HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 28 stu 2024, 08:44.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 8565 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 343  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini
PostPostano: 23 pro 2020, 11:32 

U županijskom MUPu da, u Tužiteljstvu i da i ne jer se suci imenuju od strane VSTVa plus čini mi se da je tamo nacionalna struktura zaposlenih iz 1991. što je skandalozno ali nažalost tako.

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 11:44 

espresso je napisao/la:
roba_mo je napisao/la:
Razocaran sam glasovima Hrvata iz dijaspore, od 3 naroda najmanje je nasih, cak manje i od Srba kojih je skoro 700-800. Bosnjaka ima oko 2500 ako ne i vise, od ukupnih 4000. Ima spisak glasaca iz dijaspore na netu.

3 dana nakon izbora čini mi se da je to puno veća naša greška nego 4 liste. Činjenica je da nas najmanje ima u dijaspori al ca 600 je ipak premalo. Samo u Hrvatskoj mogli smo nabit još par stotina al šta je tu je.

Inače Bošnjaka ima malo više od 2000, Srba oko 1300.

Koga sada boli k. Koliko je ukupno dijaspore kad je gradska lista završena stvar niti BH blok može do 3 mandata niti SDA može prstići HDZ. Što se tiče Zapadnih gradskih područja tu smo ublizu svi oko 600,700

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 11:50 

Gazda je napisao/la:
espresso je napisao/la:

3 dana nakon izbora čini mi se da je to puno veća naša greška nego 4 liste. Činjenica je da nas najmanje ima u dijaspori al ca 600 je ipak premalo. Samo u Hrvatskoj mogli smo nabit još par stotina al šta je tu je.

Inače Bošnjaka ima malo više od 2000, Srba oko 1300.

Koga sada boli k. Koliko je ukupno dijaspore kad je gradska lista završena stvar niti BH blok može do 3 mandata niti SDA može prstići HDZ. Što se tiče Zapadnih gradskih područja tu smo ublizu svi oko 600,700

Pa upravu si. Govorio sam u kontekstu naše slabe afirmacije dijaspore koja svakako ima prebivalište na Zapadu, Jz i Jugu. Naravno da mi smeta što Bošnjaci imaju 230 a mi samo 85 na Zapadu a tu će biti ključan svaki glas. O tome govorim.

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 11:51 

Mislim da i MUP može odraditi dobar posao. Samo ga zbilja i treba odrediti. Svaki dan je važan. Recimo, muslimani mogu ovih dana sklapati lažne, antidatirane ugovore o najmu i tako se izvući.

Iskreno, ja sam i pomalo zabrinut kako taj Jug kao da pada u drugi plan. U zadnjim priopćenjima HDZa to se više i ne spominje, naglasak je sad na preborjavanju i sporosti procesa. Čitam maloprije Pavkovića na Večernji.ba, u naslovu kolumne spominje krađu ali u tekstu ni riječi o Jugu.

Nadam se da to nije pokazatelj kako tu ipak nemamo jaku priču i da polako odustajemo od toga.

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 11:55 

espresso je napisao/la:
U županijskom MUPu da, u Tužiteljstvu i da i ne jer se suci imenuju od strane VSTVa plus čini mi se da je tamo nacionalna struktura zaposlenih iz 1991. što je skandalozno ali nažalost tako.

Ovo je glavni tužitelj u HNŽ, http://imovinapoliticara.cin.ba/profil.php?profil=253

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 12:04 

Gazda je napisao/la:
espresso je napisao/la:

Ovo je glavni tužitelj u HNŽ, http://imovinapoliticara.cin.ba/profil.php?profil=253

Drago mi je da je Hrvat jer Bošnjak bi vjerovatno to opstruirao i išao na korist SDA jer je jasno ako SDA izgubi taj mandat onda HDZ 95% ima gradonačelnika.

Nadam se najboljem.

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 12:05 

Velebit je napisao/la:
K:M je napisao/la:
Na onom uratku je sramoti govor Ljube. Ispada kujica, servis islamista.

Njima je MO žeton da vas tope, kroz korupciju, beznađe, brzvlašće. Vama je Irma neka luča pluralizam i razvlašćivanje korupcije u svim strankama.

Model kako otprilike Srbi sa 7,5% kontroliraju KiM jer UVEK (ko SDA), kontroliraju sustav, politiku, keš i imaju 1potpre + 2 ministra.

Zasto mislis da ce Irma maknit korupciju (ako sam te dobro svatia), sasvim moguce da ce bit isto i s njom samo ce umisto etnickog nepotizma bit ideoloski.

Zar Srbi kontroliraju Kosovo?

Irma nije u talovima 30 g tko SDA. Onda bi bilo više kontrolora u vlasti i manji dio kolača. Zazirali bi više.

SDA i da još propadnu, dugo će činiti većinu jer treba 2/3.

Srbi nisu glavni, ali su kamenčić u cipeli.
Pala im je vlada jučer i idu novi izbori.
7,5% je stroj kad se naštela i oko većine Srbi su tko Dritan.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 12:14 

HS1911 je napisao/la:
Mislim da i MUP može odraditi dobar posao. Samo ga zbilja i treba odrediti. Svaki dan je važan. Recimo, muslimani mogu ovih dana sklapati lažne, antidatirane ugovore o najmu i tako se izvući.

Iskreno, ja sam i pomalo zabrinut kako taj Jug kao da pada u drugi plan. U zadnjim priopćenjima HDZa to se više i ne spominje, naglasak je sad na preborjavanju i sporosti procesa. Čitam maloprije Pavkovića na Večernji.ba, u naslovu kolumne spominje krađu ali u tekstu ni riječi o Jugu.

Nadam se da to nije pokazatelj kako tu ipak nemamo jaku priču i da polako odustajemo od toga.

Nama ne ide u korist što kuće dole nisu numerirane. Da jesu bilo bi sve lakše za dokazati jer bi ona bilo "ime ulice 34" i onda bi u toj kući bilo možda prijavljeno 20, 30, 40 ili više ljudi i bilo bi jasno ko dan. I ovako je bez toga.

Pa dali su policiji dokaze sad čekaju reakciju policije i njihov kontakt sa tužiteljstvom. To je poznato da traje sporo kod nas.

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 12:34 

Tema se pretvorila u traceraj, jedine bitne informacije su one objavljene i potvrdjene, ovo ostalo je suplja prica sa kauca.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 12:36 

K:M je napisao/la:
Velebit je napisao/la:
Zasto mislis da ce Irma maknit korupciju (ako sam te dobro svatia), sasvim moguce da ce bit isto i s njom samo ce umisto etnickog nepotizma bit ideoloski.

Zar Srbi kontroliraju Kosovo?

Irma nije u talovima 30 g tko SDA. Onda bi bilo više kontrolora u vlasti i manji dio kolača. Zazirali bi više.

SDA i da još propadnu, dugo će činiti većinu jer treba 2/3.

Srbi nisu glavni, ali su kamenčić u cipeli.
Pala im je vlada jučer i idu novi izbori.
7,5% je stroj kad se naštela i oko većine Srbi su tko Dritan.

U bilo kojoj kombinaciji max sta mozete srbi dobiti jeste da vam namjestimo u mostaru na par lokacija da naplacujete ulaz u javni wc i da dobijete naknadu za taj posao, et mozes ti, aga, grobar i jos koji beskucnik ako hocete :D

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 12:52 

Citat:
Nitko ne problematizira što je kćer predsjednika GIP-a na listi SDA

Kako saznaje Hrvatski Medijski Servis, Irma Đidelija četvrta je osoba na listi “Koalicije za Mostar” za Izbornu jedinicu Sjever ispred stranke SDA za Izbore u Mostaru.

slika

Zanimljiva je to informacija, s obzirom kako je spomenuta osoba kćer predsjednika Gradskog izbornog povjerenstva Hilme Đidelije.

Podsjetimo, Đidelijina nedavna izjava vezana za mostarske izbore je bila:“Ako postoje elementi krivičnog djela, spremni smo odgovarati”.

https://hms.ba/nitko-ne-problematizira-sto-je-kcer-predsjednika-gip-a-na-listi-sda/

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 12:56 

Dakle glasove broji obitelj SDA-ovih kandidata. Pa strašno. Jel može gore.

Izgled da je onih 300 fiktivno prijavljenih samo kamilica šta će sve isplivati od SDA džamijske mafije.

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 13:22 

espresso je napisao/la:
Citat:
Nitko ne problematizira što je kćer predsjednika GIP-a na listi SDA

Kako saznaje Hrvatski Medijski Servis, Irma Đidelija četvrta je osoba na listi “Koalicije za Mostar” za Izbornu jedinicu Sjever ispred stranke SDA za Izbore u Mostaru.

slika

Zanimljiva je to informacija, s obzirom kako je spomenuta osoba kćer predsjednika Gradskog izbornog povjerenstva Hilme Đidelije.

Podsjetimo, Đidelijina nedavna izjava vezana za mostarske izbore je bila:“Ako postoje elementi krivičnog djela, spremni smo odgovarati”.

https://hms.ba/nitko-ne-problematizira-sto-je-kcer-predsjednika-gip-a-na-listi-sda/

Ma ne, sve je bilo regularno, ne bi oni nikad, nije u Allahovom duhu

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 13:23 

I taj Đidelija je, čini mi se za FTV čak, na dan izbora rekao mrtav ladan da je do 11h izlaznost u IJ Zapad bila 80% da mobilizira svoje džamijaše, to nisu prenijeli portali ali jest npr. Sanel Kajan na Twitteru.

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 13:28 

Jefferson Davis je napisao/la:
I taj Đidelija je, čini mi se za FTV čak, na dan izbora rekao mrtav ladan da je do 11h izlaznost u IJ Zapad bila 80% da mobilizira svoje džamijaše, to nisu prenijeli portali ali jest npr. Sanel Kajan na Twitteru.

Da on je to rekao iako je u dokumentu SIPa pisalo jasno 18,66%. Dakle vidio je kao prije 4 godine Kaplan u Stocu, da im ne ide po planu i zato sve ovo.

HNS pod hitno treba već danas tražiti njegovu smjenu jer je ovo sukob interesa bez presedana. Jer ovo više nema veze ni sa demokracijom ni sa izborima.

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 13:31 

Još sam istraživao neki dan je li Hilmi kćer Irma. Čini se da je, haha. Strava. SDA glasa, SDA broji. Drže GIP i SIP. Zar još uvijek netko vjeruje u zajedničku državu s njima? Nije uzalud Čović pisao svim relevantnim stranim subjektima.

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 13:33 

Nazvat ću Plenkija da pošalje dvije Pantzerhaubitze na Hum pa ćemo ponovno brojati.

P.S. Plenki mi šalje sliku, Čović je već kod njega.

slika

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 13:34 

Miroljub123 je napisao/la:
Još sam istraživao neki dan je li Hilmi kćer Irma. Čini se da je, haha. Strava. SDA glasa, SDA broji. Drže GIP i SIP. Zar još uvijek netko vjeruje u zajedničku državu s njima? Nije uzalud Čović pisao svim relevantnim stranim subjektima.

Čović je leni prdonja potkožen blagom.

Uvek pasivan,, defanzivan, nikad proaktivan, da osmisli akciju, a ne da kmeči i da sa docnjom reagira. Mirovina.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 13:42 

Jel ima u Mostaru mostarska ulica?

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 13:45 

dudu je napisao/la:
Nazvat ću Plenkija da pošalje dvije Pantzerhaubitze na Hum pa ćemo ponovno brojati.

P.S. Plenki mi šalje sliku, Čović je već kod njega.

slika

Stranka opasnih namjera nije tako opasno izgledala niti kad smo planirali "UZP". Ni ne znaju šta im se sprema. :D

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 13:50 

Brane je napisao/la:
Jel ima u Mostaru mostarska ulica?

Nema

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 13:51 

Na izbornom mjestu Bogodol ,upisano na Gradskoj listi sveukupno 54 glasa za HDZ i 2 glasa za Republikance,ali ti glasovi nisu dodati za Izbornom područje Zapad.
Tamo još stoji da su podaci sa tog izbornog mjesta neobrađeni.

Rudnik 3- na gradskoj listi 238 HDZ,Republikanci 52, 90ka 32 glasa,BH blok 18,SDA 6 glasova...
Za izborno područje Zapad također,podaci neobrađeni sa tog izbornog mjesta.

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 13:53 

kiler je napisao/la:
Na izbornom mjestu Bogodol ,upisano na Gradskoj listi sveukupno 54 glasa za HDZ i 2 glasa za Republikance,ali ti glasovi nisu dodati za Izbornom područje Zapad.

I kakve to veze ima, kad je ostala IZ Knez Višeslav 2A, ono će odlučiti

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 13:53 

kiler je napisao/la:

Imaš par stranica unazad, nije samo Bogodol, nego i Zgoni 2 puta, Rudnik i još jedno mjesto.

Zato sam i isprojicirao vodstvo HDZ od 50 glasova za 3. mandat sa zapada prije nego se još obradi jedno izborno mjesto u Kneza Višeslava.

Vrh

PostPostano: 23 pro 2020, 14:01 

Naša Kvačica je napisao/la:
Nećemo se time služiti, uozbiljite se. Ima MUP HNŽ i neka istraži tih par stotina lažnih glasača. Krivična prijava je podnesena, tužilaštvo i policija su na potezu.

Ako otkriju da ti glasači nemaju nekretnine na području Jug ili nemaju ovjeren ugovor o najmu, onda su stvari jasne i izbori na jugu se poništavaju, a dotični glasači i eventualno organizator dobivaju poziv za sud.

Normalno. Muljaže i prevare rade ljuid koji nemaju šansu dobiti izbore.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8565 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 343  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: