|
|
Stranica: 75/111.
|
[ 2771 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Istin
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 17:55 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1464 Lokacija: Mareva Ljut
|
Grobar je napisao/la: Istin je napisao/la: Ovaj srpski nogometaš je vjerojatno prototip kako su proto-turci izgledali, dobro bi se uklopio u Kazahstan: Ma taj mali je Ukrajinac za ovu vašu domobranku.. Vidi je kraljica Idliba kako gleda.. Kao da je neko napao, strica joj Asada.. ... Pa izgleda kao Balkanka ili kao južna Europljanka, svakako ne izgleda kao osoba druge rase kao Vuk Mitošević. A i manje je egzotična od prosječne cajke. Čak i da izgleda kao Sirijka Sirijci su kavkazoidi dok Mitošević nije. Oni Arapi što se*u na pašalučanke su po rasi bliži europljanima nego Mito. A nije jedini.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:04 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Istin je napisao/la: Pa izgleda kao Balkanka ili kao južna Europljanka, Kao Balkanka? Ovako bato izgleda Dalmatinka, pardon Balkanka.. :) .. A ona gore, iznad, izgleda kao da je komandantkinja ISIS-a.. ..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:09 |
|
|
Grobar je napisao/la: Istin je napisao/la: Ova gore izgleda kao da je komandantkinja ISIS-a.. .. I dalje izgleda bijelačkije od Mitoševića. I oni Arapi koji s*ru po pašalučankama su po rasi bliži europljanima nego on. A evo i još jedan primjer: ovo su oni originalni Turci, turkijski od samog Erdogana.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:09 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Grobar je napisao/la: Istin je napisao/la: Ovaj srpski nogometaš je vjerojatno prototip kako su proto-turci izgledali, dobro bi se uklopio u Kazahstan: Ma taj mali je Ukrajinac za ovu vašu domobranku.. Vidi je kraljica Idliba kako gleda.. Kao da je neko napao, strica joj Asada.. ... Ta lepotica je domoljubnA ruralna Hrvatica. Lika, i taj đir. Kada bi skinula brke ala Stevan Sinđelić, depilirala se, napravila friz i bar 20 kg smršala, bila bi ok balkanka. Vidi sisu, ima dojku za odbojku da spavaš, ne treba ti Dormeo jastuk. I stalno bi išli sa busom partije na obljetnice. Vidi iza.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:14 |
|
|
Već sam se pitao kad će ta slika doći na red kao argument za Srbiju lidera regiona. Teški su kompleksi naših bliskoistočnih susjeda...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:15 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Već sam se pitao kad će ta slika doći na red kao argument za Srbiju lidera regiona. Teški su kompleksi naših bliskoistočnih susjeda... Nisu svi bliskoistočni, kao što vidiš ima i dalekoistočnih, fizionomije proto-Turaka iz stepa, dakle veći Turci od Erdogana.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:16 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Kraljica Idliba! Vriiiištim! A jel' joj ovo muž: Nema šta, i sam Putin je Bantu crnac prema prosečnom Hrvatu... ON TOPIC: mislim da sam nedavno čitao da bi naše Banje mogle napraviti pravi BUM i razvaliti koliko bi para donosile...
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:17 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:17 |
|
|
Istin je napisao/la: I dalje izgleda bijelačkije od Mitoševića. Ma kako ne? :) Kad se navode primeri belih rasa, svi stavljaju njenu sliku.. Da je za nijansu tamnija, svetlele bi joj oči u mraku.. Sreća pa je ofarbala kosu u crveno, da je ostala crna, izgledala bi kao Bob Marli u lošem tripu... ..
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:19 |
|
|
Reconquista je napisao/la: kaka je grdna majketi mile, šta je ovo vako, pravi lideri regiona
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:19 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa kako ne bih znao, kad sam ih trsio kao Karadjordje turke.. :)
Mnogo vole naše susjedkinje taj orijent-fazon..
Jedna me je terala da se obučem kao sultan i da je jurim sabljom po kući.. :)
Morao sam peškir da motam oko glave, ma da ti ne pričam, muke žive, šta im sve pada na pamet.... :)
..
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:20 |
|
|
A čuj kad se već tu navode odlučujući "argumenti"...
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:20 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Kraljica Idliba! Vriiiištim! A jel' joj ovo muž: Nema šta, i sam Putin je Bantu crnac prema prosečnom Hrvatu... ON TOPIC: mislim da sam nedavno čitao da bi naše Banje mogle napraviti pravi BUM i razvaliti koliko bi para donosile... Taj lik je Kavkazoid ili Europeid dok ovaj nije:
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:22 |
|
|
1986 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Pa kako ne bih znao, kad sam ih trsio kao Karadjordje turke.. :)
Mnogo vole naše susjedkinje taj orijent-fazon..
Jedna me je terala da se obučem kao sultan i da je jurim sabljom po kući.. :)
Morao sam peškir da motam oko glave, ma da ti ne pričam, muke žive, šta im sve pada na pamet.... :)
.. inače slike ove brkate koje je turčin kačio su se dilale prije 10-12 godina na starom indeks hr forumu, očito je budaletina iz tog perioda, što bi značilo da se majmun nije promijenio sekunde u zadnjih 15 godina i sad je retardirano dijete svojih roditelja koje drže u podrumu negdje u smrdiji
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:23 |
|
|
Grobar je napisao/la: Istin je napisao/la: I dalje izgleda bijelačkije od Mitoševića. Ma kako ne? :) Kad se navode primeri belih rasa, svi stavljaju njenu sliku.. Da je za nijansu tamnija, svetlele bi joj oči u mraku.. Sreća pa je ofarbala kosu u crveno, da je ostala crna, izgledala bi kao Bob Marli u lošem tripu... .. Da, pripadnica je kavkazoidne ili europeidne rase , u koju ulaze i bliskoistočni narodi (na primjer oni Arapi koji se*u po pašalučankama), ali ne ulazi Vuk Mitošević. Ni Jelena Janković.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:26 |
|
|
Kažu da u Srbiji još plaču za Džejom. Djeca ne idu u školu zbog toga.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:26 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Istin je napisao/la: ikmandvaradtist je napisao/la: Kraljica Idliba! Vriiiištim! A jel' joj ovo muž: Nema šta, i sam Putin je Bantu crnac prema prosečnom Hrvatu... Vaš izbornik nogometni Dalić mu ćaća. Nek stave fotku. Ja sa moba. To su ipak anomalije, ostaci Avara, Prabugara, Pečenega Huna..... @četnik Pol Gasol nam se vrnul, Lesi, a tužaka temu,kaže 70 str, a plače Kroatosfera ni 2 str. Baš moralno. Junačina. ON TOPIC: mislim da sam nedavno čitao da bi naše Banje mogle napraviti pravi BUM i razvaliti koliko bi para donosile... Taj lik je Kavkazoid ili Europeid dok ovaj nije: Hvala Hrv što doprinosi te, krosfera vas se tiče tko LANJSKI SNEG.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:27 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Kraljica Idliba! Vriiiištim! A jel' joj ovo muž: Ikmane tebrinjo, napravi neki meme u sledećem nekom fazonu.. Ova da viče, Srbi na Uni, Srbi na Uni.. Alert, Alert... :) A ova da odgovori u stilu: Ak' ih ne možeš pobijedit' pridruži im se.. :) ....
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:30 |
|
|
Udri dalje ponavljanjem.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:30 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Onda mora da su sve genetske karte Evrope koje sam ikad video falsifikat - jer na svima njima smo mi najsličniji sa vama, Muslimanima, Crnogorcima, Makedoncima, Rumunima itd... Hrvati, providna vam je namera da UNIŠTITE ovu Temu , stoga pozivam da se ignoriše vaše provociranje i piše o dominaciji regionom iz Beograda...
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:31 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Udri dalje ponavljanjem. bokte kaka je samo grdna prava turkinja lol
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:32 |
|
|
ovo je pravi turčin lider u regionu
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:32 |
|
|
jedna profilna turčina za naslovnicu
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:40 |
|
|
1986 je napisao/la: Kažu da u Srbiji još plaču za Džejom. Djeca ne idu u školu zbog toga. cigo, musliman, kepec, to ti je za srbe kao svetac
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 18:42 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: 1986 je napisao/la: inače slike ove brkate koje je turčin kačio su se dilale prije 10-12 godina na starom indeks hr forumu, očito je budaletina iz tog perioda, što bi značilo da se majmun nije promijenio sekunde u zadnjih 15 godina i sad je retardirano dijete svojih roditelja koje drže u podrumu negdje u smrdiji Zamisli da imaš blizu četrdeset godina, živiš u materinom podrumu jer sa 350 eura mjesečno koliko se dobije za motanje kabela u tvornici stranog (robo)vlasnika ne možeš kupiti ni kvadrat nekretnine a kamoli cijelu, život ti se svodi na halucinacije o nepostojećim ženama na travi za koju da bi je platio si morao podvoditi sestru lokalnom albanskom bosu (otud fiksacija sa sladoljedom), sve što ti ostane u životu je veličanje raspale balkanske kasabe koja je pogubila sve ratove i teritorije i rektalno uvlačenje njenom neurotičnom pičkoustom predsjedniku, i to na hrvatskom forumu. Outch.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|