|
|
Stranica: 14/14.
|
[ 333 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kiler
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 23 ožu 2018, 22:19 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7373 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Šta ćeš od tolikog dobitka??
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 24 ožu 2018, 14:33 |
|
|
Od neceg se pocinje. Nikad sa velikim ulogom na pocetku. Bitna je praksa, kao i praksa prije prakse (vjezbanje na papiru) i neko kladionicarsko iskustvo od prije. Uplatio sam SMS dopunom 5 KM plus regularna cijena SMS poruke. Mozzartbet je na osnovu provizije uzeo 0.25 KM i na racunu sam imao 4.75 KM. Stavio sam 0.75 KM i povecao cifru na 11 i nesto KM na racunu. Male stvari cine veliku razliku. Tako sam povecao i broj sansi za po 0.50 KM. S obzirom da je po mom sistemu velika vjerovatnoca za dobitak, nebi me iznenadilo da budem i u debelom plusu no igram na malo nadajuci se prije svega malom pomaku. Sto vise malih pomaka, to veca mogucnost da cu igrati na vece. Bitno je iskustvo, a pare dolaze u skladu sa igrom ako je dobro odigrana. Tu naravno ima i srece jer ipak je ovo igra na srecu (ili nesrecu). Bitno je i stvoriti osjecaj da prilikom stavljanja npr pola marke na tiket stvoris osjecaj kao da stavljas npr. 500 KM sa ciljem da u slucaju 10 promasaja preorijentises se na nesto drugo bez velike stete, a ako dodje i dobitaka i jos pritom recimo 2-3 ili vise puta od tih 10, to je znak da si "nasao semu" preko koje mozes da "bildujes" saldo. Americka berza ima ogranicenja za ljude koji pocinju sa malim ulogom kako nebi zavrsili i prije nego sto su poceli jer su im bitni buduci (tj.dodatni) veliki igraci. Tu sam filozofiju odlucio da primjenim na kladionicu u skladu sa njenim specifikumom tako da ako uspije, uspije. Osim toga, to je i zivotna filozofija, niko se velik nije rodio vec vremenom postao velik. Ostaje samo jedan faktor, sreca. Ako i to prodjem, prosao sam sve.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 25 ožu 2018, 14:11 |
|
|
Opa Djurdjo, jos jedan tiket za redom. Tako se to radi, polako, ali sigurno. Dva tiketa, poceo sa 4.75 KM, popeo se na 17 i nesto KM. Ulog uvijek izmedju 0.50 KM i 1 KM (za pocetak). Prvo rekreacija pa onda ozbiljniji ulog, mada i tada skroman ulog, samo malo sve jaci ako se niz nastavi. Nikad sve odmah vec uvijek po jedan dijelic.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 25 ožu 2018, 14:32 |
|
|
Sljedeci tiket uplacen malocas.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 25 ožu 2018, 17:08 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7373 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Gdje ti samo nalaziš ove parove? Znam samo za Palermo na tiketu...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 25 ožu 2018, 17:24 |
|
|
Na Mozzartbetu (Mozzartbet.com), imaju najvecu ponudu od svih kladionica koje znam. Otvori racun kod njih i uplati dopunom npr. 10 KM preko M:Tel broja (ukucaj 10 i posalji na 0651345 i dobices SMS poruku sa upustvom za upis koda sa tim parama). Ako hoces 1 KM, ukucaj 1 ili ako hoces 2 KM, ukucaj 2 itd. Od 1 do 10 KM. Minimalna uplata na tiket sa salda je 0.50 KM za minimalno 4 meca, a za singl mec 2 KM. Imas mozes i preko poste ili banke da uplatis na racun, tu nema ogranicenja. Isto vazi i za preko Moneybookersa.
|
|
Vrh |
|
|
serenada732
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 20 stu 2018, 10:15 |
|
|
Igram svaki dan na WWIN malo online kladjenje, virtualni nogomet. Svaki dan, kutija, dvije cigareta. Meni dosta.
Privitak/ci: |
wwin_lotto.png [ 95.23 KiB | Pogledano 5425 put/a. ]
|
_________________ Ljudski rod preuveličava sve živo, svoje junake, svoje neprijatelje, svoj značaj.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 12 sij 2021, 14:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Nisam znao da su se i žene masovno navukle na kladare. Ovo je baš pro-level.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|