|
|
Stranica: 1/10.
|
[ 249 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MIR
|
Naslov: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 06:10 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 08:11 |
|
|
...zašto nebi ispunila je svoju ambiciju ugurala se u sabor i sad lezi lebe da te jedem..prolaznica u politici ko i stranka jednokratna upotreba...
|
|
Vrh |
|
 |
saskia
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 16:17 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2421 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Ova, slagao se sa njom ili ne, mi je odbojna i iritantna od početka. Ona i Vrkljan mi se nikada nisu sviđali.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
 |
Instruktor
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 16:33 |
|
Pridružen/a: 10 vel 2018, 16:56 Postovi: 2953 Lokacija: Hrvatsko kraljevstvo
|
Ovdje su Krišto i Vrkljan objasnili razlogeŠKORO NEDJELJOM U DVA - nije precizan transkript O odlasku Vidović-Krišto i Vrkljan O politici kao i ljubavi, treba govoriti samo dobro. Ja joj zahvaljujem i želim sve najbolje budućnosti. O slučaju njih dvoje, to je njihov ego. Neka im Bog da zdravlja, ja im želim sve najbolje. Što će se dogoditi u saborsku odboru za obitelj gdje je glavna Vidović-Krišto? Vodit će ga moja sestra, to se izglasalo na stranačkom tijelu. Mislim da je doktorica Vučemilović pokazala kvalitetu. Sama činjenica da je osobna osoba, sveučilišni profesor, moja sestra. Što to znači? Ona je legitimno izabrana saborska zastupnica. Budite uvjereni da će raditi deset puta bolje nego Karolina Vidović-Krišto. Ne vidim problem u tome. Kad je netko sposoban, sposoban je, kad je nesposoban - nesposoban je. Koliko ste novca potrošili na politički angažman? U predsjedničkoj kampanji 1,8 milijuna kuna, ali velik dio mi se vratio zbog dobrog rezultata. Recimo, neki minus od 800 tisuća kuna. Domovinski pokret mi je dužan milijun kuna novca koji sam uložio u parlamentarne izbore. Vratit će mi kad bude prihodovao dovoljno novaca. Postoji zakonski ugovor. O Milanoviću i oduševljenju desničara njime (...) Koga briga za Karolinu, Vrkljana i Milanovića? Pitanje je koliko su oni uložili novca u neku svoju priču... https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx ... id=2247229Pokojni Ante Kovačević, "Narodu uzima glasove e žljebova a sirotinji novce"
_________________ Hrvatska je za više KRIŠTO a neki su za manje Karoline u hrvatskoj politici
Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata
|
|
Vrh |
|
 |
Burbon
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 16:38 |
|
|
Ženska je sve svoje rekla nastupom na face tv-ima IQ tuljana.
|
|
Vrh |
|
 |
Instruktor
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 16:47 |
|
|
Burbon je napisao/la: Ženska je sve svoje rekla nastupom na face tv-ima IQ tuljana. Macan od nje pred argumentima pobjegao iz studija. Rasturila HDZovce argumemtima u interpelaciji Krš Pađane. Prva razotkrila pedofiliju u školskom programu. Otvorila pitanje Jasenovca na HRTu. Jandrokovića i Rainera isprdala zbog maski. Ženska ima IQ i retoriku, ali naravno ne zna sve detalje o kojima govori. Oko BIH u Face-u, vjerujem da bi saslušala Raspudića i naučila o argumentima oko BIH i bolje ih zagovarala od drugih.
|
|
Vrh |
|
 |
Instruktor
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 16:51 |
|
|
Škoro je i generalu HOSa Anti Prkačinu začepio usta u hrvatskom saboru. A Škoro glumata nekog tolerantnog netitoističkog demokrata. Nekako više vjerujem Anti Prkačinu, Krišto i Vrkljan, nego Škori, Seki i Peternelu. Škoro je Zaćepnik.
_________________ Hrvatska je za više KRIŠTO a neki su za manje Karoline u hrvatskoj politici
Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata
|
|
Vrh |
|
 |
Krilnik
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 17:02 |
|
|
Ne razumijem, što je loše u tome da je Škoro zapušio usta dodrinaškoj, muslimanoljubnoj budaletini poput Prkačina?
_________________ Prvo sapun, onda parfem.
|
|
Vrh |
|
 |
Instruktor
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 17:05 |
|
|
Komentar s narod.hr "Vidi Škoro. Dosta nam je tihe trgovine, dosta nam je šutnje, dosta monotonog drobljenja, dosta prešutnih koaliranja, dosta kompromisa, dosta "nije pravi trenutak" politike... Dosta nam je mutavaca, mutavih zastupnika, generala, biskupa, kardinala.. Dosta. Umorni smo od toga, preumorni. Želimo strast, želimo vikanje, želimo oštrinu, zelimo huku, želimo grmljavinu. Oluju želimo. Ti želiš manje Karoline, mi više" https://narod.hr/hrvatska/skoro-i-hdz-i ... d-odlucuje
|
|
Vrh |
|
 |
Instruktor
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 17:07 |
|
|
Krilnik je napisao/la: Ne razumijem, što je loše u tome da je Škoro zapušio usta dodrinaškoj, muslimanoljubnoj budaletini poput Prkačina? Loše je što je htio Karolini začepiti usta. Hrvati hoće više "Karoline" a Škoro manje "Karoline" u hrvatskoj politici. Osim toga Prkačin je za treći entitet i jasno govori o svojim zabludama o muslimansko-bošnjačkoj politici iz 90tih
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 17:41 |
|
|
..kristo je meni krpa vec sam napisa dobila je svoji pet minuta Maximum je da bude zetoncic al razlog zbog kojeg je napustila dp je bitan:skoro mi zabranio da govorim kontra SDP-a e p kad sad maske nisu pale onda ustaše nek se jebu...
|
|
Vrh |
|
 |
Instruktor
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 17:47 |
|
|
laganini je napisao/la: al razlog zbog kojeg je napustila dp je bitan:skoro mi zabranio da govorim kontra SDP-a e p kad sad maske nisu pale onda ustaše nek se jebu... Ante Prkačin je izjavio u Budnici da je nastupila panika u Domovinskom pokretu jer ih je lijeva falamga počela nazivati ustašama.
|
|
Vrh |
|
 |
Instruktor
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 17:48 |
|
|
laganini je napisao/la: ..kristo je meni krpa vec sam napisa dobila je svoji pet minuta Maximum je da bude zetoncic Karolina je duh izišao iz boce. A kada duh iziđe iz boce teško ga je vratiti. Hrvati hoće više Karoline u politici a ne manje.
|
|
Vrh |
|
 |
Burbon
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 17:51 |
|
|
Instruktor je napisao/la: Burbon je napisao/la: Ženska je sve svoje rekla nastupom na face tv-ima IQ tuljana. Macan od nje pred argumentima pobjegao iz studija. Rasturila HDZovce argumemtima u interpelaciji Krš Pađane. Prva razotkrila pedofiliju u školskom programu. Otvorila pitanje Jasenovca na HRTu. Jandrokovića i Rainera isprdala zbog maski. Ženska ima IQ i retoriku, ali naravno ne zna sve detalje o kojima govori. Oko BIH u Face-u, vjerujem da bi saslušala Raspudića i naučila o argumentima oko BIH i bolje ih zagovarala od drugih. Haha ženska ima IQ i retoriku al naravno ne zna sve detalje o kojima govori, jako logično. Nikad nikog ona nije rasturila nit je njezin javni rad ikad bio popločan argumentima. Ženska je, narodski rečeno, glupa ko *** i može fascinirat samo upitno inteligentno čitateljstvo mikimaus portala poput narod.hr.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 18:01 |
|
|
Instruktor je napisao/la: laganini je napisao/la: ..kristo je meni krpa vec sam napisa dobila je svoji pet minuta Maximum je da bude zetoncic Karolina je duh izišao iz boce. A kada duh iziđe iz boce teško ga je vratiti. Hrvati hoće više Karoline u politici a ne manje. Karoline u politici više neće biti, za što si je sama zaslužna. Nije ju nitko tjerao van.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
 |
Instruktor
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 18:14 |
|
|
weasel je napisao/la: Karoline u politici više neće biti, za što si je sama zaslužna. Nije ju nitko tjerao van. Bit će je barem još četiri godine u saboru. A koliko sam primijetio Hrvati više vole Krišto nego Škoru. Pa čak i lijevi mediji koji ju cijene i zovu. Na desnim alternativnim medijima je bila (Podcast Velebit, Pogled s čuke). A ona je u politici bila i prije kada je kao novinarka otkrivala skrivane istine.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 19:47 |
|
|
Instruktor je napisao/la: weasel je napisao/la: Karoline u politici više neće biti, za što si je sama zaslužna. Nije ju nitko tjerao van. Bit će je barem još četiri godine u saboru. A koliko sam primijetio Hrvati više vole Krišto nego Škoru. Pa čak i lijevi mediji koji ju cijene i zovu. Na desnim alternativnim medijima je bila (Podcast Velebit, Pogled s čuke). A ona je u politici bila i prije kada je kao novinarka otkrivala skrivane istine. To ti se čini jer je glasna. U suštini većini ljudi to ide na žvce (s pravom ili ne), kao što im ide na živce i moje realizam/šesimizam. KVK je kao recimo Pernar donedavno. Ali nema infrastrukturu, bazu, sponzore, ništa. niti je to posao koji zna radit. No nije loše da je ona umjesto Pernara, to je korak naprijed.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
Instruktor
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 19:56 |
|
|
divizija je napisao/la: KVK je kao recimo Pernar donedavno. Ali nema infrastrukturu, bazu, sponzore, ništa. niti je to posao koji zna radit. Lako se može uključiti u MOST. A možda završi ponovno u nekoj kombinaciji s DP MŠ. Tko zna, možda na mjestu predsjednika DP MŠ dođe neko s većim potencijalom okupljanja.
|
|
Vrh |
|
 |
Krilnik
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 20:47 |
|
|
Karolina je popularna jer slično Pernaru, kada imaš klauna i budaletinu, onda te mediji vole popratiti i paradirati sa tobom pred javnosti, pogotovo lijevo orijentirani mediji da cijelu desnicu oslikaju "glupavom kao Karolina", znači kao da je cijela desnica niske inteligencije, redom antivakseri, ravnozemljaši i slične budaletine, to vam je mili moji "rustikalni desničari" taj narativ ako niste skužili, odnosno ako vam još nije došlo iz guzice u glavu Znači, da je ona bila nešto pretjerano korisna Škori, to apsolutno nije točno, dapače, bacala je ljagu redikulizma na cijeli ŠDP, zato su je oni koji brinu o imidžu i percepciji stranke u javnosti i željeli smiriti, jer je sa njenim narativom u posljednje pola godine kompletna priča krenula "putevima Živog zida".
_________________ Prvo sapun, onda parfem.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 20:56 |
|
|
Instruktor je napisao/la: divizija je napisao/la: KVK je kao recimo Pernar donedavno. Ali nema infrastrukturu, bazu, sponzore, ništa. niti je to posao koji zna radit. Lako se može uključiti u MOST. A možda završi ponovno u nekoj kombinaciji s DP MŠ. Tko zna, možda na mjestu predsjednika DP MŠ dođe neko s većim potencijalom okupljanja. Zbog njene revolucionarnsoti i karaktera, ne može se uključiti nigdje, a da to traje dulje od tri mjeseca. Nije to po meni ništa loše, samo u politici ne prolazi. Meni kod nje sve paše, osim ono kod Senada.
|
|
Vrh |
|
 |
Instruktor
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 22:55 |
|
|
divizija je napisao/la: Meni kod nje sve paše, osim ono kod Senada. Zna li Krišto o političkom stanju u BIH više od prosječnog hrvatskog političara ili možda više od prosječnog hrvatskoga stanovnika? Ovaj tip, stranac, koji se bavi geopolitikom tvrdi da je BIH kompliciranija čak i od Belgije. A tko se to u hrvatskom državnom saboru ili u medijima potrudio jasno opisati situaciju? Anti Prkačinu Miroslav Škoro je začepio usta, a molio je da mu se dozvoli govor. Karolini je neprihvatljivo da Dragan Čović izjavi za Vučiča da mu je prijatelj, to je izjavila kod Senada. Jel Vam to za Vukovarku razumljivo?
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 23:11 |
|
|
Instruktor je napisao/la: divizija je napisao/la: Meni kod nje sve paše, osim ono kod Senada. Zna li Krišto o političkom stanju u BIH više od prosječnog hrvatskog političara ili možda više od prosječnog hrvatskoga stanovnika? Ovaj tip, stranac, koji se bavi geopolitikom tvrdi da je BIH kompliciranija čak i od Belgije. A tko se to u hrvatskom državnom saboru ili u medijima potrudio jasno opisati situaciju? Anti Prkačinu Miroslav Škoro je začepio usta, a molio je da mu se dozvoli govor. Karolini je neprihvatljivo da Dragan Čović izjavi za Vučiča da mu je prijatelj, to je izjavila kod Senada. Jel Vam to za Vukovarku razumljivo? Ako ona može ić kod tog Isilovca, može Čović izjaviti što god hoće.
|
|
Vrh |
|
 |
Velebit
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 17 sij 2021, 23:31 |
|
|
Ja sam kritizira Karolinu jer mi je cringy. Ne radi se tu o tome da to sta govori u sustini nema argumente vec mi sve se to dojmi izforsirano, prepuno patetike i jako neprirodno. Otprilike ka i kad Skoro pokusava desnicarit pa sve sta rece pari ka dae naucia na pamet.
Glasnovic je prirodan u tome. Nije mi ni on masu simpatican jer nema dlake na jeziku i cini se impulzivan i tezak ko osoba.
Po meni Tomislav Sunić je vjerojatno najbolji kandidat na desnici. Umjeren, racionalan, vizionar, cijenjen na zapadu, profesor, ne bavi se Srbofrenijon niti je bombastican ili egoist. Napisao je knjige da Hrvatski etnocentriam mora se jasno odmaknit od repova proslosti, biti malo inkluzivniji da se ne cjepkamo i rebrandirati te uradit apel na ljude koji se u sustini slazu nama no osjecaju odboj prema crnim uniformama, navijackom urlanju i patetici na koju su navikli od HDZovaca. Najveci problem s njim je sta mislim da je previse stara skola da bi uzeo stilista da ga malo uredi.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
 |
saskia
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 18 sij 2021, 01:08 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2421 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Krilnik je napisao/la: Ne razumijem, što je loše u tome da je Škoro zapušio usta dodrinaškoj, muslimanoljubnoj budaletini poput Prkačina? Pojma ti nemaš tko je Ante...
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
 |
saskia
|
Naslov: Re: Karolina Vidović Krišto Postano: 18 sij 2021, 01:14 |
|
|
Instruktor je napisao/la: divizija je napisao/la: Meni kod nje sve paše, osim ono kod Senada. Zna li Krišto o političkom stanju u BIH više od prosječnog hrvatskog političara ili možda više od prosječnog hrvatskoga stanovnika? Ovaj tip, stranac, koji se bavi geopolitikom tvrdi da je BIH kompliciranija čak i od Belgije. A tko se to u hrvatskom državnom saboru ili u medijima potrudio jasno opisati situaciju? Anti Prkačinu Miroslav Škoro je začepio usta, a molio je da mu se dozvoli govor. Karolini je neprihvatljivo da Dragan Čović izjavi za Vučiča da mu je prijatelj, to je izjavila kod Senada. Jel Vam to za Vukovarku razumljivo? Je li za Hrvate u BiH razumljivo da ona traži džamahoriju kao neka dična desničarka?! Zaboli me odakle je, niti je preživljavala vukovarsku tragediju niti s njom ima velike veze, njena navodna osobna "trauma" nije bitnija od opstojnosti Hrvata kao faktora i hrvatskog nacionalnog interesa, a u hrvatskom interesu je razgovarat i sa Vučićem i sa đavlom ako treba. Lako je tuđim k..... koprive mlatit.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|