|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 25 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Vaših idealnih 11 Postano: 13 lip 2009, 20:21 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
Kako bi izgledala vaša idealna postava(možete staviti igrače iz različitih razdoblja)? Evo moje:4-3-3 Casillas gk Thuram dr Hierro dc Vidić dc R. Carlos dl Prosinečki mc Redondo mc Jugović mc Savičević rw Raul lw Pančev cf
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 13 lip 2009, 21:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Kako bi izgledala vaša idealna postava(možete staviti igrače iz različitih razdoblja)? Evo moje:4-3-3 Casillas gk Thuram dr Hierro dc Vidić dc R. Carlos dl Prosinečki mc Redondo mc Jugović mc Savičević rw Raul lw Pančev cf Ovo zahtijeva malo više vremena. Inače, kad se slažu ekipe znaš da osim dobrih idividualaca trebaš složiti dobar kolektiv da si pašu i karakterima, da imaš igrač u ekipi koji su više za kolektiv, nego individualci i sl. Tako da tko zna bi li ova tvoja ekipa išta uspjela... Malo off Kad će Cro Cop više početi?
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 13 lip 2009, 21:16 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Kako bi izgledala vaša idealna postava(možete staviti igrače iz različitih razdoblja)? Evo moje:4-3-3 Casillas gk Thuram dr Hierro dc Vidić dc R. Carlos dl Prosinečki mc Redondo mc Jugović mc Savičević rw Raul lw Pančev cf Dobro misi napisao: Milojevic, Radinovic Najdoski......... ..... I Dragisa Binic Panceva stavis u tim sveta svih vremena, a zaboravis Gerd Milera, Krojfa, Huga Sancez Paolo Rosija, Van Bastena , Hrista Stoickova itd itd. Uopste tesko je praviti idealan tim sveta svih vremena, mnogo je lakse u nekom vremenskom periodu.
_________________ Colombo, jebem te radoznala!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 13 lip 2009, 21:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Buyo, Chendo, Camacho, Sanchis, Solana, Michel, Gallego, Gordillo, Martin Vazquez, Butragueno, Hugo Sanchez. Mislim da je ova bila 3-5-2. Osamdesete
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 13 lip 2009, 21:29 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Kako bi izgledala vaša idealna postava(možete staviti igrače iz različitih razdoblja)? Evo moje:4-3-3 Casillas gk Thuram dr Hierro dc Vidić dc R. Carlos dl Prosinečki mc Redondo mc Jugović mc Savičević rw Raul lw Pančev cf Dobro misi napisao: Milojevic, Radinovic Najdoski......... ..... I Dragisa Binic Panceva stavis u tim sveta svih vremena, a zaboravis Gerd Milera, Krojfa, Huga Sancez Paolo Rosija, Van Bastena , Hrista Stoickova itd itd. Uopste tesko je praviti idealan tim sveta svih vremena, mnogo je lakse u nekom vremenskom periodu. Nisam nikog zaboravio, ovo su meni draži igrači. To ne znači da su bolji, ali su meni draži i sigurno da mi se više sviđa ekipa s Pančevom nego s Van Bastenom.
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 13 lip 2009, 22:09 |
|
|
lider30 je napisao/la: Buyo, Chendo, Camacho, Sanchis, Solana, Michel, Gallego, Gordillo, Martin Vazquez, Butragueno, Hugo Sanchez. Mislim da je ova bila 3-5-2. Osamdesete Ne sa tri u spicu:Emilio Butragenjo, Hugo Sancez i Argentinac Valdano, mislim da se tako zvao. To je bila ubitacna trojka. Sancez je uveo salto posle datog gola.
|
|
Vrh |
|
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 13 lip 2009, 22:12 |
|
|
Ladic
Bilic, Stimac, Jerkan
Stanic, Asanovic, Boban, Prosinecki, Jarni
Suker, Boksic
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 13 lip 2009, 22:13 |
|
|
Cuvena odbrana Juventusa: Zof , Djentile , Kabrini,. Sirea Tardeli Marini a u spicu Misel Platini , Paolo Rosi i Oleg Blohinj. Jedino se sad ne mogu setiti ko je igrao u veznom redu.
|
|
Vrh |
|
|
Zrinski
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 14 lip 2009, 04:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 20:55 Postovi: 160 Lokacija: Herceg Bosna
|
Zof, Pasarela, Maldini, Brajtner, F. Barezi, Hiero, Best, Maradona, G. Miler, Pele, Krojf
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 14 lip 2009, 14:05 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Ajax 94-95, nešto neviđeno i neponovljivo.
Squad
Edwin Van Der Sar
Frank De Boer, Michael Reiziger, Frank Rijkaard
Clarence Seedorf
Marc Overmars, Edgar Davids, Jari Litmanen
Nwankwo Kanu, Finidi George, Patrick Kluivert
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 14 lip 2009, 14:46 |
|
|
Malo si zeznuo, Litmanen, Klojfert (kako bi rekao Bozo) i Overmars su igrali u napadu, iza su bili Davids, Sedorf i Finidi.
Kanu je vise upadao sa klupe.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 14 lip 2009, 14:49 |
|
|
vanjushka je napisao/la: Malo si zeznuo, Litmanen, Klojfert (kako bi rekao Bozo) i Overmars su igrali u napadu, iza su bili Davids, Sedorf i Finidi.
Kanu je vise upadao sa klupe. Ne znam je li "Klojfert" počinjao svaku utakmicu, mislim da je ulazio sa klupe kao 18-godišnjak.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 14 lip 2009, 14:57 |
|
|
Pa mijenjali su se Klojfert i Kanu, a ovima u obrani dodaj Blinda, stozernog igraca obrane, i drugog brata De Boera (Rijkard je tada vec bio na kraju karijere ako se ne varam) i imas 11 pocetnih.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 14 lip 2009, 15:07 |
|
|
vanjushka je napisao/la: Pa mijenjali su se Klojfert i Kanu, a ovima u obrani dodaj Blinda, stozernog igraca obrane, i drugog brata De Boera (Rijkard je tada vec bio na kraju karijere ako se ne varam) i imas 11 pocetnih. E da u pravu si, ne znam kako sam zaboravio Danny Blind-a. U svakom slučaju strašna ekipa. Šteta što su ih već sljedeće sezone "očerupali" bogatiji klubovi, ali su i tada dogurali do finala sa Juventusom. To je meni zlatno doba nogometa - od tamo 94 do 03 dok ova Liga Prvaka nije uzela maha i dok se kvalitet nije koncentrirao u 5-6 ekipa.
|
|
Vrh |
|
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 14 lip 2009, 15:27 |
|
|
Slazem se, po meni je taj Ajax igrao najljepsi nogomet zadnjih deset-dvadeset godina.
Sto je najbolje, od prvog do zadnjeg produkt ajaxove skole. Pokusavali su i nakon toga, sastaviti ekipu od svojih igraca, ali mislim da je to danas nemoguce. Ako se ijedan mladac istakne iznad ostalih, odmah je kupljen od trulih bogatasa.
|
|
Vrh |
|
|
Zrinski
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 14 lip 2009, 15:31 |
|
|
vanjushka je napisao/la: Pa mijenjali su se Klojfert i Kanu, a ovima u obrani dodaj Blinda, stozernog igraca obrane, i drugog brata De Boera (Rijkard je tada vec bio na kraju karijere ako se ne varam) i imas 11 pocetnih. Ne varaš se. Rijkard se 1993 vraća iz Milana u Ajax ali je već bio na zalasku.........
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 14 lip 2009, 15:44 |
|
|
Zar nije Litmanen bio desno krilo?
|
|
Vrh |
|
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 14 lip 2009, 15:47 |
|
|
Koliko se sjecam nije, uvijek je stajao oko gol crte, a la Inzaghi, Pancev, taj tip igraca.
Mozda i grijesim, ne znam.
Inace su mi nizozemski igraci i klubovi misterija, toliko potencijala a od Van Bastena, Rijkarda i Gulita nisu dali tako karizmaticne igrace. Svakom nesto nedostaje, nedoreceni, i Robben i Sneijder i Huntelar, Davids i Seedorf su imali velike karijere istina, ali nekako sam misljenja da su mogli jos vise pruziti.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 14 lip 2009, 15:55 |
|
|
vanjushka je napisao/la: Koliko se sjecam nije, uvijek je stajao oko gol crte, a la Inzaghi, Pancev, taj tip igraca.
Mozda i grijesim, ne znam.
Inace su mi nizozemski igraci i klubovi misterija, toliko potencijala a od Van Bastena, Rijkarda i Gulita nisu dali tako karizmaticne igrace. Svakom nesto nedostaje, nedoreceni, i Robben i Sneijder i Huntelar, Davids i Seedorf su imali velike karijere istina, ali nekako sam misljenja da su mogli jos vise pruziti. Stam je po meni bio savršen u zadnjoj liniji, Van der Sar genijalan golman, Van Nistelrooy dugo najbolji napadač Europe, pa onda Roy Makaay...
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 14 lip 2009, 16:02 |
|
|
vanjushka je napisao/la: Inace su mi nizozemski igraci i klubovi misterija, toliko potencijala a od Van Bastena, Rijkarda i Gulita nisu dali tako karizmaticne igrace. Svakom nesto nedostaje, nedoreceni, i Robben i Sneijder i Huntelar, Davids i Seedorf su imali velike karijere istina, ali nekako sam misljenja da su mogli jos vise pruziti. U zadnje vrijeme Van Persie u Arsenalu. Kad sam ga ja ispočetka gledao, mislio sam da će vrlo brzo biti među najbolja tri u svijetu. U zadnje vrijeme stvarno nekako stagnira i nikad se nije otisnuo u sami vrh.
|
|
Vrh |
|
|
Zrinski
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 14 lip 2009, 16:02 |
|
|
Milan 1998-1989 sa Rajkardom, Gulitom, Van Bastenom naprijed i Maldinijem, Barezijem i Kostakurtom pozadi je za mene najbolji tim. Dodaj Ančelotija i Donadonija i eto veselja. Desni branič ( Tasoti) i lijevo krilo (Evani) jedine slabe točke u timu. Bili su užitak za gledanje....
|
|
Vrh |
|
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 14 lip 2009, 16:06 |
|
|
Jel Sacchi tvorac tog "nizozemskog" Milana?
Iz tog vremena su cuveni dueli "nizozemskog" Milana i "njemackog" Intera sa Brehmeom, Matheusom i Klinsmanom.
Milan je bio uspjesniji, jasno. A i bolji.
|
|
Vrh |
|
|
Zrinski
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 14 lip 2009, 16:09 |
|
|
vanjushka je napisao/la: Jel Sacchi tvorac tog "nizozemskog" Milana?
Iz tog vremena su cuveni dueli "nizozemskog" Milana i "njemackog" Intera sa Brehmeom, Matheusom i Klinsmanom.
Milan je bio uspjesniji, jasno. A i bolji. Jest Arigo Sacchi. Dvije godine za redom prvaci Europe. Arigo nikad poslije nije imao takav uspjeh. Real im u polufinalu nije čestito centra prešao........
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Vaših idealnih 11 Postano: 15 lip 2009, 17:27 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
RajvoSa je napisao/la: Zar nije Litmanen bio desno krilo? Litmanen je bio uvijek neka malo povučenija špica, koliko mene pamćenje služi...
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 25 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|