|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 85 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 24 pro 2020, 21:37 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Reconquista je napisao/la: Tamo daleko, daleko od mora... Prelepa pesma. Uz tu pesmu je sahranjen Nikola Tesla i sa srpskom zastavim na kovčegu, plus. ..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Grunf
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 24 pro 2020, 22:02 |
|
|
Nije Dubai za siromašne nego Kalkuta za siromašne.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 24 pro 2020, 22:05 |
|
|
Grobar je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Tamo daleko, daleko od mora... Prelepa pesma. Uz tu pesmu je sahranjen Nikola Tesla i sa srpskom zastavim na kovčegu, plus. .. ..lipo je kad poštujete Hrvate..
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 24 pro 2020, 22:09 |
|
|
Grobar je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Tamo daleko, daleko od mora... Prelepa pesma. Uz tu pesmu je sahranjen Nikola Tesla i sa srpskom zastavim na kovčegu, plus. .. To je hrvatska pjesma koju je napisala u 19 st hrvatska dijaspora u Argentini, koju ste vi naknado preradili i danas naveliko prisvojili. Ovo je orginal
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 24 pro 2020, 22:20 |
|
|
Tamo daleko, daleko od mora, Tamo je selo moje, tamo je Srbija Tamo daleko, gde cveta limun žut, Tamo je srpskoj vojsci jedini bio put Tamo daleko, gde cveta beli krim, Tamo su živote dali zajedno otac i sin Tamo gde tiha putuje Morava, Tamo mi ikona osta, i moja krsna slava Tamo gde kivo pozdravlja vekov rad, Tamo mi spališe crkvu, u kojoj venčah se mlad Bez otadžbine daleko na Krfu živeh ja, Ali sam ponosno klico: ,,Živela Srbija” Plus, srpska zastava na kovčegu... ..
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 24 pro 2020, 22:23 |
|
|
Odma je meni bila ta pisma sumnjiva. Melodija ne zvuci "srpski" i spominje se "daleko od mora"... Srbi ko po obicaju, sve prisvajaju. Mislim da i "Grobari" pjevaju neku pjesmu Dubrovackih trubadura, sa izmjenjenim rijecima.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 24 pro 2020, 22:28 |
|
|
Mi pevamo procvetala bela lala.... ....
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 24 pro 2020, 22:36 |
|
|
Marko80 je napisao/la: Odma je meni bila ta pisma sumnjiva. Melodija ne zvuci "srpski" i spominje se "daleko od mora"... Srbi ko po obicaju, sve prisvajaju. Mislim da i "Grobari" pjevaju neku pjesmu Dubrovackih trubadura, sa izmjenjenim rijecima. Pa da, malo je čudno u startu. ''tamo daleko, daleko od mora, tamo je selo moje, tamo je srbija'' orginal je tamo daleko, daleko kraj mora, tamo je selo moje, tamo je ljubav moja'' I dan danas izvodi tu pjesmu i treća, četvrta generacija naše dijaspore u Argentini
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 24 pro 2020, 22:37 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Rika sv Vida je napisao/la: Grobar je napisao/la: Prelepa pesma.
Uz tu pesmu je sahranjen Nikola Tesla i sa srpskom zastavim na kovčegu, plus.
..
To je hrvatska pjesma koju je napisala u 19 st hrvatska dijaspora u Argentini, koju ste vi naknado preradili i danas naveliko prisvojili. Ovo je orginal Mi smo Hrvati bizantinci i sve krademo. Tad nisu bila autorska prava. I danas se krade glazba i prepevava.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 24 pro 2020, 22:39 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 24 pro 2020, 23:02 |
|
|
Grobar je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Tamo daleko, daleko od mora... Prelepa pesma. I poučna. Naime Srbija je daleko, daleko od mora.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 24 pro 2020, 23:33 |
|
|
Osobno nisam nikad bio niti u Srbiji, a onda ni Beogradu, ali dosta mojih poznanika je bilo tako da sam od više strana imao priliku dobiti neki obći dojam.
Beograd ima dosta liepi uži centar, ali odmah malo izvan njega sve da je jad i bieda. Ono što me malo na prvu iznenadilo, svi su mi spominjali da kad su ih Beograđani skužili da su Hrvati, da su s njima jako srdačno postupali, ter im opraštali na pr. novce u pekari ili trgovini (problemi oko razmjene novaca u dinare i slično), a također da kad bi se išlo u noćne izlazke da ih se znalo puštat preko reda i to na račun toga jer su Hrvati. Na neki način makar nas ne vole, očito nas gledaju kano bogatiju i jaču klasu pred kojom se moraju dokazati ili s druge strane možda žele razbiti naše predrasude o Srbima koji mrze Hrvate, jerbo su sviestni da te predrasude ipak imamo s razlogom? Jedan moj rođak je rođeni Beograđanin i popriličan srbski nacionalist (jedan brat od moje bake se oženio za Srbkinju i tako mi stvorio rodbinu u Srbiji). Jednom su nam došli u posjetu dok smo bili još srednoškolski uzrast, pak je on sam iznio dojam o Beogradu i Zagrebu. Rekao je kako je Beograd puno veći od Zagreba, ali da je Zagreb puno ljepši.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 25 pro 2020, 00:30 |
|
|
Citat: Jedan moj rođak je rođeni Beograđanin i popriličan srbski nacionalist (jedan brat od moje bake se oženio za Srbkinju i tako mi stvorio rodbinu u Srbiji). Takvi su najzesci cetnici. Slican primjer je ona babadevojka Brnabic.(deda bio Hrvat, ni ona nit ćale...) U RH je drugacije. Ako je mater Srpkinja, dijete je pola-pola. Kcer naginje uglavnom na materinu stranu.. Ako je otac pola Srbin, pola Hrvat, a mater Hrvatica - djeca su Srbi.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 25 pro 2020, 01:25 |
|
|
Grobar je napisao/la: Daleko bilo, pa nismo mi hrvati.. Tulkas je napisao/la: Da je tako ne bi Vučića birali Vučića su Ameri i vaša baba Germanka proglasili za najevropljanina. Nakon svega toga, izbor je lak.. :) Stvarno misliš da me boli q šta Ameri misle
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 25 pro 2020, 01:28 |
|
|
Grobar je napisao/la: Mi pevamo procvetala bela lala.... .... Sjećam se gadne stvari od Alise koju su cigani pjevali o Draganu Manceu Svakakve se gluposti pjevaju
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 25 pro 2020, 02:17 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: . Ovo je orginal
Original napravljen 2012
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 25 pro 2020, 19:26 |
|
|
https://narod.hr/sport/draza-mihailovic ... om-rakijomNOVAK ĐOKOVIĆ U SLUŽBI DRAŽE MIHAJLOVIĆACitat: Najomiljeniji tenisač ”hrvatskih medija” Novak Đoković ponovno se našao u centru pozornosti i to zbog jedne fotografije koja kruži internetom. Naime, na fotografiji ”covid-idiot” godine, prema izboru Daily Maila, u ruci drži “četničku rakiju” s iscrtanim likom četničkog ratnog zločinca i fašističkog zlikovca Draže Mihailovića. Nije ni čudno da je Dežulović dobio slom živaca na račun Srba, kad najjugoslavenskiji Srbin i veliki ,,prijatelj'' Hrvata također gušta uz koljača Dražu...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 25 pro 2020, 19:36 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: https://narod.hr/sport/draza-mihailovic-i-junaci-novak-dokovic-pozirao-s-cetnickom-rakijom NOVAK ĐOKOVIĆ U SLUŽBI DRAŽE MIHAJLOVIĆACitat: Najomiljeniji tenisač ”hrvatskih medija” Novak Đoković ponovno se našao u centru pozornosti i to zbog jedne fotografije koja kruži internetom. Naime, na fotografiji ”covid-idiot” godine, prema izboru Daily Maila, u ruci drži “četničku rakiju” s iscrtanim likom četničkog ratnog zločinca i fašističkog zlikovca Draže Mihailovića. Nije ni čudno da je Dežulović dobio slom živaca na račun Srba, kad najjugoslavenskiji Srbin i veliki ,,prijatelj'' Hrvata također gušta uz koljača Dražu... Ma lako to, nego počeo se Đovak ozbiljno palit na Jovana Deretića, što dokazuje da ima pileći mozak. I ovako i onako mi nije nikad bio drag jer je nadmeni folirant i redovito navijam za Federera i Nadala kad god igraju protiv njega. Nije mi ništa teže palo nego kad je prošle godine u Wimbledonu Federer na 40-15 prosuo meč lopte i popušio na kraju. Pas mater.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 25 pro 2020, 19:41 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
@dane....ta medijska trovacnica lazi Narod.hr vas sopa mrznjom i na najjljepsi blagdan, to je sotonjarsk,i opskurni, mrzilacki medij.
@jus....yugo, lada i 101 u Zagrebu, pa toga nema ni u propaloj Babusnici, Crnoj travi, Kursumliji....bas gadno raslojavanje. Sve vise i vise izbijaju te tuzne i soocijalno upecatljive price, sa socij-drustvene margine. Zato je masovna evakuacija u EU.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 25 pro 2020, 19:41 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Nije ni čudno da je Dežulović dobio slom živaca na račun Srba, kad najjugoslavenskiji Srbin i veliki ,,prijatelj'' Hrvata također gušta uz koljača Dražu... Tko zna sto su Dezulovicu drugovi srpski jugosloveni radili. Bice su pljuvali po Hrvatima non-stop, kao i Dezulovic. I vjerojatno je krenuo malo i po Srbima pljuvati pa je vidio de se na radi o jugoslavenima, nego o cetnicima. Mozda su ga i tjerali da pjeva cetnicke pjesme. Svasta je tu sigurno bilo, kada se njemu koji mrzi sve hrvatsko sve to ipak na kraju zgadilo i on kako takv nije to mogao vise podnositi. Ako jedan Dezulovic nije mogao izdrzati medju bracom jugoslavenima, onda znate. Mada ja znam od rata na ovamo da su jugoslaveni u biti cetnici. Isti cilj jugonacionaliste-komuniste i cetnike spaja. I jednima i drugima je unistenje RH br1. A taj klipan Dezulovic je zivio 30 godina u zabludi. U biti ovo je dobro. Da i najzagrizeniji hr jugoslaveni i sva ta bagra koja mrzi RH i sve hrvatsko napokon shvati da su zivjeli u iluzijama. Jedini jugoslaveni su ti hr jugoslaveni. Sve ostalo su cetnici i islamisti.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 25 pro 2020, 19:46 |
|
|
K:M je napisao/la: @dane....ta medijska trovacnica lazi Narod.hr vas sopa mrznjom i na najjljepsi blagdan, to je sotonjarsk,i opskurni, mrzilacki medij.
@jus....yugo, lada i 101 u Zagrebu, pa toga nema ni u propaloj Babusnici, Crnoj travi, Kursumliji....bas gadno raslojavanje. Sve vise i vise izbijaju te tuzne i soocijalno upecatljive price, sa socij-drustvene margine. Zato je masovna evakuacija u EU. E, vidiš kod vas je skoro svaki mogući portal i medij takav. Nema niti jednog jedinog medija koji je kritičan prema vladajućima u Srbiji ili koji ističe probleme u zemlji. Niti jednog jedinog. Svi kao da su se nadrogirali i žive u disneylandu. Znam da ste licemjerni, to vam je karakteristika koja vas krasi i individualno i kolektivno, ali govoriti da su naši mediji katastrofa pored vaših, za to treba imat obraz kao 3 đona.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 25 pro 2020, 19:48 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: https://narod.hr/sport/draza-mihailovic-i-junaci-novak-dokovic-pozirao-s-cetnickom-rakijom NOVAK ĐOKOVIĆ U SLUŽBI DRAŽE MIHAJLOVIĆACitat: Najomiljeniji tenisač ”hrvatskih medija” Novak Đoković ponovno se našao u centru pozornosti i to zbog jedne fotografije koja kruži internetom. Naime, na fotografiji ”covid-idiot” godine, prema izboru Daily Maila, u ruci drži “četničku rakiju” s iscrtanim likom četničkog ratnog zločinca i fašističkog zlikovca Draže Mihailovića. Nije ni čudno da je Dežulović dobio slom živaca na račun Srba, kad najjugoslavenskiji Srbin i veliki ,,prijatelj'' Hrvata također gušta uz koljača Dražu... Draza nije nikakv koljac nego heroj, i to ne samo za Srbe. Ako Hrvati poput Dezulovica zele veze sa Srbima preko titoistickog jugoslovenstva, onda bolje neka se manu Srba. Ili da prihvate Drazu kao sto bi ga svako normalan i posten prihvatio. Srecan Bozic Hrvatima! A ti, Dane, kad ce Bajram? Pripremas li Kurban?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 25 pro 2020, 19:50 |
|
|
Marko80 je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Nije ni čudno da je Dežulović dobio slom živaca na račun Srba, kad najjugoslavenskiji Srbin i veliki ,,prijatelj'' Hrvata također gušta uz koljača Dražu... Tko zna sto su Dezulovicu drugovi srpski jugosloveni radili. Bice su pljuvali po Hrvatima non-stop, kao i Dezulovic. I vjerojatno je krenuo malo i po Srbima pljuvati pa je vidio de se na radi o jugoslavenima, nego o cetnicima. Mozda su ga i tjerali da pjeva cetnicke pjesme. Svasta je tu sigurno bilo, kada se njemu koji mrzi sve hrvatsko sve to ipak na kraju zgadilo i on kako takv nije to mogao vise podnositi. Ako jedan Dezulovic nije mogao izdrzati medju bracom jugoslavenima, onda znate. Mada ja znam od rata na ovamo da su jugoslaveni u biti cetnici. Isti cilj jugonacionaliste-komuniste i cetnike spaja. I jednima i drugima je unistenje RH br1. A taj klipan Dezulovic je zivio 30 godina u zabludi. U biti ovo je dobro. Da i najzagrizeniji hr jugoslaveni i sva ta bagra koja mrzi RH i sve hrvatsko napokon shvati da su zivjeli u iluzijama. Jedini jugoslaveni su ti hr jugoslaveni. Sve ostalo su cetnici i islamisti. Hrvatski Jugosloveni su postovaoci najveceg zlocinca sa ovih prostora, JB Tita! Vrlo gadni ljudi, u istom rangu sa islamistima i ustasama!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 25 pro 2020, 19:58 |
|
|
Marko80 je napisao/la: Da i najzagrizeniji hr jugoslaveni i sva ta bagra koja mrzi RH i sve hrvatsko napokon shvati da su zivjeli u iluzijama. Jedini jugoslaveni su ti hr jugoslaveni. Ta bagra zeli da prevari Srbe da se odreknu svoje slavne istorije i heroja. Otuda negodovanje s njihove strane kad vide sa Srbi postuju Drazu. Zato, ne brini, hrvatki Jugosloveni rade za Hrvate i Hrvatsku!
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Boris Dežulović popljuvao Bgd, da je Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate Postano: 25 pro 2020, 19:58 |
|
|
Marko80 je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Nije ni čudno da je Dežulović dobio slom živaca na račun Srba, kad najjugoslavenskiji Srbin i veliki ,,prijatelj'' Hrvata također gušta uz koljača Dražu... Tko zna sto su Dezulovicu drugovi srpski jugosloveni radili. Bice su pljuvali po Hrvatima non-stop, kao i Dezulovic. I vjerojatno je krenuo malo i po Srbima pljuvati pa je vidio de se na radi o jugoslavenima, nego o cetnicima. Mozda su ga i tjerali da pjeva cetnicke pjesme. Svasta je tu sigurno bilo, kada se njemu koji mrzi sve hrvatsko sve to ipak na kraju zgadilo i on kako takv nije to mogao vise podnositi. Ako jedan Dezulovic nije mogao izdrzati medju bracom jugoslavenima, onda znate. Mada ja znam od rata na ovamo da su jugoslaveni u biti cetnici. Isti cilj jugonacionaliste-komuniste i cetnike spaja. I jednima i drugima je unistenje RH br1. A taj klipan Dezulovic je zivio 30 godina u zabludi. U biti ovo je dobro. Da i najzagrizeniji hr jugoslaveni i sva ta bagra koja mrzi RH i sve hrvatsko napokon shvati da su zivjeli u iluzijama. Jedini jugoslaveni su ti hr jugoslaveni. Sve ostalo su cetnici i islamisti. Lik je sad i službeno indijanac, čovjek bez nacije, države, ideologije, vjere u išta, ideala. Čovjek kojeg boli k za sve, kao što je i sam rekao. Mrtav čovjek.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|