|
|
Stranica: 5/10.
|
[ 249 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 08 sij 2021, 22:32 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Kog tačno, Cehu ili Lasicu?
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 08 sij 2021, 22:33 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
buenos aires je napisao/la: Ceha je napisao/la: sasvim ok Bosilegrad i Dimitrovgrad, ne vidim jesu li iza boldane crne linije. To nisu srpski gradovi. Kako tvoja Subotica nije u RH, a tek Apatin, Sombor, ade na Dunavu, Petrovaradin i Zemun, Kotor, Srijem. Izdajnici, odricete se povjesne hrv zemlje, natopljenje krvlju, najboljih sinova. Dok se Ceha, Lasica i kompanija oblizuju na 250 k ortodox Dukljana. Mozda 5 k oko Cetinja prevedu.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 08 sij 2021, 22:45 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Lično u Makedoniji ne vidim ništa osim potencijalne teritorijalne veze sas braću Grcovi... da nije toga, dati ih Boogyjima u znak pomirenja Forever... Mi ako uzmemo pod svoje BiH, sa Srbijom i CG imaćemo preko 150 K kvm što nam je više nego dovoljno...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 08 sij 2021, 22:52 |
|
|
Iki, kakav si ti to Srbin, a zaustavio bi se samo na 150 K km2...? Ako želiš jednu kocku čokolade, uvek traži dve.. :)
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 08 sij 2021, 23:06 |
|
|
Grobar je napisao/la: Iki, kakav si ti to Srbin, a zaustavio bi se samo na 150 K km2...? Ako želiš jednu kocku čokolade, uvek traži dve.. :) Ja sam ti skromno jedno čeljade... 150 i kusur je - kao 3 Kiflatske. Najveći na Balkanu osim Rumunije i Turske. Dosta. A evo Ideje: ako ugrabimo Makedoniju nekim čudom... trampiti sa Grcima za nekoliko ostrva (npr jedno u Jonskom, jedno u Mediteranu, jedno u Mramornom moru)! Tako postajemo široko rasprostranjen Igrač od najvećeg značaja...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 08 sij 2021, 23:11 |
|
|
Makedonija nam služi za razdvajanje Albanaca od Bugara, kao što Crnom Gorom razdvajamo Hrvate od Albanaca.. :)
Makedonija je više od "spoja sa Grcima".. Makedonija je naša sfera, naša ubodna igla do Soluna, kojom ubadamo ujedno i naše neprijatelje.
To je naš klin.. :)
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 08 sij 2021, 23:21 |
|
|
Bolje napraviti jeftino prijatelja, nego stvarati neprijatelje. Boogyji jadni PATE za njom a nas bole Stojko. Ispali bi Džekovi i gledali bi nas kao najveće Careve kad bismo im zapakovali Makedoniju kao poklon... sa sve mašnicom... mogli bi nam zatrebati, preko njih smo u vezi sa Rusijom a i red je da jednom stavimo tačku na loše odnose... pogotovo jer nas malo košta...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 08 sij 2021, 23:29 |
|
|
Ti izgleda nikada nisi sreo Bugarina u životu.. :)
Jesi li ti prespavao istoriju?
Da li ti znaš šta su Bugari radili u SVAKOM ratu nad našim civilima od Pirota pa sve do Prokuplja?
Bugari da ti kažu hvala i da se tu zaustave?
Pa što nam nisu rekli hvala i zaustavili se sa pretenzijama nakon što im je Stepa dao u ruke Jedrene, nego su pobili našu vojsku na spavanju i započeli drugi balkanski?
Nema ništa gore nego da nam se turko-tatari podvuku ispod i spoje sa albancima..
Dobar Bugarin i zeleno kuče ne postoje. (Izreka u Pirotu)
..
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 08 sij 2021, 23:42 |
|
|
Nikad upoznao ni sreo Bugarina. Iz njihove perspektive - mi smo njih zajebali i ukrali im "kolevku" ili šta već.Od tog trenutka nastaje Problem. Uklonimo Problem i... sve se vraća na superkul odnose a mi ispadamo Džekovi. Ovako, ostaje zauvek Problem. Nepotrebno.A naša vojska i jeste ušla (u istočnu Makedoniju) gde nije bilo predviđeno Sporazumom, tako da...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 08 sij 2021, 23:50 |
|
|
Pa iz čije perspektive ti gledaš? Iz njihove ili naše?
Ni Jedrene nije bilo predvidjeno sporazumom pa im je Stepa to sa našom vojskom izvojevao.
Dali smo im Jedrene a uzeli istočnu Makedoniju. Pošteno.
Kad budu prolili svoju krv za Makedoniju kao mi, onda mogu da je i dobiju.
Ovako, damo im k***c... :)
..
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 08 sij 2021, 23:59 |
|
|
Jedrene su 1 grad. Pola Makedonije je trebalo da im ostavimo, a mi ušli. Ja ne gledam Perspektive, gledam ŠTA JE ISTINA. Ako se rastegnemo na 100 strana i raspemo snagu na previše protivnika, izgubićemo. Treba nešto i žrtvovati za dugoročnu korist... pogotovo kad je to što žrtvuješ nešto ne naročito važno...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 09 sij 2021, 00:04 |
|
|
Jedrene nije samo jedan grad, nego jako bitan grad i jako bitna strateška tačka, koja je otvorila put Bugarima za osvajanje teritorije, veličine veće, od te istočne Makedonije.
Uostalom, koliko je bitno Jedrene se pokazalo, kad su ga Turci opet preuzeli, i samim tim, povratili tu veliku teritoriju od Bugara, jer je ovim debilima dupe bilo zinulo za Makedoniju.
Nema šta mi Iki da se rastežemo.
Makedonija već postoji, i jako je dobro što postoji, iz milion razloga, a na tih milion dodaće se još milion sad u Mini-Šengenu.. :)
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 09 sij 2021, 00:45 |
|
|
Mogu razumjeti što patite za CG ili krajinom ili DGG ali kog će vam vraga Makedonija, nema tamo uopće Srba, bugari sa govorna mana. Zadnji put kad su bili s vama u državi šurovali su s ujkanima protiv kralja. Ne treba vam to, pustite to Bugarima.
S Makedonijom i Kosova bi imali dva milijuna šiptara u državi, mislite li vi uopće?
I kosovo će vam bit zalogaj ako ika budete to mogli vratit nazad.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 09 sij 2021, 01:10 |
|
|
weasel je napisao/la: ali kog će vam vraga Makedonija, nema tamo uopće Srba, Iz istog razloga zbog čega vi imate košmare na ujedinjenje Srbije i Srpske.. Celovita Makedonija je klin za slabljenje naših neprijatelja, kao što je vama celovita "jedna i jedina" klin za slabljenje srpstva. Nećemo mi imati dva miliona Šiptara u državi, ne brini, jer Mini-Šengen nije država, već bescarinsko tržište. Izvozimo tamo bez carine, a nismo ista država. Idealno, da me može bolje. 10 puta bolje i od Jugoslavije. U Jugi smo morali da delimo naše fabrike sa vama, naše plate sa Crnogorcima i naš republički budžet je odlazio na izdržavanje neposlušnih i nelojalnih Šiptara na Kosovu. Ovde samo uzimamo i usisavamo.. :) Bolje mi, nego Bugari.. ..
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 09 sij 2021, 01:35 |
|
|
Grobar je napisao/la: weasel je napisao/la: ali kog će vam vraga Makedonija, nema tamo uopće Srba, Iz istog razloga zbog čega vi imate košmare na ujedinjenje Srbije i Srpske.. Celovita Makedonija je klin za slabljenje naših neprijatelja, kao što je vama celovita "jedna i jedina" klin za slabljenje srpstva. Nećemo mi imati dva miliona Šiptara u državi, ne brini, jer Mini-Šengen nije država, već bescarinsko tržište. Izvozimo tamo bez carine, a nismo ista država. Idealno, da me može bolje. 10 puta bolje i od Jugoslavije. U Jugi smo morali da delimo naše fabrike sa vama, naše plate sa Crnogorcima i naš republički budžet je odlazio na izdržavanje neposlušnih i nelojalnih Šiptara na Kosovu. Ovde samo uzimamo i usisavamo.. :) Bolje mi, nego Bugari.. .. Hrvate MK ne zanima previše, svejedno nam što se dogodi tamo, ipak bi bilo najpraktičnije i najbolje za mir kad bi ih pripojili Bugarima što oni jesu koliko god se inatili. A vi ako ih nagovorite neka vam se pripajaju meni svejedno.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 09 sij 2021, 08:20 |
|
|
.. Nisu oni nikakvi Bugari. Makedonci su Sloveni, a Bugari su turko-tatari. Bugari su od Slovena uzeli jezik, veru i kulturu, a ne obrnuto. Makedonci ustvari, treba da zahtevaju od Bugara, da Bugari svoj jezik nazivaju Makedonskim(Slovenskim) i da današnji Bugari priznaju svoje Makedonsko(Slovensko) poreklo. Bugari se samo blamiraju sa svojim zahtevima. To što oni traže od Makedonaca bi bilo isto ovako: -Kao kada bi Madjari osvoji Nemačku, pa se zatim ti osvojeni Nemci nazvali Madjarima(po svojim osvajačima), a Madjari(osvajači) preuzeli jezik, kulturu i veru, od tih istih osvojenih Nemaca. A onda da nakon hiljadu godina, ti novi Madjari(pravi stari Madjari(osvajači)+ novi Madjari (osvojeni Nemci) - zajedno) zahtevaju od Austrijanaca, da Austrijanci svoj jezik nazivaju Madjarskim i da priznaju svoje Madjarsko poreklo... Makedonci nisu Bugari. Ni današnji Bugari nisu Bugari, već pobugarizovani Sloveni. Makedonci su samo oni Sloveni, koji se nisu pobugarizovali.. ..
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 09 sij 2021, 08:57 |
|
|
Citat: Onaj Carmello je verovatno upućen ali dok ne popuši pola džungle nećemo od njega čuti ni glas... Nećete ni posle toga čuti glas, moderator Naša Kvačica me je trajno oterao sa foruma i ne pada mi napamet da se vraćam. Znam ja da umem da napišem grube stvari, ali to se ranije rešavalo brisanjem postova i ja se nikad nisam bunio kada mi se obriše post. Otkad se Kvačica repojavio kao moderator krenuo je da mi lupa upozorenja kao lud, što mi je izuzetno uvredljivo. I to je sve prelilio čašu nedavno i odlučio sam da ne pišem više ovde. Nije u pitanju vutra, pišem ja navaren bez problema, u pitanju je Kvačica i njegova odluka da mi lupa upozorenja umesto da mi briše postove. Tako da jebite se svi, sa Kvačicom na čelu, nećete me više videti ovde.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 09 sij 2021, 10:53 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Citat: Onaj Carmello je verovatno upućen ali dok ne popuši pola džungle nećemo od njega čuti ni glas... Nećete ni posle toga čuti glas, moderator Naša Kvačica me je trajno oterao sa foruma i ne pada mi napamet da se vraćam. Znam ja da umem da napišem grube stvari, ali to se ranije rešavalo brisanjem postova i ja se nikad nisam bunio kada mi se obriše post. Otkad se Kvačica repojavio kao moderator krenuo je da mi lupa upozorenja kao lud, što mi je izuzetno uvredljivo. I to je sve prelilio čašu nedavno i odlučio sam da ne pišem više ovde. Nije u pitanju vutra, pišem ja navaren bez problema, u pitanju je Kvačica i njegova odluka da mi lupa upozorenja umesto da mi briše postove. Tako da jebite se svi, sa Kvačicom na čelu, nećete me više videti ovde. You mad, bro?
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 09 sij 2021, 11:48 |
|
|
Grobar je napisao/la: .. Nisu oni nikakvi Bugari. Makedonci su Sloveni, a Bugari su turko-tatari. Bugari su od Slovena uzeli jezik, veru i kulturu, a ne obrnuto. Makedonci ustvari, treba da zahtevaju od Bugara, da Bugari svoj jezik nazivaju Makedonskim(Slovenskim) i da današnji Bugari priznaju svoje Makedonsko(Slovensko) poreklo. Bugari se samo blamiraju sa svojim zahtevima. To što oni traže od Makedonaca bi bilo isto ovako: -Kao kada bi Madjari osvoji Nemačku, pa se zatim ti osvojeni Nemci nazvali Madjarima(po svojim osvajačima), a Madjari(osvajači) preuzeli jezik, kulturu i veru, od tih istih osvojenih Nemaca. A onda da nakon hiljadu godina, ti novi Madjari(pravi stari Madjari(osvajači)+ novi Madjari (osvojeni Nemci) - zajedno) zahtevaju od Austrijanaca, da Austrijanci svoj jezik nazivaju Madjarskim i da priznaju svoje Madjarsko poreklo... Makedonci nisu Bugari. Ni današnji Bugari nisu Bugari, već pobugarizovani Sloveni. Makedonci su samo oni Sloveni, koji se nisu pobugarizovali.. .. A svi slaveni su srbi?:D Da austrijanci pričaju onim što se zove mađarskim, to bi bilo ok. @Lasica, Makedonija je super zemlja, zgodne su im cure, vole nas dole:D
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 09 sij 2021, 12:00 |
|
|
Ceha je napisao/la: Grobar je napisao/la: .. Nisu oni nikakvi Bugari. Makedonci su Sloveni, a Bugari su turko-tatari. Bugari su od Slovena uzeli jezik, veru i kulturu, a ne obrnuto. Makedonci ustvari, treba da zahtevaju od Bugara, da Bugari svoj jezik nazivaju Makedonskim(Slovenskim) i da današnji Bugari priznaju svoje Makedonsko(Slovensko) poreklo. Bugari se samo blamiraju sa svojim zahtevima. To što oni traže od Makedonaca bi bilo isto ovako: -Kao kada bi Madjari osvoji Nemačku, pa se zatim ti osvojeni Nemci nazvali Madjarima(po svojim osvajačima), a Madjari(osvajači) preuzeli jezik, kulturu i veru, od tih istih osvojenih Nemaca. A onda da nakon hiljadu godina, ti novi Madjari(pravi stari Madjari(osvajači)+ novi Madjari (osvojeni Nemci) - zajedno) zahtevaju od Austrijanaca, da Austrijanci svoj jezik nazivaju Madjarskim i da priznaju svoje Madjarsko poreklo... Makedonci nisu Bugari. Ni današnji Bugari nisu Bugari, već pobugarizovani Sloveni. Makedonci su samo oni Sloveni, koji se nisu pobugarizovali.. .. A svi slaveni su srbi?:D Da austrijanci pričaju onim što se zove mađarskim, to bi bilo ok. @Lasica, Makedonija je super zemlja, zgodne su im cure, vole nas dole:D Imaju par budala koje javno tvrde da je cijelo čovječanstvo nastalo od njih. To ni ambiciozni Adolf nije tvrdio.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 09 sij 2021, 12:10 |
|
|
.. Pravda za brata Carmela.. Ceha je napisao/la: A svi slaveni su srbi?:D Nisu, ali su Srbi Sloveni, isto kao i Makedonci, a Bugari su Turko-tatari.. :) Ceha je napisao/la: Da austrijanci pričaju onim što se zove mađarskim, to bi bilo ok. Ajde pročitajte opet, polako, šta sam napisao o paraleli Madjari-Austijanci sa Bugari-Makedonci. Ali polako i lagano bez žurbe i spinova.. Dakle ajde opet, polako.. Bugari su uzeli jezik, kulturu i veru od Slovena, a sada od tih istih Slovena(Makedonaca) zahtevaju da svoj jezik nazivaju Bugarskim.. :) To bi bilo isto, kao kada bi Madjari uzeli jezik, kulturu i veru od Germana, pa da posle od tih istih Germana(Austrijanaca) zahtevaju da svoj jezik nazivaju Madjarskim.. :) Ok? ..
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 09 sij 2021, 12:23 |
|
|
Ceha odradio neku cigancicu u Mkd pa je hepi. Jeftino mu za zivot i jeftine djevojke za hopa cupa,
Ako propadne u Cehopediji sa krivotvorenim kartama, tamo emigrira i pobegne. Sve je prejeftino.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 09 sij 2021, 12:26 |
|
|
K:M je napisao/la: Ceha odradio neku cigancicu u Mkd pa je hepi. Jeftino mu za zivot i jeftine djevojke za hopa cupa,
Ako propadne u Cehopediji sa krivotvorenim kartama, tamo emigrira i pobegne. Sve je prejeftino. Za jeftinoću je zadužena beogradska štajga.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 09 sij 2021, 13:37 |
|
|
Beogradska štajka je pod stečaj već 30 i kusur godina, a kod ekonomskog su sad samo trandže. Prave kurvice su ispod manceovog mosta(cigančice) i tu i tamo kod plavog mosta ih ima ponekad. Vidi se da nikad nisi išo na kurve.. :) @K:M-e moramo da se preorganizujemo nekako, Kvačica nam terorizira Carmela i razbija nam velosrpski korpus na forumu, a Ceha i Lasica nam otimaju Makedoniju da se omrse.... Majorizirani smo.. :) ..
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Podjela Sjeverne Makedonije Postano: 09 sij 2021, 13:50 |
|
|
Grobar je napisao/la: Beogradska štajka je pod stečaj već 30 i kusur godina, a kod ekonomskog su sad samo trandže. Prave kurvice su ispod manceovog mosta(cigančice) i tu i tamo kod plavog mosta ih ima ponekad. Vidi se da nikad nisi išo na kurve.. :) @K:M-e moramo da se preorganizujemo nekako, Kvačica nam terorizira Carmela i razbija nam velosrpski korpus na forumu, a Ceha i Lasica nam otimaju Makedoniju da se omrse.... Majorizirani smo.. :) .. Kvaka je iz kontraobavjestajne. Nanjusio je kolegu obavestajca iz suparnicke momcadi i "krlja ga". Ova dvojica su dobila 2 cigice od bugarske sluzbe, da rove i lobiraju za Tatari. Dok nam Suboticanin pominje posrnule dame, od kojih su samo one njegove jeftinije, iz marginaliziranih manjinskih skupina. Koje se diskriminiraju za tvornice AV, pa "alternativno rade od doma ili ceste".
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|