|
|
Stranica: 71/111.
|
[ 2771 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 22:13 |
|
|
Je sve je to super dok ne treba dirnut u američki osinjak. Evo spomenuo si Ruse kraj Izraela. Ajde neka dirnu u Izrael? Ajde vi dirnite u Kosovo? Eto ja čekam to dvoje pa da vidimo. Spominješ kako su Amerikanci slabi? Američka vojska nikad nije bila jača, malo pogledaj što imaju. Govoriš kao da su Amerikanci neka obična regionalna sila, a ne država sa daleko najboljom avijacijom i mornaricom na svijetu. Rusi i Kinezi ih tu neće skupa dostić za 100 godina.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 22:16 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Njihov osinjak je bio i Milo, i BIH, sve je to njihov osinjak pa smo ga rasčačkali.. :)
Ameri su u defanzivi..
Šta god da se desi, Kosovo je zalepljeno za nas a Ameri su miljama daleko.. :) Nije Kosovo santa leda pa da ode odavde.. :) Uvek će biti tu, a Amera neće biti uvek tu.. :)
Mislim da bi trebalo da ti bude jasno da ne postoji teorija da ne povratimo našu zemlju. Kad-tad..
Ne znate vi šta ta zemlja znači za nas.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 22:19 |
|
|
Pa neće ih bit uvijek tu, evo ja im dajem još bar 200 godina. Mislim da su tek na polovici života. Njih nikad nitko neće pokoriti niti napasti, oni će se jednog dana raspasti iznutra, ali to je jako daleko u budućnosti i pad će im biti iznenadan, a dotad će biti utjecajan i nezaobilazan faktor u svijetu.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 22:20 |
|
|
A dobro strpljivi smo mi Srbi mnogo.
Čekali smo 5 veka da najurimo turadiju iz Evrope pa smo dočekali..
Ovo sad je kisela voda.. :) Mini-Šengen i sprdamo komšiluk.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 22:26 |
|
|
Hebeš ti nešto što nećeš nikad doživjet. Živimo sada, a ne 500 godina u budućnosti.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 22:30 |
|
|
E moj druže.
Nikada nećete biti slobodarski narod sa takvim razmišljanjem.
Da su naši stari Hajduci tako razmišljali, mi bi smo danas bili i dalje Turska.
Svako vreme nosi svoje breme. Svakoj generaciji zapadne neki vid borbe, ma kog oblika bila.
Naše je da budemo strpljivi i da ništa ne potpisujemo, a naši unuci nek' oslobadjaju.
Biće dedi sladje.. :)
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 22:38 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Znam ja neke koji su Yugoslavia davali 200 godina 1990e ... a neki dan (ima snimak) ubili su čoveka kao psa u sred USA jer je nosio USA zastavu... pale, lome, biju po ulicama k'o u Mogadišu... a neko priča o 200 godina... pre 200 godina Aljaska bila čvrsto u Rusiji a danas ni Kijev nije...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 22:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60122 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 22:45 |
|
|
Evo ga Dudi.. Primatijuse, pogledaj kako se Dudi bori za domovinu, nema odustajanja. Ugledajte se malo na Dudija.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 22:48 |
|
|
Grobar je napisao/la: E moj druže.
Nikada nećete biti slobodarski narod sa takvim razmišljanjem.
Da su naši stari Hajduci tako razmišljali, mi bi smo danas bili i dalje Turska.
Svako vreme nosi svoje breme. Svakoj generaciji zapadne neki vid borbe, ma kog oblika bila.
Naše je da budemo strpljivi i da ništa ne potpisujemo, a naši unuci nek' oslobadjaju.
Biće dedi sladje.. :) To spada u stvari koje će se možda dogoditi, ali vjerojatno ne za tvog života. Samim time se nema smisla previše zamarati oko toga. Možda se dogodi, možda ne, a ti nećeš znati što se dogodilo jer te neće biti (nikog od nas vjerojatno).
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 22:50 |
|
|
Grobar je napisao/la: Evo ga Dudi.. Primatijuse, pogledaj kako se Dudi bori za domovinu, nema odustajanja. Ugledajte se malo na Dudija.. :) Dudu je Legenda! I neverovatan optimista... pazi, nikad mu nije uspelo ni bosanske Muslimane da prepadne ovde a on se i dalje nada da će Srbe uplašiti... car!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 22:53 |
|
|
Dudi je ćaća foruma.. :) Obožavam njegov optimizam.
Polako mi postaje omiljeni neprijatelj uz Wazala i Franja. Prestiže ih kao Srbija Hrvatsku u BDP-u.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 22:56 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Grobar je napisao/la: Evo ga Dudi.. Primatijuse, pogledaj kako se Dudi bori za domovinu, nema odustajanja. Ugledajte se malo na Dudija.. :) Dudu je Legenda! I neverovatan optimista... pazi, nikad mu nije uspelo ni bosanske Muslimane da prepadne ovde a on se i dalje nada da će Srbe uplašiti... car! Vas ne treba prepadati nego vam polako i temeljito ubijati mitove i volju za životom kao što ja radim. Polako i temeljito. Tiha voda brege polako dere. Nije ni Kolorado iskopao Grand Canyon preko noći.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 22:58 |
|
|
Da, zbog tebe ćemo Primatijuse odustati sto posto.. :)
Samo nas Dudi može poraziti, vi ostali ste limunada za Dudija.. :)
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:01 |
|
|
Citat: Kinezi zaposleni u Ziđinu u Boru se putukli, jedan izboden nožemKineski državljanin Č.G. (1987) zaposlen u kompaniji „Ziđin“ u Boru zadobio je povrede nožem u obračunu sa svojim sunarodnikom u pogonu tog preduzeća, saznaje sajt istmedia.rs.Prema saznanjima, radnik „Ziđina“ Č.G. napadnut je večeras nožem, nakon svađe u krugu preduzeća na odeljenju „pripreme“ borske topionice bakra. Zbog zadobijenih povreda prevezen je i zbrinut na Odeljenju trijaže Opšte bolnice u Boru. „Pacijent ima ubodnu ranu u levoj nadlaktici i desnoj šaci i nije u životnoj opasnosti“, rekao je direktor Opšte bolnice dr Goran Joksimović. Kako su agenciji Beta javili zaposleni u tom preduzeću, na mestu obračuna su policija i istraži organi koji obavljaju uviđaj. Sumnja se da je Č.G. napao kolegu Kineza M.J. (77) za kojim policija intenzivno traga. I ako nema zvaničnih potvrda, u kompaniji „Ziđin“ zaposlen je veliki broj Kineza koji su osudjeni na izdržavanje kazne zatvora u toj zemlji, a koji medjusobno izazivaju probleme.
Prošle godine je u kompaniji „Rakita“, koja je u vlasništvu kompanije „Ziđin“, izgorelo nekoliko kontejnera za stanovanje, nakon što su se radnici iz Kine napili i potukli međusobno.https://www.danas.rs/drustvo/kinezi-zap ... den-nozem/ Znači, Srbija je i zvanično postala internacionalna kažnjenička kolonija. Fino.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:05 |
|
|
Grobar je napisao/la: Da, zbog tebe ćemo Primatijuse odustati sto posto.. :)
Mislim da bi trebali odustati, nema nikakvog smisla ovo što radite. Baš nikakvog, a i onda kad uspijete u nečemu osuđeni ste na ponovni neuspjeh, napravite 5 koraka naprijed i 10 nazad, to je u vašoj prirodi, čemu onda stalno vrtit taj isti krug kratkotrajnih uspjeha i dugotrajnih neuspjeha? Zašto se ne pokušate promijeniti? Da postanete konačno normalni pa da vidite kako ide?
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:07 |
|
|
To što Srbi hoće biti luzeri se tiče samo Srba. Zašto da ih mi ometamo u tome. Osim da im pripomognemo ako možemo.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:09 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Mislim da bi trebali odustati, nema nikakvog smisla ovo što radite. Baš nikakvog, a i onda kad uspijete u nečemu osuđeni ste na ponovni neuspjeh, napravite 5 koraka naprijed i 10 nazad, to je u vašoj prirodi, čemu onda stalno vrtit taj isti krug kratkotrajnih uspjeha i dugotrajnih neuspjeha? Zašto se ne pokušate promijeniti? Da postanete konačno normalni pa da vidite kako ide? Hoćemo Primatijuse. Čim oslobodimo sve Srbe, da ih ne kolju divljaci na svakih 50 godina. Imamo mi i drugih hobija, ne brini. Volimo da povučemo lajnu sa grudi neke lepe susjedkinje i da uživamo u životu.. But first things first.. :) ..
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:10 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Naša Kvačica je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Opa, sad su i Kinezi i Indijci nova srpska braća koja će svi do zadnjeg izginut da mali iskompleksirani narod sa balkana konačno pokuša postati velik. Ovo nešto kao Komšić i Džaferović, Amerika će sve izbombardirati i njima napraviti državu. Ne državi u, već Dušanov carstvo. Mira Marković je 90.ih prva dovlačila Kineze i Induse u Evropu. Neke mistike, astrolog, prevaranti sa kuglama. U Srbiji im bila baza za invaziju dalje po EU i špija centar.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:13 |
|
|
Reconquista je napisao/la: To što Srbi hoće biti luzeri se tiče samo Srba. Zašto da ih mi ometamo u tome. Osim da im pripomognemo ako možemo. Koristim obrnutu psihologiju, sve ćeš mi pokvarit. Ja vjerujem u njih. Mogu oni to.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:16 |
|
|
Primatijus nam ubija moral. Pitanje je časa kada ćemo odustati.. :)
Možda na 67-moj strani, taman da ubijem 400 demona za danas.. :)
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:16 |
|
|
Grobar je napisao/la: Dudi je ćaća foruma.. :) Obožavam njegov optimizam. Ja sam jedno vreme, spočetka, mislio da je Dudu neki naš koji prca Hrvate izokola... "da se Vlasi ne sete"... Nisam sasvim odustao od verovanja u tu mogućnost... Matori, zamisli koliko će Kinezi tek navaliti da grade i podižu fabrike kad se zabetoniraju ovde! Sad su još oprezni, plaše da im ne propadnu investicije... ali kad se utvrde-ima da ogluvimo od građevinskih mašina... CG neće moći da platu AP pa će Kinezi uzeti luku Bar iz koje da razvoze i u koju će da dovoze... pa teretna pruga... novi aerodromi... valja snabdevati onoliki Hub koji će izgaditi (Mađarsku)... pa na Ceru (hrvatski: "Cjer") kad krenu da vade i štancaju kola... a obećaćemo im razne rudnike ako nam jače pomognu da vratimo KiM (dole ima pun *** rudnika)... idi, bre, ima da usisavamo sve oko nas koliko će trebati radnika... A svo to vreme Evropa se raspada od migranata, nesloge, suprotstavljenih interesa, Marksizma, PC, automržnje, FemiNACIzma, rastrzanosti izmešđu USA i Rusije, demografske katastrofe, slušanja razarajućih naređenja USA, Terorizma, itd, itd...
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:17 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Reconquista je napisao/la: To što Srbi hoće biti luzeri se tiče samo Srba. Zašto da ih mi ometamo u tome. Osim da im pripomognemo ako možemo. Koristim obrnutu psihologiju, sve ćeš mi pokvarit. Ja vjerujem u njih. Mogu oni to. Što bi rekao Vojislav Šešelj zvani krastava babura: "Kuvčićemo se do kvaja, jev smo Svbi!"
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:19 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Grobar je napisao/la: Dudi je ćaća foruma.. :) Obožavam njegov optimizam. Ja sam jedno vreme, spočetka, mislio da je Dudu neki naš koji prca Hrvate izokola... "da se Vlasi ne sete"... Nisam sasvim odustao od verovanja u tu mogućnost... Matori, zamisli koliko će Kinezi tek navaliti da grade i podižu fabrike kad se zabetoniraju ovde! Sad su još oprezni, plaše da im ne propadnu investicije... ali kad se utvrde-ima da ogluvimo od građevinskih mašina... CG neće moći da platu AP pa će Kinezi uzeti luku Bar iz koje da razvoze i u koju će da dovoze... pa teretna pruga... novi aerodromi... valja snabdevati onoliki Hub koji će izgaditi (Mađarsku)... pa na Ceru (hrvatski: "Cjer") kad krenu da vade i štancaju kola... a obećaćemo im razne rudnike ako nam jače pomognu da vratimo KiM (dole ima pun *** rudnika)... idi, bre, ima da usisavamo sve oko nas koliko će trebati radnika... A svo to vreme Evropa se raspada od migranata, nesloge, suprotstavljenih interesa, Marksizma, PC, automržnje, FemiNACIzma, rastrzanosti izmešđu USA i Rusije, demografske katastrofe, slušanja razarajućih naređenja USA, Terorizma, itd, itd... Da brate moj Ikmane. Ali ne zaboravi da neprijatelji imaju dva tajna skrivena psihološka oružja da nam pokvare te planove.. Primatijusa i Serbijanos airesa.... A Dudi je mozak operacije.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:26 |
|
|
Kako ne, pa vidiš da smo vas natjerali da sve planove ovdje iznesete na tanane. To se ne radi tako jer se neprijatelj onda može prilagoditi i razviti kontra strategiju.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|