|
|
Stranica: 94/111.
|
[ 2771 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 15:39 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Kad Kinezi završe sa Crnom Gorom, prelaze na Hrvatsku.. :)
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 15:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60121 Lokacija: DAZP HQ
|
dug je ništa drugo nego novac, što jača ekonomija to više duga jer ta ekonomija ima na što potrošiti.
naravno, postoje ekstremi poput Grčke i Italije koje su polubankrotirane države, ali snaga eura i europske ekonomije ih drži iznad vode.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 15:41 |
|
|
“Kad legnu milijarde iz EU” , nesto mi to smrdi na komunisticki duh
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 15:43 |
|
|
dudu je napisao/la: dug je ništa drugo nego novac, što jača ekonomija to više duga jer ta ekonomija ima na što potrošiti.
naravno, postoje ekstremi poput Grčke i Italije koje su polubankrotirane države, ali snaga eura i europske ekonomije ih drži iznad vode. Ma što je grčka i talijanska ekonomija pored srpske i ruske. A da, talijanska ekonomija je jača od ruske ekonomije.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 15:43 |
|
|
Altomanović je napisao/la: “Kad legnu milijarde iz EU” , nesto mi to smrdi na komunisticki duh Pa nije ih Kina progutala slučajno.. :) -Kina preuzima štafetu na celom svetu.. Susjedi: Ma šta ima veze.. -Srbija najveći rast ekonomije u Evropi.. Susjedi: Ma šta ima veze.. -Najurimo Mila i obrišemo granicu izmedju Srbije, Republike Srpske i Srpske Sparte i stvorimo sopstveno tržište od 17 miliona stanovnika.. Susjedi: Ma šta ima veze.. ..
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 15:47 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Altomanović je napisao/la: “Kad legnu milijarde iz EU” , nesto mi to smrdi na komunisticki duh Nisi ti to dobro pročitao, oni samo & isključivo na svoje hrvatske mišiće i novce računaju! Nikad oni ne bi se oslanjali na neke tamo tuđe pomoći i milostinje za nerazvijena područja pretposlednje ekonomije EU... Ovo je oslično, treba ohrabrivati Hrvatsku da se još više oslanja na EU i zadužuje... daj da ih sokolimo i ohabrujemo u tome... bravo, Hrvati, samo držite dlan ispružen i vičite "Daaaaj!" , to vam je jako lukava strategija i dugoročno pobednička! Molim kolege Srbe da priznaju da je to winning move i otvoreno kuraže Hrvate da istraju u njemi do kraja! Uz vas smo, samo tako!
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 15:47 |
|
|
Grobar je napisao/la: A biće stotka sledeće godine, ako se Korona ne zaustavi.. :)
..
Imali smo u prošlosti i veći javni dug :) :) Stvar sa javnim dugom, Hrvatska je bez problema mogla u dobrim godinama skresati javni dug do 50-60%. Ako javni dug pada, to znači da nema investicija.U doba dok je padao, RH je poticala potrošnju, što po sebi nije loša stvar, znači velike investicije, potrošnja...novac kruži... https://tradingeconomics.com/croatia/go ... ebt-to-gdp
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 15:48 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Molim kolege Srbe da priznaju da je to winning move i otvoreno kuraže Hrvate da istraju u njemi do kraja! Uz vas smo, samo tako!
Kako nije? Pa nama i jeste glavni cilj da politički zapad prdne u čabar i oslabi.. :) Ostalo ćemo sami, kad njih nema.. :) ..
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 15:55 |
|
|
Grobar je napisao/la: Altomanović je napisao/la: “Kad legnu milijarde iz EU” , nesto mi to smrdi na komunisticki duh Pa nije ih Kina progutala slučajno.. :) -Kina preuzima štafetu na celom svetu.. Susjedi: Ma šta ima veze.. -Srbija najveći rast ekonomije u Evropi.. Susjedi: Ma šta ima veze.. -Najurimo Mila i obrišemo granicu izmedju Srbije, Republike Srpske i Srpske Sparte i stvorimo sopstveno tržište od 17 miliona stanovnika.. Susjedi: Ma šta ima veze.. .. Samo kaznio bog izgleda amfilohija i irineja zbog uplitanja u politiku. Sa vragom ste tikve sadili tako ćete i završit na kraju. Nije vam ono bio dobar znak s neba nikako.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 15:59 |
|
|
.. Primarijus je napisao/la: Sa vragom ste tikve sadili tako ćete i završit na kraju. Nema veze, pomagaćemo drugima da okajamo grehe. Vučić u pismu Vladi Srbije: Milion evra Hrvatskoj kao pomoćhttp://rs.n1info.com/Vesti/a689051/Vuci ... pomoc.htmlCitat: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić Vučić poslao je pismo Vladi Srbije u kojem je zamolio da se milion evra prebaci Vladi Hrvatske kao pomoć zbog zemljotresa, piše Tanjug. Petrinju je juče pogodio snažan zemljotres u kojem je taj grad urušen, a stradalo je sedam osoba. Štetu su pretrpeli i Sisak i Zagreb. ..
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 16:01 |
|
|
Jedan imao 90 drugi 82 godina. Daj Boze da mi toliko dozivimo
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 16:01 |
|
|
Pa ne mogu se grijesi isprati novcem. Postali ste teški materijalisti, ne idete dobrim putem.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 16:02 |
|
|
Pa dobro, molićemo se ako treba .... :)
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 16:05 |
|
|
Zašto bi smo mi išli u EU, kad mi stvaramo našu malu sopstvenu EU? Ja ne znam stvarno, šta je sa našim susjedima.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 16:07 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa dobro, molićemo se ako treba .... :) Molitva mora biti iskrena i od srca, ne foliranje.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 16:09 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Grobar je napisao/la: Pa dobro, molićemo se ako treba .... :) Molitva mora biti iskrena i od srca, ne foliranje. Pa brate iskreno se molimo, vidiš valjda da nam ide.. :) Krenuše na naše crkve, a sv. Ilija odmah pljas munju odozgore po ušima.. ..
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 16:11 |
|
|
Grobar je napisao/la: Zašto bi smo mi išli u EU, kad mi stvaramo našu malu sopstvenu EU? Ja ne znam stvarno, šta je sa našim susjedima.. :) nećete ući u EU, to nikom ne pada na pamet. mi lobiramo da srpski radnik uđe u EU. dakle, nema više viza komplikacija, odmah na burzu u Dansku sa srpskim pasošom. što se politike tiče, mi smo vaši zastupnici u Briselu, sve ćemo im ispričati i objasniiti što vi mislite i želite.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 16:13 |
|
|
dudu je napisao/la: Grobar je napisao/la: Zašto bi smo mi išli u EU, kad mi stvaramo našu malu sopstvenu EU? Ja ne znam stvarno, šta je sa našim susjedima.. :) nećete ući u EU, to nikom ne pada na pamet. mi lobiramo da srpski radnik uđe u EU.dakle, nema više viza komplikacija, odmah na burzu u Dansku sa srpskim pasošom. što se politike tiče, mi smo vaši zastupnici u Briselu, sve ćemo im ispričati i objasniiti što vi mislite i želite. Ma neće, srpski radnik jedva čeka u Rusiju, Kinu i Tadžikistan.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 16:16 |
|
|
Grobar je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Molitva mora biti iskrena i od srca, ne foliranje. Pa brate iskreno se molimo, vidiš valjda da nam ide.. :) Krenuše na naše crkve, a sv. Ilija odmah pljas munju odozgore po ušima.. .. Jedno je obrana crkvi, drugo je petljarenje u politiku. To su irinej i amfilohije naučili na teži način. Nije vam to vaše novo dušanovo carstvo puno povezano sa bogom. Budite oprezni.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 16:18 |
|
|
dudu je napisao/la: Grobar je napisao/la: Zašto bi smo mi išli u EU, kad mi stvaramo našu malu sopstvenu EU? Ja ne znam stvarno, šta je sa našim susjedima.. :) nećete ući u EU, to nikom ne pada na pamet. mi lobiramo da srpski radnik uđe u EU. dakle, nema više viza komplikacija, odmah na burzu u Dansku sa srpskim pasošom. što se politike tiče, mi smo vaši zastupnici u Briselu, sve ćemo im ispričati i objasniiti što vi mislite i želite. A kako lobirate? Štipkanjem Plenkika za guzu? ..
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 16:20 |
|
|
Miroljub je sve predvidio...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 16:21 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Jedno je obrana crkvi, drugo je petljarenje u politiku. To su irinej i amfilohije naučili na teži način. Nije vam to vaše novo dušanovo carstvo puno povezano sa bogom. Budite oprezni. Amfilohije i Irinej su andjeli, koje je sv. Ilija pozvao kod sebe, nakon što je munjom lupio po ušima šprahfeleričnog djavola.. :) To su naši novi sveci..
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 16:21 |
|
|
Grobar je napisao/la: dudu je napisao/la: nećete ući u EU, to nikom ne pada na pamet.
mi lobiramo da srpski radnik uđe u EU.
dakle, nema više viza komplikacija, odmah na burzu u Dansku sa srpskim pasošom.
što se politike tiče, mi smo vaši zastupnici u Briselu, sve ćemo im ispričati i objasniiti što vi mislite i želite.
A kako lobirate? Štipkanjem Plenkika za guzu? .. hodamo po hodnicima cijele dane i samo tračamo. znate, to radi, to ne traži pauzu, isto mravi, da vam malo približimo, uvezite Srbe i to je dodatnih 5% rasta BDP-a. naš prijedlog je da cijeli Mini Šengen bude povlašten u odnosu s EU i da se na tržištu rada tretiraju kao državljani EU.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 16:22 |
|
|
Grobar je napisao/la: A kako lobirate? Štipkanjem Plenkika za guzu? .. Kod velikih pitanja je Hrvatska qurac od ovce, tu se pita Reich i Francuziće, ali kad se nešto raspravlja oko ex-yu e onda se Hrvati umješaju i rado "pojašnjavaju" kako stvari stoje. Koga bolje pitati nego nas, to je sve naše dvorište. Kao da je te velike briga za poluraspale države, to puste nas da se igramo.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 30 pro 2020, 16:22 |
|
|
Grobar je napisao/la: ..
2028-ma:
1.Kina prva ekonomija sveta 2.Rusija prva ekonomija Evrope 3.Srbija blizu da duplira svoju ekonomiju 4.Novo, obnovljeno Dušanovo Carstvo, u punoj snazi 5.Dug Hrvatske 190% BDP-a 6.Dudi se divi italijanskim i madjarskim lovcima dok štite nebo iznad Hrvatske.. :)
... Rusija prvo mora Hrvatsku prestići u GDP per capita. Pazi, u najzabačenijem dijelu SAD-a, Amerikanac ima iphone, internet, kuću, posao, posjed, plaća porez, ima zdravstvenu skrb sve institucije na usluzi, do prvog velikog grada ima max. 2h Onda imaš Kinu i Rusiju gdje neki Kinezi i Rusi ne znaju ni koja je godina ni jel jos uvijek traje neki rat, žive nomadskim životom, nema struje, vode, jedu parcove i piju krumpir, totalno odvojeni od civilizacije. A govorimo o režimskim državama u kojima vlast može preoblikovati neki dio zemlje, kolonizirati kad god se sjeti, upravljati demografijom, dok SAD svojim slobodnim građanima ne može diktirati gdje će se ko seliti i koliko će djece imati. Tako da, Kina i Rusija (pogotovo Rusija) zaostaju za EU i SAD-om svijetlosnim godinama, zašto? Zato što su EU i SAD proveli život u kapitalizmu, a Rusija i Kina u komunizmu. Čak i zemlje koje žive pored kapitalizma su naprednije od onih koje ne žive. Vjeruj mi, 1/3 Kineza bi se mjenjala sa npr. vama Srbima i zavide vam na vašoj kvaliteti života.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|