|
|
Stranica: 81/111.
|
[ 2771 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 00:19 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Graničar18 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Da pogadjam.. 1.Nemačko (Tamo živiš) 2.Hrvatsko (Tamo si rodjen) 3.Srpsko (Zato što si Srbin) 4.Tursko (Oženio si Turkinju ) Jok. Srpkinju iz RS. Zar ti ja dijelujem ko neko ko bi oženio Turkinju ? Pa koji bi onda mogao biti četvrti pasoš? Jedino ako si ti sam Turčin.. Ali onda se pak postavlja sledeće pitanje. Zašto bi Hrvati napadali i proterivali Turke, kad oni to nikad nisu radili.. :) ...
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 00:25 |
|
|
Graničarko je sentimentalno vezan uz domovinu, zato ne da putovnicu ni za reisepass. Ti si de facto Hrvatska emigracija
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 00:30 |
|
|
Lasice kako ti se svidja naša gondola, najduža na svetu, duga 9 km..? :)
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 00:40 |
|
|
Grobar je napisao/la: Lasice kako ti se svidja naša gondola, najduža na svetu, duga 9 km..? :) Izgleda super
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Брчак
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 00:51 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Ne znam koliko je to ljudima zapelo za oko.
Navijače najpopularnijeg hrvatskog nogometnog kluba se naziva Purgeri većinom od strane protivničkih navijača što znači građani (stekao sam dojam da Srbi misle da je to uvreda).
Navijače najpopularnijeg srbijanskog nogometnog kluba se naziva Cigani. I tako ih zovu svi, a i oni sami sebe. Njima je to pohvala.
Znači da igraju GNK Dinamo i FK Crvena zvijezda igrali bi građani protiv cigana.
Nekako mi se uklapa u ove naše međusobne odnose... Šta fali sugrađanima Ciganima tj. Romima, ako na to ciljaš?
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 01:06 |
|
|
..
Ništa. Zatrpava temu glupostima i standardnim "hrvatijanskim" takijama Srbi=Cigani.
Pored toga, ima jako slabo znanje i služi se manipulacijom podataka. Kači linkove vesti, starih i po 3 godine, postavlja ekonomske podatke iz prošle godine, itd, itd.. Onda opet red takije, Srbi su ružni, glupi, cigani, nepismeni, itd, itd..
"Hrvatijancima" je ova tema trn u oku, pa daju sve od sebe da se zaključa i obesmisli.
Služe se lažima i takijama, ali su ih Hrvati Herceg-Bosne provalili i dopuštaju nam da ih tovarimo dobrim vestima iz Srbije. A i tema gori.. :)
Hrvatijanac=Hrvat iz Republike Hrvatske
..
|
|
Vrh |
|
|
Брчак
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 01:19 |
|
|
Hvali se da je građanin, a indirektno piše o Ciganima kao nečem lošem. E tuge od građanske politike i građanskih vrijednosti
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 01:47 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa koji bi onda mogao biti četvrti pasoš?
... BiH.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 01:49 |
|
|
weasel je napisao/la: Graničarko je sentimentalno vezan uz domovinu, zato ne da putovnicu ni za reisepass. Ti si de facto Hrvatska emigracija Mogu ja uzet i Reisepass,al šta će mi pored srpskog i hrvatskog državljanstva.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 01:55 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Pa koji bi onda mogao biti četvrti pasoš?
... BiH. A izvini. Uvek zaboravim da ta država uopšte postoji..
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 03:40 |
|
|
Svi nesto kritikuju novu vladu al ona je meni sjajno pocela
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 04:30 |
|
|
Grobar je napisao/la: A izvini. Uvek zaboravim da ta država uopšte postoji.. Nisi jedini. Ima nas još.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 09:17 |
|
|
Citat: Frapantni podaci: Koliko prostitucija i trgovina drogom podižu BDP Srbije? VIDEOBeograd -- Prostitucija i trgovina drogom podižu bruto domaći proizvod Srbije za 33 i po milijarde dinara. https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.ph ... id=1783016 Ma znamo mi to i bez novinara.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 09:55 |
|
|
...
Serbijanos airese,
Ja odavno pričam da treba legalizovati drogu i prostituciju u Srbiji. Mi smo pioniri u svetu, u proizvodnji i distribuciji opijata. A sad nam slavu otimaju Holandije i Kalifornije.
Da sadi naš seljak marihuanu umesto neizvesnih malina, jabuka i krušaka.
Padne grad i omlati kruške. Jedne godine 150 dinara kilo a druge 20 dinara, i on kmeči jadan na TV-u bespomoćan i ponižen.
A ovako si napravi boksove od iverice, stavi sa strane kulere od kompa i na pokopcu boksa, lanac sa žaruljama(sijalicama). Redovna prihrana biljke i kontrola temperature i vlažnosti vazduha. Samo treba da pazi da biljka ne doživi stres, da joj pušta Mocarta i Betovena dok raste. Dobar je po saksiji 300€. Godišnja zarada 20-30 hiljada € za srpskog seljaka uz "po muke".. Postao bi gospodin-čovek. Rešavamo sve probleme jednim zakonskim aktom.
Što se kurvi tiče, isto ih treba legalizovati. Te jadne mučene žene nemaju ni socijalno, ni penziono. Puše za soma a daju za dva. Nekad za dva dobiješ oba, ako si stalna mušterija. Treba to sve da prodje kroz PDV, da država uzme 20% i da gradimo bolnice i zabavišta po Srbiji.
...
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 10:26 |
|
|
Grobar je napisao/la: ...
Serbijanos airese,
Ja odavno pričam da treba legalizovati drogu i prostituciju u Srbiji. Mi smo pioniri u svetu, u proizvodnji i distribuciji opijata. A sad nam slavu otimaju Holandije i Kalifornije.
Da sadi naš seljak marihuanu umesto neizvesnih malina, jabuka i krušaka.
Padne grad i omlati kruške. Jedne godine 150 dinara kilo a druge 20 dinara, i on kmeči jadan na TV-u bespomoćan i ponižen.
A ovako si napravi boksove od iverice, stavi sa strane kulere od kompa i na pokopcu boksa, lanac sa žaruljama(sijalicama). Redovna prihrana biljke i kontrola temperature i vlažnosti vazduha. Samo treba da pazi da biljka ne doživi stres, da joj pušta Mocarta i Betovena dok raste. Dobar je po saksiji 300€. Godišnja zarada 20-30 hiljada € za srpskog seljaka uz "po muke".. Postao bi gospodin-čovek. Rešavamo sve probleme jednim zakonskim aktom.
Što se kurvi tiče, isto ih treba legalizovati. Te jadne mučene žene nemaju ni socijalno, ni penziono. Puše za soma a daju za dva. Nekad za dva dobiješ oba, ako si stalna mušterija. Treba to sve da prodje kroz PDV, da država uzme 20% i da gradimo bolnice i zabavišta po Srbiji.
... Još samo vođa da navuče novo radno odijelo.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 10:36 |
|
|
Ne brate, ne zajebavaj.. :)
Vodja se ne bavi tim marginalnim stvarima. On obnavlja carstvo dušanovo, a pimpovi će nam biti sadašnji kriminalci.
Otvoriće si legalne agencije i plaćaće PDV. Biti deo penzionog i PIO fonda.
Radiće za našeg lepousnog, svetlosnog vodju, kao i do sad.. :) Samo legalno.. :)
..
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 10:50 |
|
|
Grobar je napisao/la: Ne brate, ne zajebavaj.. :)
Vodja se ne bavi tim marginalnim stvarima. On obnavlja carstvo dušanovo, a pimpovi će nam biti sadašnji kriminalci.
Otvoriće si legalne agencije i plaćaće PDV. Biti deo penzionog i PIO fonda.
Radiće za našeg lepousnog, svetlosnog vodju, kao i sad.. :) Samo legalno.. :)
.. Oće, a ja ću vas bodrit iz EU.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 12:01 |
|
|
Odmah sam ja video da ti navijaš za nas, tj. za tvoju domovinu, potajno. Rodna gruda je rodna gruda.
Hoćeš da ti sredim, pa da te ubacim u SNS uredništvo za botovanje?
Super se zaradjuje, ja imam 100€ po stranici.
Dobro, Ti nisi taj kapacitet kao ja, ali mogao bi da ti izboksujem za početak recimo 20€ po stranici, jer si uporan. Pa ako se pokažeš vremenom, biće i više.. :)
Tema "Srbija-balkanski leopard", dnevno tuče 5 strana po automatizmu, tako da si dobar 100€ dnevno, opušteno.
Ti to na švabskoj gradjevini nebi mogao da zaradiš nikada, pa da radiš i u tri smene.
Da ne pišeš besplatno više ovde i da ne begaš više po EU, kao hrvatska omladina.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 12:32 |
|
|
Trebalo bi razmislit o tome da se ovakvi botovi baniraju jer kakva je korist da po forumima čitamo vučićeve plaćenike i propagandiste? Sa njima je bilo kakva rasprava nemoguća i besmislena jer oni i nisu tu da raspravljaju nego da šire propagandu. Botovi su 100 puta gori i maliciozniji od trolova. Ako se trolanje i trolovi ne toleriraju, zašto se toleriraju plaćenički botovi?
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 12:54 |
|
|
Hahaha.. Ovaj se primio.
Pa kako kakva je korist Primatijuse?
Ograničenost nije dobra. Hrvati Herceg Bosne žele da vide kakvi sve vetrovi duvaju sa istoka. Pametni su. A i natrljavaju vama hrvatijancima na nos srbofiliju u inat, jer zdušno podržavate "jednu i jedinu" od straha da Srbija ne dodju do Une.. :)
Trebaju im sve struje regiona, pa i vučićevi botovi, pride.. :)
Ima ovde raznih Srba. Djilasovaca, Monarhista, Republikanaca, Srbijancofoba, Vučićevaca, Dijasporaca, Plaćenika, Nacionalista, Autošovinista, itd, itd..
To i jeste blago ovog foruma..
Uostalom, sve ove vesti i brojke koje postavljam su zvanične, tačne i lako proverljive na dva klika.
Jedini ko fejkira podatke ovde, ste vi hrvatijanci, i to radite iz zlobe. Provaljeni ste i otkriveni više puta.
Ali Srbija je nezaustavljiva. Pisao ja ovde ili ne, to neće promeniti realnost.
Živeo predsednik Vučić.. :)
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 13:12 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Trebalo bi razmislit o tome da se ovakvi botovi baniraju jer kakva je korist da po forumima čitamo vučićeve plaćenike i propagandiste? Sa njima je bilo kakva rasprava nemoguća i besmislena jer oni i nisu tu da raspravljaju nego da šire propagandu. Botovi su 100 puta gori i maliciozniji od trolova. Ako se trolanje i trolovi ne toleriraju, zašto se toleriraju plaćenički botovi? Za početak packu dvije pred ban, doćiće sebi valjda.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 13:40 |
|
|
Za početak po soma evra svakom zaposlenom.. :) Svakom radniku Srbijagasa za Novu godinu po 100.000 dinara?https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.ph ... id=1783249Citat: Ovih dana dobiće 13 platu, čiji je iznos u visini bruto iznosa jedne njihove zarade, a to pravo ostvariće iz dobiti ovog javnog preduzeća koja je na kraju prošle godine bila oko pet milijardi dinara, saznaje "Blic". Kod nekoga je hladno ove zime, čak -10, sa raspalom naftnom kompanijom i preskupim američkim gasom iz terminala, a neko je energetski gigant i energetsko čvorište jeftinog ruskog gasa.. :) ..
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 13:43 |
|
|
Grobar je napisao/la: Za početak po soma evra svakom zaposlenom.. :) Svakom radniku Srbijagasa za Novu godinu po 100.000 dinara?https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.ph ... id=1783249Citat: Ovih dana dobiće 13 platu, čiji je iznos u visini bruto iznosa jedne njihove zarade, a to pravo ostvariće iz dobiti ovog javnog preduzeća koja je na kraju prošle godine bila oko pet milijardi dinara, saznaje "Blic". Kod nekoga je hladno ove zime, čak -10, sa raspalom naftnom kompanijom i preskupim američkim gasom iz terminala, a neko je energetski gigant i energetsko čvorište jeftinog ruskog gasa.. :) .. Super je dobiti novce, jesi probao nekad sam zaraditi 1000 Eura? Znaš ono, tražene IT vještine i to...
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 13:43 |
|
|
Grobar je napisao/la: Hahaha.. Ovaj se primio.
Ograničenost nije dobra. Hrvati Herceg Bosne žele da vide kakvi sve vetrovi duvaju sa istoka. Pametni su. A i natrljavaju vama hrvatijancima na nos srbofiliju u inat, jer zdušno podržavate "jednu i jedinu" od straha da Srbija ne dodju do Une.. :)
Pa to vidimo svakodnevno u medijskim istupima srpskih političara i svakoj budali je jasno kakvi "vetrovi duvaju". Ne trebaju nam i njihovi megafoni na forumu da uništavaju rasprave i još dobivaju pare za to.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 13:44 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Grobar je napisao/la: Hahaha.. Ovaj se primio.
Pa to vidimo svakodnevno u medijskim istupima srpskih političara i svakoj budali je jasno kakvi "vetrovi duvaju". Ne trebaju nam i njihovi megafoni na forumu da uništavaju rasprave i još dobivaju pare za to. AV plaća ozbiljne botove, ovaj je jednostavno nezaposlena budala.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|