|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Telemach i Arena Sport: Neviđen pokušaj prijevare Postano: 08 sij 2021, 14:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Evo jednog neviđenog bezobrazluka koji je ujedinio sve narode BiH. Mnogim pretplatnicima na internet i razne pakete kanala je sport najvažnija stavka? Zašto? Zato jer se do serija, dokumentaraca i vijesti vrlo lako može online, dok sporta uživo (dobre kvalitete ne možeš). Telemach je znao da od 1.1. gube prava na Arenu Sport, dakle kanal koji je po svemu jači od Sportkluba. Znajući što im se sprema u vidu mogućih odjava, u 11 i pogotovo 12. mjesecu su upregnuli sve marketinške snage da pretplatnike natjeraju na novi 24-mjesečni ugovor (ponudili su neke kanale gratis na određeno vrijeme). Naravski, 1.1. su bez ikakve najave skinuli Arena Sport kanale iz ponude, i prestali se javljati na telefone sa korisnike. Ljudima, koji su im se pak uspjeli javiti su ponudili neke druge kanale gratis ili s popustom, ali nikome nisu dopustili raskid ugovora. Neviđeni bezobrazluk, prijevara, pljačka. Ljudima koji su im rekli da će raskinuti ugovor su prijetili tužbama. https://www.dnevnik.ba/teme/hoce-li-telemach-izgubiti-na-tisuce-korisnika-u-bih-zbog-laganja-klijentimaDanas, ipak naznaka da jedno tijelo, ombudsman vrijedi donekle. Zanima me kako će se sve ovo završiti. Ja sam ipak ponosan HT Eronetovac, pa meni osobno ne bi bio problem. Poziv Hrvatima koji raskinu, vratite se i oprostite prijašnje grijehe Eroneta, sad kad vidite da vas sunce tuđeg neba neće grijati kao ovo ovdje. https://www.dnevnik.ba/teme/do-kraja-sijecnja-mozete-raskinuti-ugovor-telemach-se-grcevito-bori-na-prijevaru-zadrzati
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Matrica
|
Naslov: Re: Telemach i Arena Sport: Neviđen pokušaj prijevare Postano: 08 sij 2021, 15:46 |
|
|
Meni su zaračunali dodatne troškove iako je ugovor bio istekao, a oni svoju antenu danima nakon otkaznog roka podigli. Nije bilo interneta, nije korištena oprema, ali tražili da se plati. Nikad više!!!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Telemach i Arena Sport: Neviđen pokušaj prijevare Postano: 08 sij 2021, 16:01 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Vecina pruzatelja kablovskih operatera u BiH lovi u mutnom. Vidio sam i gore primjere od telemacha.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Telemach i Arena Sport: Neviđen pokušaj prijevare Postano: 08 sij 2021, 19:54 |
|
|
Biden će to riješiti.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Telemach i Arena Sport: Neviđen pokušaj prijevare Postano: 09 sij 2021, 13:52 |
|
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Telemach i Arena Sport: Neviđen pokušaj prijevare Postano: 10 sij 2021, 21:55 |
|
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Telemach i Arena Sport: Neviđen pokušaj prijevare Postano: 11 sij 2021, 23:06 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Telemach i Arena Sport: Neviđen pokušaj prijevare Postano: 12 sij 2021, 02:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Za Hrvate pogotovo, nije loše podsjetiti na činjenicu da je isti vlasnik Telemacha i N1, tako da je plaćanje za Telemachovu uslugu nešto kao plaćanje pretplate za FTV.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Telemach i Arena Sport: Neviđen pokušaj prijevare Postano: 12 sij 2021, 15:22 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Telemach je najači na Balkanu, u Sarajevu sam u jednom stanu imao telekom, u drugom gdje živim Logosoft (M:tel vlasnik) a sada Telemach, u kuci u Srpskom Sarajevu imam M:tel, i ni jedna kompanija se ne može porediti sa Telemachom, što se tice usluge barem deset godina su ispred konkurencije, pojedinci se ovdje vode pričom kao mUje kada je Telemach tek došao u Sarajevo, u maniru Srpsko je, nemojte koristiti, koristite "domaće" da bi na kraju vecina prešla u "Srpski Telemach" koji zajedničko sa Srbima ima jedino to što se tada iz Srbije širio na teritoriju i tržište FBIH i Sarajeva Ono što je bitno jeste da se svaki ugovor može raskinuti bez ikakvih problema, bez obzira na dužinu ugovora pa čak i ako se im duguje za uslugu, po sistemu samoinicijativnog raskida, sudovi su prenatrpani tužbama, ne postoji mogucnost naplate, socijalna situacija takva kakva jeste, i ovome bi nabolje mogao reci nesto više @VladimirRUS koji je ekspert za ove stvare
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|