|
|
Stranica: 222/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 02 sij 2021, 02:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76276 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
'Pokazalo se da ovo javno što masovnije demonstriranje "narodne volje itekako ima i političkog smisla, reflektiralo se zaista na glasove.
Sada i Milovi pokušavaju imati neke svoje parade, litije i defile auta.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 02 sij 2021, 19:01 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Očekivano! "Đukanović vratio zakone u Skupštinu na ponovno odlučivanje" https://www.in4s.net/bezobrazluk-i-zla- ... _pismo=latHazbija trpa BS i DPS a u komentarima odgovaraju BSovci... međusobna borba Muslimana će tek biti interesantna: Meni je Mladen Bojanić oduvek bio faca, i odmah je krenuo žestoko... videćete, pratićemo kako izuva iz cipela redom korumpiranu ološ: Dridža, isto jak:
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 02 sij 2021, 20:07 |
|
|
Kakva karma bi to bila da Dritanga nokautira Mila posle onoga:
Gazi, bre!!!
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 02 sij 2021, 22:08 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Sasvim očekivan potez dilera i švercera, samo ako se previše zaigra mogao bi biti prvi predsjednik u regionu koji bi mogao biti smijenjen i uhapšen, jer sadašnja ekipa ne 'ebe nikoga ni za živu glavu
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 02 sij 2021, 22:37 |
|
|
Evo malo Draginje, ko voli...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 02 sij 2021, 22:44 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 03 sij 2021, 12:24 |
|
|
Šiptogorske prepaid patrijote i ćirilica Možda su sverkili da je za bunt i ustanak u Crnu Goru latinica previše neukorjenjena, nemotivirajuća i sterilna
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 03 sij 2021, 12:40 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Šiptogorske prepaid patrijote i ćirilica Možda su sverkili da je za bunt i ustanak u Crnu Goru latinica previše neukorjenjena, nemotivirajuća i sterilna Draži su mi ovako Ćirilični! A ovo dokle idu na latinici i Engleskom je off the charts nivo mentalne Patologije: "Novi Premijer će poslati paravojne snage da upuca Crnogorce ispred cetinjskog Manastira"; "Srbija naoružala sveštenike SPC", itd... Odmah je trebalo krenuti u ustavno-pravno razrešenje “predsjednika države”https://borba.me/jovanovic-odmah-je-tre ... ka-drzave/"Abazović: Dobro je što se sami povlače. Kontrolisaćemo Đukanovićevu imovinu…" https://www.nedeljnik.rs/abazovic-dobro ... 1609404009Nema pauze dok jašemo i zabijamo mamuze!!!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 03 sij 2021, 13:13 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Draži su mi ovako Ćirilični! Meni su dragi u svim oblicima, jer kome bismo se smejali ako ne njima.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 03 sij 2021, 13:49 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
aleksije radicevic je napisao/la:
Evo malo Draginje, ko voli...
Draginja je moj tip žene 1000%. Ljepa usta, šarm, šmek, grudi 4+,kosa..... Samo je muž starac vrhovni tužilac Ivica Stanković NE servisira.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 03 sij 2021, 13:55 |
|
|
Šiptogorski CDM portal: Desetog decembra 1919, u glasilu crnogorske vlade u izgnanstvu, “Glasu Crnogorca“, Krsto Popović je istakao važnost Crne Gore za Srbe napisavši da je: “Crna Gora ona zemlja đe se čuvala i sačuvala iskra slobode Srbinove“.https://m.cdm.me/drustvo/dan-kad-je-pog ... v-popovic/Nevjerovatne su te šiptogorske rasrbice. Em što slave gospodina Krsta, Srbina s dna kace, slave i druga Veljka, oficira OZN-e koji je 47. ubio gospodina Krsta. Ovim rasrbljenim Titinim polumrtvim pospancima je drug Veljko ikona jednako draga kao i onaj kojeg je drug Veljko skratio za glavu. I hajde se ne valjaj po tepihu od smeha na sam pomen tih rasrbljenih nesrećnika, bilo ovih poluraspalih mumija, bilo benzin/nafta/20€ patrijota. A još kad ih vidiš, to je tek show
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 03 sij 2021, 14:12 |
|
|
K:M je napisao/la: Draginja je moj tip žene 1000%. Ljepa usta, šarm, šmek, grudi 4+,kosa..... Samo je muž starac vrhovni tužilac Ivica Stanković NE servisira. Loš je taj snimak, ljudi... Ako hoćete da uživate u Draginji onda je ovaj snimak Poslastica za vas - ne samo što je Draginja bez maske, u najboljem outfitu i izdanju već i velemajstorski roštilja ljigavu Milovu hulju Gvozdenovića... razglavljuje mu čmar bez vazelina, rastavlja ga na komade, spektakl : Agathonikos je napisao/la: Nevjerovatne su te šiptogorske rasrbice. Em što slave gospodina Krsta, Srbina s dna kace, slave i druga Veljka, oficira OZN-e koji je 47. ubio gospodina Krsta. Ovim rasrbljenim Titinim polumrtvim pospancima je drug Veljko ikona jednako draga kao i onaj kojeg je drug Veljko skratio za glavu. I hajde se ne valjaj po tepihu od smeha na sam pomen tih rasrbljenih nesrećnika, bilo ovih poluraspalih mumija, bilo benzin/nafta/20€ patrijota. A još kad ih vidiš, to je tek show Da, oni su u kognitivnoj disonanci kao Muslimani (Turci im srušili Državu, porazili ih i porobili ih - a oni ih obožavaju... Štokholmski Sindrom? ) jer veličaju istovremeno Srbendu i onog koji je je ubio tog Srbendu ... svi su oni isti po tome - tako i FemiNACIstkinje vrište o ugnjetavanju žena a obožavaju i veličaju Islamiste koji su upravo to-najveći opresitelji žena ... pa Liberali kojoi veličaju Slobodu a podržavaju rigidno kršenje Slobode... svi oni su potpuno prolupali, to im je zajedničko, Čovečanstvo se može podeliti upravo prema tome, na Patološke bolesnike i normalne ljude...
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 03 sij 2021, 14:44 |
|
|
Oni su suncokreti ko i naše komšije Muslimani. Ne znam da li bi mogli spadati u bilo kakvu kategoriju Srba. Ovakva prevrtljivost je karakteristična za bliskoistočna plemena.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 03 sij 2021, 17:33 |
|
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 03 sij 2021, 17:34 |
|
|
Nemoj tako iki Crnogorci su pronašli antišinu literaturu na ebayu pa sad zalievaju cvieće.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 03 sij 2021, 17:47 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 sij 2021, 11:21 |
|
|
Razočarani šiptogorac
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 sij 2021, 13:01 |
|
|
Asimilacija počela! Meanwhile, naš omiljeni Klovn ne prestaje da briljira: Mirašu, ako te mi plaćamo da ih urnišeš iznutra - traži povišicu! Zaslužuješ!
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 sij 2021, 23:52 |
|
|
Ivan Crnojević 1485. doneo zakon o zaštiti crkvene imovine: CPC koja bi da lapi ta crkvena imanja, podsećam, osnovana kao NVO u crnogorskom MUPu 2000. godine. Nova nacionalna aviokompanija će se zvati "To Montenegro", donesena je odluka. Ostalo je samo da se izabere logo, ovo su predlozi:
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 sij 2021, 14:07 |
|
|
Da se podsetimo Bogougodnog Spektakla od pre godinu dana i uzornog Srbina našeg, Isaka Simićevića :
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 sij 2021, 16:32 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 sij 2021, 16:34 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Nek' spreme čvarke za njih..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 sij 2021, 16:41 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Nova nacionalna aviokompanija će se zvati "To Montenegro", donesena je odluka. Ostalo je samo da se izabere logo, ovo su predlozi: Koji je bio prethodni logo? Ovo je živi užas, ja bi za pola sata napravio bolji.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 sij 2021, 16:43 |
|
|
Ja kontao da ce reci zbog posta, kad ono zbog muslimana.
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 sij 2021, 18:40 |
|
|
weasel je napisao/la: Koji je bio prethodni logo?
Ovo je živi užas, ja bi za pola sata napravio bolji. O, bre, Freyu... daj pogledaj još jednom Logo i razmisli malo... Ja mislim da je vrli Isak Simićević više učinio svojim kratkim Krstonosnim hodom nego neki za godine rada i delovanja... ne samo da je postao viralan i kroz prisustvo u medijskim izveštajima obišao i zadivio celi svet, već je prizvao Božju intervenciju : Agathonikos, pa, nagrnuće mnogi "Crnogorci" iz Gusinja i Rožaja a oni tradicionalno ne poste... Razmislite: koliko ih je kad moraju da autobusima dovoze "Sandžačke" "Crnogorce" na Cettigne...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|