|
|
Stranica: 118/347.
|
[ 8652 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
CroLordz23
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 11:52 |
|
|
To je ono o cemu smo pricali vec da ce nas pokopati 90-ka i HSP, a i HDZ je sam kriv ako izgubi na jugu, ne mozes bola naseliti ljude iz Bosne i Konjica i ocekivati da stalno za tebe glasaju, ako ih drzis u blatu u 21. st. pa cak ni kuce izgradjene im nije uspio legalizirati kao sto su Bosnje radile svojima... a i masa obitelji je napustila Ortijes i Bunu, nazalost to bi moglo doci na danak bas sad kad ne bi trebalo, ali nek se zapitaju konacno...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 11:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77580 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Pa onda gubimo taj mandat.
Osim ako osporimo na sudu, ne vidim što drugo, možda na guzove. Ja bih onda taj 1 mandat ja Jugu proglasio sigurnim za muslimane sa strane broja glasova, s napomenom da to jedino sud može osporiti, da se npr. ospore izbori u Gubavici radi lažne promjene prebivališta nakon zaključenja biračkih listi. Znači, šta će sud reći ne možemo pogađati, preostaje da se fokusiramo na ovaj 1 mogući mandat SDPa u GP Zapad.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 11:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Robbie MO je napisao/la: dudu je napisao/la: Da, ispada da je ipak bilo važno da Srbi imaju svoje liste u gradskim područjima, ne da bi osvojili mandat jer za to nemaju šanse nego da bi izbili krucijalne glasove BH bloku. Srbi su se namirili na gradskoj listi gdje se s pragom od 3% dobija mandat.
Da. Izgleda da je od Srba možda petina glasova dolazilo BH bloku u jedinici Zapad. I još petina ili više od Hrvata kao najmnogobronijeg naroda, te možda petina miješanih. Sad dosta toga ima smisla, sjećam se kakva se hajka digla kad su Srbi napravili svoju listu. Mislio sam da je to više teatralno nego što predstavlja pravi udarac, ali izgleda da su znali što se sprema. Pa još Inzko sa svojim apelom prema Srbima.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Gazda
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 11:55 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3862 Lokacija: Stolni grad
|
CroLordz23 je napisao/la: To je ono o cemu smo pricali vec da ce nas pokopati 90-ka i HSP, a i HDZ je sam kriv ako izgubi na jugu, ne mozes bola naseliti ljude iz Bosne i Konjica i ocekivati da stalno za tebe glasaju, ako ih drzis u blatu u 21. st. pa cak ni kuce izgradjene im nije uspio legalizirati kao sto su Bosnje radile svojima... a i masa obitelji je napustila Ortijes i Bunu, nazalost to bi moglo doci na danak bas sad kad ne bi trebalo, ali nek se zapitaju konacno... Po mojim kalkulacijama starosjedioci s Kruševa su sjebali jer su glasali u velikom broju za HRS, a to je bila uvijek glavna snaga HDZa, nešto slično kao Ilići i Cim na JZ
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Burbon
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 12:03 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: K:M je napisao/la: 855 glasova zajedno bi imali ovi degenerici što su prosuli glasove. Više od SDA i dobili bi 1 vijećnika. Koji bolidi. Inače je smiješno da opcija sa 18% glasova dobije pola mandata, ali eto, može. Koji apsurd, ovog nema nigdi. Koja izborna pravila Kriste Isuse. HSP ne vridi komentirat, to je stranka intelektualno skraćenih ljudi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 12:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77580 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Inače, ako samo mogu komentirati.
Vidi se nastavak trenda smanjenja glasova probosanskih opcija u samome gradu na zapadu.
SDA-DF-SBB-SBiH na Jugozapadu 3.8% glasova, tu oni više nikad ništa nemaju tražiti. Ukupno probosanske opcije na Jugozapadu 14% glasova, što je najniži povijesni rekord, mada je tu pomogla i jaka srpska lista, Srbi nisu očito glasali više za SDP.
Jako sam iznenađen da SDP kao jedina probosanska opcija osvaja tek 11,54% glasova na zapadu. To je nevjerojatno niski povijesni minimum, jer su prethodno probosanske opcije uvijek imali 15%, a netom nakon rata i 20%.
Jug, tu samo glupost Hrvata može prepustiti 1 mandat. Sa 2 hrvatske liste, kako god da se glasovi između dvije liste raspodjele, Hrvati nikada više tu ne bi smjeli izgubit mandat.
Znate što je najgore, hrvatske stranke uopće nisu znale za opciju da mogu napravit različite koalicije u različitim izbornim područjima. U svim izbornim područjima su izašli s istim koalicijama, odnosno bez koalicija. Kada sam postavio to pitanje nekim ljudima, iznenadili su se da se to uopće može. Mada, znali su da ne mora svaka lista IZAĆI na izbore u svakoj jedinici, npr. na Sjeveru HSP i Devedesetka nisu izašli. Doduše na Jugu nisu računali na ovu prevaru s premiještanjem prebivališta i smatrali su da su tu dva hrvatska mandata sigurna, mada vidimo da se 1 gubi ako ne ospori promjena tih prebivališta na sudu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 12:05 |
|
|
Gazda je napisao/la: CroLordz23 je napisao/la: To je ono o cemu smo pricali vec da ce nas pokopati 90-ka i HSP, a i HDZ je sam kriv ako izgubi na jugu, ne mozes bola naseliti ljude iz Bosne i Konjica i ocekivati da stalno za tebe glasaju, ako ih drzis u blatu u 21. st. pa cak ni kuce izgradjene im nije uspio legalizirati kao sto su Bosnje radile svojima... a i masa obitelji je napustila Ortijes i Bunu, nazalost to bi moglo doci na danak bas sad kad ne bi trebalo, ali nek se zapitaju konacno... Po mojim kalkulacijama starosjedioci s Kruševa su sjebali jer su glasali u velikom broju za HRS, a to je bila uvijek glavna snaga HDZa, nešto slično kao Ilići i Cim na JZ A gledaj ljudi hoće znati kako se troše novci. Sjebali glasači u Kruševu, a nisu HDZ-ovci koji se bahato ponašaju, nije to realno za očekivati. Greška istina jeste što taj nazovimo ga narodni pokret (oni su samo na listi zajedno sa HRS ali su u pitanju lokalni ljudi iz nekoliko sela) nisu proširili na veće područje tako da uzmu mandat iza HDZ-a.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1106 of 2558 - 43.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
espresso
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 12:07 |
|
|
dunno je napisao/la: Može mi netko objasniti odakle Koaliciji za Mostar 30% glasova u Miljkovićima... ![blink :blink](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/blink.gif) SDA-ova koalicija je tu bila "od vrata do vrata" sad u kampanji. Imaju na fejsu slike. Al doslovno tu žive samo 60+.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 12:07 |
|
|
Koliko sad šanse imamo za gradonačelnika? ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 12:08 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Da. Izgleda da je od Srba možda petina glasova dolazilo BH bloku u jedinici Zapad. I još petina ili više od Hrvata kao najmnogobronijeg naroda, te možda petina miješanih.
Sad dosta toga ima smisla, sjećam se kakva se hajka digla kad su Srbi napravili svoju listu. Mislio sam da je to više teatralno nego što predstavlja pravi udarac, ali izgleda da su znali što se sprema. Pa još Inzko sa svojim apelom prema Srbima. Nakon ovih izbora mislim da se mnogi misteriji razrješavaju oko toga tko je glasao za SDP u zapadnom dijelu urbanog Mostara. Pa tu je bilo i do 50% Srba, Hrvata titoljubaca i miješanih brakova.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Gazda
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 12:10 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3862 Lokacija: Stolni grad
|
Znali itko šta je s mobilnim timovima, jesu li oni ubrojeni na Jugu i možemo li tu preokrenuti
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 12:12 |
|
|
Jedno vrlo bitno zapažanje, toliko da ću ga obojiti u crveno jer razbija naš dugogodišnji mit oko misterija SDP glasova na zapadu.
Znači, SDP je oduvijek bio oko 3 ili čak 4 puta jači od SDA u zapadnom dijelu grada, dok je SDA istovremeno trijmfirala nad SDP na istoku, no nekako smo složili priču da to muslimani na zapadu razočarani u SDA što želi podjelu grada, glasaju za SDP koji je za jedinstveni grad.
Sada počinjem vjerovati da pola glasova SDPa na zapadu uopće nisu Muslimani, i da je stvarni sastav njihovih glasača mnogo bliži sastavu njihovih lista. Ovo je ogromni šok za mene, SDP ustvari zaista dobija tu glasove svih naroda i liste im nisu bile fejk.
SDP na zapadu totalno ovisi o Srbima, Hrvatima koji vole Jugoslaviju, te miješanim brakovima, to je sada jasno. Podsjećam da gradsko naselje Mostar na popisu ima 4% ostalih, a u zapadnom dijelu grada taj postotak vjerojatno doseže i 5%.
SDA sa 3 koalicijska partnera na Jugozapadu samo 3.8% glasova, a rasturila istok grada.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Nebula
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 12:14 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8280 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
dudu je napisao/la: espresso je napisao/la: Ovaj koji im nosi JZ je Hrvat koliko ja znam. Sin mu čak igra za hrvatsku futsal reprezentaciju(Vedran Kazazić)
ovo mu sin? ![slika](https://hns-cff.hr/files/images/_resized/0000030244_660_375_cut.jpg) ok Robi, mijenjaj postotke. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) po zadnjim podacima CIK-a taj Kazazić uopšte nije prošao iako je bio prvi na listi
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bobanovski
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 12:15 |
|
|
Vodi ih Niksic koji je vec najavio da je probosnjacka opcija, ladno je podrzavao Kaplana 2010.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 12:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Krilnik je napisao/la: Pozdrav ljudi (Crni Božo ovdje, jbg. zaboravio sam šifru za stari profil ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) ). Čitam forum nešto češće već posljednjih mjesec dana i događa se upravo ono čega sam se pribojavao, nekoordiniranost i nesloga među našima (90-tka i HSP u odnosu na HDZ i HRS), a sa protivničke strane dobro odrađen posao na terenu. Plus kada sam na RTVHB vidio neke babe kako nakon obavljena izbora pričaju o bratstvu - jedinstvu, sve mi je bilo jasno, kako je ta "bošnjačko-građanska" opcija uspjela prodati priču jugonostalgičnim starčićima na našem zapadnom dijelu grada. Btw. samo da pitam, ovih 13 dodatnih mandata, to obuhvaća samo uži urbani dio Mostara (onih 60 tisuća prema popisu) ili još uže, recimo bez Opina sa njihove i Balinovca sa naše strane? I moram priznati da mi se to baš i ne čini pravednim, da glas ovih iz urbanog središta vrijedi nekih 50-60% više (iliti preciznije 22+13 mandata) u odnosu na one iz prigrađa (koji se bore samo za ta osnovna 22). Jeste glupi kao ***. Postoji opcija za password reset. memberlist.php?mode=viewprofile&u=8339
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Burbon
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 12:17 |
|
|
I onda ima hrvata koji glasaju za takve. To je razina da židovi 1933-e glasaju za NSDAP.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eradicator
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 12:18 |
|
Pridružen/a: 01 pro 2015, 23:58 Postovi: 541 Lokacija: Opčilište.org
|
Da li itko prati Klix?
Je li tamo kmeče što je SDA potonula?
Ili likuju što je BH blok postigao relativan uspjeh?
Da bezveze ne otvaram!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 12:18 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Koliko sad šanse imamo za gradonačelnika? ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Pričekaj još malo da analiziramo ove podatke.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 12:21 |
|
|
Burbon je napisao/la: I onda ima hrvata koji glasaju za takve. To je razina da židovi 1933-e glasaju za NSDAP. A slušaj ako u Grudama SDP koji na državnoj razini funkcionira kao muslimanska stranka, dobija dva mandata na općinskim izborima, nije se za čuditi da na zapadu Mostara ima 3%+ Hrvata koji glasaju za SDP. Evo jučer je TV HB anketirao babu na zapadnom biralištu, i kaže baba "ja bih da bude kao u mojoj mladosti, nije bitko tko se kako zove...".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 12:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60329 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Inače, ako samo mogu komentirati.
Vidi se nastavak trenda smanjenja glasova probosanskih opcija u samome gradu na zapadu.
SDA-DF-SBB-SBiH na Jugozapadu 3.8% glasova, tu oni više nikad ništa nemaju tražiti. Ukupno probosanske opcije na Jugozapadu 14% glasova, što je najniži povijesni rekord, mada je tu pomogla i jaka srpska lista, Srbi nisu očito glasali više za SDP.
Jako sam iznenađen da SDP kao jedina probosanska opcija osvaja tek 11,54% glasova na zapadu. To je nevjerojatno niski povijesni minimum, jer su prethodno probosanske opcije uvijek imali 15%, a netom nakon rata i 20%.
Jug, tu samo glupost Hrvata može prepustiti 1 mandat. Sa 2 hrvatske liste, kako god da se glasovi između dvije liste raspodjele, Hrvati nikada više tu ne bi smjeli izgubit mandat.
Znate što je najgore, hrvatske stranke uopće nisu znale za opciju da mogu napravit različite koalicije u različitim izbornim područjima. U svim izbornim područjima su izašli s istim koalicijama, odnosno bez koalicija. Kada sam postavio to pitanje nekim ljudima, iznenadili su se da se to uopće može. Mada, znali su da ne mora svaka lista IZAĆI na izbore u svakoj jedinici, npr. na Sjeveru HSP i Devedesetka nisu izašli. Doduše na Jugu nisu računali na ovu prevaru s premiještanjem prebivališta i smatrali su da su tu dva hrvatska mandata sigurna, mada vidimo da se 1 gubi ako ne ospori promjena tih prebivališta na sudu. Sad bez zajebancije, naši više ne smiju ništa potpisati i dogovoriti da ne dobije amen ovdje. Možda su neki od njih ok političari, ali ovo ništa ne kuže ili toliko površno da suštinski ne znaju ništa. To vrijedi za ove izbore, ali i za izborni zakon. Svega par ljudi je u stanju sve gledati iz perspektive druge strane i izbušiti našu obranu pa onda razmatrati opcije obrane od scenarija A, B, C ili kojeg god. Ovo na jugu je sramota da ih se sve pošalje u k, i HDZ i HRS i cijeli HNS, takav diletantizam dosad nije vidjen. Doslovno se radi o tome imamo li željeni broj mandata ili ne zaradi par glasova, a trebali smo imati bar 500 viška.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
espresso
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 12:25 |
|
|
Zato sam jučer više puta spomonjao kako je bitno da HDZ na Jugu ima 3000+ glasova jer onda SDA uz sve novoprijavljene nebi mogla doć do tih 1000 glasova za mandat.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 12:28 |
|
|
U GP Zapad je mrtva trka, HDZ i SDP potpuno izjednačeni u bitci za zadnji mandat.
Neprebrojano je 7 biračkih mjesta, od čega su 2 mala hrvatska sela Bogodol i mali Vrdi.
Tu će možda dijaspora presuditi.
Što iz HDZa govore za Zapad.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 12:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60329 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: U GP Zapad je mrtva trka, HDZ i SDP potpuno izjednačeni u bitci za zadnji mandat.
Neprebrojano je 7 biračkih mjesta, od čega su 2 mala hrvatska sela Bogodol i mali Vrdi.
Tu će možda dijaspora presuditi.
Što iz HDZa govore za Zapad. To nam je sad jedina nada, s tim da i dobijemo, imamo 17, s jugom 18.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 12:30 |
|
|
Znači, uz savršeno kombinirani izlazak probosanskih opcija 2024, te samo uz izostanak totalne gluposti na hrvatskim listama i koalicijama, znači čak ne treba ni nekakve idealno kombinirane koalicije praviti, može biti i dalje demokracije koliko hoćeš, ali samo na malom Jugu opet ne napraviti istu glupost, hrvatske liste od 2024 imaju sigurnog gradonačelnika od sada pa navijeke.
Do tada će se za još 1 ili 2% smanjiti glasovi probosanskih opcija na Zapadu (osim ako Hrvati ne počnu glasati jače za njih, što nije isključeno! Ali onda taj SDP ne smije biti muslimanska stranka u Mostaru), a nažalost retardima iz HSP IQ90 koji ne znaju ni računati razlomke, objašenjenje teorije ne pomaže, može se jedino na ovakav teži način objasniti da rade glupost i da su degenerici.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
HHerceg
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 21 pro 2020, 12:32 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
http://www.hnsbih.ba/kompromitacija-izb ... zenjering/Kompromitacija izbornog procesa u režiji SIP-a BiH, netko je preko noći odradio skandalozni izborni inženjering Citat: Središnje izborno povjerenstvo BiH postupcima koji su uslijedili nakon zatvaranja biračkih mjesta, osobito kašnjenjima u cjelokupnom izbornom procesu nakon 19 sati unosi razdor u izborni proces u gradu Mostaru. Naime, u ukupnoj projekciji preliminarnih glasova koje objavljuje SIP BiH mogu se uvidjeti pokušaji prijevare, odnosno nestajanje glasova iz tri gradska izborna područja u kojima žive većinsko hrvatsko stanovništvo, a radi se o gradskim područjima Jug, Zapad i Jugozapad.
Zahtijevamo hitno uključivanje međunarodnih faktora i prijatelja da se ovaj proces u izbornom, pravnom i svakom drugom smislu izvede pred svjetlo javnosti kako bismo spasili izborni proces. Postoji opravdana sumnja da su glasovi koje su osvojili stranke iz HNS-a uz HRS naprosto pripisani nekome drugome, osobito nakon činjenice da stranke tzv. probosanskog bloka nisu osvojile broj glasova koje su planirale te da su nisku izlaznost svoga tijela, uvjetno rečeno, prijevarom i spletkama nakon 19 sati kompenzirali hrvatskim glasovima i u svemu tome imali koordinaciju ovlaštenih osoba iz Središnjeg izbornog povjerenstva BiH.
Očekujemo instant reakciju i angažiranost nadležnih tijela i institucija kako bi spasili izborni proces u gradu Mostaru i u cjelini ispoštovali izbornu volju građana Mostara koja je ovakvim radnjama duboko narušena.
HNS je za potrebe praćenje izbornog procesa imao izrađenu aplikaciju za praćenje izbornog procesa u koju su se unosili svi glasovi hrvatskog naroda koji su izašli na izbore i svi ti parametri biti će ključan dokaz za potvrdu krađe glasova i grube manipulacije biračke izborne volje.
Ured za informiranje HNS-a
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|