|
|
Stranica: 147/344.
|
[ 8582 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
espresso
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 19:56 |
|
|
lider30 je napisao/la: Bakalar se pita na jednom kotlinskm portalu - zasto HDZ reagira tek nakon rezultata izbora u vezi izbornih manipulacija u IJ Jug? Bome tu je upravu.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 19:56 |
|
|
dudu je napisao/la: Dnevnik.ba bi trebao opaliti po njima iz svih sredstava. Doduše ne radi se tu samo o HDZu, svi su krivi i HRS i HDZ90 i svi redom, da nitko nije sposoban odraditi matematiku. I ovo se slažem, ali mi nemamo elementarno nacionalno jedinstvo.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 19:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59590 Lokacija: DAZP HQ
|
daramo je napisao/la: Hrvatski mediji nemaju šta više lagati vlastiti narod, nek jasno objave da su Hrvati vjerojatno izgubili izbore i da će gradonačelnik Mostara biti Musliman/ka. Čemu pokrivanje HDZ-a. Nije to baš tako jednostavno, naša strana je monolitna, a kod njih ima svega, da su i uredno završili izbori ovako bila bi drama jer jedan glas odlučuje.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 19:57 |
|
|
weasel je napisao/la: divizija je napisao/la: Ali dirat će im se, sve će to za dvije godine izgubit, sve nabrojano. Uostalm, jedn usu funkciju upravo izgubili.
Jel moguće da su toliko glupi da to ne vide ili im se sprema neka kompenzacija za sudjelovanje u izdaji?
Ako su kao brat blizanac iz Hrvatska onda su ti HDZ-ovci u teškoj deluziji i sami sebe uvjeravaju kako odlično vode narod i vuku prave poteze. Vjerojatno nisu shvatili najave Sarajlabada ozbiljno ili su jednostavno glupi, surađivati s njima oko toga ne mogu zato što bošnje ne žele nikakve Hrvate, oni privhačaju samo one koji se 100% po.turče. Mislim da nam nema koristi razbijati glavu oko HDZ BiH i HDZ RH, to je sve trulo, bezidejno, i bezudo. Ako će se nešto pokrenuti da se izvuče kestenje iz vatre to će biti od strane oporbe u RH ili Vrhovnika Milanovića. Fali pro-hrvatskih idealista i intelektualaca, fali državnik kao Tuđman, fali taj polet iz 90-ih... U RH ljudi nisu doživili ovo jer po cijele dane trabunjaju o koroni... Gdje je strategija, gdje je plan? Ugrožen nam je vitalan interes, da ne kažem opstanak, a ovi se češu...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 20:00 |
|
|
Purger111 je napisao/la: Fali pro-hrvatskih idealista i intelektualaca, fali državnik kao Tuđman, fali taj polet iz 90-ih...
U RH ljudi nisu doživili ovo jer po cijele dane trabunjaju o koroni... Gdje je strategija, gdje je plan?
Ma problem je što se time ne bave službe koje bi MORALE, ne mora to doživjet svaki prosječni čovjek. Što reče @dudu, za vrijeme Franje je svatko porijeklom iz BIH morao ići glasat na izbore, a sada ništa. Mogli smo se i mi organizirat, nisamo, mogli smo nemat tri liste u južnoj jedinici, nismo. Jer se time ne bave službe, ured za Hrvate izvan HR, ne bavi se nitko ničim osim što će gdje ukrast.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 20:04 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38976 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nema pravdanja, ovo je kolektivna krivnja, od HDZ do HRS i ostatka ekipe. Imali su ankete, imali su procjene na osnovu prošlih izbora i onda da ih ovako bošnjačke stranke nadigraju na vlastitom terenu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 20:04 |
|
|
Citat: Hrvatski Medijski Servis doznao je iz Tužiteljstva HNŽ-a da je formiran predmet po prijavi Hrvatskog narodnog sabora BiH u kojoj se navodi da se skupina pojedinaca udružila kako bi počinila kazneno djelo izborne prijevare u Mostaru.
Iz Tužiteljstva HNŽ HMS-u su potvrdili da je predmet formiran te kako se provjeravaju navodi iz prijave. Dodali su i da policija postupa pod nadzorom Tužiteljstva HNŽ.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 20:06 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38976 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ništa od toga, izbore će MZ priznati a to će se po sudu valjati godinama.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 20:06 |
|
|
weasel je napisao/la: Dakle pušiona ipak?
Divno, kako će tek bit 2022 na federalnoj razini gdje nemamo nikakvih kontrola u odnosu na Mostar. Ipak Irma gradonačelnik, sta da kazem, kmecanje moze poceti
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 20:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23893 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
11.11.2020 zakljucene liste. Imali su vremena prije reagirati. Kako ne mogu namirisati prijevare? Iz Stoca se vidi cemu je to sklono - preskake, lopovluci, prijevare. To je taj mentalitet hinjaluka i mi koji tu zivimo svi znamo za to i znamo namirisati te stvari. Osim HDZ-a kojem je se lijeno pokrenuti. Taj bjanko cek od 50% hrvatskih glasova, tj. minimum dobivenih glasova koliko se god oni pisali po biracima ih je totalno izvitoperio i napravio neradnicima.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
CroLordz23
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 20:09 |
|
|
divizija je napisao/la: Purger111 je napisao/la: Fali pro-hrvatskih idealista i intelektualaca, fali državnik kao Tuđman, fali taj polet iz 90-ih...
U RH ljudi nisu doživili ovo jer po cijele dane trabunjaju o koroni... Gdje je strategija, gdje je plan?
Ma problem je što se time ne bave službe koje bi MORALE, ne mora to doživjet svaki prosječni čovjek. Što reče @dudu, za vrijeme Franje je svatko porijeklom iz BIH morao ići glasat na izbore, a sada ništa. Mogli smo se i mi organizirat, nisamo, mogli smo nemat tri liste u južnoj jedinici, nismo. Jer se time ne bave službe, ured za Hrvate izvan HR, ne bavi se nitko ničim osim što će gdje ukrast. To je to, glavni cilj ukrast, uhljebit, zaposlit svu rodbinu, a razlomke ko ebe, i onda se krivi i vici nu ovih nezahvalnih Konjicana dali su nam samo 80% glasova, a zive na nako plodnoj zemlji gdje se prije rata samo trava za krave sadila, sta oce vise... pa pogledajte onu autobusku stanicu da i to u stanju nisu mogli obnoviti, jedna jaca bura ce je skoz srusiti... cim se smiri situacija sa koronom ode jos 20-ak obitelji ko tamo se...
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 20:10 |
|
|
daramo je napisao/la: Hrvatski mediji nemaju šta više lagati vlastiti narod, nek jasno objave da su Hrvati vjerojatno izgubili izbore i da će gradonačelnik Mostara biti Musliman/ka. Čemu pokrivanje HDZ-a. Nije joj primarna deklaracija musliman, ona je iz bh bloka, valjda znas razlikovati, ili su tebi svi isti? HDZ ce biti u vlasti u vijecu, to je sasvim dovoljno. Nekad treba nauciti iz oporbe se boriti. Pa muslimanima je Hrvat nacelnik 12 godina i emo ih gdje su i bili, sta sada vama fali? Nije kraj svijeta, ako se mogao aluminij ugasiti onda moze i Irma za nacelnika
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
zec
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 20:11 |
|
Pridružen/a: 15 ruj 2012, 00:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
Nevjerojatno, u mjesec dana oba puta isto. I ovo će proći kao Uskoplje. Uskoplje zove Mostar #danasMIsutraVITreba čistit' puške, nema druge.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 20:13 |
|
|
lider30 je napisao/la: 11.11.2020 zakljucene liste. Imali su vremena prije reagirati. Kako ne mogu namirisati prijevare? Iz Stoca se vidi cemu je to sklono - preskake, lopovluci, prijevare. To je taj mentalitet hinjaluka i mi koji tu zivimo svi znamo za to i znamo namirisati te stvari. Osim HDZ-a kojem je se lijeno pokrenuti. Taj bjanko cek od 50% hrvatskih glasova, tj. minimum dobivenih glasova koliko se god oni pisali po biracima ih je totalno izvitoperio i napravio neradnicima. Odvajas narod od hdza, ali stranka je kao i narod nema tu razlike, kao sto stranka lose radi i razmislja tako i narod. Trenutno je ovo domet naroda hrvackog u MO, kada se po ne drugačije raditi tada ce i rezz biti drugačiji. Irma se borila sve do suda u strazburu i svemir je to nagradio. Od suplje sa kauca nema vajde.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 20:15 |
|
|
Izgleda da se srbi Nece pitati nizasta, sudbina jarac
|
|
Vrh |
|
|
CroLordz23
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 20:16 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: daramo je napisao/la: Hrvatski mediji nemaju šta više lagati vlastiti narod, nek jasno objave da su Hrvati vjerojatno izgubili izbore i da će gradonačelnik Mostara biti Musliman/ka. Čemu pokrivanje HDZ-a. Nije joj primarna deklaracija musliman, ona je iz bh bloka, valjda znas razlikovati, ili su tebi svi isti? HDZ ce biti u vlasti u vijecu, to je sasvim dovoljno. Nekad treba nauciti iz oporbe se boriti. Pa muslimanima je Hrvat nacelnik 12 godina i emo ih gdje su i bili, sta sada vama fali? Nije kraj svijeta, ako se mogao aluminij ugasiti onda moze i Irma za nacelnika Ma koda nam je bolje s Ljubom bilo, samo nek se on makne vise, Irma je za njeg svijet izmislila... mene brine najvise ako se nastavi ovaj lopovluk i uhljebljivanje od adezea, iduce mandate na jugu ce nam pokupiti Srbi iz dijaspore i Muslici iz Gubavice lagano... Mostar mora vise napokon krenuti sa nekim reformama, i privlacenjem investicija, barem ukinuti poreze za mlade koji kupuju prvu nekretninu... bilo sta, postave 2 klupe i posade par drveca i ocekuju da se glasa za njih, ma hajte molim vas. Da ponovim zadnji put, za gubljenje mandata na jugu je iskljucivi i glavni krivac HDZ.
|
|
Vrh |
|
|
Siva eminencija
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 20:17 |
|
|
CroLordz23 je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Nije joj primarna deklaracija musliman, ona je iz bh bloka, valjda znas razlikovati, ili su tebi svi isti? HDZ ce biti u vlasti u vijecu, to je sasvim dovoljno. Nekad treba nauciti iz oporbe se boriti. Pa muslimanima je Hrvat nacelnik 12 godina i emo ih gdje su i bili, sta sada vama fali? Nije kraj svijeta, ako se mogao aluminij ugasiti onda moze i Irma za nacelnika Ma koda nam je bolje s Ljubom bilo, samo nek se on makne vise, Irma je za njeg svijet izmislila... mene brine najvise ako se nastavi ovaj lopovluk i uhljebljivanje od adezea, iduce mandate na jugu ce nam pokupiti Srbi iz dijaspore i Muslici iz Gubavice lagano... Mostar mora vise napokon krenuti sa nekim reformama, i privlacenjem investicija, barem ukinuti poreze za mlade koji kupuju prvu nekretninu... bilo sta, postave 2 klupe i posade par drveca i ocekuju da se glasa za njih, ma hajte molim vas. Raguž jesil to ti?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 20:18 |
|
|
Bome istina Irma je fotelju gradonačelnice zaslužila konkretnim radom više od kandidata HDZ-a koji je do kandidature došao feudalnom metodom priženidbe.
|
|
Vrh |
|
|
Siva eminencija
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 20:18 |
|
|
|
Vrh |
|
|
CroLordz23
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 20:21 |
|
|
Siva eminencija je napisao/la: CroLordz23 je napisao/la: Ma koda nam je bolje s Ljubom bilo, samo nek se on makne vise, Irma je za njeg svijet izmislila... mene brine najvise ako se nastavi ovaj lopovluk i uhljebljivanje od adezea, iduce mandate na jugu ce nam pokupiti Srbi iz dijaspore i Muslici iz Gubavice lagano... Mostar mora vise napokon krenuti sa nekim reformama, i privlacenjem investicija, barem ukinuti poreze za mlade koji kupuju prvu nekretninu... bilo sta, postave 2 klupe i posade par drveca i ocekuju da se glasa za njih, ma hajte molim vas. Raguž jesil to ti? Jesam, jesam, ovo sa Eronetom ne znam kako ce proci pa s Irmom gledam nesto oko ove koalicije, kako tamo.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 20:23 |
|
|
Tresla se gora rodio se miš. Muslimani imaju sveti cilj za kojeg su spremni na sve i svaku vrstu bezobrazluka. Mi cemo se derat opet kao u Uskolpju i kao godinama prije toga, 2-3 Dana i onda ništa.Glumit da smo iznenadjeni njihovim bezobrazlukom kao sto su u Bosni uvjek zimi iznenadjeni snjegom a na proljece in iznenade poplave. Nakon 2-3 dana cemo se pocet tjesit nekom vojskom koja je u ZGu i nema veze sa HB. Jos koji dan poslje opet cemo se pocet smijat glupim Mujama i sve zaboravljeno. Tako onda opet i opet i opet u krug, sto puta vidjeno. Oni otvoreno prijete za 2022 a Sta smo mi ucinili... nista. Sta nas ceka? Nestanak !
|
|
Vrh |
|
|
Siva eminencija
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 20:23 |
|
|
Evo gledam priku darama kako se tješi.
|
|
Vrh |
|
|
Siva eminencija
|
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Tresla se gora rodio se miš. Muslimani imaju sveti cilj za kojeg su spremni na sve i svaku vrstu bezobrazluka. Mi cemo se derat opet kao u Uskolpju i kao godinama prije toga, 2-3 Dana i onda ništa.Glumit da smo iznenadjeni njihovim bezobrazlukom kao sto su u Bosni uvjek zimi iznenadjeni snjegom a na proljece in iznenade poplave. Nakon 2-3 dana cemo se pocet tjesit nekom vojskom koja je u ZGu i nema veze sa HB. Jos koji dan poslje opet cemo se pocet smijat glupim Mujama i sve zaboravljeno. Tako onda opet i opet i opet u krug, sto puta vidjeno. Oni otvoreno prijete za 2022 a Sta smo mi ucinili... nista. Sta nas ceka? Nestanak ! X
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 20:24 |
|
|
daramo je napisao/la: Bome istina Irma je fotelju gradonačelnice zaslužila konkretnim radom više od kandidata HDZ-a koji je do kandidature došao feudalnom metodom priženidbe. Tako je i Drasko dosao do nacelnika u banjaluku, 3,4 godine ukazivao na nepravilnosti, kriminal i korupciju, zato su to biraci i nagradili, a bivsi Igor Radojcic ostao zatecen kako mu gradjani nisu dodjelili jos jedan mandat na lijepe oci.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 23 pro 2020, 20:28 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Tresla se gora rodio se miš. Muslimani imaju sveti cilj za kojeg su spremni na sve i svaku vrstu bezobrazluka. Mi cemo se derat opet kao u Uskolpju i kao godinama prije toga, 2-3 Dana i onda ništa.Glumit da smo iznenadjeni njihovim bezobrazlukom kao sto su u Bosni uvjek zimi iznenadjeni snjegom a na proljece in iznenade poplave. Nakon 2-3 dana cemo se pocet tjesit nekom vojskom koja je u ZGu i nema veze sa HB. Jos koji dan poslje opet cemo se pocet smijat glupim Mujama i sve zaboravljeno. Tako onda opet i opet i opet u krug, sto puta vidjeno. Oni otvoreno prijete za 2022 a Sta smo mi ucinili... nista. Sta nas ceka? Nestanak ! To je to ukratko.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Naša Kvačica i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|