Nije nego najbolja tj. 19,1%
Ispričavam se, netko je krivo poredao na prošlim stranicama, skoro sam uvjeren da sam vidio 15.4% Jug. Drago mi je da je 19.1% jer se uklapa u sliku o nešto većoj izlaznosti Hrvata. Ne mora značiti, možda su to i ovi njihovi padobranci na Jugu, kao i u ostalim jedinicama. Ako 10% (ili koliko već) muslimanskog stanovništva ima 20% bolju izlaznost od prosjeka, eto ti tih 2% bolje izlaznosti.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76725 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
storaB je napisao/la: Hvala vam na odgovorima. Pa cijenim da se ovaj put odradila kakva takva kampanja i pružila šansa Srbima da izađu i glasaju za "svoju" opciju. A ne za lažnjake poput SDP-a ili NS-a... Bitno je da Srbi prestanu davat glasove SDP i da imaju opciju za koju znaju da neće baciti glas. Ako treba mi ćemo osigurati da uvijek prođu u gradsko vijeće s 1 vijećnikom i da im nikada glasovi ne budu bačeni, ali je idealno da to zarade sami, glasanjem s dopisnim glasovima i slično, još samo fali da nam prigovaraju da se ne radi o "djelomično legitimnim" Srbima.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:13 |
|
|
daramo je napisao/la: Kod mene susjedi Srbi nikada nisu glasali sad se odazvali na poziv Dodika. Jesi im objasnio da na listi izborne jedinici trebaju glasat za HRS/HDZ ? Niko nezna ili nece rec oce bit veceras neka emisija na RTVHB ?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76725 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ministry of Sound je napisao/la: espresso je napisao/la: Nije nego najbolja tj. 19,1%
Jug 19.1% Zapad 18.66% Jugozapad 17.31% Samo, ne valja računica ako je ta izlaznost na Jugu HSP, gdje je jak, pa propadnu glasovi. Ako je HSP preko SDA, onda oni uzimaju 1 mandat. Navodno su druga najjača opcija dolje.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:14 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Tema su izbori u Mostaru. Ako hoćeš razgovarati o sebi otvori posebnu temu. Još jedan trol post na ovoj temi i ide ban.
Pobriši offtopic, i iznesi stanje s terena. Hvala Nekoliko subjektivnih zapažanja, Glasovao sam u jedinici Zapad, imam dojam veća izlaznost nego prošli put. Moj osjećaj je bit će izlaznost 80-90%. Svećenici su pozivali na glasovanje na misama cijelo jutro, Kordić došao sa HDZ maskom na biralište ali nakon upozorenja promijenio. Pokazao je skromnost. Čović također s maskom HDZ, ali njemu valjda nije nitko smio reći. Od ljudi koje poznajem, dio mladih za HDZ, dio za HRS, stariji većinom za HDZ. Možda zabrinjavajuće da ne znam nikoga tko je rekao da je birao 90tku. Znam da su prikazivane analize da nam odgovara ako 90tka uzme mandat ali bili su jako tihi cijelu kampanju. U svakom slučaju, narod je uradio svoj dio. Mogao bih se kladiti izlaznost Hrvata će biti viša nego 2018. Uradili smo što je do nas pa Bože podrži.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1071 of 2558 - 41.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:15 |
|
|
Jug 19.1% Zapad 18.66% Jugozapad 17.31% Samo, ne valja računica ako je ta izlaznost na Jugu HSP, gdje je jak, pa propadnu glasovi. Tamo gdje nam najviše treba izlaznost, a to je Jugozapad, tamo je najslabija. Nadam se da će se ovo popraviti. Praktički je samo Jugozapad bitan.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:16 |
|
|
lider30 je napisao/la: Je li bi sada trebali izaci izlaznost do 13:00 sati? Mislim da je vec trebala. Ja mislim da ima samo do 11, do 16 i do 19.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59979 Lokacija: DAZP HQ
|
Naša Kvačica je napisao/la: neretvanin je napisao/la: Pobriši offtopic, i iznesi stanje s terena. Hvala Nekoliko subjektivnih zapažanja, Glasovao sam u jedinici Zapad, imam dojam veća izlaznost nego prošli put. Moj osjećaj je bit će izlaznost 80-90%. Svećenici su pozivali na glasovanje na misama cijelo jutro, Kordić došao sa HDZ maskom na biralište ali nakon upozorenja promijenio. Pokazao je skromnost. Čović također s maskom HDZ, ali njemu valjda nije nitko smio reći. Od ljudi koje poznajem, dio mladih za HDZ, dio za HRS, stariji većinom za HDZ. Možda zabrinjavajuće da ne znam nikoga tko je rekao da je birao 90tku. Znam da su prikazivane analize da nam odgovara ako 90tka uzme mandat ali bili su jako tihi cijelu kampanju. U svakom slučaju, narod je uradio svoj dio. Mogao bih se kladiti izlaznost Hrvata će biti viša nego 2018. Uradili smo što je do nas pa Bože podrži. Odi animirati po ulici, zvoni na portafone. Kad pitaju tko je, a ti reci hrvatska mati vas zove.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Robbie MO je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Jug 19.1% Zapad 18.66% Jugozapad 17.31%
Samo, ne valja računica ako je ta izlaznost na Jugu HSP, gdje je jak, pa propadnu glasovi.
Ako je HSP preko SDA, onda oni uzimaju 1 mandat. Navodno su druga najjača opcija dolje. Po projekcijama iz 2018. (i anketi sa Dnevnik.ba) su druga najjača opcija među Hrvatima, ali nemaju cirka 800-1.000 glasova do kojih može SDA uz ove fiktivne. Nisu sigurna 2 mandata na Jugu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ispričavam se, netko je krivo poredao na prošlim stranicama, skoro sam uvjeren da sam vidio 15.4% Jug.
Drago mi je da je 19.1% jer se uklapa u sliku o nešto većoj izlaznosti Hrvata.
Ne mora značiti, možda su to i ovi njihovi padobranci na Jugu, kao i u ostalim jedinicama. Ako 10% (ili koliko već) muslimanskog stanovništva ima 20% bolju izlaznost od prosjeka, eto ti tih 2% bolje izlaznosti. Hladan tuš, nevjerica i preokret bi bilo da se ispostavi da je veća izlaznost na zapadu zbog - prebacivanja glasova s istoka na zapad.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Jug 19.1% Zapad 18.66% Jugozapad 17.31%
Samo, ne valja računica ako je ta izlaznost na Jugu HSP, gdje je jak, pa propadnu glasovi.
Tamo gdje nam najviše treba izlaznost, a to je Jugozapad, tamo je najslabija. Nadam se da će se ovo popraviti. Praktički je samo Jugozapad bitan. Tu je i najviše muslimanskih penzića.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:20 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: neretvanin je napisao/la: Pobriši offtopic, i iznesi stanje s terena. Hvala Nekoliko subjektivnih zapažanja, Glasovao sam u jedinici Zapad, imam dojam veća izlaznost nego prošli put. Moj osjećaj je bit će izlaznost 80-90%. Svećenici su pozivali na glasovanje na misama cijelo jutro, Kordić došao sa HDZ maskom na biralište ali nakon upozorenja promijenio. Pokazao je skromnost. Čović također s maskom HDZ, ali njemu valjda nije nitko smio reći. Od ljudi koje poznajem, dio mladih za HDZ, dio za HRS, stariji većinom za HDZ. Možda zabrinjavajuće da ne znam nikoga tko je rekao da je birao 90tku. Znam da su prikazivane analize da nam odgovara ako 90tka uzme mandat ali bili su jako tihi cijelu kampanju. U svakom slučaju, narod je uradio svoj dio. Mogao bih se kladiti izlaznost Hrvata će biti viša nego 2018. Uradili smo što je do nas pa Bože podrži. Ovo za devedesetku je jako loše ako je točno.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:21 |
|
|
Ajmo HRS!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24031 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
SIP-ova objava Citat: Odziv do 16:00 sati saopćit ćemo u 17:00 sati.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:23 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:26 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8170 Lokacija: Republic of Srpska
|
Robbie MO je napisao/la: Bitno je da Srbi prestanu davat glasove SDP i da imaju opciju za koju znaju da neće baciti glas.
Ako treba mi ćemo osigurati da uvijek prođu u gradsko vijeće s 1 vijećnikom i da im nikada glasovi ne budu bačeni, ali je idealno da to zarade sami, glasanjem s dopisnim glasovima i slično, još samo fali da nam prigovaraju da se ne radi o "djelomično legitimnim" Srbima.
Nadam se da će ovog puta ipak Srbi masovnije izaći i ako ništa drugo barem dati legitimnost samoj listi koja je osnovana i koja je svesrpska. U svakom slučaju veća je korist i izaći i prekrižiti listić nego glas dati SDP-u i podržati lažne građaniste koji bi zakucali posljednji ekser i na srpski i na hrvatski faktor.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:27 |
|
|
MOSTARSKI IZBORI Nešto veće gužve na biralištima u istočnom dijelu grada, objavljena izlaznost po gradskim područjima https://www.dnevnik.ba/vijesti/mostarsk ... objavljenaNaslov nije kontradikcija s objavljenom slikom I guess, gužve mogu biti i zbog malog i skučenog prostora.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:27 |
|
|
dudu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nekoliko subjektivnih zapažanja, Glasovao sam u jedinici Zapad, imam dojam veća izlaznost nego prošli put. Moj osjećaj je bit će izlaznost 80-90%. Svećenici su pozivali na glasovanje na misama cijelo jutro, Kordić došao sa HDZ maskom na biralište ali nakon upozorenja promijenio. Pokazao je skromnost. Čović također s maskom HDZ, ali njemu valjda nije nitko smio reći. Od ljudi koje poznajem, dio mladih za HDZ, dio za HRS, stariji većinom za HDZ. Možda zabrinjavajuće da ne znam nikoga tko je rekao da je birao 90tku. Znam da su prikazivane analize da nam odgovara ako 90tka uzme mandat ali bili su jako tihi cijelu kampanju. U svakom slučaju, narod je uradio svoj dio. Mogao bih se kladiti izlaznost Hrvata će biti viša nego 2018. Uradili smo što je do nas pa Bože podrži. Odi animirati po ulici, zvoni na portafone. Kad pitaju tko je, a ti reci hrvatska mati vas zove. E de nek čujem da netko koga poznajem nije izašao na izbore, aluminijska štanga mu treba preko leđa.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1071 of 2558 - 41.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:28 |
|
|
lider30 je napisao/la: Počinju babe u kariolama. One se drže za kraj.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:34 |
|
|
storaB je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Bitno je da Srbi prestanu davat glasove SDP i da imaju opciju za koju znaju da neće baciti glas.
Ako treba mi ćemo osigurati da uvijek prođu u gradsko vijeće s 1 vijećnikom i da im nikada glasovi ne budu bačeni, ali je idealno da to zarade sami, glasanjem s dopisnim glasovima i slično, još samo fali da nam prigovaraju da se ne radi o "djelomično legitimnim" Srbima.
Nadam se da će ovog puta ipak Srbi masovnije izaći i ako ništa drugo barem dati legitimnost samoj listi koja je osnovana i koja je svesrpska. U svakom slučaju veća je korist i izaći i prekrižiti listić nego glas dati SDP-u i podržati lažne građaniste koji bi zakucali posljednji ekser i na srpski i na hrvatski faktor. Ili još bolje, neka na hrvatske liste stave te kandidate iz legitimnih srpskih opcija, i izglasaju ih. Neka sami ubace koja god hoće imena.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:35 |
|
|
Inače, Stolac je indikacija da bi srpski glasovi mogli biti jedno od iznenađenja.
Ako su u Stocu poslali 200 glasova izvana, nemojte se čuditi ako dođe preko 1000 srpskih glasova dopisnih u Mostar. Hrpa ih je prijavljena i na Jugozapad.
To u Stocu je očito pomno organizirano da uzmu 1 vijećnika, i dio je istog srpskog projekta kao i Mostar. Mali dio.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 20 pro 2020, 15:37 |
|
|
Je li moguće da neki naivci u muslimanskim redovima misle da NS i SDP mogu pobjediti SDA? Nije Mostar Sarajevo, nije ni Travnik, ali je bliži Travniku.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|