|
|
Stranica: 217/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 13:55 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 16:56 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Tu su nas šćeli presjeć'! Ali ... Tu ćemo sad da izgradimo jedan veliki svetionik, sa braćom Kinezima, da sve tri srpske zemlje imaju jedan veliki orjentir, i da čelična braća Kinezi odatle nadziru ovdašnje Ujgure.. Tu ćemo da se držimo za ruke, na tromedji, dok svako u svojoj državi stoji.. :) Ne znam koji još narod ima tri tako divne države u Evropi? Albanci imaju dve, Nemci dve, Hrvati jednu, misliČi nijednu.. Jedino mi imamo tri.. Sve radimo tri puta.. :) Tri je izgleda neki kosmički broj odredjen samo za nas Srbe.. :) ..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 16:57 |
|
|
Grobar je napisao/la: ikmandvaradtist je napisao/la: Tu su nas šćeli presjeć'! Ali ... Tu ćemo sad da izdradimo jedan veliki svetionik, da sve tri srpske zemlje imaju jedan veliki orjentir, za terevenke. Tu ćemo da se držimo za ruke, na tromedji, dok svako u svojoj državi stoji.. :) Ne znam koji još narod ima tri tako divne države u Evropi? Albanci imaju dve, Nemci dve, Hrvati jednu, misliČi nijednu.. Jedino mi imamo tri.. Sve radimo tri puta.. :) Tri je izgleda neki kosmički broj odredjen samo za nas Srbe.. :) .. Nijemci imaju Njemačku, Austriju, Švicarsku, Luxemourg i Lichtenstein. 5 država dakle, šiju vas dobro.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 16:59 |
|
|
Jeste u pravu si. Samo su Nemci ozbiljniji narod od nas.
Nemci su nam uvek bili glavni favoriti u carstvima... :)
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 17:07 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
weasel je napisao/la: Grobar je napisao/la: Tu ćemo sad da izdradimo jedan veliki svetionik, da sve tri srpske zemlje imaju jedan veliki orjentir, za terevenke. Tu ćemo da se držimo za ruke, na tromedji, dok svako u svojoj državi stoji.. :) Ne znam koji još narod ima tri tako divne države u Evropi? Albanci imaju dve, Nemci dve, Hrvati jednu, misliČi nijednu.. Jedino mi imamo tri.. Sve radimo tri puta.. :) Tri je izgleda neki kosmički broj odredjen samo za nas Srbe.. :) .. Nijemci imaju Njemačku, Austriju, Švicarsku, Luxemourg i Lichtenstein. 5 država dakle, šiju vas dobro. Švicarsku djele, tko musliji BiH.... sa Fr i Talijanima. Luxem sa Fr, za mikro Lixt nesam baš siguran. TRI JE KOZMIČKI BROJ, tri prsta i krst i Bog Srbe čuva.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 17:10 |
|
|
K:M je napisao/la: weasel je napisao/la: Nijemci imaju Njemačku, Austriju, Švicarsku, Luxemourg i Lichtenstein. 5 država dakle, šiju vas dobro. Švicarsku djele, tko musliji BiH.... sa Fr i Talijanima. Luxem sa Fr, za mikro Lixt nesam baš siguran. TRI JE KOZMIČKI BROJ, tri prsta i krst i Bog Srbe čuva. Luxembourg je stara njemačka grofovija veze s Francuskom nema, dok preko 2/3 švicarske priča Njemački.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 17:13 |
|
|
Lasice, ajde prestanite da potežete sa Nemcima svaki put kad vas ugrozimo i stvorimo carstvo.. :) Šta nas briga za te papučare.. :) Najurićemo i baba Germanku Andjelković(našu Lužičku Srpkinju) sa Balkana.. Eto, ipak ima 4 Srbije.. Sad sam se setio.. 1.Republika Srbija 2.Republika Srpska 3.Republika Srpska Sparta 4.Republika Lužička Srbija Šurimo.. ...
|
|
Vrh |
|
|
franzetitts
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 18:15 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Oni nisu u stanju da shvate zašto su izgubili. A izgubili su zato što ne razumeju razliku između ove 2 slike: razbežali se k'o buba švabe kad upališ svetlo od sitne kišice Agathonikos je napisao/la: ni Mećava ne može ništa ljudima koji veruju u svoj cilj i spremni su podneti žrtvu za njega Sta je ovo, neki srednji vijek, ili sta? Ovo kad pokazem raji sa strane ne mogu da vjeruju i pitaju da li je fejk.
_________________ fakofbolan
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 18:24 |
|
|
Divna slika, dicni Durmitorci
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 18:27 |
|
|
franzetitts je napisao/la: Sta je ovo, neki srednji vijek, ili sta? Ovo kad pokazem raji sa strane ne mogu da vjeruju i pitaju da li je fejk. Ali zato kad im pokažeš tvoje tangice, onda se smeškaju... ..
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 18:27 |
|
|
Aleksa Bečić, predsjednik Skupštine Crne Gore, potpisao je kao član Savjeta za odbranu i bezbjednost, zajedno sa predsjednikom Vlade, Zdravkom Krivokapićem odluku o razrješenju dužnosti general-majora Dragutina Dakića, načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore.
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 18:28 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
ikmandvaradtist je napisao/la: LakePlacid je napisao/la: Skupština Crne Gore napokon izmijenila zakon o SPC, dok su istovremeno odbili staviti na dnevni red rezoluciju o Srebrenici koju su predložili muslimani Turci kukaju i kmeče na sve strane Usvajanje:
Jeste li videli poslanika koji je sa većim uživanjem glasao za nešto od Maje Vukićević? Pižđenje: Altomanović je napisao/la: ^^Pljevlja Priboj Cajnice. Tromedja nasa Tu su nas šćeli presjeć'! Ali ... A vidi Almira i zastave
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
franzetitts
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 18:30 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Divna slika, dicni Durmitorci Sta tacno ima divno u nosanju krsta kroz mecavu?
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 18:41 |
|
|
Ministarstvo odbrane „kraće“ za Miljana Perovića: Podnio ostavku na mjesto direktora obavještajno-bezbjednosnog direktorata
Generalni direktor obavještajno-bezbjednosnog direktorata u Ministarstvu odbrane Miljan Perović podnio je ostavku na tu funkciju, pišu Vijesti.
Prema istim saznanjima, Perović je obavijestio potpredsjednika Vlade, Dritana Abazovića da on iz ličnih razloga podnosi ostavku shodno razgovoru koji je imao sa njim i ministarkom odbrane Oliverom Injac.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 18:43 |
|
|
Krenula ozbiljno krvna osveta u Spartu.. Ja da sam pöturica, polako bih počeo da punim ćega... :)
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 18:44 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: A vidi Almira i zastave
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 18:50 |
|
|
Grobar je napisao/la: Eto, ipak ima 4 Srbije.. Sad sam se setio.. 1.Republika Srbija 2.Republika Srpska 3.Republika Srpska Sparta 4. Republika Lužička SrbijaŠurimo.. ... Bravo, majstore, ja i zaboravio : Znači, RSK je bila 5. (i slovima: peta) Država! Tek sad mi je jasno zašto mi je Moderacija izbrisala Temu "Zašto ćemo mi Srbi imati 3 Države"... videli ljudi da ne umem da brojim, pa da se ne blamiram dalje... hvala, Moderatori! Freyu, ne možeš da računaš Luksemburžane i Lihtenštajnce, Švajcarce, ... oni se ne osećaju Nemcima, tako da mi smo numero uno... franzetitts je napisao/la: Sta tacno ima divno u nosanju krsta kroz mecavu? Probaj nekad pa ćeš osetiti! Izgubi se osećaj nakon par generacija nenošenja, jebiga...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 18:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76258 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
ikmandvaradtist je napisao/la: LakePlacid je napisao/la: Skupština Crne Gore napokon izmijenila zakon o SPC, dok su istovremeno odbili staviti na dnevni red rezoluciju o Srebrenici koju su predložili muslimani Turci kukaju i kmeče na sve strane Usvajanje:
Jeste li videli poslanika koji je sa većim uživanjem glasao za nešto od Maje Vukićević? Njen glas preko Zoom je predstavljao većinu, zato takva radost.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 18:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zašto muslimani ne traže rezoluciju priznanja crnogorskog genocida nad muslimanima ? Ipak to islamska zajednica Bosne tvrdi. Stoji na njihovoj web stranici. Ili je stajalo, ne znam jesu li sklonili.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
franzetitts
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 19:16 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Grobar je napisao/la: Eto, ipak ima 4 Srbije.. Sad sam se setio.. 1.Republika Srbija 2.Republika Srpska 3.Republika Srpska Sparta 4. Republika Lužička SrbijaŠurimo.. ... Bravo, majstore, ja i zaboravio : Znači, RSK je bila 5. (i slovima: peta) Država! Tek sad mi je jasno zašto mi je Moderacija izbrisala Temu "Zašto ćemo mi Srbi imati 3 Države"... videli ljudi da ne umem da brojim, pa da se ne blamiram dalje... hvala, Moderatori! Freyu, ne možeš da računaš Luksemburžane i Lihtenštajnce, Švajcarce, ... oni se ne osećaju Nemcima, tako da mi smo numero uno... franzetitts je napisao/la: Sta tacno ima divno u nosanju krsta kroz mecavu? Probaj nekad pa ćeš osetiti! Izgubi se osećaj nakon par generacija nenošenja, jebiga... Mislim da mi ni ne pada na pamet, hvala. A i mrzim hladnocu.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 19:17 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Bravo, majstore, ja i zaboravio : Zastava lužičkih Srba. Podseća me na našu trobojku. A i dična Lužica geografski liči na Srbiju. granica između gornje i donje Lužice - Sava/Dunav Lubin - Subotica Chosebuz - Beograd Bela Woda - Niš Wojerecy - Kraljevo Budyšin - Priština
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 19:18 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Litije Lužičkih Srba.. ...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 19:47 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Freyu, ne možeš da računaš Luksemburžane i Lihtenštajnce, Švajcarce, ... oni se ne osećaju Nemcima, tako da mi smo numero uno... Mogu se oni osjećati kao divokoze to ne mijenja na stvari, govore njemački i jesu Nijemci, pate od istog sindroma kao Austrijanci.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 19:53 |
|
|
BBC je napisao/la: Zašto muslimani ne traže rezoluciju priznanja crnogorskog genocida nad muslimanima ? Ipak to islamska zajednica Bosne tvrdi. Stoji na njihovoj web stranici. Ili je stajalo, ne znam jesu li sklonili. Da, Crnogorci su po tvrdnjama Bosanskih i Sandžačkih patriotskih organizacija, gledano pound to pound - najgenocidniji od svih naroda koji su njih "genocidisali"! Petar I , Petar II , kralj Nikola, Pavle Đurišić, ... spisak je dug. Njihovo ćutanje je plaćano nesrazmernim brojem Ministarskih, funkcionerskih, upravnih mesta, kao i neverovatnom tolerancijom divljanja njihovih lokalnih vlasti. E, sad kad više nema tog masnog mita, mogli bi se konačno okrenuti i ugristi ruku koja ih je hranila i podmićivala da ćute... franzetitts je napisao/la: ikmandvaradtist je napisao/la: Probaj nekad pa ćeš osetiti! Izgubi se osećaj nakon par generacija nenošenja, jebiga... Mislim da mi ni ne pada na pamet, hvala. A i mrzim hladnocu. Ne znaš šta propuštaš... Juče su DUDUKljani doživeli nock out. Došli, pretili, grmeli, pokisli, otišli. Spakovano u par sekundi, svo njihovo pižđenje: https://www.facebook.com/10859709282300 ... 0950294640Kakav Gušta ih je gledati kako šize... A izgleda i vi Hrvati još verujete u obrt, još pomažete i snabdevate antisrpske "Komite", ovaj put proizvodima koji će im šećer održati na nivou: LjuCki je nadati se, I guess...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 pro 2020, 19:54 |
|
|
Lužičkosrpska trobojka sa sa sa....čim? Orlom, naravno
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|